Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jippu on nyt ihmisten edessä :(

Jenni Eva vai Efva

http://www.google.com/search?q=jipun uutuusvideo iltalehti&rls=com.microsoft:fi:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7ADFA_fiFI426



Ensimmäiset sekunnit tästä videosta, Jippu, osaltas lupasi niin hyvää. Osaathan sinä laulaa, mutta mutta...minkä ihmeen takia,Jippu, et voi tajuta jo omaa tilaasi. Sinä et ilmiselvästi osaa päättää kuka ja mikä olet. Se on kaikille tullut selväksi, että rikki olet.. Olisiko nyt varmasti mennyt jo perille, että kukaan ei enää jaksa yhdessäkään biisissäsi kuunnella , että olet rikki tai hajalla, Jippu. Sitä ei kestä enää kukaan, luulisin. Siksipä oli hienoa, että tässä biisissä osasit jo kiertää asian sanomalla, että "sinä olet ehjä" tarinan naiselle...nerokasta- vai kuuntelijan aliarvioimista.

Mutta nyt kiirehdin asioiden edelle. Biisihän alkoi niin "hienolla" kettuilulla seurakunnalle, mainitessasi kuinka he hylkäävät ja ajavat pois vääriä henkiä....no jaa. Kiinnostuin tässä vaiheessa, koska kuvittelin, että laulatkin Jeesuksesta...etkä naisrakkaudesta. Mutta onneksi jutun punainen lanka piirrettiin niin törkeän simppelisti, että minuakin tyhmempi tajusi-pakotettiin tajuamaan, että kyseessä olikin Eva ja Efva- Dahlgren ja Aftling. Tai siis sinä, Jippu ja enkeli huoneessa. Vai oliko se rehellisesti sanottuna Jenni V. Huh huh, kyllä aliarvioit tekotaiteellisella höpinälläsi kuulijan ihan täysillä. - Tosiaan, kevään esiintymisesi peruttiin sopimattomana. Mitä tapahtuu... oletko sinä Jippu henki, väärä henki? Vaiko oletko kuitenkin-tai haluaisit olla Jenni Vartiainen? Asuvalintasi ja sanoituksesi kyllä nyt viittaavat siihen suuntaan...ihmisten edessä...muistatko kuulleesi- minä muistan.

Aivan puun takaa tuli kuitenkin uutinen, että oletkin Eva Dahlgren...kaikista naisista. Mitä ihmettä siellä hajonneessa päässä tapahtuu? Haluatko nyt antaa kuvan, että oletkin lesbo, jolla on ikioma enkeli huoneessaan? ...voi hyvänen aika, Merituuli....nyt ei jaksa. Kirjota mitä ikinä mieleesi tulee terapeuttisesti ja päiväkirjanomaisesti, mutta jätä nyt nää sanoitukset jollekin joka oikeesti osaa. Älä kopio tai peesaa muita. Sä et ihan oikeasti osaa. Ton biisin tekstit on niin kömpelöä kamaa, että myötähäpee on ihan hirveä! Ja loukkaavaa kuuntelijaa kohtaan, aliarviot kuuntelijan-pakko toistaa tämä! Sävellys ja laulu on huippua- sanat ei! Nolot! Sä oot nyt tehny itestäs niin nähdyn ja onnettoman - video on upeasti toteutettu..sanoitus nolla. Sori. Kasva jo aikuiseksi ja kato ympärilles- siellä on todellinen elämä ja oikeat ihmiset kokemuksineen. En vähättele sun kokemuksiasi, mutta älä julkaise sun tekstejä- se vaan ei oo sun juttu se lyriikoiden teko. Sori.

Lämpöä, liimaa, laastaria, neula ja lankaa- kursi jo kokoon itsesi! Toivoo yks joka mielellään kuuntelee sun LAULUASI, Jippu!

2

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pasaatituuli

      Äläs nyt loukkaa Jenni vartiaista vertaamalla Jippuun...Jenni on täysjärkinen eikä mikään julkisuustyrkky, Jippu taas elää sillä että saa naamansa ja törkyjuttunsa joka päivä lööppeihin. Ovat ilmeisesti kuitenkin ystäviä kun Jenni oli jipun häissä laulamassa ja ne on nähty yhdessä stadin yössä karaokea laulamassa :)

    • Jippu=Eva/Efva/WTF

      Juu, en loukkaa- mutta Jippu loukkaa mua kuuntelijana. Mitään ei saa ite tulkita, koska Jippu haluaa selittää jokaisen sanan- eihän kukaan muu voi ymmärtää elämän tuskasta mitään kuin hän. Luin tossa just kootut selitykset levyn biiseistä. Ihan hirveetä tuubaa. Sävellykset on ihan huippuja ja kyllä Jippu laulaa ihan älyttömän hyvin. Olkoon vaikka Magdalan Marian ystävä ja laulakoon missä huvittaa karaokea, mutta sanotukset on taiteenlaji, joka pitää jättää niille ketkä sen oikeesti osaa. Se on vähän niinku Pakarisen Hanna; ääntä on, mut sellasta ala-asteen loppusointurulianssia ei viittis ihan totta kuunnella. Ideat syntyy jollain muulla lailla ku nappailemalla toisten juttuja ja yhdistelemällä niitä mauttomasti.

      En menis taidenäyttelyynkään, jos en itse saa tulkita kuvaa...

      Ihan kiva, jos on Jennin kanssa ystävä- toivottavasti ystävyys kestää tosiaan kauemmin ku sanoittajan ura. Ei laulajan aina tarvii olla kirjottamassa biisejään. Tulkitsee sitte tunteella muiden hyvät lyriikat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe