KARAOKEFESTARIT

laululeijaa

9

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jkhhbhhi

      Hieno oli ilma mutta festarit olivat yleisön ja varsinkin kilpailijan silmin jonkin sortin fiasko. On varmasti mukava kiivetä lavalle kun on ajanut satoja kilometrejä ja huomata ettei kaikkia tuomareita edes kiinnosta olla kuuntelemassa esitystä. Näin kävi ainakin yhden kilpailijan kohdalla. Jos itse olisin ollut lavalla tuolloin, olisin jättänyt laulamatta, kiittänyt tyhjästä ja lähtenyt takas kotia. Vähintään julkisen anteeksipyynnön paikka olis ollu siinä. Pitäs tuomareilla olla samat säännöt kuin kilpailijoilla: Liian humalassa -> heihei. Pahinta laulajien aliarvostamista oli kyllä toiminta joidenkin tuomareiden kohdalta.

    • kiljukaula

      Huomasin saman, että Jani ainakin oli jonkin aikaa poissa paikalta, mutta eivät nuo ainakaan humalassa olleet.
      Olisi kyllä ihan mukavaa tietää omatkin pisteet. Kyllä kävi joissakin kohdissa ihmetys ja kummastus ketä kaikkia lavalle toisella kierroksella nousikaan. Sanoihan tuomari aluksi, että pelkällä laulun äänellä ei jatkoon mennä, mutta kait se laulun ääni suhteessa kappaleeseen pitää olla ensiks hanskassa, ja sitten vasta katsotaan ne muut. Taso oli kova ja kaikki olivat kyllä hyviä, mutta naisisssa varsinkin huomasi suuriakin eroja ja moni jäi rannalle. Mutta ainahan nämä kisat ovat menneet tuomareiden fiilispohjalta, on vain tuurista kiinni miten käy.
      Toivottavasti ensivuonna on enemmän ihmisiä ja lippujen hinnassa ei oteta Kummolan tyyliä. 10 euroa olisi riittänyt sisäänpääsymaksuksi.

    • jkhhbhhi

      Voi olla et sattui virhearvio tuon humalatilan suhteen, mikä lie sitten horjuttanut siihen malliin :). Uusintaa olisin toivonut sille esiintyjälle jonka esityksen kaksi tuomareista jätti väliin. En tiedä oliko juontaja asiasta selvillä, olisihan tuosta voinut mainita esityksen jälkeen. Kaikesta huolimatta erittäin hauskat kekkerit olivat, kiitos järjestäjille ja spesiaali kiitos ulkoteltan karaoken vetäjille, pitkän päivän teitte hyttysten keskellä :)

    • Asta.
    • sivusta seuraaja

      Ihmettelen kovasti miksi seniori kilpailuun osallistui ammatti laulajia siis orkesterin kanssa keikkoja tekeviä kilpailijoita, eiks karaokekisa ole tarkoitettu vasta aloitteville ponnahdus laudaksi orkesteriin pyrkiville. Ehkä ens vuonna tulee sääntö siis samanlainen kuin karaoken MM kilpailuissa on sitten muutkin pärjäis noissa karaoke kisoissa ja saisivat uutta pontta musiikin parissa..

    • sulosointu...

      Niin minäkin muistelin, mutta eipä näytä olevan säännöissä asiassa mitään mainintaa, liekö muuttunut, kun muuttuivat festarityyppiseksi kilpailuksi. Mutta ainakaan tänä vuonna ei ammattimuusikot pärjänneet.

    • paikalla ollut

      Tosi asia on kuitenkin, että kyllähän noi musiikkialan ammattilaiset kuulee jo ensisoinnusta kuka osaa laulaa ja kuka ei. Ei heidän tarvitse koko biisiä kuunnella. ikävä kylläsanoa mutta ko. kilpailija ei olisi jatkopaikkaa ansainnut vaikka hukassa ollut tuomari olisi paikallaan istunutkin. Finaaliviisikot ansaitsivat paikkansa ero seuraaviin rannalle jääneisiin oli kiistämättä huikea.

      • kirsikka -68

        Mistä nuo tulokset näkee?


      • asgfag

        Jos noin asiaa tulkitsee, sehän on sitten sama lopettaa laulaminen ja lähteä litomaan samoin tein. Mitä sitä turhaa aikaa kuluttamaan jos ei tuomareita kiinnosta kuunnella loppuun asti kappaletta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe