Haureus ja irstaus johtaa helvettiin?

muistutan

Ajatelkaa kun olette aikeissa lähteä huonoille teille? Ihmisen on kerran kuoltava ja sitten seuraa tuomio. On tehtävä tili Jumalalle elämästään. Iraalsiet sukupuolisuhteet ovat varmasti syntiä.

26

425

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Noniin rölli, kokoontumisajot pidetään habossa vasta tämän kuukauden loppupuolella jolloin ja allas on taas suljettu. Tästä lisää tietoa.. (rule 1). Joten jospa vetäisit tuulitakin takaisin päälle ja lähtisit poimimaan porkkanoita?

    • matkallahelkkariin

      Jos se yhtään lohduttaa niin jokainen sitten joutunee vastaamaan vaan omista tekosistaan.

      • jkc78

        Siis matkalla telkkariin rölli


    • hyvä muistutus

      Hienoa että on vielä niitä ihmisiä jotka ajatttelee noin.Itsekin kuulun samaan porukkaan.Tänne siitä tyhjää kirjoittaa koska tällä palstalla vain itseään jakavaa ja tyhjäpäistä horojengiä joille elämän tarkotus on nussia tai tulla nussittavaksi mahd monen kanssa.Oksettavaa eikö totta?Mutta kiitos mielipiteestäsi ap.Onneksi vielä jollain sentään on arvot kohdallaan.

      • ghhhhhhhhhh

        Koskaan ei kannata jättää panematta ,jos on tilaisuus.


    • eiirtosuhteillemutta

      Niiin,uskomuksia ja "totuuksia"voi olla monenlaisia.Ehkäpä minun Olterman jumalani kehottaa harrastamaan irtosuhteita ja seksiä.Ja se on väitteenä ihan yhtä pätevä kuin sinunkin.

    • Antisaarnaaja

      Helvetti on panematon elämä, sen jälkeen madot korjaa potin..

      Tuomittuja madonruuaksi ollaan jo syntymästä, ei sille mitään voi.

      • ei käy katteeksi

        Niin te ateistit ajattelette. On teillä ankea ja toivoton elämänkatsomus. Ei ihme että monet jumalattomat päätyvät itsemurhaan ennenaikojaan ja helvettiin.


      • bvvvvvvvvvvvvvv
        ei käy katteeksi kirjoitti:

        Niin te ateistit ajattelette. On teillä ankea ja toivoton elämänkatsomus. Ei ihme että monet jumalattomat päätyvät itsemurhaan ennenaikojaan ja helvettiin.

        Helvettiä ,taivasta ja joulupukkia ei ole olemassa.


    • - 14 -

      Avauksen logiikkaa seuraten voitaisiin todeta kristillistä ajattelutapaa seuraten, että helvetillä pelottelu on rakkaudetonta, sillä usko ilman rakkautta on kuollut. Rakkaus on se suurin käsy.

      Eli helvetillä lähimmäisään pelottelevat ja tuomaroivat riskeeravat lagettaa tuomion itse itsellen.

      Ps. Mitä helvettiin tulee, niin se on vain yksi epäraamatullinen kirjoituksien tulkinta jolla yritetään käytettää epätervettä valtaa toisiin.

      Täysin sairas ja ristiriitainen tuo kirjoituksista kirkonisien tekemä koko helvettitulkinta.

      Kuka haluaisi palvoa "rakkaudellista kaikkivaltiasta" joka uhkaa, raa-asti kiristää ja kyykyttää ikuisella kidutuksella epätäydellisiä kuvakseen tekemiään luomuksiaan ja olisi vielä valmis sen toteuttamaankin...Miksi kaikivaltias Jumala edes alentuisi harjoitamaan ihmisille tyypillisiä metodeja?

      Aivan ok se, että joku uskoo henkilökohtaisella tasolla Jumalaan, mutta nuo kirkkojen ja eri uskonliikkeiden loputtomat, erilaiset ja osin suorastaan sairaat tulkinnat toisten hallitsemisen, tuomitsemisen ja alistamisen välikappaleina ovatkin sitten aivan eri asia.

      PsPs. Ihmiskunna historiassa suurin osa epäinhimillisestä alistamisesta, sorrosta, vainoista, verenvuodatuksista ja sodista ristiretkineen on toteuttettu uskontojen ja uskomuksien ja Jumalan tahdon nimissä. Sama meno jatkuu edelleen ja sitten näiden uskontojen kannattajat vielä julkeavat pöyhkeillen hurskastellen olla tuomaroitsemassa lähimmäisiään. Ei sitten kannata ihmetellä miten uskonnoilla on ansaitsemansa maineensa.

    • mutta varoitettu on

      No tervemenoa sitten vain huoraamaan. Unohda sitten kaikki moraali, omatunto ja elä eläimen tavoin. Totuus kun ei pala tulessakaan ja jokainen on kerran itse teoistaan vastuussa.

      • - 14 -

        >> Unohda sitten kaikki moraali, omatunto ja elä eläimen tavoin.

        Kenellehän tuo vahvan uhkaileva, mustav-alkoinen, karikatyyrinen ja vihamielisen sävyinen "viesti" mahtoi olla osoitettu.

        On kuitenkin merkillepantavaa miten näillä meuhkaavilla kiihkouskovilla on tuomarointi, vihamielisyys ja musta-valoisn karikatyyriset äärimmäisyydet keskeisinä mailmankuvina ja arvomaailmana. Suorastaan aivan vastakkainen henkin, kuin mitä heidän Opettakjansa Ison Kirjan mukaan osoitti ja opetti. Omena voi näemmä pudota hyvinkin kauas puusta.

        Aivan tuolla samalla henkis-hengellisellä ahdasmielisellä viha-mentaliteetillä toimitaan mm. lähi-idässä edelleen tanäkin päivänä.

        Intomieliset hurskastelijat unohtavat jo aivan yhden peruskäskyn ja periaatteen. Ison kirjankin mukaan henkilöä tuomitaan kuten hän itse tuomitsee. Toisaalta Raamatun mukaan on vain yksi tuomari, senkin he sivuuttavat hengellisessä viha-uhossaan.

        Mitä eläimiin tulee, niin useat niistä vaikuttavat huomattavasti säyseämmiltä ja jopa inhimellisemiltä kuin nämä viha-uskovat.

        Ps. On erityisen poikeusellista jos olen kuullut jotakin rakentavaa, inhimillistä ja rakkaudellista intouskovien suusta. Yleensä sillä ovat juuri vastakkaiset maailmankuvat, ahdasmielisyys ja vihamileiset sanat, asenne ja henki, jonka sokaisemilta he vaikuttavat. Ihmekö sitten kun uskonnoilla on maineensa ja monikin ne kokee suorastaan vastenmielisenä.

        Kaikki nämä vielä vaittävät olevansa Jumalan hengen ohjauksessa ja kuitenkin he opettavat ainoina totuuksina ja dogmeina hyvin erilaisia tulkintoja samoista kirjoituksista tuomaroiden toinen toisiaan. Loogista?

        The Facts and Stats on "33,000 Denominations": http://www.philvaz.com/apologetics/a106.htm

        Ps. Kristinusko lukemattomine liikkeineen ja toinen toistaan ristiriitaisempine ihmisiä alistavine dogmeineen edustaa vain noin 30% maailman väestöstä. Ilmeisestikin kaikki nuo muut 70% ( sekä toiset eri tavoin tulkitsevat kristityt ) ovat näille hurskaille pelkkää "tykin ruokaa" ja valmiita helvetiin lähetettäviksi.

        Että sellaisia rakkauden sanansaatajia nämä hurskastelijat.


    • - 14 -

      Niin, yksi oleellinen lisäys edelleiseen. Kun nämä kiihkouskovat tunkevat eri fooumeille ja tämän nyt seksuaalisuutta koskevan kyseesä ollessa on hyvä olla unohtamatta miten valtakirkot ja lukuiset kristilliset liikkeet rypevät pedo-kriminaliaskandaaleissa vuoskymmenestä toiseen ja yrittäen niitä peitellä ja salata.

      Sitten näillä hurskatelijoilla on vielä otsaa tuomaroida aikuisten ihmisten vapaasta tahdosta tapahtuvia suhteita joissa ei ole kyse toisen hyväksikäyttämisestä, puhumattakaan lapsiin kohdisuvista erityisen alhaisista rikoksista.

      Yhtenä esimerkkinä mainittavaksi hiljattain päivälehti kertoi erään kristillisen liikkeen pedokriminalian vuoksi vankeuteen joutuneen ja sittemmin vapautetun asettamisesta takaisin pastorin, opettavan saarnaajan virkaan. Esimerkillistä "kristillistä" moraalia.

    • antiuskovainen

      Aloittajalle - oletko koskaan ajetellut että voisit olla kaikista eniten väärässä? Sinulle on syötetty raamattun tulkintaan perustuvaa soopaa (raamattuhan oon hyvin tuore juttu maailmankaikkeuden historian kannalta. Hieman filosofiaa ja paljon legendaa tarinaksi puettuna).

      Arvaa mitä, helvettiä ei ole olemassa muuten kuin tämä maanpäällinen helvetti mitä elämme! Kun kuolemme (tai siis kun tästä fyysisestä kehostamme aika jättää), synnymme uudelleen, sitten kuolemme ja synnymme uudelleen. Tämä ketju loppuu vasta kun olemme oppineet hyväksymään kaiken, antamaan anteeksi. Silloin sielu on vapaa. Sinulla on ahdasmielisyydessäsi vielä monen monta kierrosta kärsittävänä =) Anteeksiantamisessa muuten kaikkein vaikeinta on antaa itselleen anteeksi, ettei ollutkaan sitä mitä halusi tai luuli muiden haluavan.. Mielen ja egon tekosia, niinkuin on oman vakaumuksen perusteella toisten tuomitseminkin.. Tsemppiä sinulle tielläsi, et ole helpointa tietä itsellesi valinnut ;)

    • Naurettava pelleily

      Menkää ny hihhulit ulos välillä

    • mairesta

      luoja värkit antanut käyttäkää me niitä jasetaan elää.


      suomen suloisinta elint.

    • vältä turmion tie

      Haureus johtaa varmasti ajalliseen ja iankaikkiseen tuhoon. Ei uskottomuutta ja irstautta monin jumalatonkaan hyväksy. Se särkee ihmisen.

      • Relatkaa nipot

        Miksi pitäisikään olla mitään kauheaa irstautta ja likaista touhua? Minä ainakin harrastan seksiä ihan yhteisellä sopimuksella toisen osapuolen kanssa, iloisella asenteella ja toisen huomioiden. Mikä siitä niin kauheaa tekee?

        Maailmassa on paljon pahempiakin asioita kuin toisten ihmisten seksin harrastaminen.


    • maaritti

      Joskus vaan kun haluaisi olla tosissaan, toinen ei halua ja tapaaminen jää yhteen iltaan. Minulle on käynyt monta kertaa näin ja ne ovat jääneet baarituttavuuksiksi, joita ei voi vakavasti ottaa. Itse en hakemalla hae irrallista suhdetta. Arvostelen kyllä itsekin niitä, jotka tarkoituksella hakevat yhden yön seuraa, pettävät tai eivät pysty sitoutumaan.

      • ei sänkyyn tuosta va

        Kun tutustumisen aloittaa sittä henkiseltä puolelta ja tailee tutustuu ja tutkailee, että onko ainesta elää parisuhteessaan, niin ei tarvitse pettyä.


      • mkjbgy

        "Joskus vaan kun haluaisi olla tosissaan, toinen ei halua ja tapaaminen jää yhteen iltaan. Minulle on käynyt monta kertaa näin ja ne ovat jääneet baarituttavuuksiksi, joita ei voi vakavasti ottaa. Itse en hakemalla hae irrallista suhdetta"

        Haha! Niin varmaan!
        Hakeudut tahallasi sellaisten miesten seuraan joista näkee päältä että heillä on vain pano mielessä. Sitten esität viatonta uhria "Oih, kyllähän minä olisin halunnut olla tosissani, mutta kun se mies törkimys teki näin keljusti"

        Ja että vielä monta kertaa on käynyt noin. :D Jos oikeasti etsisit seuraa tositarkoituksella, niin olisit jo kauan sitten tajunnut ettei miehen kanssa mennä sänkyyn ennen kuin olet varma että hän on sinusta tositarkoituksella kiinnostunut.


    • Hähää..

      Mitäs sieltä Raamatusta löytyy muuta?
      "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi"
      Jeesus rakasti myös huoria, sairaita ja muita ja paheksui tekopyhyyttä.

      Uskonnollisiin yhteisöihin liittyy paljon henkistä väkivaltaa, painostusta ja hiton tomeraa Jumalan aseman ottamista tuomitsijana, vaikka armo ja rakkaus on kaiketi se idea.

      Helvetti on ollut monelle eräskin herätysliike, jossa lapsiin sekaantuneita on yleisesti tekopyhyyden nimissä suojeltu ja uhrit on jääneet yksin.

      Minä olen aikuinen ja n*ssin aikuisia ja se on oma asia, kun kaikki tapahtuu kaikkien kesken vapaaehtoisesti ja mukavasti. Sukuvietti nyt vaan on elämän perusta ja ilman sitä meitä ei olisi. Kyllä se siemen ilolla on lähtenyt ja nykyään myös meillä naisilla on lupa nauttia seksuaalisuudesta.

      • tee parannus

        Kyllä Jeesus rakstaa teitä: mutta Hän sanoo, että poikani tai tyttäreni, mene mutta tästä eteenpäin älä enää syntiä tee.


    • adjektiivi1

      Haureus ja irstailu tekee ihmisestä hirvittävän huonon työntekijän, ystävän, ei ole oikein luotettava, kieroilija, naaman vääntäjän, ylimielisen, ruman, takamus leviää, miespuolinen haisee pahalle, on epävarma itsestään noin niin kuin syävllisemmässä mielessä, pinnallisen, hieman yksinkertaisen, putoaa yhteiskunnan muusta kelkasta, vanhenee, tylsistyy, elämä kapenee, alkoholisoituu, tylsämielisen, jne.

    • miettikää tätä

      Ihmettelen niitä naisia jotka ovat valmiita jakamaan LÄTTYÄNSÄ USEAMMALLE
      miehelle mikä on seuraus. Ensinnäkään jumala ei tule heitä hellin käsin
      kohtelemaan.

      Viimeisellä portilla minä menen avattua porttia pitkin, mutta LÄTYN jakajat
      joutuvat menemään tuliuunin lävitse.

      • et silleen

        Kukapa niitä yhteisesti käytettyjä isoja lättyjä enää huoliskasan.Hyi helvetti


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe