Huomio MIEHET!

mietiskelijä__

Mitä miehet on hieman pyörehköistä tytöistä? En ikinä oo ollu mitenkään kovin laiha, aina enemmänkin vähän semmonen pallero 63kg/165cm, koska rakastan herkkuja =)
Tuntuu että nykysin annetaan liikaa painoarvoa laihuudelle. Minulle pieni pyöreys ei ole koskaan ollut este löytää miestä. Ainakin baarissa vientiä on riittänyt, vaikka en missään kesäkunnossa koekaan olevani. Väitänkin että kauneus tulee jostain ihan muusta kuin vartalorakenteesta. Olemuksesta etenkin.
Jos olen herkkusuu ja haluan nauttia elämästä, enkä näe mitään esteitä miksi en saisi sellainen olla. Syön kyllä oikeaa ruokaa ihan terveellisesti ja tykkään liikkua enkä siksi uskokaan, että mikään hirveän ylipainoinen minusta koskaan tulee. Painoni on ollut jo niin monta vuotta suunnilleen sama. Enkä ala miesten takia pelkästään laihduttamaan, jos oikeasti tykkään ruuasta ;)

Mutta siis miehet, mitä mieltä te olette? Onko naisen laihuus tärkeää?

21

469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tylsää!!!

      Naisen laihuus ei ole tärkeää. Tärkeämpää ja ratkaisevampaa on se, mitä korvien välissä liikkuu. SInä ei ole pyöreä ja varmasti sen itsekin tiedät mutta jostain syystä sinun on tänne tultava se, ilmeisemmin, useamman kerran kuulemaan. Vaikka vartalosi olisi minkälainen tahansa et minua hurmaisi!

      Ja kaiken lisäksi sinulle itsellesi vartalo ja laihuus tuntuvat olevan kovin tärkeitä!

    • 10

      Mikäli kiinnostuksen kohde omaisi epäterveet ravintotottumukset ja "herkkuttelisi" kroonisesti, niin se kannustaisi katsomaan toiseen suntaan, vaikka hän olisikin mielyttävä fyysisesti.

      Terveyden kannalta ei ole pidemmällä aikavälillä lainkaan yhdentekevää mitä ottaa tavakseen laittaa suustaan alas. Ihmisille kun muutenkin tahtoo vanhetessaan tulla terveysongelimia, niin miksi ihmeessä niitä tulisi vielä aktiivisesti epäterveillä elämäntavoilla edesauttaa. Arvoksymys.

    • "Mitä miehet on hieman pyörehköistä tytöistä?"

      -Makuja on monia. Itselleni tuo pyöreys on yleisesti ottaen turn-off. Mutta poikkeuksiakin löytyy, eli ei mikään ehdoton deal breaker. =)

      "koska rakastan herkkuja "

      -Tämä sen sijaan on ehdoton turn-off! Kertoo ihmisen arvoista. Sellaiset ruualla ja "herkuilla" mässäilijät ovat mun silmissä todella vastenmielisiä olivatpa sitten minkä kokoisia tahansa.

      • Heitä kivellä

        Herkkuja voivat olla vaikkapa marjat? Onpa kamalaa. Itse taidat syödä vain proteiinipuuroa ja palautusjuomaa tuttipullosta.


      • Ykkönen0nkakkonen<<0

        Olin nuarena nultsikgkana samanlainen tiukkapipoinen toisten arvostelia, oman paremuutenitunteen korottamisen nimiin. Huhkin salilla turpa tulipunaisena kuola suupielestä tihkuen ja ihailin leveää selkääni peilistä arvostellen ympäröivää populaa itsekseni. Näin pönkleerasin omaa tuntoani ja sain hjyvan mieälen.
        Nyt olen kasvanut vaiheen yli ja osaan huomioida myös muut kanssakulkijat.
        Faktahomma Hyvä ruoka=parempi miåli.

        1.>Mitäpä väärää siinä jos saa elinvoimaa hjyvästä muonasta, jos osaa pitää paikat piukeina?
        2.


      • Heitä kivellä kirjoitti:

        Herkkuja voivat olla vaikkapa marjat? Onpa kamalaa. Itse taidat syödä vain proteiinipuuroa ja palautusjuomaa tuttipullosta.

        Jokainen näyttää siltä miltä syö. Vedät roskaruokaa yms, ni silloin myös näytät siltä. ;)


      • Ykkönen0nkakkonen<<0 kirjoitti:

        Olin nuarena nultsikgkana samanlainen tiukkapipoinen toisten arvostelia, oman paremuutenitunteen korottamisen nimiin. Huhkin salilla turpa tulipunaisena kuola suupielestä tihkuen ja ihailin leveää selkääni peilistä arvostellen ympäröivää populaa itsekseni. Näin pönkleerasin omaa tuntoani ja sain hjyvan mieälen.
        Nyt olen kasvanut vaiheen yli ja osaan huomioida myös muut kanssakulkijat.
        Faktahomma Hyvä ruoka=parempi miåli.

        1.>Mitäpä väärää siinä jos saa elinvoimaa hjyvästä muonasta, jos osaa pitää paikat piukeina?
        2.

        Osalle meistä tämä on elämäntapa...osalle selvästikkään ei. Tulokset puhuvat puolestaan. ;)


    • ehe ehe

      Lievähköä pyöreyttä on helpompi sietää jos on kauniit kasvot tai kookkaat rinnat.
      Sen sijaan aktiivinen herkkujen syöminen asenteella "Jos olen herkkusuu ja haluan nauttia elämästä, enkä näe mitään esteitä miksi en saisi sellainen olla" on turn-off. Se kertoo epäterveistä tavoista.
      Jossain vaiheessa vanhempana alat puuskuttaa rappusissa kun nouset toiseen kerrokseen. Verenpaineesi on koholla eikä kolesteroliarvoissakaan ole kehumista
      Viimeistään ensimmäisen lapsen saaminen räjäyttää vartalosi kasvuun. Aikuisiän diabetes uhkaa. Polvesi ovat tohjona. Nauti siinä sitten elämästäsi.

    • 18+6

      Maailmassa on tarpeeks miehiä jotka tykkää pyörehköistä tytöistä. Ei niitä muita kannata edes miettiä.

    • Hyvä ihminen

      Sopiva pyöreys on sexyä, mutta liika, lähes anorektinen laihuus taas ei. Mutta kyllä kohtuulaihakin nainen voi olla erittäin viehättävä jos kokonaisuus on pop.

    • Naineen_

      Tuntuu että harvat miehet oikeesti tajuu meitä lohtusyöjiä :)
      Ite kuulun niihin tyyppeihin, joilla on tosi pahan olon sattuessa niin helppo ostaa kaupasta se sipsipussi ja suklaalevy ja olo on heti sen jälkeen huomattavasti parempi ku on ne kumonnu! :D Terveellistäkö? Ei varmasti mutta en nyt pidä niin pahana asiana, jos olo on oikeesti tosi ahdistunut, surullinen ja yksinäinen katella tvtä ja syödä namuja siinä samalla. Ei siinä mun mielestä mitään kovin tuomittavaa oo mutta pitäs vaan löytää muita keinoja käsitellä tunteita ku syöminen. Oon ehdottomasti sitä mieltä että kyllä se ruoka osaa tuoda myös lohtua ja turvaa ja voi oikeesti parantaa mielialaa kummasti! En nyt tietenkään jokapäivä tuota tee, syön ihan terveellisesti yleensä hyvinä päivinä mutta se että mulla on esim. suklaalevy kaapissa, josta päivänkuluessa nappaan muutaman palan ei minusta kyllä ole mitenkään vastenmielistä enkä aio tästä tavasta kyllä eroon hankkiutua, vaikka miehet niin sanoiski! Pieniä ilonaiheita päivään :)
      Älkää naiset ottako syömistä niin vakavasti ja suorituksena, nauttikaa hetkistä!

      • casbar

        Sama pätee alkoholiin.


      • casbar
        casbar kirjoitti:

        Sama pätee alkoholiin.

        Tuntuu että harvat naiset oikeesti tajuu meitä lohtujuojia :)
        Ite kuulun niihin tyyppeihin, joilla on tosi pahan olon sattuessa niin helppo ostaa kaupasta se kosanderi ja mäyräkoira ja olo on heti sen jälkeen huomattavasti parempi ku on ne kumonnu! :D Terveellistäkö? Ei varmasti mutta en nyt pidä niin pahana asiana, jos olo on oikeesti tosi ahdistunut, surullinen ja yksinäinen katella tvtä ja ottaa keittoa siinä samalla. Ei siinä mun mielestä mitään kovin tuomittavaa oo mutta pitäs vaan löytää muita keinoja käsitellä tunteita ku juominen. Oon ehdottomasti sitä mieltä että kyllä se viina osaa tuoda myös lohtua ja turvaa ja voi oikeesti parantaa mielialaa kummasti! En nyt tietenkään jokapäivä tuota tee, juon ihan terveellisesti yleensä hyvinä päivinä mutta se että mulla on esim. kossu kumisaappaassa, josta päivänkuluessa nappaan muutaman siivun ei minusta kyllä ole mitenkään vastenmielistä enkä aio tästä tavasta kyllä eroon hankkiutua, vaikka naiset niin sanoiski! Pieniä ilonaiheita päivään :)
        Älkää miehet ottako juomista niin vakavasti ja suorituksena, nauttikaa hetkistä!


    • Shole

      Eikö tämä asia nyt julamauta ole käsitelty tarpeeksi monta kertaa?

      Pyöreä iloinen nätti tyttö on jees, mutta sitten kun sellainen hikinen punanaama vetää kaksin käsin keppanaa jossain terassilla virttynyt hihaton kireä paita päällä, ni se on gauheeda!

    • 2+6

      Ja teille pyöreille herkkusuu tytöille varmaan sitten käy myös pyöreä mies eikö niin?
      Itse timminä miehenä haluan luonnollisesti myös hoikan naisen, ei pitäisi olla liikaa vaadittu?

    • Naineen_

      Joo, ei haittaa jos miehelläki on vähän lihaa luitten päällä. En nyt tarkota että mikään sairaaloisen ylipainonen mutta se että vähän mahaa on niin ei oo niin vakavaa! Iteltäniki sen sallin niin miksen muiltaki? Ihan yhtä onnellisia voidaan olla ku te laihuliinit :) tai ehkä jopa onnellisempia

      casbar, repesin kyllä pahasti ku luin ton :D totta, monella miehellä tai naisella alkoholi voi toimia samalla tavalla. Mutta loppujen lopuksi siinä on se ero että ruoka ei nyt hirveesti muuta ihmisen käyttäytymistä tai vaikuta muutenkaan psyykkeeseen niin ehkä se siinä mielessä on turvallisempi tapa tunteiden käsittelyyn. Mutta en suosittele kyllä sitäkään siinä mielessä. Herkutella ja juua saa välillä, jos pystyy pitämään sen kohtuudessa.

    • 10

      >> Tuntuu että harvat miehet oikeesti tajuu meitä lohtusyöjiä :)

      >> Mutta en suosittele kyllä sitäkään siinä mielessä. Herkutella ja juua saa välillä, jos pystyy pitämään sen kohtuudessa.

      Pahin mahdollinen "lääkeyhdistelmä" morkkiksiin on roskaruoka ja liikunnallinen passiivisuus. Lisäksi roskaruoalla pilaa terveytensä vaikka ei edes painokaan tulisi, kuten joillakin.

      Tokihan voi pienen karkkipäivän viikossa pitää ja kohtuumäärä suklaata on tuutkitusti vain hyväksi. http://www.iltalehti.fi/terveys/2011102614501297_tr.shtml

      "Tutkimuksen mukaan niin sanottua roskaruokaa usein syövät kokevat masennusta huomattavasti useammin kuin muut."

      - http://www.iltalehti.fi/mieli/2012051515541865_md.shtml

      Suosittelen naisille mieluummin nautinnollista eroottista hetkeä yksin tai kumppanin kanssa kuin roskaruoalla herkuttelua.

      Toisalta juuri silloinkin kun pieni morkkis iskee ja rasittaa mieltä, niin fyysinen liikunta on siihenkin erinomainen lääke vastapainoksi. Se saa kehon luonnolliset mielihyvährmonit liikkeelle, vie ajatukset hetkeksi pois huolista, kohentaa mielialaa ja fyysistä kuntoa ollen terveydelle hyväksi ( niin, ja yksineläjä saattaa tavata vaikkapa tulevan kumppaninsa liikuntaharrastuksensa puitteissa ). Liikunta parantaa myös aivojen hapensaantia ja auttaa keskittymään paremmin henkisiin ponnisteluihin ja käsittelemään erilaisia asioita. Tuplahyöty ja ilo. Kannustan ottamaan tavaksi.

    • ei luuviuluja meille

      aloittaja vois lihoa kymmenen kiloa,niin sitten kelpais mullekkin..

    • ainakin mulle antaa

      Pyöreät naiset antaa pimppiä helpommin kun niillä on vähemmän kysyntää joten ne pyöreillä naisilla ei ole varaa nirsoilla

    • "Mitä miehet on hieman pyörehköistä tytöistä?"
      No mun kanta on aina ollu että pidän pyöreydestä, hoikkaa en yleensä katso päinkään vaan pitää olla sitä muodokkuutta (rehevyyttä).

      "Mutta siis miehet, mitä mieltä te olette? Onko naisen laihuus tärkeää? "
      Itse en tykkää laihuudesta, et se on turn-off jos on liian laiha. Eli ei todellakaan oo tärkeä, vaan enempi ois tärkeetä se että sitä pyöreyttä löytyy... mutta liika on kummiski liikaa eli pitää jaksaa kävellä mun kanssa pidempiä lenkkejä jos se onnistuu niin sit on jees.

    • itse olen myös aina himoinnut pyöreitä naisia.kunhan he osaavat myös itse arvostaa vartaloaan.sillä se on ikävää jos nainen ei kehtaa olla alasti kun sinä katselet niin ei silloin suhteesta voi tulla mitään.pyöreillä ja lihavilla naisilla on paljon enemmän näytettävää kun langanlaihoilla jos he osaavat vain sen tehdä.en silti pidä sellaisista vartaloista jos on ihan hirveen isot rinnat.kurvikkaita vartaloita on ihana katsella ja hyväillä joka puolelta.jos olet tälläinen niin laita viestiä minulle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      83
      2060
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      76
      1291
    3. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      21
      1257
    4. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1114
    5. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      275
      1002
    6. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      50
      963
    7. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      33
      956
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      62
      919
    9. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      215
      864
    10. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      859
    Aihe