KUKA NEUVOISI?

rasva sulamaan

Auttakaa!!! Olen päättänyt muuttaa elämäni ihan uuteen uskoon. Siis ruokailu täysremonttiin, tupakka ja alko pois (nämä lopetettu vuoden alusta) ja hitosti liikuntaa ja lihaksia. Mutta jotenkin nyt hukassaa miten pitäis toimia?
Olen jo 46-vuotias mutta ikäisekseni suhtkoht kivassa kunnossa. Moni kavereistani paljon raihnaisempi ja lihavampi ( ei nyt tietysti paljoa kerro.)

Jotain kymmenen kiloa haluaisin pois painosta.
Ja lihaksia ei voi olla liikaa...

Hankkinut olen nyt kotiin kuntopyörän, soutulaitteen, stepperin, käsipainoja aina kymmenee kiloon asti, nilkkapainot, kahvakuulia pari, hulahulavanteen, kuntopallon ja jotain muuta välineitä. Vaatteita jotka sopivat liikuntaan. Pyörä löytyy samoin kävelysauvat. Proteiinijauheen, proteiinipatukoita, ateriakorvikkeita, tehosekoittimen, riisikeittimen, wokkipannun.

Tämän kaiken keskellä olen innokas aloittamaan. Ja täydellä teholla. Olen sellainen ihminen joka tekee täysillä sen minkä tekee.

Kuka neuvoisi? Personal traineriin ei varaa.

Siis harjoittelu kotona, ei juoksulenkkejä. Saa olla tehokas ja kova kuuri. En pelkää treenejä. Saa olla pari harjoitusta päivässä. Aamutuimaan, olen aamuvirkku, sekä iltasella toinen.

5

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ap

      Lisäys: pirskatti kun pääs unohtumaan että olen nainen, en tiedä kuinka paljon tuo vaikuttaa? Ja ensikuun alusta olen vuoden lomalla joten aikaa löytyy. Salille en tykkää mennä mihinkään, en ees jumppaan.
      Neuvokaa, joku kiltti ihminen, joka ymmärtää, miten niitä tuloksia saa aikaiseksi?

      • ...mies

        No seuraavat ostokset sitten on keittiövaaka

        http://www.salterhousewares.com/salter_uk/catalogue/kitchen-scales/electronic-kitchen-scale-1.html

        Tai vastaava, löytyy Prismoista. Itse suosin Salterin vaakoja, ne on melko tarkkoja ja helppoja käyttää.

        Sitten sen jälkeen kalorilaskuriin:

        http://www.kalorilaskuri.fi

        Maksaa suunnilleen euron viikossa.

        Sitten vain itselle asetat tavoitekalorit (lienee jotain 1800-1900 luokkaa sinun tapauksessa). Joinain päivinä voi pitää korkeampiakin kaloreita, vaikka kerran viikossa 2400-2500. Liikunnasta voit lisätä syömisiä, esim. liikunnalla poltetuista kaloreista voit syödä 1/2 tai 2/3 osaa. Jos siis poltat liikkumalla vaikka 500 kaloria, voit syödä päivässä 250 tai 330 kaloria enemmän.

        Ei se sen kummempaa ole. Hetken kestää opettelu, mutta ei se sen kummempaa loppujen lopuksi ole kuin desimitalla mittaaminen kun siihen tottuu. Aika nopeasti oppii mm. paljonko leivät painaa, paljonko voita/sulatejuustoa menee leivälle... Aika helppoa se loppujen lopuksi on.

        Näin se mun mielestä on helpointa. Aika harvoin tarvii nälkää nähdä, kun oppii syömään oikeita ruokia, itselle sopivan makrojakauman (joillekin käy vähemmät hiilihydraatit, itselle käy korkeat hiilihydraatit.) ja oikein ajoitetut tankkauspäivät, jos niitä tarvitsee.


    • by nbytb u

      Kahvakuulalla teet vaikkapa aamuisin 100 tempaisua molemmilla käsillä ja illalla 100 työntöä molemmilla käsillä. Kösipainoilla samat määrät hauiskääntöjä ja jumpaksi vatsalihasta 200 toistoo ja punneruksia 100 vielä päälle 50 leukaa ja konto nousee kohisten.

      Ilalla sama tuplana.

    • ite laihdutin 4 kk. 20kg. pienillä painoillla pitkää sarjaa,ei missään nimessä kahta kertaa päivässä,meet ylikuntoon.halvimmin laihdutat kun syöt kolmen tunnin välein esim.keittoja,johon lisäkx vaik raejuustoo.iltasin vaik rahkaa 2 pientä tehojuoma purkkii nam! proteiinipatukoita välipaloiksi:) hiilarit vähemmälle,rasvaa pitää olla mut oikeenlaista esim.oliiviöljyy,kookosöljyy ja kalaöljyt on hyviä auttaa jaksaan. kun syöt,syö ajan kanssa ja pureksi kunnolla,et imeytyy paremmin.lopeta heti kun tuntuu et täyttyy.riiseistä ja makarooneista mieluiten täysjyvä tai tummaa ja lihasta kana parasta ja kalkkuna.painoharjoittelusta aloita varovasti voimien mukaan,pikkuhiljaa nostaa toistomääriä.voimien lisääntyessä lisää painoo.lihasmassa polttaa paremmin läskiä mut jos haluat nopeesti painon alas tee soutuja ja stepperillä ja syö vähän mut useasti päivässä :) t: 150kg penkkimies,maasta240,kyykky240kg

    • fggfj

      Jätä ne proteiinijauheet ja proteiinipatukat pois (aivan turhia) niin hyvin alkaa tolla varustuksella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe