Aikuisella naisella KURAHOUSUT!

HÄH??!!

En oikein tiedä olenko jotenkin liian hieno-helma, mutta näin eräässä lehdessä kuvan ja haastattelun aikuisesta noin 40-v naisesta joka oli kävelyllä oudossa kura-asussa. Fiksu, menestynyt, koulutettu jne. Olenko jotenkin poikkeava kun minun ylleni ei mikään saisi laittamaan kura-vaatteita, ainakaan vielä tässä iässä (noin 40). Ja vielä vähemmän antamaan ottaa kuvaa itsestäni siinä asussa niin että se kuva leviäisi koko valtakuntaan haastattelun yhteydessä. Hänellä oli: kurahousut (siis sadehousut), sadetakki, kumisaappat. Mutta ei sateenvarjoa ollenkaan. pää oli paljaana joten kuvassa ei edes satanut. Jos on pakko lähteä taluttamaan koiraa sadekelillä, niin miksi kumpparit ja sontikka ei riitä? Myös: näin erään luokkakaverini kerran kaupassa toppahaalarit yllään. Olimme noin 30 silloin. Emme sentään missään lapissa asu. Mutta jotenkin jäin ihmettelemään....ehkäpä oli tulossa laskettelemasta, mutta en usko...

26

5912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :-)

      Tjah, ehkä sinä olet sitten niitä koirantaluttajia joilta tuppaa ne pskat jäämään kulkureitille... ;-) Siinä kun alkaa kädet loppua kesken kun hihna on yhdessä, sontikka toisessa, paskapussi kolmannessa, kännykkä tms. neljännessä jne. ja sitten tulee vielä joku tilanne koiran kanssa, ohi pinkova jänis tai päätään aukova toinen uros/naaras....

      Mutta kauneus ohi toimivuuden, näinhän se on nähtävä ja tätähän nämä miehetkin aina julistavat! Vaihda ne kumpparit vielä korkkareihin lenkeilläsi niin olet täydellinen! ;-)

    • vaatii kurahousut.

      ehkä ne olis sullekkin tarpeeseen.........Kurahousut.

      Puhut niin paljon palstoilla P.askaa.

    • Rukka

      Suomi on täynnä avohoitopotilaita..

    • ei näitä

      Minullakin on ns. kurahousut, tosin tunnetaan paremmin sadehousuina. Miksi aikuisten pitäisi vaatteensa kastella, jos myytävänä sadevaatteita ? Sateenvarjolla ei tee mitään esim. pyöräillessä, vaan kyllä pitää olla sadepuku ja kumpparit. Ja miksi lenkillä pitäisi sateenvarjoa kuljettaa, kun sadetakit -ja housutkin keksitty. Ja joo huomaa, ettet todellakaan asu missään lapissa, tai ylipäätään ole käynyt yhtään missään koskaan. Olis se tietenkin hienoa saareenkin ottaa sadesuoja, tiedä sitten miten sitten purjehtiessa sen kanssa toimisi ?

    • Sadesadesade

      Järkevää säänmukaista pukeutumista.

    • Vinkula

      Mikähän lehti oli kyseessä?

    • jaaaaha

      :P~~

    • aikuinen nainen?

      He hee, kylläpä pääsi nauru! Kuinkakohan montaa muotitietoista ihmistä olen järkyttänyt ulkona liikkuessani? Minulla on kurahousut, "kura"takki ja vielä sadelakkikin;) ja pitkävartiset kumpparit. Ja on toppahaalarit ja toppahousuja.

      Yksikään sontikka ei korvaa kunnon kuravehkeitä ulkoillessa. Ja purjehtiessa ne on ihan ehdottomat (kirkkaan keltaiset). Miksi minun pitäisi kastella itseni, kun kunnon ulkoiluvetimet on olemassa. Jonkun muotifriikin takiako? Ei kiitos.

    • 356363

      entäs ruokalappu ja vaipat, jos lorahtaa vahingossa?

    • plkjmn

      Kyllä, olet hieman hienohelma joka on vieraantunut tavallisesta elämästä. Hienoa että itsekin ymmärrät! Mutta elä huoli, kyllä se joku päivä todelliset ongelmat valtaa elämäsi niin ei tarvitse turhia vatvoa. Tsemppiä!

    • äitivaan

      hahaha! Mä 27 vee oon hankkimassa itselleni kura vaatteet ihan vaan sen takia, että lasten kanssa on kivempi olla ulkona. Ehkä mä oon vaan niin outolintu

      • Näinnäin

        Kunnon ulkovaatteilla säilyy kuivana ja on helpompaa todellakin ulkoilla kuin sateenvarjon kanssa. Olipa mukana sitten lapset tai koira, niin sateenvarjo olis aivan turhake kapistus kanniskella jos on hyvät kamat päällä muuten :D
        Et ole ainoa jolla käytännöllisyys menee "muodin ohitse". Ja niitä on todella istuvia malleja nykyään, voi olla ns.simpsakka kuravaatteissakin halutessaan.. Jopa korollisia kumisaappaita on olemassa. (niitä katselin kerran mutta jätin ostamatta kuitenkin)

        Se on monest niin, että naiset ne kauhistelee muiden naisten käytännöllistä pukeutumista. Kukin silti tyylillään.
        Sitten itketään et miksei miehet tajua "hyvän päälle". Moni kuitenkin arvostaa sitä järkevää ja käytännöllistä pukeutumista.. Pukeutuminen tilanteen mukaan se tärkeämpää on kuin yrittää näyttää aina mielestään hienosti pukeutuneelta. ;)


    • nuorijanorja

      Tästä aloituksesta näkee miten ihminen on vieraantunut arkielämästä ja jämähtänyt 1980-luvun asenteisiin.
      Ensinnäkin ei aikuisilla ole KURAvaatteita, ne on SADEvaatteita.
      Aloituksesta huokuu myös tyhmyys, ei ymmärretä asiakokonaisuuksia.
      Luultavasti lehden jutussa oli kyseessä joko maalla asuva ulkoilma-ihminen tai puutarhaa/viljelyä tms. ympäristöä käsittelevä juttu, koska oli kuvattu ulkona sadepäivänä haastateltavaa. Eli kuva liittyi läheisesti joko asiayhteyteen tai haasteltavan kohteena olevaan habitukseen.

      Vinkkinä vaan, että sadetakissa on yleensä huppu jonka voi nostaa päähän ja ottaa pois kuvan ottohetkellä.

      Ei tulisi pieneen mieleenkään lähteä koiraa ulkoiluttamaan (iso kultainen noutaja) ilman asianmukaisia vaatteita. En lähde hellepäivänäkään nirunarusandaaleissa koiran kanssa pihalle, lenkkarit on hyvä laittaa. Koskaan ei tiedä mitä vastaan tulee.
      Sateella päälle puetaan sadevaatteet ja kumisaappaat, lenkkeillään paljon pururadalla ja maastossa. Ei siellä sateenvarjolla tee yhtään mitään.

      Toppahaalari on erittäin hyvä sellaisissa töissä joissa joutuu kumartelemaan tai taivuttelemaan paljon.
      Sen verran täytyy kyllä sanoa, että ei se lihaville ihmisille sovi, mutta näin hoikalle kuin minä, näyttää erittäin hyvältä päällä :), joten aivan hyvin voin käydä toppavaatteissa myös ruokakaupassa jos matkan varrelle sattuu.

      • olintäälläjo80-luvulla

        Henkilö joka ei ole edes elänyt 80-luvulla, ei ole oikeutettu puhumaan 80-luvun asenteista mitään.


      • nuorijanorja
        olintäälläjo80-luvulla kirjoitti:

        Henkilö joka ei ole edes elänyt 80-luvulla, ei ole oikeutettu puhumaan 80-luvun asenteista mitään.

        Oikeassa olet, en ole elänyt 80-luvulla.

        Minähän sanoin aloittajan jämähtäneen 1980-luvulle.
        Siinä on vaatimattomasti vain on 1900 vuotta eroa :) sinun mainitsemaasi ajankohtaan.


      • lskfölskdf

        Asiansa osaava kuvaaja pyytää ottamaan sen hupun pois ennen kuvan ottamista, jotta kasvot eivät jää varjoon.


      • OlinTäälläJo80-luvulla
        nuorijanorja kirjoitti:

        Oikeassa olet, en ole elänyt 80-luvulla.

        Minähän sanoin aloittajan jämähtäneen 1980-luvulle.
        Siinä on vaatimattomasti vain on 1900 vuotta eroa :) sinun mainitsemaasi ajankohtaan.

        Taidat olla 90-luvun lamassa syntynyt, on niin halvat vitsit, viisastelija. 80-luku tarkoittaa 1980-lukua.


    • kurahousu

      Aikuisella naisella KURAT housussa!

    • vanhempi

      mitä ihmettä jos pukeutuu sään mukaan. miksi aikuiset ja lapset ei saisi pukeutua
      kurahousuihin jos sää niin vaatii?
      onneksi me tehdään niin kun halutaan.

    • Sadekledjut o käytännöllisii kasvimaal, satees.

    • luonnonhelmassaasun

      Aloitus vanha mutta toivottavasti aloittaja pysyy siellä betonikerrostalohelvetissään eikä eksy ainakaan meidän metsiin, täällä kun kunnon sadevaatteilla on käyttöä ja talvisin jopa toppahaalarille. Metsässä on ikävä tepastella korkokengissä eikä niissä oikein pysty tekemään lumitöitäkään. Hienohelmat pysykööt siellä "isoissa" kaupungeissa.

    • ööööööööö

      Hyiii en ikinä käyttäisi

    • Arvioivainomasi

      Käyttötarkoitus / tarkoituksenmukaisuus. Aloittaja kuuluu ilmeisesti niihin jotka menisivät metsään korkkareissa ja pikkumustassa.

      • Anonyymi

        Meillä on aina koko perheellä ollut kunnon sadevaatteet ja kumpparit eli hupullinen sadetakki, kunnolliset olkainkurahousut ja pitkävartiset kumisaappaat eli Kontiot kaikilla. Lapset ovat aina käyttäneet saappaita ja sadevaatteita mukisematta sään mukaan. Vanhin tyttö 15v käyttää edelleen lähinnä mopolla ajaessaan. Sateessa ulkoilu kunnon varusteissa on meillä ollut aina koko perheen harrastus. Jos kunnon sadevaatteet ja kumisaappaat jotakuta hienopierua häiritsevät se on hänen tappionsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä on aina koko perheellä ollut kunnon sadevaatteet ja kumpparit eli hupullinen sadetakki, kunnolliset olkainkurahousut ja pitkävartiset kumisaappaat eli Kontiot kaikilla. Lapset ovat aina käyttäneet saappaita ja sadevaatteita mukisematta sään mukaan. Vanhin tyttö 15v käyttää edelleen lähinnä mopolla ajaessaan. Sateessa ulkoilu kunnon varusteissa on meillä ollut aina koko perheen harrastus. Jos kunnon sadevaatteet ja kumisaappaat jotakuta hienopierua häiritsevät se on hänen tappionsa.

        Säänmukainen vaatetus on järki-ihmisen merkki.

        Enemmän naurattaa ne hienohelmat jotka ovat talvipakkasellakin pukeutuneet kuin pornotähdet kalifornian aurinkorannalla...


    • Anonyymi

      Juu, on minunkin vaimolla useaan otteeseen ollut kurahousut jalassa kun puutarhatöitä on tehnyt. Ja siihen asuun kuuluu myös takki. Ostin ne itse asiassa aikanaan itselleni, ja vaimo ihastui siihen ja alkoi pitämään sitä itse puutarhatöissä ja viedessään koiran ulos huonolla säällä.

      Ja niin, vaimollani on akateeminen koulutus yliopistolta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe