Kusetetaanko minua? :O

huijataan

Itsellä profiili E-Kontakti sivustolla. Sain yhdeltä suomalaiselta naiselta viestiä siellä. Viestissä oli Venäläis naisen kuva ja maili osoite ja huonolla suomella kerrottu että on kiinnostunut minusta.
Päätin kokeilla kirjoittaa sille Venäläisnaiselle. Nyt kirjoitettu noin viisi mailia kummatkin. Teksti huonoa suomea paikoin vaikea ymmärtää. Kuvat on hienoja, joka kerta uus kuva sellainen poseerauskuva.
Olen kysellyt kaikenlaista naiselta. yhdessä kirjeessä hän vastasi kysymyksiini. Muut kirjeet olleet sellasia ettäpuhunut ihan muuta mitä olen kysellyt.
Rahaa ei ole pyytänyt vielä. Olen lukenut näistä huijareista. Olenkohan lähtenyt huijarin kelkkaan. Vai onko hän todella se mitä sanoo olevansa ja kiinnostunut minusta.
Jos on huijari nii kuinka nopeesti alkavat pyytää rahaa?

15

701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedähäntä

      Luulisin, ettei nämä venakko huijarit maksullisilla sivustoilla pyöri, mutta
      vähän kummastuttaa nuo (uudet) poseeraus kuvat hmmm...

    • 1+7

      Nämä huijarithan usein myös puhuvat jotain aivan muuta kuin mitä heiltä kysyy. Monesti saattaa olla jopa jonkun automaatin vastauksia eikä silloin tietysti voikaan vastata suoraan lähetettyihin kysymyksiin :) Itse ainakin näillä tiedoilla epäilisin kyllä henkilön oikeellisuutta.

    • Hmm...

      No tuota, usko ihan huvikses, huijari on. Kuulostaa juuri sellaiselta toiminnalta miten nämä huijarit täällä ja muilla treffipalstoilla toimivat. Pyörivät myös maksullisilla sivustoilla.
      Kysymyksiin ei tule vastauksia ja muutenkin jutut voivat olla todella korkealentoisia. Kuvat ovat yleensä upeita ja niitä saatetaan lähetellä useitakin todistellakseen, että on muka aito tyyppi. Kuvat todennäköisesti varastettu jostain...mistä lie.
      Rahaa pytävät riippuen siitä miten nopeasti uskovat saaneensa "uhrin" koukutettua. Toiset saattavat kirjoittaa kauankin, toiset voivat esittää rahapyynnön piankin.
      Ole rehellinen itsellesi, kuuntele itseäsi ja usko varoitusmerkkejä, joita mieleesi todennäköisesti hiipii.
      Onnea : )

    • varokaamme

      Siellä voi olla mieshuijarikin takana:) kalastelevat myös myös kuvia. Itse olen nainen ja kirjoittelin "deitille.fi" englanninkielisen kanssa pari sähköpostia..pyytävät heti kuvia sähköpostitse. lähetti minulle myös kuvia. Katselin "suomi24 treffejä" ja siellä oli sama kuva suomalaisella miehellä:) Kirjoitin hänelle että tiedätkö kuvasi on nyt nigerialaisen profiilissa:) Sanoi kirjoitelleensa jonkun ulkomaalsien naisen kanssa.
      Nää on ihan huijausliigoja..ehkä joku yksittäinenkin huijari tietty liikenteessä

    • huijataan

      Kiitos vastauksista. Joo kyllähän tuo epäilyttävältä tuntuu. Nyt noin kymmenkunta sähköpostia lähettänyt kumpikin. Ei sinänsä ole pyytänyt kuvia mutta sellaisen sinne aluksi lähetin. Vielä ei myöskään ole rahaa pyytänyt. Sitä jo tässä ootellutkin : D
      Tuntuu aika hurjalta aatella että kirjoittelen jonku miehenkörilään kanssa :D Mutta mistäpä tuota tietää. Kaikenmaailman huijareita on liikkeellä.
      Saatanpa vielä katsoa mitä sieltä kuuluu jonkin aikaa. Kuvia ja rahaa ei kyllä sinne suuntaan täältä lähde.

    • varokaamme

      Onhan mahdollista tietenkin että joku rehellinenkin mahtuu joukkoon mutta hyvä tietää koska kyllä kirjoitellessakin voi ihastua ja alkaa luottaa vääriin ihmisiin.
      Kyllähän elävässä elämässäkin voi joskus parisuhteet tulla jossain muodossa aina kalliiksi:)

    • mukana ollut

      Aloittaja ei kertonut mitä tarkoitti suomalaisella naisella mutta minä olen törmännyt pariin venakkonaiseen joilla on ollut suomalainen sukunimi.Toisen kanssa tapailin jonkin aikaa ja oletan nuo kysymyksiin vastaamattomuudet etteihän nämä venakot osaa kunnolla lukea suomea.Puhnumeron saa kyllä heti kun tutustuu että voi puhua.
      Ihmetyttää vaikka ovat asuneet Suomessa kymmenenkin vuotta naimisissa eikä kieltä kunnolla osata mutta sekin selvisi.Kotona kuuntelevat venäläistä musiikkia ja katsovat venäläisiä kanavia telekkarista ettei ihme jos se kanssakäyminen on hoonosoomi-tasoista.

      • Naurua piisaa

        Jos ottaa ulkkarin ... Ei 'aina' puhu natiivisti suomea:D


    • yksin kotona

      Sama homma mulla. vähän väliä tulee joltain venäläis naiselta joku meili ja sit kun kysyn jotain niin ei vastaa mitään vaan selittää et haluu tutustua, tulla suomeen ja rakkauden tunnustuksia tulee koko ajan. Kohta sieltä alkaa tulla raha pyyntöjä et laita rahaa pari sataa egee et se pääsee suomeen tapamaan sua. Sanoo kans et on matkustanut moskovaan, hakee viisumia ja on jo lentokentällä eikä ole yöpaikkaa, haluaa tulla heti suomeen joten heti on rahaa laitettava. Pelkkää kusetusta ja ei tosiaan kannata vastailla niihin eikä rahaa lähettää.

    • mm

      uskon että huijaa onko kyseessä juulia medved kiinnostaa kohta raha kuvatkin häviävät kun ei tipu rahaa

      • huijataan

        Juu kyllä on toi henkilö. Julia nimessä vain y kirjaimet. Onko sulla kokemusta kyseisestä henkilöstä? Kuukausi kirjoiteltu kohta. Vielä ei ole puhunut rahasta, ootellut olen koska se alkaa. Vastailee kyllä kysymyksiin että tuntuu että ei mikään kone ole siellä päässä.


    • Dimitri Yaskow

      nyt kuule venakko vedättää.Kerran vastasin just tollaselle muutaman viestin,vastaukset ihan mitä sattuu.

      Paras juttu oli kun kahdesta eri osoteesta tuli liki samteksti.Toisesta oli vaan jätetty loppu pois ja nimi vaihdettu.

    • mm

      se julia medved on huijjari raha tuntus kelpaavan antoi tilinumeron jopa kaksi tuskin tarvii tavata koskaan ei kunnon vastausta kysymyksiin höpötää jonniin joutavata paskaa oudolta tuntuis jos tulissuomeen ihan kylymiltään ei ole edes nähnyt minusta minkään näköstä kuvaa

    • HuijaustaSeOnVain

      Ulkomaalainen on jo alkukohdista huijari omalla kokemuksella, pitäisi oppia katsomaan sähköpostista lisätiedoista IP osoite ja selvittää se ja usein se johtaa nigeriaan yms vaikka väittänyt olevansa venäjä jne...

      Parhaimmat kirjottaa kuukausitolkulla koukuttaakseen ja että lähetät rahaa sen tulla luo että jos eivät omilla rahoilla pääse tulemaan niin ei kannattaisi lähetellä mitään paitsi omalla tietoisella riskillä...

    • nöpö

      nöpö

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1608
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1226
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      6
      1209
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe