Mies on liian kiireinen

LiikkuvaUnelma

Heips.

Tapasin netin kautta miehen tuossa alkukeväästä, ja pitkän kirjoittelun jälkeen tapasimme, hänen aloitteestaan. Olimme kirjoittelun jälkeen hieman sitä mieltä, ettei meistä varmaan ehkä tule paria, koska niin paljon eroavaisuuksia löytyy, mutta kummatkin taisivat ihastua siinä face to face kunnolla.

Olemme tavanneet sen jälkeen, ja mies on pikkuhiljaa tiivistänyt muutakin yhteydenpitoa koko ajan. Hän tuntuu olevan erittäin hitaastilämpeävää ja varovaista tyyppiä, kun taas minä olen spontaanimpi ja kärsimättömämpi.

Nyt alkaa kuitenkin venytetty kärsivällisyyskin pettää. Emme pääse tapaamaan nokakkain kuin ehkä parin-kolmen viikon välein. Mies on niin kiireinen. Hän tekee useaa työtä, ja yksi niistä on kolmivuorotyö. Keväällä hänellä on miljoona rautaa tulessa muiden töidensä suhteen, ja yhteydenpito on taas viimeiset 2 viikkoa perustunut pelkkiin viesteihin.

Olen ollut taipuvainen ajattelemaan, että jos ihmistä kiinnostaa toinen, niin aikaa järjestetään tapaamiselle vaikka mistä. Mutta kun mies on päivät raskaissa hommissa ja herää "oikeisiin" töihinsä kello 4 aamulla, niin mitä tässä voi tehdä? Hän ei kuitenkaan ole vetäytynyt, vaan säännöllisesti laittaa viestiä, kyselee kuulumiseni ja kertoo omansa. Silti alan olemaan masentunut.

Okei, moni ehkä miettii nyt, että mitäs tässä valitan, miehen voi jättää jos elämänsä on niin hektistä. Mutta mietin, kuinka tämän nyt hoidan; kuulostaa ja vaikuttaa siltä, että hän on kiinnostunut, ja myös osoittaa sen. Itsekin pidän hänestä valtavasti, ja kun pääsemme näkemään, aika on aina todella erityistä ja mahtavaa yhdessä. Onko sitten oikein laittaa mies "valinnan" eteen (hän ei oikeastaan pysty valitsemaan...) -eli kehottaa löytämään sitä aikaa nyt jostain, jos innostusta on? Ei kukaan voi olla niin kiireinen ettei ehdi toista moikkaamaan vaikka tunnin verran.

Jos nyt rähjään miehelle tästä, voi olla että tämä on tässä. Toisaalta -ehkä sitten tulevaisuus ei olisi tämän kummoisempaa. Minä epävarmana ja valmiina perumaan omat menoni tarpeen tullen, hän jatkuvasti töissä tai muissa menoissa. Ei hän dokaile baareissa tmv, mutta elämän prioriteetit tuntuvat olevan työ ja siitä saatava raha. Vaikkei hän pröystäile tai näytä pintaliitäjältä, mutta kuitenkin...

Annanko miehen olla ja laitan uudet verkot vesille? Vai olisiko silloin ainoastaan itsekäs ja kärsimätön törkimys?

6

3284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • traime86

      Itse olen törmännyt samankaltaiseen tilanteeseen, mutta itse olen mies ja kiireinen tapaus on ollut nainen. Olen myös samaa mieltä kanssasi, että aikaa on aina järjestettävissä kunhan vain haluaa. Mielestäni on siis reilua kertoa hänelle, että sinulle nykyinen tapaamistahti ei välttämättä riitä. Sen jälkeen hänellä on mahdollisuus joko kaivaa sinua varten lisää aikaa tai luopua. Voihan olla, että hän ei tiedä sinun todella haluavan enemmän yhteistä aikaa?

      Voi siis tosiaan olla, että toiselle riittää se parin viikon välein tapaaminen ja toinen haluaa enemmän. Mutta ennenkuin pistää yhtään mitään poikki olisi minun mielestäni järkevää jutella aiheesta. Kyllä kaksi aikuista siihen pystyy?

    • 2160

      Olette eri planeetalta, joten tuossa vaiheessa olisi hyvä kertoa se hänelle.
      Voiko tuollaisesta tulla mitään pysyvää.

      Tässä vaiheessa ennen enenpää kiintymistä puoli ja toisin, on viellä
      helponpaa olla realistinen.

    • LiikkuvaUnelma

      Keskusteluhan tässä todellakin on edessä väistämättä.
      Olen muutamaan otteeseen kommentoinut miehen "Sori, tulee kiire viikko, aivan infernaalinen työsarka" -viesteihin, että "Harmi, olisi kiva nähdä", joten luulisi hänen ymmärtävän mitä ajan takaa. Jos hän ei niin aktiivisesti itse lähestyisi ja kyselisi touhuistani, olisin melko varma että miestä ei kiinnosta ja hän pelaa. Nyt on todella sekavat fiilikset.

      Ei kai tässä auta kuin tempaista katti pöydälle ja sanoa, että jos haluat tällaista kerran-kaksi kuussa tapaamistahtia, niin minä jättäydyn rannalle -juurikin sen vuoksi, etten halua kiintyä ja kaivata turhaan. Vähän kyllä epäilen, että jos alan miehelle puhumaan tapaamisista ja etenemisestä, hän häipyy, koska "ihastui minuun aivan sattumalta, ei hän epätoivoisesti naista etsinyt, mutta se-jokin-kolahti"... Luulen, että hän ei ole edes ajatellut mitään vakavampaa.

      Sydämeni tulee särkymään ja ahdistaa jo nyt. Mutta en voi kuin kohdata totuuden. Osa ystävistäni sanoo, että katso nyt vielä vähän, hyvä mies, ja toinen osa kehottaa miettimään, haluanko hajota nyt vai vielä pahemmin sitten myöhemmin...

    • traime86

      Ensinnäkin näin miehenä voin sanoa suoraan että "harmi, olisi kiva nähdä" ei vielä riitä että oikeasti alkaisi kellot soimaan. :) En tiedä muista miehistä, mutta yleensä auttaa jos puhuu asiat suunnilleen rautalangasta vääntäen.

      Tuollaisesta mainitsemastasi ei voi vielä päätellä muuta kuin, että useamminkin voisi nähdä. Ei kuitenkaan tiedä onko se useammin näkeminen suhteen säilymisen kannalta kriittinen asia.

    • LiikkuvaUnelma

      Ainakin tutustumisen kannalta se olisi kriittinen seikka :)
      Tässä tuntuu kuin roikkuisi löysässä hirressä. Koska olen niin lojaali, en viitsisi alkaa tapailmenaan muitakaan niin kauan kun tämä kortti on päydällä, ja toisaalta tuntuu, että paras kevät ja aika kuluu hukkaan odotellessa sitä armonpalaa eli näkemistä.

      Ja eipä tuo mies hyväpalkkaista vuorotyötään aio vaihtaa mihinkään lähivuosina, joten avot, se aamuyöllä herääminen ja päivällä nukkuminen plus vielä muut hommat kyllä erottaisivat meidät tehokkaasti livetapaamisista.

      Tavallaan tiedän mitä minun tulisi tehdä, mutta kun en kykene, ja epäilen, että toimin taas liian hätäisesti... Raivostuttavaa.

      Ja toisaalta vielä tuohon kellojensoittoasiaan...Ei ehkä lupaa hyvää, jos mies ei tunne tarvetta tavata useammin, vaan että minun täytyisi olla rautalangasta vääntämässä sitä, että olisi ihan normaalia ja suotavaa nähdä. Jos miehen tahtotila ei vastaa omaani, niin muutosprojektiinhan tässä joutuisi. Mie en ala ;D.

    • Anonyymi

      Minulla tämmönen työnarkomaanimiesystävä niin minäpä tapailen muita miehiä tässä samalla. Miksi odottelisin milloin milloin on aikaa. Minä tarvitsen fyysistä läheisyyttä. Vastailen toki hänen viesteihin ja tiedän kyllä,että tekee paljon töitä kavereiden kanssa. Rengassesonki tällä hetkellä niin niitäkin töitä tekee hulluna. No se on hänen elämä,minulla oma. Jos hänelle riittää,että laittaa Huomenta rakkaani niin eipä se minulta vie aikaa vastata hänellekin. Ja samalla olen jonkun muun peiton alla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe