Valehtelu ulkonäöstä

Voi ei...

Miksi ihmeessä pitää valehdella ulkonäöstään profiilissa? Kuvittelisi, että ihminen ymmärtäisi jäävänsä kiinni tapaamisvaiheessa. Jos mies vaikkapa lisää pituuteensa 20 cm, niin mitä ihmettä mies luulee?

Onko tarkoitus se, että kunhan saa toisen treffeille asti, niin sitten toinen ikään kuin lumoutuu niin, ettei huomaa? Ei mitenkään lisää luottamusta tuollainen käytös. En ymmärrä.

18

1112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vai mitä vosut

      Niin tai nainen lähettää 20vuotta vanhan kuvan,jossa on nuori ja hoikka. Vaikka totuus on ihan toinen.25kg ylipainoa ja saatanan ruma...Mun ei tarvi onneksi valehdella oon niin saatanan komea..

      • t54ytg45

        ongelma on sinun omasi. Miksi luulet että suomesta löytyisi joku supermalli, 40 v. hoikka ja sinkku?????


    • tellervoh

      Mielestäni erittäin lyhytnäköistä, oli sitten kyse miehestä tai naisesta.

    • jotain sentään

      Aika tyhmää. Ehkä huono veikkaus, mutta voisiko olla, että tuollaiset ihmiset ajattelevat saavansa ehkä kuitenkin seksiä sen yhden kerran. Ilmeisesti aika monet etenevät suoraan petipuuhiin eka treffeillä.

    • ja pituus oli

      Joku nainenkin on lisännyt pituuteen vähintään sen 20 cm.

      Ikäkin voi heittää kymmenellä vuodella ;)

    • sfsfsdf

      Luulen että kyseessä on "kuvan" myyminen itsestään. Tiedän yhden naisen jota joskus tapailin tuolta S24: kautta kun tutustuin. No ei tietenkään ollut profiilissa kuvaa, vaikutteli kuitenkin etten tulisi "pettymään" no lähetti kuvan (tämä oli useamman vuoden takaa, sen sain kuulla myöhemmin) eikä ollut hoikka kuten väitti.

    • Nelly20

      Minusta itsensä esittelyssä on myös hyvin kapeat vaihtoehdot!!! Esim. sinun on valittava normaali tai ylipainoinen, mitäs jos sinulla on vain muutama ylimääräinen kilo? ylipainoinen antaa heti sen kuvan, että olisit todella lihava. Kun taas jos pistät normaalin ja kun tapaat jonkun niin näkeehän ihmisestä heti, että hänellä on muutama ylimääräinen kilo, niin sitten tulee tämä petetty olo^.

      Hyvin voisi olla myös tyhjiä kohtia mihin voisi sitten itse laittaa miten itsensä kokee. Monia naisia kuvaisi varmasti paremmin "muodokas" kuin normaali tai ylipainoinen..

      Mutta olen samaa mieltä, että turha sitä on painosta ja pituudestaan valehdella, kyllähän se sitten myöhemmin selviää =)

      • dadsasdas

        Senkin huomannut että kun nainen sanoo omasta mielestään olevansa "muodokas" niin ollut just semilihava tai todella lihava..


    • Nelly20

      No tottahan tuokin. Uskon, että keski-ikäiset naiset voisivat harrastaa tuollaista. Ajattelevat vain, että ei tässä lihavia olla vaan muodokkaita, kun eivät halua myöntää totuutta lihomisestaan =)

      • Köh köh

        Toinen ongelma ekoilla treffeillä on ihminen joka tajuaa heti ettei ole samalla tasolla kuin toinen, säikähtää jo etukäteen torjuntaa, ja lopettaa treffit lyhyeen.

        Se on aika epäkohteliasta. Pitäisi olla sen verran käytöstapoja, että osaa poistua tilanteesta kauniisti. Se taitaa olla monesti torjuttujen ihmisten ongelma, mutta eipä se vastapuolen syy ole, jos toinen on epämiellyttävän näköinen tai -luontoinen. Ja tuon lisäksi vielä töykeä.


      • dadsdasd

        Puhun nyt 20 vuotiaista naisista tuossa muodokas - kommentista.a


    • rumamies

      Ei rumat pääse ikinä treffeille jos ei valehtele. Sitte voi olla tyytyväinen jos on tavannut jonkun vaikka siitä ei mitään syntyisikään, itse tosinen valehtele ja sen takia en koskaan pääse treffeille. Naiset ei ole suvaitsevaisia ja rehellisyyttä ei arvosteta.

      • Aina treffeille

        Hyvää kesää rumille ja lihaville. T:Saatanan komea..


      • Siltäväliltä

        Miksi pitäisi valehtelemalla päästä treffeille? Onko treffeille pääsy joillakin ainoa syy olla nettitreffipalstalla. Kertomalla itsestään totuuden, ja vain totuuden, voi saada muutakin kuin pelkät pikatreffit, joista toinen osapuoli pakenee kauhun vallassa heti kun pääsee. Totuudella voi saada vaikkapa elämänkumppanin.
        Eli turha ruman on valehdella. Saa vain pahan mielen itsellen kun tulee aina vaan torjutuksi. Jos vaikka vastapuoli onkin todella hyvännäköinen ja valehtelija on uskotellut olevansa itsekkin hyvännäköinen, mutta onkin oikeasti ruma ja lihava. Kyllä rumallekkin lytyy kaver, toisesta rumasta. Ja kauniille tosesta kauniista. Niin se vaan menee.


    • puuhka

      Mikä onkaan totuus ihmisen ulkonäöstä ylipäätään. Meissä kaikissa vaikuttaa eletty elämä tavalla tai toisella. Jos kokee olevansa nätti ja suhtkoht sulavalinjainen vielä yli 45 , mutta uusi ihminen näkee vain viat ja vaivat, ala siinä sitten hehkuttaa sisäistä kauneuttasi :)
      Siksi aikuisten treffailu onkin rasittavan stressaavaa, miten ihmeessä osaisi nähdä kuluneen alle. En haluaisi kantaa vanhaa kuvaani tyrkylle sanoen "että tällainen olen oikeasti" :D

      • vaahoisa

        Sinä olet oikeasti sen näköinen kun olet nyt. Et ole oikeasti sen näköinen kun olit 15 vuotta sitten. Miksi jonkun pitäisi nähdä kuluneen alle? Kaikki ihmiset näkevät sen miltä näytät tänä päivänä. Myös sinä näet toisista sen, miltä he näyttävät nyt, ei miltä he näyttivät 15 vuotta sitten.


    • Ja näitähän riittää

      Netistä kaivetut väärät kuvat onneksi löytää goolen kuvahaulla, esim:
      http://www.google.fi/search?tbs=sbi:AMhZZivtZFcgtlQ6AKMxTaT3yZDWEVqD0NiwFNvywVLOmQJP2AZMwfC4o6eCy56PulBx8HWf8jvHeFZuQjXwtmHmX_14NcshWUSlSR7PYFu_15kdw1IUJU7X62I2dVb80Eikcy0hvyZu8Izo3hUgqipJlWecpGtalwiB_1uOa5Mt5TEhntpdmK9ImXzdYkW5o2MqfG7JJVqkO78w-uzozgChx6K9-zBVHbIz4CItEYo9j5GZtto4FvZNbOZ0Z-TbqTlU4fdVeYRTfgCa12NHg1Ly5xBTE1TPPQ8QL_1y-NiC0RUvLybcphil9mJhIo7vZVbRIDjybFnBp0KbMzCgJXMuBbte5hdKhG2EbhAiPpGx3RbkkWeQfQAfajpkI3TB2Y3ta0qnmsMV-rF2uwdolTvi8XqPFKOeHSpW34NHRICzXpBKFiK7tBTlJTGnWHmu_1aZXm7sNCcgXH6ExRWwT5tcqkz2J1i-2-2P0Is1di8T7vrs_1K1o3sRkTeKvzPxA80BiE6AdjFhP8QosUN1FismKkBLZ5TOwePyxhAaythNWmt7DQcy-FgXeVZ2csQhhsG79TC64ThQ9D_1fKxnmU54_1SdcHlfp3Y3Vx6suEXltvHteAXSkaRoVi71Em4gCR4gdqwMgkFKDH7JqnKlffzXfcMuvDVjrVj5qXOlPRLuMVBVbyZOZ5EtDs7Ix_12lnVjZNVAzKVzg8Cwerl8YodbeFGnxHgICbt8Fx_1UZfJuwV8rQ2qDqiBVxeMAWYnbHDbjx5cMRfkUFAbip7204MNaakvW_1NN6rsFYVsM2Equ6pjODNstS_1p_1wbFmLB0XYXiQQ49twPbtO-zmwsdy4gJwrY_1fWfWqD_1akOviRfm3spuLBNhMJbTWZ2N-X_1K7opbhW6Au0WC0lTf9CXUwJKXvMTxJs_17DIUoiZ9EIubmPoGl8eAnDCQ1KgELAr98ef5Vt21mcs2Uzag34b3IkS46RqbEh4J7ONVeVxGcngJI89nIyv4EL3qI9g3_1Pkt3bLtSKEAsLf6nI3nuZ0T_1Ea083MO8P4qXOSeowb-PnZ42dAfrCA7bAtNVFhQ9oqiuUSnzV2LB3LJ2vnFIa0AU7xawsQrUcCjd5mPovUKgSJqVGkSC1IdC3q7xqUiFmqkCPiNP5agc56mK9GqjvYzfcwz99RN7KeGaozYQoWrDHcq53rqq9v-dtY_15ui2Uc0m41k4idYpEeubFyAjgbXzwqhHyPJQzZxQKkpTMnDdPnYbbwNNlByFBzstyQok9Py8Wgjms-I3RGRkvaOX1sGLj0Bd-NOfLYSgJLWoeHLR9o7tB2A&hl=fi&bih=909&biw=1280

    • Vissi juttu

      Niinpä....muutaman miehen deitannut, molemmilla ollut viitisen vuotta vanha kuva profiilissa, itse myöntäneet. Vuodet tehneet tehtävänsä, dokaaminen jättänyt jälkensä ulkokuoreen. Eli siinä suhteessa kannattanut kyllä vanhaa kuvaa pitääkin, nykypäivän ulkonäöllä ei naiset heistä kiinnostuisi. Joskin kyllä luottamus menee heti alkumetreillä kun ulkonäköasiassakin valehtelee.
      Ja opetuksista nuo menneet itsellekin, ei enää koskaan yhtään uutta tuttavuutta treffisivuston kautta, samanlaisia huijareita kaikki, ei siellä ole kuin epätoivoisia dokaajia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe