Mies syljeskelee kasvoille riidan tullessa

864569

Mitä mieltä olette?

Mieheni mielestä hänellä on oikeus syljeskellä kasvoilleni riidan tullessa koska olen hänen mielestään niin paska nainen hänelle puolisoksi.

Nämä riidat tulevat esimerkiksi silloin jos häiritsen hänen tietokoneella pelaamistaan.

21

2826

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JOHAN OSAA OLLA!!!

      Todella alentavaa ja raakaa henkistä väkivaltaa häneltä.. Ei taida kunnioittaa ja rakastaa sua yhtään... oletko sanonut hänelle kuinka sua saattuu ja loukkaa? Eräässä kulttuurissa miehet tekevät joskus noin... Arabi-Bosnialaiset.. Olen kuullut.. Ja heidän kulttuurissa se tarkoittaa todella alentavaa käytöstä... Miksi katsot tuollaista miestä?

    • 3971

      Törkeetä! En sietäisi.

      Ei tollasta tekevät miehet tajua, että se on väärin, kun heidän mielestään se on ihan oikeutettua ja naisen kuuluukin satuttaa ja loukata. Yleensä se loukkaa vielä niin pahasti että siinä menee nainen ihan lukkoon ja sanattomaksi = mies kokee voittavansa.

      Pakkaa kamasi ja lähde. Siinä on paras opetus ukollesi. Jos sitten tulee anelemaan takaisin, anna anella. Harkitse tarkkaan haluatko antaa toista mahdollisuutta.

      Mulla on ollut sellainenkin mies, joka sai läpsiä ja rutistella mua niin kuin huvittaa, mutta minä en saanut koskea häneen o.O Ronskista lähentelystä otti pultit ja se siitä. Eksäksihän se lopulta jäi muista syistä, mutta muistan edelleen elävästi kuinka hankalaa ja inhottavaa se oli jatkuvasti kontrolloida omaa tekemistään, jottei toinen suutu. Kun olen sellainen lääppijä, että tykkään kyhnätä toisessa kiinni ja vaikka yhtäkkiä takaapäin rynnätä halaamaan. Ei se kaikille sovi.

    • yksin kotona

      Miehes on varsinainen idiootin perikuva. En ymmärrä miksi olet sen miehen kanssa enään. Äläkä väitä että rakastat sitä?

    • outoa223

      Minkämaalainen mies?

    • ugly mies

      Hieno mies sulla. Varmaan rakastaa sua paljon

    • kaduttaa

      Minua on arabimies sylkenyt kasvoihin. En osannut loukkaantua koska sitä ei ole minulle aikaisemmin tapahtunut. Seuraavalla kerralla sylkäisin takaisin ja sain nyrkistä käsivarteeni. Suosittelen kaikille jotka suunnittelevat naimisiinmenoa ulkomaalaisen kanssa ottamaan etukäteen selvä maan tavoista, elelielestä, kulttuurista yms. Välillä en vain osaa lukea miestäni. Ylpeä hän ainakin on. Syy miksen vielä ole eronut on se, että kidnappaa lapsen tai murhaa minut. Kumpaakin uhkaillut. Ja syy siihen miksi lähdin ko.miehen matkaan on se että en kelpaa suomalaisilld miehille. Olin kai yksinäinen.

    • Olet selviäjä

      OK, teit tyhmästi kun lähdit sen miehen mukaan.

      Ymmärrän, että lähdit sen miehen matkaan, koska "että et kelpaa suomalaisille miehille. Olit kai yksinäinen". - Ihan hyväksyttävä selitys.

      Olet kuitenkin suomalainen nainen, kerrot täällä mikä on tilanne ja haluat apua.

      Ota topakasti yhteyttä asiantuntijaan/lakimieheen/naiseen (se maksaa, mutta raha on vain rahaa).

      Hyi hitto, mikä tyyppejä noi arabit (terveellistä sinulle tiedostaa).
      Kerro kaikki avoimesti lakimiehelle/naiselle ja kysy mitä voi tehdä.

      Tai ota lapsesi ja karkaa (suunnittele etukäteen ja fiksaa).
      Epäilysi on ihan oikea. Nuo arabit voivat tosiaan kidnapata lapsensa. sinun on oltava aina askel edellä.

      Kyllä sinä selviät tästä tilanteesta, muista se!

    • Onnekseni erosin!

      Kyllä suomalainenkin mies sylkee päin kasvoja, kun vaimo tuntuu vastenmieliseltä silloin kun on jo uusi nainen kuviossa, jopa äitienpäivänä?

      Eikä ollut ensimmäinen kerta, koko ajan oli fyysistä ja psyykkistä väkivaltaa ja pettämistä kaikenlaista.

      • Anonyymi

        kun ulkomaalainen mies sylkee naisen päälle niin hän haluaa eron naisesta


    • kaduttaa

      Kiitoksia rohkaisusta :-) . Viimeiset t kaksi vuitta on ollut suht rauhallista. Ei mitään fyysistä väkivaltaa, eikä kasvoihin sylkemistä. On niin kuin minulla olisi tuntematon mies kämppiksenä. Tulee ja menee miten huvittaa. Ei vastaa normaaleihin kysymyksiin. Kohtelee minua kuin pelkkää ilmaa. Seksiä kerran puolessa vuodessa. Sellainen kädenheilautus että "jätä minut rauhaan "jos tulen lähemmäksi. Olen monta kertaa kysynyt että jos et kerta väöitä minusta niin mikset vain eroa? Saa kuitdnkin jäädä Suomeen ja kaupungilta saa asunnon ja saa tarvittavat tuet yms. Ei ole ilmeisesti löytänyt itselleen ketään toista jota voi käyttää hyväkseen. Tämän kokemuksen jälkeen on parasta vain jatkaa elämä kaksistaan lapsen kanssa, eikä ottaa uutta miestä. Parempi meille kummallelin. Lapsi voi luottaa minuun 100 %.

    • 1234--

      Minun tarina!
      Olen seurustellut miehen kanssa kohta vuoden. asumme yhdessä ( epävirallisesti) eli asunto on minun nimelläni...miehellä on omakotitalo ex:änsä kanssa joka on kylläkin ollut jo pitkään myynnissä, tuloksetta! mutta siis sen takia asunto nimissäni koska olen virallisesti yksinhuoltaja joten saan kelalta vuokratukea oli ainut vaihtoehto kun mies joutuu maksamaan lainaa siitä omakotitalosta. mutta asiaan väkivalta alkoi jo ennen kun muutimme yhteen. enimmäisen kerran siitä kun miehelleni tuli viesti hänen ex:ältään ja halusin lukea sen, nappasin puhelimen mies makasi sängyssä ja alkoi kamalasti potkia minua.
      Selvitimme sen ja jatkoimme eteenpäin, mies lupasi ettei enää tee niin. sitten muutimme yhteen ja tuli toinen ja kolmas kerta... alkoi ensin hiusksista repimisellä sekä sanallisella nimittelyllä nykyään tulee nyrkkiä ainakin 4kertaa jo tullut viimeisen kuukauden aikana. Onneksi lapseni on ollut joka kerta nukkumassa herännyt välillä kyllä siihen riitelyyn..
      Hakkaamiset yms alkaa todella pienestä, kun hänestä ei mitään negatiivista saa sanoa, eilen sanoin ihan nätisti että olisi kiva jos hän vähän enemmän auttaisi minua kotona ettei aina kaikkea tarvitsisi tehdä yksin, hän ei ottanut kuuleviin korviin sitä, rupes kai ottamaan päähän kun lähes aina kun jotain sanon niin ollaan vaan hiljaa tuntuu ettei vittuakaan kiinnosta mikään mitä sanon.Tottakai jos ei toinen mitään kuuntele tai kommentoi niin tulee sitten yritettyä saada itsensä kuulluksi jota hän sanoo "jankkaamiseksi" vaikka mielestäni voisi itse vastata niin ei tarvitsisi jankata.. Teen todella paljon töitä kaiken suhteen yritän että kaikki on tiptop ja kaikilla hyvä olla mutta KUKA HUOMIOI MINUA?!!! Ei ketään, ainakin tuntuu siltä... Pelkään että pian tyttäreni viedään tai viranomaiset puutuvat asiaan!!!

      Ehdin jo tottua siihen kun hän n.2viikkoa teki kotitöitä ja oli niin ihana mutta nyt tulee heti päälle eikä huomioi minua yhtään.. Kavereille on niin mukava ja minulle täysin erilainen...
      Myönnän tuntuu ihan vitun paskalta kaikki riitelyt ja pahoinpitelyt mitä viime aikoina on ollut niin helpottaisi huomata että hänestäkin tuntuu pahalta ja rakastaa minua... On sekavaa tekstiä mutta pakko oli purkaa itseäni...

      • Nohitting

        Vuottakaan ette ole olleet yhdessä ja suhteenne on tuolla tasolla. Eikö kaikki mahdolliset hälytyskellot kilkata päässäsi koittaen viestiä, että olisi enemmän kuin toivottavaa laittaa mies ulos asunnostasi sekä elämästäsi.
        Hän ei tee mitään muuta kuin hallaa sinulle sekä lapsellesi.Vaikkei hän olekaan todistanut äitinsä pahoinpitelyä (vielä), hän kokee olonsa hyvin turvattomaksi kuullessaan riitelyä ja päätyy pelkäämään alituisesti puolestasi. Vastaavassa tapauksessa ottaisin itse yhteyttä lastensuojeluviranomaisiin, lapsen fyysinen sekä ennenkaikkea psyykkinen hyvinvointi on uhattuna.
        Tuolle miehenkuvatukselle olet jotain muuta, kuin rakkauden kohde ja tasavertainen kumppani. Hän pitää sinua sylkykuppinaan, johon voi purkaa kaikki turhaumansa. Ota valta omasta elämästäsi takaisin ja lähetä tuo miehen irvikuva matkoihinsa. Älä selittele hänen käytöstään itsellesi parhainpäin. Tuollaiset puolustuspuheet ovat satuja, joita sepität itsellesi ja todellisuus voi tulla kylmänä suihkuna vasten kasvoja, kun joku päivä anot kasvot ruhjeilla viranomaisilta, etteivät he vie lastasi. Kumpi on tärkeämpi, lapsesi vai hakkaava mies ?


    • ei ikinä miestä enää

      Suomalainen mieskin osaa sylkeä, ja todellakin ovat väkivaltasia nämä sylkijät, minä erosin jo kauan sitten, mutta ero oli vaikea, sillä meinas määrätä siitäkin, onneksi pääsin siitä miehestä eroon!

    • Kaikella Rajansa

      1234
      Lähde ihmeessä suhteesta pois, ei ole hyväksyttävää! Ennenkuin asiat pahenee.
      Mies ei voi ottaa lastasi, varsinkin kun hänellä on luonnevika. ymmärrän että pelkäät.
      Yritä järjestää asiasi kuntoon, etsi oma asunto ja ota lapsi mukaansi.
      Muuta pois niin pian kuin voit.

      Minullakin mies, joka sylkee kun tulee kotiin humalassa. En vain ole kehdannut siitä kirjoittaa, kun hävettää. Että sellaisen miehen itselleni valitsin.
      Siis ei tartte olla mitään syytä, kun hän on vihaisella tuulella eikä tosiaan tiedä mitä enää tekee, alkaa sylkeminen, vaatteet laikuilla ja hiukset syljen pilaamina. Ei perusluonne voi paljoakaan muuttua, niin uskon.
      Nyt sylkeminen on loppunut, vaan se on tehnyt särön suhteellemme, ja olen muutamassa pois. En kestä näin alentavaa kohtelua.

    • auta itseäsi eroon!!

      Hui.. Kauhistuttaa lukea kuin omaa mennyttä elämäänsä.
      Minua siis suomalainen aviomieheni sylki kasvoihin, ja teki paljon muutakin pahaa 20 avioliitto vuotemme aikana. Näitä juttuja ko täällä lukee vaikka itse olen elänyt sellaisessa suhteessa (erosimme 8 vuotta sitten) (jumalalle kiitos siitä).. että kuinka ihmiset voivat elää tollaisissa suhteissa. Hyvät naiset- ei nää miehet teitä rakasta- jos rakastaa ei kohtele noin, ellei ole todella saiiras tyyppi. Irtautuminen tekee kipeää mutta se menee ohi (todistettu on) :D Jälkeenpäin ihmettelee itseäänki että miten on voinut olla niin tyhmä ja elää tyypin kanssa. hyviäkin miehiä on,mutta ko on elänyt tollaisen kanssa helposti löytyy samanlainen tilalle, joten kannattaa eron jälkeen koota itsensä ja antaa aikaa vaikka vuosikin ennenku alkaa etsiä kumppania että ei samanlaiset tuu kohdalla niin helposti kun on vahvistunut.,ja ei alistuisi samaan niin helposti enää!! Itse löysin eron jälkeen vielä paskapäitä!! Mutta en ole suhteessa ollut nyt kolmeen vuoteen. ehkäpä löydän vielä hyvän miehen. Ystäväni on eronnut 20 vuotta sitten ja hänellä on ollut hyvä mies- ja tän miehen jälkee hyviäs uhteita jotka ovat kyllä sitten päättyneet. Mutta eroa on minun ja hänen suhteissaan että miehet ei oo koskaan huoritelleet, kiroilleet, ja haukkuneet häntä saati sylkeneet kasvoille. Ystäväni ei myöskään kuuntelisi saati katselisi sellaisen miehen käytöstä- eikä antaisi sylkeä itseään saati lyödä vaan se olisi siinä koko juttu.- Joten kaipa minussa on jotain vikaa kun olen jäänyt vaikeisiin suhteisiin. Itsearvostuksen puutetta! Rakkaus kuolee kun toinen kohtelee huonosti- niin kävi pitkälle avioliitolleni. Ero ei ole kuolema vaan uuden elämän alku vaikka erossa olisi oma tuskansa! Tsemppiä kaikille naisille- lopettakaa suhde jossa teitä lyödään, potkitaan, syljetään, revitään hiuksista, haukutaan eikä arvosteta!! Suomalaien nainen kunnioita itseäsi, ja tee elämästäsi HYVÄ!!

    • verilentää

      sinulle "auta itseäsi eroon" . sellaistahan se on että miksi sitä ei heti huomaa huonoa suhdetta sitä omaansa...

      Olen tullut siihen tulokseen että suomi mies (no joka arabikin lähes varmaan)
      on hullu naisten hakkaaja.

      MIKÄ on että suomalaiset miehet lyö naisiaan?????????????

    • Anonyymi

      Munkin mies on kännissä sylkenyt mun päälle

      • Anonyymi

        Uskonto ja kulttuurierot on syy tähän, joka ei menen koskaan pois. Afrikan miehet jotka saapuvat suomeen ovat naimisissa omassa maassaan ja on lapsia. Haluavat avioliiton suomalaisen kanssa koska se on helpompi tapa saada luvat kuntoon.


    • Anonyymi

      Hän arvostaa kai jopa konettaan enemmän kuin sinua

    • Anonyymi

      Sylkeminen on merkki siitä, että omistaa toisen. Alistamalla toisen todistaa myös sen julkisesti toiselle. Selkeää minusta, ei jää mitään arvailujen varaan. Selkeys on parisuhteen perusta, ilman sitä jatkuvuus on epävarmalla pohjalla. 🌹🌹 Kerro se ensin kukkasin ja sen jälkeen kiristä ruuvia. Näin se monesti menee sitoutumisen myötä.

      • Anonyymi

        Ei ihme että syövyt tietsikkatuoliisi pershien kers yksin aloituksen yli kymmenen vuotta sitten kirjoittanut ätmi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe