vesimelonia..

V

pohdin tässä (vaikkei kovin järkevältä välttämättä kuulosta) että jos söisin 3vko PELKKÄÄ vesimelonia ja joisin vettä niin paljonko laihtuisi? tavoite olisi heinäkuun lopulla olla -5 kiloa hoikempi.. miten onnistuisi? lähtöpaino 165/65
ja millaista liikuntaa tuohon ''vesimelonidieettii'' voisi yhdistää? uima kuntosali mahdollisuuksia ei ole mutta mitä voi tehdä kotona? 30 minuutin lenkkeilyä vaikka aluksi? olisiko hyvä heti aamulla herättyä lähteä lenkille..?

13

1627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ?+0987

      Ei järkevää!

    • heviosaston kautta

      Tuolla tavalla takuulla laihtuu, mutta voisitko ajatella, että söisit sen kolme viikkoa muitakin hedelmiä sekä kasviksia? >>> Sama lopputulos terveellisemmin :) Vielä, kun lisäksi otat parit Omega3:t päivittäin, niin luulisin ettei perusterveihminen kauheaan keripukkiin ehtisi tuossa ajassa sairastua ;) Suoloja varmaan elimistö kaipaisi myös >>> suolakurkkua muutama pala? Ja rasvattomasta kermaviilistä, raejuustosta, broitskusta tms proteiineja, ettei lihakse häviä.
      Itse en moiselle kuurille ryhtyisi, mutta hieman tuunattuna tuollainen hedelmä/kasviskuuri voisi olla han herkullinen :)

    • ihan sama

      Ei kuulosta järkevältä. Laihdut aivan satavarmasti, tottakai. MUTTA, kun "kuuri" on ohi, saat takuulla painoa takaisin, sillä vesimelonista et tosiaankaan saa juuri mitään ravintoaineita. Turha varmaan alkaa kertomaan siitä, kuinka elimistö menee säästöliekille jne...

      Mutta jokainen tekee kuten lystää, sinulla ei edes ole ylipainoa, joten turha varmaankaan on edes vinkkejä sinulle antaa.

      Hyvää kesää, ja koita olla näännyttämättä itseäsi! Ja juo riittävästi nesteitä.

    • apua7889

      Ensinnäkään et tuu jaksamaan kolmee viikkoo pelkällä vesimelonilla. Sun pitää syödä terveellisesti ja monipuolisesti 5 kertaa päivässä ja suosii proteiineja (lihaa, kanaa, raejuustoo) ja paljon vihanneksii, kasviksii ja hedelmii sekä hieman hiilihydraatteja että jaksat (pasta, leipä). Sitten vaa urheilet 3-4 kertaa viikossa esim. uit, juokset tai pyöräilet tunnin ajan. Paino ei lähde nopeasti, mutta pysyvästi.

      • Anonyymi

        "Sun pitää syödä terveellisesti ja monipuolisesti 5 kertaa päivässä ja suosii proteiineja (lihaa, kanaa, raejuustoo) ja paljon vihanneksii, kasviksii ja hedelmii sekä hieman hiilihydraatteja että jaksat (pasta, leipä)."

        Aloittajan sukulainen-sama tyhmyys näyttää vaivaavan


    • voitolla

      Et sä sillä paljoo laihdu. Niin kauan laihtuminen jatkuu, kunnes elimistö tottuu tiettyyn ruokavalioon ja alkaa käymään säästöliekillä, sori vaan!

    • vaarallista on

      Vesimelonissa on niin paljon vettä että saisit vesimyrkytyksen, koska määrinä joutuisit syömään vesimelonia tosi paljon, että nälkä olisi poissa. Olet kai kuullut niistä kahdesta vesipokeripelaajasta, jotka kuolivat juotuaan liikaa vettä.

    • Anonyymi

      Hehe, vesimelonia ei voi niin paljoa kyllä syödä että vesimyrkytykseen kuolisi! Itse syön kesällä kilon verran päivässä vesimelonia muun terveellisen ruuan välissä. Vesimeloni on paras välipala, pitää nälän poissa ja verensokerin tasaisena. En kyllä pelkällä vesimelonilla laihduttais. Kannattaa ottaa vesimelonia välipalaksi ja syödä tasaisin väliajoin terveellisesti niin laihdut varmasti. Niin ja siis en syö kiloa kerralla sitä vesimelonia vaan 3x330g päivän aikana.

    • Anonyymi

      Nykyään on minivesimeloneja. Ostin eilen yhden. Olin 12vrk viime vuonna vesipaastolla ja päätin vesipaaston minivesimelonilla.Maanantaina on auton katsastus ja jos menee läpi niin alan ensi viikolla joko vesipaastolle tai jollekin vastaavalle vaikkei huvita yhtään. Tässä ketjussa on höpöpuheenvuoroja koskien vesimelonien soveltuvuutta paastoruoaksi ja ettei siitä tule kylläinen olo ytarpeeksi pian.

      Oikeasti ravintoarvoiltaan vesimeloni on hyvä ja tekee kylläisen olon.


      https://askelterveyteen.com/5-tarkeaa-vesimelonin-hyotya/

      • Anonyymi

        >>>>> Maanantaina on auton katsastus ja jos menee läpi niin alan ensi viikolla joko vesipaastolle tai jollekin vastaavalle vaikkei huvita yhtään.

        Mulla on samantapainen juttu. Maanantaina pitää paikata talon katto, ja jos se onnistuu, niin alan dieetille.

        >>>>> Oikeasti ravintoarvoiltaan vesimeloni on hyvä ja tekee kylläisen olon.

        Totta!

        Vesimeloni on painonhallinnoijan ihan ykkösruokia. Vesimeloni sisältää myös runsaasti A- sekä C-vitamiineja ja on hyvä tai kohtuullinen kaliumin ja magnesiumin lähde.


      • Anonyymi

        "Oikeasti ravintoarvoiltaan vesimeloni on hyvä ja tekee kylläisen olon."

        Mitä muuta ymmärsit väärin???


    • Anonyymi

      ja mitä muita älyttömyyksiä sinulla on mielessa?? kävellä 3 viikkoa yhdellä kengällä?

    • Anonyymi

      """"""""Oikeasti ravintoarvoiltaan vesimeloni on hyvä ja tekee kylläisen olon."

      Mitä muuta ymmärsit väärin???"""""""""""""""

      Kyllä tuo on aivan oikein sanottu.

      Tutustu aiheeseen: A- ja C-vitamiinia, kaliumia ja magnesiumia ja antaa kylläisyydentunteen. Sopii erinomaisesti laihduttajalle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe