alapään ihokarvojen sheivaus

avuton!!!

eli sheivasin alapään karvani eilen ensimmäisen kerran (olen 15v). jätin jäljelle sellaisen pienen sängen kun se sheivaus hiukan ärsytti ihoa. nyt se sänki sitten kutittaa ja raapii ihoa ja pistelee kun tarttuu alushousuihin kiinni. ihokin on alkanut nyt vähän punottaa. laitoin siihen hiukan rasvaa mutta ei juuri auttanut. Miten saisin kutituksen lakkaamaan vai pitääkö ajaa sänki kokonaan pois ja sheivata se aina pois kun se taas kasvaa? Alun perinki sheivasin vain sen takia koska nolotti kävellä esim uimahallin suihkutiloissa kauhean puskan kanssa. Anteeksi jos kuulostan tyhmältä... vai onko se nolonpaa olla ihan karvaton? Vain asiallisia vastauksia kiitos vaikka kuulostankin ihan idiootilta

27

9817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ulla_039503

      Osta sellainen kone sheivauksen, että voit käyttää sheivausvaahtoa. Iho pitää pingottaa suoraksi, ettei tule haavoja. Mielestäni pahin versio on sänki, joka pistelee. Nuorena minullakin oli pistelevä sänki, mutta vanhemmiten karvan kasvu ei ole enää niin voimakasta ja varmaan senkin takia, että olen koko ikäni näitä karvoja ajellut.

      Laita ensin desinfioivaa ainetta ennen kuin aloitat ajelun ja ajelun jälkeen jotain rasvaa. Jos alat ajelemaan likaista ihoa niin varmasti tulehtuu.

    • ...

      ei se oo niin noloo jos alapäässä on karvoja :)

      • hf

        on se:) kaikki pois vaan siistimi ja puhtaampi


    • varatakaraivo

      Suurimmalla osalla sun ikäsistä on just semmonen "puska." Ei se oo mitenkään noloo, mut jos itestä tuntuu, että haluat sheivata, niin sheivaa. Ja samaa sanosin kuin ensimmäinen vastaaja, se olo menee ohi. Jos sheivaa täysin posliiniksi, itsellä tuli parilla ekalla kerralla niin kuumottava ja tukala olo, että meinasin luovuttaa jo siihen. En tiedä onko se tottumiskysymys, mutta lopulta sitä ei edes tajua kulkevansa karvattomana. Ja se näki on kanssa tosi inhottavan tuntuinen aluksi, mutta sekin olo menee ohi. Voit myös vaihtoehtoisesti vaan siistiä. Sheivailla vähän reunoilta, ettei uikkareitten/alushousujen alta pilkota mitään yksittäisiä karvoja, ja ihan saksilla vähän lyhennellä kummun päältä. Kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja, ja katsoa mikä on mielestäsi paras, vain sillä on merkitystä :)

      • varatakaraivo

        *sänki on inhottavan tuntunen


    • Saila1959

      Hei!
      Minun tyttärellänikin on ollut sama ongelma! Kävimme lääkärissä ja saimme sieltä paljon neuvoja! Kannattaa itsekkin käydä kysymässä, mutta tässä nyt muutama neuvo!:)
      1) lääkäristä meille annettii ihoakarvanpoisto teippiä alapäähän, sattuu aivan perkeleesti mutta ei kasva hetkessä takaisin!
      2) kivun lievitykseksi kannattaa hieroa hunajaa! ja se maistuukin hyvältä, hihi!..
      3) Lääkäristä sai myös erillaisia "harjoja" jossa kutinan tullen pystyi raaputtamaan. (sopivan pienia myös yleisille paikoille ja mahtuvat läsi matka tavaroihin!)

      ystävällisin terveisin Saila!

    • häpy

      HÄPYKARVOJA EI KOSKAAN SAA SHEIVATA TMS. KOKONAAN POIS! samasta syystä kuin ihmisellä on silmäripsetkin, ne suojaavat alapäätä joiltakin bakteereilta ja muulta. tietty karvoja voi siistiä muttei ajaa kokonaan pois! kyllä vanhempien pitäis tämä tietää.

      • oeryiqwk

        silmäripset ei suojaa alapäätä vaan silmiä.


      • ff

        höpö höpö pimppi paljaaksi


      • Voi.elämä

        han höpöjuttua! Tästä ei puutu kuin väite, että sukupuolitaudutkaan tartu niin helposti, jos on kunnon pehko.


    • kiimakone

      Ei kannata ajella karvoja ollenkaan. pojatkin tykkää kunnon puskista

    • öööääh

      Itekkin ajelen alapää karvojani mutta seuraavana päivänä siihen on jo kasvanut sänkeä mikä olisi hyvä keino pitää alapää posliinia ainakin paripäivää ellei viikkoa? :pp

      • Poslaripinpsa.

        Yo häpy, ootko eläny jossaa kiven kolossa? Asiat oli ehkä ennen noin, mut luulenet nykyää ku sitä pimppiä sorkitaan ties millä tyydytys välineillä niin kyllä se on hygieenisempää olla karvaton. Bakteerithan nimen omaan kertyy niihin karvoihin. Jos ne siellä pimpissä muhii niin vähemmästäkin tulee tulehduksia.


    • Karvatontärkeitä

      Monet tutkimukset ovat todenneet että juuri Karvojen poisto altistaa bakteereille.
      Karvojen poisto myös lisää riskiä saada joitain sukupuoli tauteja.
      Tästäkin on tutkimuksia. Missään ei ole todistettu että Karvojen poisto parantaisi hygienisyyttä, päinvastoin !

      Ihmisellä on oma bakteeri kanta niin kainoloissa kun häpyalueella, tämän bakteerikannan tarkoitus on tuhota ja suojata muilta haitallisilta bakteereilta.

      Varsinkin höylällä häpyalueen karvojen poisto on pahinta koska ihoon todellakin tulee haavoja vaikka niitä ei näkisi tai edes välttämättä tuntisi.

    • karvatontärkeitä

      Samalla tavalla Karvainen alapää tulee pestä kuin karvaton, joten mitään perusteluja sille että "ne muhii" karvaisessa alapäässä on täysin järjetön ajatus.
      Parempi että tarttuvat karvoihin kun suoraan iholle, limakalvoille.

      Ihan käsittämätöntä miten ihmisten normaali logiikka on kadonnut.
      Karvat suojaavat ihoa myös vaatteita vastaan hankautumiselta, auttavat lämmönsäätelyssä, joka vähentää hikoilemista. Karvoilla on todellakin tehtävänsä.

    • hihihihihihih

      mutta karvapuska on auttamattoman ruma. mulla on alakerrassa lävistyksiäkin, mitäs siihen sanotte? ;) ihan yhtälailla hiustenvärjäys ei ole hyvästä eikä luonnollista, mutta sitä tehdään silti kauneuden vuoksi. ja nypitään kulmakarvoja ja sheivataan jalat ja kainalot. paleleeko teidän jalat koska sheivasitte? :D

    • lettu3

      minä alan kasvattamaan karvojani takaisin, kun ei jaksa sitä ainaista ajelua ja sänkeä.ei se sänki miehestäkään mukavalta tunnu. ainoastaan ajelen pikinirajat tästä eteenpäin. normaaliahan se puska alapäässä on. kuten miehellänikin.

    • Poju

      Karvoissa on se hyvä puoli että kun on lauennut niin spermat voi pyyhkiä siihen :)

    • tadaa!

      Tulipa ensimmäistä kertaa sheivattua munankarvat, en partakoneella mutta hiusteleikkuukoneella lyhyelle sängelle.
      Harmitti kun tuntuu että aina on munaskut hiestä märkänä vaikka karva oli harvahkoa ja pehmeää, nyt tuntuu paljon raikkaamalle ja mukavemmalle.

    • totuutta

      joo mullakin on ollu samoja ongelmija pitää panna juusto viipale pimpin pääle ja sitten pitää sitä pimpin päälä1-2min .ja se auttaa se pitåä olla arki juusto ainaki mua auttaa lääkäri ainakikerto ..........

    • Llluonnnollinen

      Ei pidä ajella lankaan,siistiä vain reunoilta. Hien haihtuminen nopeutuu karvojen avulla, suojaavat ihoa yms. Minusta sheivailu on luonnotonta!

    • piisuna

      Lapsilla on paljas pimppi, voihan joku luulla sua ihan lapseksi jos on jotain yhdenillan juttuja. Mielestäni siistitty ja huoliteltu on seksikkäämpi kun paljas , sanoo myös moni mies, eikä pelkää sekaantuneensa lapsiin. Aikuisella naisella kuuluu olla karvoitusta

    • Anonyymi

      Jokaisen oma asia, mutta ainakin itse ihan hygienia ja mukavuussyistä sheivaan kaiken. On vaan puhtaampi olla, suojasi ne tai ei. Nykyaikana karvoilla ei ole funktiota, sitä varten on vaatteet.

    • Anonyymi

      Ajoittain sheivaan pallit peniksen ja mitä navan alapuolella on, peniksen ollessa erektiossa peniksen koko tulee paremmin esille ja on mielestäni seksikkäämpi.

      • Anonyymi

        Kuulostaa hyvältä


      • Anonyymi

        Samaa mieltä, 50v mies ja sheivasin posliiniksi. Raikas ja kevyt olo kun pahin kutina mennyt ohi.


    • Anonyymi

      Mitä järkeä sheivata mistään. Eihän karvoitustaan juuri edes tunne kun se on vain tarpeeksi pitkää

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      686
      5175
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3544
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3307
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2553
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2389
    6. 261
      1980
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1487
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1150
    Aihe