Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Millaiset sukkahousut on seksikkäimmät?

uteliasasas

Millaiset sukkahousut saavat miesten päät kääntymään? Paksut/ohuet? Kuviollset? Kiiltävät/matat? Mustat/beiget? Käytättekö sukkahousuja koskaan seksivaatteina kotosalla?

40

5961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksi mies

      Yleisesti helppona tyylikkäänä mutta huomiota herättävänä pidän itse 15-20 den ihonvärisiä hieman kiiltäviä sukkahousuja. Ne sopivat lähes minkä vaan asun kanssa. Muotijutuissa usein haukutaan kiiltäviä sukkahousuja, mutta minua ne ainakin miellyttää.

      Räikeän väriset sukkahousut on hienoja, mutta vaatii jo paljon enemmän silmää, millaisten vaatteiden kanssa ne pukee. Olen nähnyt todella hauskoja yhdistelmiä, jossa on ollut alla punaiset, violetit keltaiset ym. sukkahousut ja niiden päällä pitsiset mustat sukkahousut.

      Nykyään on myös todella hienoja kuviosukkahousuja, joissa on isoja kuvioita, esim. viivoja ja ruutuja. Jostain syystä (en itsekään tiedä miksi) inhoan niitä pallokuvioisia sukkahousuja.

      Tärkeintä kuitenkin on se, että sukkahousut ei ole housut. Sopii alle 5-vuotiaalle sukupuolesta riippumatta, mutta aikuisen pitää peittää sukkahousut hameella tai shortseilla. En halua nähdä pikkuhousuja tuolla kaduilla.

      • tordd

        Tarviiko sukkisten kanssa pitää alushousuja? Eikös jo nimikin sano että ne ovat yhdessä sekä sukat että housut? Minä en ainakaan pidä.


      • OLISIT EES PITÄNY

        SEN OMANA TIETONASI, MUTTA SE TAITAA OLOLA LIIAN PALJON VAADITTU !!!

        MIES EI LAITA PÄÄLLEEN SUKKAHOUSUJA,-ENNEKUN ON PAKKO, MUUTEN SE ON PERVERSSIÄ !!!


      • Anonyymi
        OLISIT EES PITÄNY kirjoitti:

        SEN OMANA TIETONASI, MUTTA SE TAITAA OLOLA LIIAN PALJON VAADITTU !!!

        MIES EI LAITA PÄÄLLEEN SUKKAHOUSUJA,-ENNEKUN ON PAKKO, MUUTEN SE ON PERVERSSIÄ !!!

        seksikkäät sukkahousut on juuri ne jotka on itsellä päällä juuri sillä nimenomaisella hetkellä.
        juuri nyt mustat norlynin 15 den satin ultrat ja kohta taas jotkut muut. mies joka ei ole kokeillut ei taatusti tiedä mitä menettää. on ne kyllä tosi seksikkäät myös naisilla.

        timo


    • Kesä83

      Aikalailla sellaset ihonväriset on hyvät mun mielestä :b Ei niillä loppujenlopuksi paljon ole väliä.

      T: mies

    • oolalaa

      Ai ai. Muistan kouluajoilta erään opettajan. Hoikka runko,hame,pitkät sääret,tummanruskeat sukkikset....

    • 21

      semmoiset jossa on reijät etu ja takapuolella

    • Ilman alushousuja

      Sellaiset vähän huorahtavat. Reikiä, silmäpakoja ja parhaat olisi sellaiset, jossa on vanhanajan sukkanauhat kiinnittimillä.

      Nykyään näkee näitä ns. reiällisiä sukkahousuja ja ne ovat myös huorahtavan oloisia naisilla. Paksut sukkikset ovat rumia.

      Myös ns. revityt ja halvan oloiset sukkahousut. Mutta eniten kannatan, että ei ole laisinkaan sukkahousuja. Nyt on kesä ja voi tuulettaa alapäätään vapaasti. Tuuli ja lämpö kuivattavat hiukan kosteutta ja vievät erilaiset hajut alapäästä pois.

      Alapää saa ilmaa ja hoitaa erilaisia alapään vaivoja samalla kun kellohame heilahtaa!

    • Mustat,vähän revityt ja ilman kalsareita!

    • mies 30

      Pääsääntö on max 20 denieriä ja nylontyyliset, ilman mitään kuvioita tai verkkoa.
      Mitä ohuempi, sen parempi ja kiiltoa saa olla mielellään, mutta välttämätöntä se ei ole. Vaihtoehtoja noillekin on paljon ja vaikka olisi sama paksuus ja sama materiaalisuhde, silti voi näyttää erilaisilta. Värillä ei juuri väliä.

    • nyloonia

      Ne jotka ovat avoimet haaroista ;)

    • yksjukkis

      Jos on kyseessä pikahomma, niin jos on sukkahousut ukko voi luulla, että saa ehtaa, varpaat vaan nykivät samaan tahtiin ja valmista tulee, heheh

    • khefxw

      Joo jätkät väitti pukuhuoneessa et noi mun sukkikset olis akkamaiset.Ne siat!

    • Kyllä musta ja kiiltävät sukkahousut saavat huomioni pois liikenteestä varsinkin hyvässä rungossa esilletuotuna!

    • Sukkahousut.

      Ovat olleet out jo useamman vuosikymmenen. Sukkahousuja taitaa nykyään käyttää ainoastaan transut.

      • liilis

        No aijaa, tuohon en kyllä IHAN yhdy :D


    • sniffer.

      semmoset, mitkä ovat kauniin naisen jalassa ja varpaiden kohdalta irtoaa muhkea hien tuoksu

      • Kurahaarat.

        Supernaiset, pissikset , kurahharat miettivät ja pohtivat millä vaatteilla saisi houkuteltua miehen.

        Ovatko hormonit, e-pilleri, alkoholi sekoittaneet naisten ylä- ja alapään?

        Huomioi, että tämä tutkimus oli tehty 10 vuotta sitten.

        Helsingin Sanomat 21.7.2002 oli laaja artikkeli otsakkeella "Naisia romahduksen partaalla"-
        Jatkuva suorittaminen töissä, kotona, kuntosalilla on käynyt nin rankaksi, että moni nuori nainen selviytyy arjesta vain psyykelääkkeillä. Olisiko sittenkin helpompaa, jos suomalaiset naiset saisivat olla heikompia?

        Nuoret naiset syövät psyykelääkkeitä selvästi enemmän kuin ennen. Masennus- ja mielialalääkkeiden käyttö on neljän vuoden aikana kasvanut huimat 38 prosenttia 15-44 vuotiaiden naisten keskuudessa. Noin 68.200 nuorta naista, seitsemän prosenttia ikäluokasta syö jo jotain psyykelääkettä.
        ( Vuonna 2006 psyykelääkkeitä söi n. 400.000).

        -Monet nuoret naiset ovat itse rakentaneet itselleen oravanpyörän, jonka tahdissa on pakko pysyä, ettei petä omia odotuksiaan. Nykyisin naiset melkein rehentelevät ylitöillään, kiireisillä aikatauluillaan ja kuntoilusuorituksillaan.
        Yhdysvalloissa ilmiötä kutsutaan sanalla "multitasking", monisuorittaminen. Moni nuori nainen yrittää olla mestari ja masentuu, ellei onnistu.

        -Nuorten naisten masennus ei kuitenkaan johdu vain työelämästä, vaan myös heidän omista odotuksistaan. Koulutuksessa, harrastuksissa ja parinvalinnassa on niin paljon vaihoehtoja, että jos tyytyy ensimmäiseen, tuntee helposti jäävänsä jostain paitsi. Naisten palapelissä on nyt paljon enemmän osia, kuin aikana jolloin työ oli uusi saavutus.

        Pitäisi olla kaunis, hoikka, tehokas, trendikäs ja nuorekas. Pitäisi olla ura, mies ja lapsia. Pitäisi ehtiä tehdä taidetta ja kiivetä Himalajalle, luettelee masennuksesta kärsivä Saara 32, joka opiskelee kuvaamataidon opettajaksi.

        -Suomessa on ollut vallalla supernaisen ihanne, jota me olemme yhdessä pönkittäneet sanoo naisten urakehitystä tutkinut Outi Raehalme Helsingin yliopistosta. "Siitä on päästävä eroon, koska muutoin naiset palavat loppuun".
        Raehalmen mielestä masentuneet nuoret naiset eivät välttämättä tajua, että raataminen verenmaku suussa ei enään kerro vahvuudesta.

        Suurempaa vahvuutta monisuorittajilta vaatisi päätös pitää taukoa töistä ja tulla vähemmällä toimeen.

        -On pakko... Pitäisi ehtiä... Ei riitä ellei. Mutta kuka käski haluta kaiken heti? Eikö omaa rimaa voi laskea?
        Ei se ole niin helppoa. Itsensä kanssa täytyy kamppailla jatkuvasti, että on lupa haluta vähemmän, sanoo luonnontieteiden opiskelija Maria 26.

        - Vasta kamppailessaan gradun, masennuksen ja syömishäiriöiden kanssa Maria on tajunnut, että hän olisikin halunnut tehdä jotain käsillään. Nuorempana se ei kuitenkaan kuullostanut tarpeeksi kunnianhimoiselta.

        -Ennen ajattelin, että minustahan ei kotiäitiä tule. Nyt olen alkanut lämmetä ajatukselle että muuttaisin Helsingistä Pohjois-Suomeen ja perustaisin perheen. Ehkä olisin onnellisempi.

        Rimaa on vaikea laskea myös siksi, että suoritukset ovat vakuutus tulevaisuuden varalle. Melkein puolet suomalaisiata avioliitoista päättyy eroon, joten joka toinen avioitunut nainen jää jossain vaiheessa omilleen -yksin, tai lasten kanssa.

        Mitä masennus on?

        Lievästä masennuksesta kärsivät ihmiset voivat yleensä käydä töissä, mutta elämä tuntuu ankealta. Täytyy potkia itseään liikeelle ja on vaikea keskittyä. Seurustelu muiden ihmisten kanssa alkaa tuntua vastenmieliseltä.

        Vaikeasti masentuneet ovat käytännössä työkyvyttömiä. On vaikea saada itseään aamulla sängystä ylös ja pystyy tuskn huolehtimaan syömisestä tai peseytymisestä. Päivät kuluvat sängyn pohjalla. Vaikeaan masennukseen saattaa liittyä itsetuhoisia ajatuksia ja psykoottisia harhoja, siitä että toiset puhuvat pahaa selän takana.

        Turun yliopiston psykiatrian professori Raimo K.R. Salokankaan mukaan yleisintä Suomessa on lievä masennus. Joka viidennen ihmisen arvellaan kärsivän masennuksesta jossain elämänvaiheessa.

        Kansaneläkelaitoksen tilastojen mukaan noin 530.000 ihmistä käytti viime vuonna joitain psyykelääkkeitä. Masennuslääkkeiden käytöstä sai viime vuonna korvausta 273.000 suomalaista. Masennuslääkkeitä käytetään myös paniikkihäiriöiden, ahdistuksen, syömishäiriöiden ja pakkoneuroosien hoitoon".
        ----------


    • Zepedeuz

      Mitähän ihmettä virkaa ihmisen oma mielenterveyskertomus toimittaa tässä keskustelussa? No asiaan: Stay-upit, värillä ei väliä. Tärkeintä on naisellinen nainen joka niihin pukeutuu.

    • Jäbä 40v

      Naiset!Sääret näkyviin ja korostakaa niitä vielä ohuilla ja
      kiiltävillä sukilla!Anna meille miehille katseltavaa ja itselles
      hyvä mieli!

    • Isukki58

      Kiiltävät ihonväriset. Toki stay-upit saman värisinä, WOW !

    • LadyMiss

      No tottakai nylon-sukkikset olisivat seksikkäämmät, mutta kun haet seksikkyyttä niin ilman olisi helpompaa, jos vielä illalla tärppää.

      • ederftg

        Sukkisten kanssa aina seksympi!!


    • Tosi Mies

      Näin kaunissääristen, naisellisten naisten vannoutuneena ja ikuisena ihailijana omat suosikkini ovat joko mustat, tai ihonväriset kiiltävät, laadukkaat sukkahousut. Näkeehän noita joskus kaupungilla, mutta paljon enemmänkin voisi mielestäni olla. Oma rakas ja upeasäärinen vaimoni toki aika usein ilahduttaa meikäläistä (ja varmaan monia muitakin samoinajattelevia miespuolisia...) tyylikkäillä hameillaan, sukkahousuillaan ja korkkareillaan, mutta kaikenkaikkiaan suomalaiset naiset ovat mielestäni kyllä jostakin syystä turhan arkoja ja haluttomia tuomaan itseään esiin nimenomaan NAISINA. Ainakin nämä kesän tullen katukuvassa ainä yleistyvät kaameat leggings-viritykset masentavat ja kauhistuttavat meikäläistä ja epäilemättä monia muitakin perinteistä naisellista tyyliä arvostavia miehiä.
      Eli, jos meikä saisi ehdottaa, niin rohkeasti vain kaikki naiset, naiseus kunniaan eli mekkoja ja hameita, kauniita sukkahousuja ja korkokenkiä ylle ja kauniit sääret esille!

    • edxcd

      Shortsien alta kun näkyy mustien sukkisten tummempi housuosa.Aaaaaaaaaahh!

    • 40 vee mies

      Ohuet, kiiltävät ihonväriset (tai siis sellaiset jotka saa säären näyttämään hieman ruskettuneelta).
      Kyllähän sääri näyttää sata kertaa kiihottavammalta ja kauniimmalta ohuen sukkiksen verhoilemana kuin paljaana.

      Stay upit tietysti vielä sexymmät kun näkee sen sauman vilahtavan niin huh huh...

    • yujmk

      Mustat, haarakiilalliset, housuosasta tummemmat, ilman pikkuhousuja..Namm!!

    • tämäonhyvä

      http://www.kännykällä.fi/fashion/index.php?route=product/product&product_id=320

    • defff

      Sukkikset ylipäätään saavat huomioni. Jos olisin nainen käyttäisin takuuvarmasti useammin sukkiksia ja korkoja mitä normi(suomi)nainen.

    • sammi

      Sukkahousut on pikkulapsille. Ahdistavat, epämukavat ja rumat. Steikat on parhaat ja paaaaaljon nätimmät.

      • sammi

        Oho sorry, en lukenu otsikkoa tarkasti, tää olikin kysymys miehille. Mut kyllä miehet tuntuu enemmän steikoista pitävän.


    • Vastaaja M

      Mustat kuviolliset ovat varsin sexyt, mutta ylipäätään jos nainen käyttää hametta/mekkoa, saa se päät kääntymään.. sukkikset ovat varsinkin kolealla säällä kauniimmat kuin kylmästä sinertävät jalat, kesähelteellä ilman sukkiksia parempi :) Eräs tyttökaverini käytti polvisukkia ja sellaiset ovat kyllä kotioloissa ja kesällä varsin käytännölliset.. :)

      • Näin mielestäni

        Ihon väriset on mummosukkikset. Täydellinen turnoff. Mustat sukkikset kuvioilla tai ilman on seksikkäät. Varsinkin yhdistettynä lyhyeen hameeseen. Stayupit kyllä vielä parempi vaihtoehto.


      • hame naislle
        Näin mielestäni kirjoitti:

        Ihon väriset on mummosukkikset. Täydellinen turnoff. Mustat sukkikset kuvioilla tai ilman on seksikkäät. Varsinkin yhdistettynä lyhyeen hameeseen. Stayupit kyllä vielä parempi vaihtoehto.

        naisulla pitäis olla aina sukkkikset jalassa. Mustat ohuet sukkikset korostavat parhaiten naisten sääriä. Sukkahiusut tai Stayupit.


    • Saumasukkikset
    • Saumat, joo!

      Niin, mitä te miehet tykkäätte noista saumasukista/sukkiksista? Niitä ei nykyään paljoa näy katukuvassa mutta itse minä tykkään niistä ja mielestäni ne on seksikkäät näin omasta naisnäkökulmasta katsottuna. Oletteko miehet samaa mieltä?

    • HAISTA ALOITTAJA

      KÄRPÄNKUSIPERSEESTÄSI,-ETTÄ JOTAI OPPISIT EES SITÄKAUTTA IHMISIKSI!!!

      KUN MUUTEN SE ON JÄÄNY PASKANHAJUISIKSI JA RYLLÖTTÄVIKSI PERÄPUKAMIKSI !!! -YÖKGHM HYIHELEVETTI !!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe