Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hei naiset

kukaan ei halua

Tullaanko teitä oikeasti iskemään kassajonossa, kaupungin kaduilla, lenkkipoluilla, kirjastossa ja liikennevaloissa? Hyvin hiljaista tuon suhteen ainakin minulla. Lasken itseni perusnättien tyttöjen joukkoon, eli sellaisten, jotka ovat miesten mielestä niitä ns. pantavia (olen lukenut, että suunnilleen joka toinen vastaantuleva nainen on). Saan kyllä jonkin verran katseita, mutta ei minulle tulla juttelemaan. Kenties miehet ajattelevat, että tuon iskisin baarista seksiseuraksi, mutta en ole selvänä kovin kiinnostunut tms? Tosi tympeää, ei tässä kyllä mikään sormien napsauttelu auta.

64

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Tullaanko teitä oikeasti iskemään kassajonossa, kaupungin kaduilla, lenkkipoluilla, kirjastossa ja liikennevaloissa?"

      -Voisin olettaa, että aika harvalle käy noin. Ainakaan hirveän usein. Tuollainen "iskeminen" ei ole oikein luontevaa suomalaisessa kulttuurissa.

      • Totta, ei itseäni ainakaan olla Suomessa koskaan lähestytty kyseisissä paikoissa. Ulkomaillakin vain kerran kadulla kesken lenkin (olin juuri kulkemassa sen ravintolan ohi, jossa tyyppi josta sittemin tuli ensimmäinen poikaystäväni oli töissä), joten ei sielläkään kyllä kovin yleistä. Tosin tämä on vain tälläisen tavis/rumilusnaamaisten naisen näkökohta asiaan, varmaan äärimmäisiä kaunottaria lähestytään ihan missä tahansa.


      • Anonyymi
        palstalutka kirjoitti:

        Totta, ei itseäni ainakaan olla Suomessa koskaan lähestytty kyseisissä paikoissa. Ulkomaillakin vain kerran kadulla kesken lenkin (olin juuri kulkemassa sen ravintolan ohi, jossa tyyppi josta sittemin tuli ensimmäinen poikaystäväni oli töissä), joten ei sielläkään kyllä kovin yleistä. Tosin tämä on vain tälläisen tavis/rumilusnaamaisten naisen näkökohta asiaan, varmaan äärimmäisiä kaunottaria lähestytään ihan missä tahansa.

        En ole äärimmäinen kaunotar, silti pari kertaa tuolla ulkona lähestytty.


    • Törkeät pakit tulee

      Minä olen kyllä kerran liikennevalon vaihtumista odotellessa tarjonnut naiselle rahaa, jos se suostuu antamaan. Ei onnistunut, se vaan lähti menemään mitään sanomatta, päin punaista vielä! Oli kyllä mielestäni huonoa käytöstä naiselta, olisi edes voinut sanoa "ei kiitos" tai jotain vastaavaa.

    • No ei todellakaan tulla iskemään! Ei missään, ei edes iskemiseen varatuissa paikoissa kuten baareissa.
      Mutta aika harvalle noin edes käy, vaikka tämän palstan viestejä lukiessa saattaisi toisin luulla.

      • Tämän palstan jutut ovat yhtä tyhjän kanssa. Palstan jutuista ei ole totta kuin ehkä alle 10 prosenttia.


      • Jälkkäri-istuja kirjoitti:

        Tämän palstan jutut ovat yhtä tyhjän kanssa. Palstan jutuista ei ole totta kuin ehkä alle 10 prosenttia.

        Katsoitko päivämääriä?


    • Suomityttö 24v

      Nainen ei halua mitään vinkuvaa säälittävää atm:ää vaan ronskin, paksuniskaisen, -kätisen ja -kaluisen ytm-miehen joka ei välitä naisen seksuaalisesta nautinnosta tuon taivaallista vaan keskittyy omien tarpeiden tyydyttämiseen.

      Tällainen mies oikein runttaamalla runttaa paksua kaluaan naisen sisään, ähkimällä ähkii naisen päällä, jyystämällä jyystää naista kuivana kakkoseen ja jörnimällä jörnii edestä ja takaa.

      Tällainen mies myös murisee seksin aikana kuin raivo härkä, ja miehen lyhyt terävä partasänki kutittaa alapäätä mukavasti kun mies nuolee sitä.

      Mmmh, kelpaisi itsekin päästä tällaisen panokarjun käsittelyyn ;)

      • Kuinka kauan sä jaksat trollata tota samaa viestiä..?!


      • Anonyymi
        TheOne kirjoitti:

        Kuinka kauan sä jaksat trollata tota samaa viestiä..?!

        Minulle kyllä siveä mutta kiihkeä Jumalaa rakastava kiltti elävän leski kertoi samaa. Käy kahdesti viikossa vapaaseurakunnan bileissä, ettei väärät ajatukset pääse valtaan. Olisi antanut minullekin Pillua, mutta kun minulla ei enää seiso, niin jätti.


      • Anonyymi
        TheOne kirjoitti:

        Kuinka kauan sä jaksat trollata tota samaa viestiä..?!

        Loputtomasti


    • Ei

      jotkut ulkomaalaiset kyllä.

    • joku ohikulkija

      Minun perääni on vain vislailtu, mutta mitään lähempää kontaktia ei ole tullut.

    • Siis

      Itse asiassa, kertoo jotain suomalaisesta kulttuurista että kun kuukausi sitten matkustin Helsingistä Ouluun junalla niin matka kesti 6h ja minulla oli paikkalippu nuorta naista vastapäätä. Koko matkan aikana emme vaihtaneet sanaakaan keskenämme koska emme toisiamme tunteneet. Hän luki jotain kirjaa ja minä mukaan ottamaani lehteä.

      Paluumatkalla Ylivieskasta Tampereelle asti toinen nuori nainen istui viereeni ja sanoi että hänellä olisi siihen paikkalippu. Minä sanoin ok. Ne olivat ainoat koko matkan aikana keskenämme vaihtamamme sanat. Matkan ajan hän katseli läppäriltä jotain elokuvia ja minä luin lehteä.

      • hö?

        No mitäs et aloittanut juttelua?


      • Siis
        hö? kirjoitti:

        No mitäs et aloittanut juttelua?

        Me emme tunteneet toisiamme ja Suomessa tuntemattomat eivät tyrkytä seuraansa.


      • hö?
        Siis kirjoitti:

        Me emme tunteneet toisiamme ja Suomessa tuntemattomat eivät tyrkytä seuraansa.

        Rohkeimmat tyrkyttää. Aika moni nainen on positiivisesti yllättynyt jos niille vähän jotain juttua heittää. Paitsi jos jutunheittäjä on epämiellyttävä, kännissä/liian kännissä tai muuten tökerö. Suurin kynnys onkin siinä että miten uskaltaa rikkoa hiljaisuuden luonnollisen kuuloisesti ettei se kuulosta huonolta iskuyritykseltä.


      • ghjhjfgjgfgh
        Siis kirjoitti:

        Me emme tunteneet toisiamme ja Suomessa tuntemattomat eivät tyrkytä seuraansa.

        Olisit nyt kokeillut.


      • hjkfkjfhj

        Heh, piti naisen mainita erikseen viereen istuessa "et mulla on paikkalippu tänän, en muuten viereesi istuisi" ahahahahaa


    • Jorma Pieni-Jorma

      En minä ainakaan uskalla naisia lähestyä, jos eivät selvästi näytä, että ovat kiinnostuneita, esim. toistuvilla pidemmillä katseilla, hymyllä jne. Pakit on aina niin nöyryyttävät ja ikävät tällaiselle herkällä uroolle, että pitää pelata varman päälle, jos haluaa säilyä hengissä.

    • -

      Sun pitää pukeutua seksikkäämmin, niin kyllä sinäkin sen oman panoeinon saat ainakin hetkeksi.

    • MaiKhi

      Kyllähän sellaisia rentoja ehdotuksia välillä tulee, etenkin kesällä kun pelaillaan ja hengaillaan rannoilla ja satun käveleen ison mies/sekaporukan ohi yksin niin kysyvät liitynkö seuraan. Kerran olin aamuvarhaisella kävelemässä töihin kun kyseltiin liitynkö myöhäisiin grillijuhliin ynnä muuta. Junissa ja busseissa miehet jonkin verran rupattelee ja joskus ovat pyytäneet kahveille.

      Tosin epäilen näiden ehdotusten johtuvan omasta olemuksestani sillä olen ihmisläheinen: katson silmiin ja saatan heittää hymyn vieraallekin kaduntallaajalle tai sanoa muutaman sanan jotain yleistä viereen istuvalle junassa tai bussissa. Olkaa naiset vastaanottavaisia, helposti lähestyttäviä ja ystävällisiä, jos haluatte tulla isketyksi. Luulen, että kun näytän hymyllä ja silmiin katsomalla ystävälliseltä ja kiltiltä on miehen helpompaa tulla puhumaan, ensin niitä näitä ja sitten ehdottaa vaikka muutakin, jos synkkaa :)

      • Anonyymi

        Sama juttu,kyllähän miehet lähestyy, vaikka olenkin jo aikuisempaa sorttia. Bussissa, junassa, kahvilla, kadulla. Ja oletan että juurikin siksi että oon helposti lähestyttävä ja ystävällinen.


    • ...

      Ja aloittaja ei tietenkään voi olla itse aloitteellinen, jos näkee kiinnostavan miehen.

      • Johan vitsin latasit

        No ei tietenkään, tyhmäkö olet. Sehän on siis nainen, sillä on se Reikä, se on Parempaa Väkeä, Reiällisiä. Ei sellainen voi alentua ja nöyristellä, johan sille tyttökaveritkin nauraisivat!


    • noh...

      Mua on tultu iskemään kaikissa luettelemissasi paikoissa. Ei sitä ihan joka viikko tai edes kuukausi tapahdu, paitsi kesällä heh, talvisin saattaa olla pitkiäkin taukoja. Sama kokemus kai useimmilla kavereillani. Toki näistä miehistä aika iso osa ollut jtn liimanhaistelijoita, sekopäitä, 30v vanhempia ja/tai ulkomaalaisia, mut myös ihan kivojakin tapauksia ollut joukossa.

    • Anonyymi

      Ei tulla

    • Anonyymi

      James Bond eli Sean Connery oli "jännämies", hän ryyppäsi maksansa piloille ja poltti filtterittömiä Camel-savukkeita putkeen, ainakin vanhojen kirjojen mukaan, jotka Iam Fleming kirjoitti.

      Jännän miehen tunnusmerkit siis: ketjupolttaja, ja alkoholisti.

    • Ei tulla, koskaan en ole niihin naisiin kuulunut, enkä tule kuulumaan.

      jotain huomioita kuitenkin minäkin tähän astisen elämäni aikana saanut. mutta kaunottaret asia erikseen.

      en määrittele itseäni ulkonäön kautta, vaikka muut niin nykyään ihmisistä tekevätki, ikää kun tulee ei hae huomiota eikä sitä niin kaipaa, vaikka olen sitä mieltä että rakkautta kaipaa meistä ihmisistä ihan jokainen,sehän sitten asia erikseen mitä aiheuttaa mikäli ilman jää, niin miehissä kuin naisissakin.

    • Anonyymi

      Kyllä näin on käynyt ja yhden sellaisen kadulla kontaktia ottaneen kanssa olen naimisissa ja oltu jo 11 vuotta.
      Tässä pari kolme viikkoa sitten kaupassa eräs mies teki asiaa ja tuli kysymään jonkun kukan nimeä :D. Siinä sitten vähän flirttailtiin ilma sen kummempaa, olen varattu.
      Tuossa aiemmin syksyllä olin lenkillä ja kaksi miestä tuli polkupyörillä vastaan. Toinen heistä jäi pitkään katsomaan silmiini ohi ajaessaan ja sama toistui myöhemmin kun he tulivat takaisinpäin. Katse oli tosi intensiivinen. Siitä olisi helposti päässyt jurun alkuun jos olisi halunnut.
      En ole mikään kaunotar, en edes sievä tai nätti noin yleisen kauneusihanteen mukaan. Olen aika pitkä ja laiha eikä muotoja juuri ole mutta kapea vyötärö kyllä joka on erottuu selvästi. Kasvot ennemminkin karakteeriset kuin kauniit, tummat piirteet ja tukka.
      Olen kuitenkin ulospäinsuuntautunut ja hymyilen tosi helposti. Katson ihmisiä silmiin ja olen kiinnsotunut ihmisistä. Se kai sitten näkyy olemuksesta.
      Olen aina ollut helposti lähestyttävä jo nuorena likkana. Poikakavereita sain helposti. Siitä sitten muut tytöt ei tykänneet ja minusta puhuttiin pahaa selän takana.
      En nyt kuitenkaan sano että minua suoranaisesti isketään mutta lähestytään kyllä ja kiinnostusta osoitetaan. Olen ystävällinen kaikille paitsi humalaisille joita en siedä.

    • Anonyymi

      Naisten pitäisi itse olla aloitteellisempia mikäli hyvän miehen haluavat eikä helppoheikkiä , vai onko mukava elää miehen kanssa joka ruinannu piparia kaikilta kylän ämmiltä.

    • Anonyymi

      Mies ja nainen kohtaavat silloin kun juodaan viinaa yökerhossa tai bileissä. Joku arkielämässä tai junassa kohtaaminen on vain romanttista haaveilua jota ei tapahdu oikeassa elämässä.

      Raitis mies elää haavemaailmassa jossa kumppani löytyy muka junasta tai harrastusten parista. Hän ei halua tunnustaa raakaa todellisuutta jossa kumppanin voi löytää vain viinaa juomalla vaan hän pakenee haavemaailmaan. Mutta todellinen maailma on julma ja hän jää yksin koska ei juo viinaa.

      t. viinamies

      • Anonyymi

        Maksasi sanoo poks!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maksasi sanoo poks!

        Voihan sitä juoda välillä holitonta. Pointti on mennä ihmisten ilmoille!


    • Anonyymi

      Ei Suomessa ole kukaan koskaan tullut noin vaan jutulle vaikkapa kadulla. Ulkomailla sen sijaan useammankin kerran. Olen tosin sen verran epäluuloinen luonne, että takerrun noissa hetkissä aina tiukemmin käsilaukkuuni. Ihan mukavia keskusteluja ovat kuitenkin olleet.

      Olen matkustellut lähinnä Euroopan kaupunkikohteissa. Kerran olen ollut Yhdysvalloissa ja kerran vähän pidempään Austraaliassa ja Uudessa Seelanissa. Jenkit olivat kyllä suorastaan uimassa liiveihin ja se oli lähinnä ahdistavaa. Olen kerran elämässäni käynyt myös Turkissa, kun silloinen miesystäväni sinne välttämättä halusi. Oli juuri niin epämiellyttävä kokemus kun odotin. Tiedä sitten mikä siinä oli, kun joka ainut paikallinen yritti solkottaa minulle jotain venäjän kuuloista.

      Anyway ... Euroopan isoissa kaupungeissa saa yleensä ihan miellyttävää, eikä liian tungettelevaa huomiota osakseen. Viimeksi Budapestissa vuokraamani asunnon lähikahvilassa oli oikein mukavia tarjoilijoita jotka olisivat halunneet tulla oppaaksi ... no jätin sen vällin ja join vain kahvia☺

      Harmi, että nyt ei voi oikein matkustella.

    • Anonyymi

      Ei niin ole käynyt. Ruma nainen kierretään hyvin kaukaa.

    • Anonyymi

      Ei tulla ja vaikka joku juttelisikin, otan sen tavallisena keskusteluna ihmisen kanssa en iskemisenä.
      Nämä parisuhde kuviot järjestellään jo lapsuuden, nuoruuden vuosina.
      Mikäli suhdekuvion itselleen haluaa kannattaa harrastaa täysillä ja olla lajissaan hyvä, liittyä seurakuntien toimintaan tai mikä parempi lue itsesi pitkälle niin yhteen saatot onnistuu.
      Ne jotka näistä kuvioista on ulkona ovat niitä jännämiehien ja jännänaisien keräilykappaleita.

      • Anonyymi

        Heh, olisipa kiinnostavaa tutkia kuinka suuri prosentti pariskunnista on ollut yhdessä "jo lapsuuden, nuoruuden vuosina". Veikkaisin että se määrä on häviävän pieni.

        Ilmeisesti sitten 99,9% suomalaisista on sun logiikan mukaan jännämiehien ja -naisien keräilykappaleita ;)


    • Anonyymi

      Kun täytät 60, ei kukaan tule enää iskemään. En edes harhoissani kuvittele enää niin.

      • Anonyymi

        Riippuu. Minun juttusilleni hakeudutaan edelleen ... mutta ei todellakaan missään lenkkipolulla. Onneksi! Juoksisin karkuun. Miehellä täytyy olla tilannetajua.


    • Anonyymi

      Ei tulla juttelee kaupassa eikä kadulla. Baarissa joskus ympärikännissä olevat uskaltaneet jutella mutta annan pakit sellaiselle.

      • Anonyymi

        Juu, kännikalojen kanssa ei viitsi jutella.


    • Anonyymi

      Hei homo, mitä sinulle kuuluu, vieläk kannat koruja korvissa HOMON merkkinä ja huornen naisten raiskaajann tunnusmerkkinä?

    • Anonyymi

      Mies jolla on paljon kortuja on aina epäilemättä ns. PIMP, eli parittaja joka yrittää houkutella nuoria naisiaa huoraamaan ja tekemään työtä hänelle ja harrastamaan tietysti ensin seksiä hänen kanssanssaan, mutta se muuttuu heti ensimmäisen seksiyön jälkeen:

      Sinä teet nyt työtä minulle, minulla on sinusta kiristyskuvia joita voin julkaista tuollaisia ovat nuo korvakoru ja korumiehet yleensäkin.

    • Anonyymi

      Vanha teksti, mutta siitä näkee erittäin selvästi, että se on miehen kirjoittama.

      Nämä naisina esiintyvät miehet voisivat joskus edes YRITTÄÄ ajatella niin kuin naiset. Muutoin nämä tekstit ovat vain säälittäviä.

    • Anonyymi

      Turvavälikin pitää aina muistaa on merkit 3054mertriä toiseen henkilöön ja maskit naamalla suositamme, sekä viinaa eli käsidesiä mennen tullen.

      Nooh, mutta monestikin tulee juteltua kaupassa toisten asiakkaiden kanssa erilaisistqa tuotteista. Asiakkaiden kanssa maskin avustuksella.

      Maskin äänimuuntamo on hyvä: äänestä tulee kuon Taisteluplaneetta Galactica Centurionin ääni _:D

    • Anonyymi
    • Jotkut töllöttävät minua, mutta ei kukaan yritä iskeä.

      • Anonyymi

        Miksi he sinua töllöttävät ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi he sinua töllöttävät ?

        Uteliaita ovat kun töllöttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uteliaita ovat kun töllöttää.

        Suomalaiset katsovat mutta eivät puhu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset katsovat mutta eivät puhu.

        Näin välttää syytteen seksuaalisesta ahdistelusta. Katsoakaan ei kannata kovin pitkään samasta syystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin välttää syytteen seksuaalisesta ahdistelusta. Katsoakaan ei kannata kovin pitkään samasta syystä.

        Puhumattomuus ei johdu mistään "ahdistelu"-höpötyksestä. Puhumattomuus johtuu suomalaisesta luonteesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhumattomuus ei johdu mistään "ahdistelu"-höpötyksestä. Puhumattomuus johtuu suomalaisesta luonteesta.

        Puhumattomuus on hieno luonteen piirre. Olisi kamalaa liikkua missään, jos aina joku tulisi jotain puhumaan. Saa olla rauhassa. Siis kirjastossa, metsässä jne. Sitten "puhumispaikat" on erikseen ja niissä käydään harvakseltaan.


    • Anonyymi

      Joskus käy niin, mutta itse en huomaa helposti semmosta.

      • Ei ainakaan kannata olla huomaavinaan.


    • Kyllä minua lähestytään... ei nyt kovin usein mutta kuitenkin..
      Tässä taannoin minua odotti ylläri pylläri dösiksellä.. puolituttu bussikuski puhelinnumeronsa kanssa.. oli intoutunut vapaa päivänään tuomaan sen minulle.
      Siis kuljen dösällä töihin ja aina samat dösät.. siinä tulee hööbäiltyä joidenkin kuskien kanssa.. tämä arjen sankari teki rohkean vedon.. sai pisteet himaan..

    • Anonyymi

      Aika hyviä tuollaisia pieniä joululahja ideoita, ostaa Aku Ankan sarjakuvakirjoja, lapsille luettavaa, tuollainen oli jo joku äärimmäinen joku itse tehty valettu metallinen sormus... olen paljonkin valanut erilaisia metalleja.

      Ajattelin kun näin jännittävän näköisiä uusia taskukirjoja, ajattelen että ostan sellaisia sitten lahjoiksi siskon lapsille ja veljen lapsille luettavatksi, jotain uusia.

      Oikeasti toivoisinkin että olisi joku rakastettava nainen eli tyttö jolle voisin tehdä itse tuollaisen jonkun hienon sormuksen hänelle... ei ole nyt sellaista naista, ja ehkä onkin vähän hauskaa vaan sitten olla, vähän aikaa..

    • Anonyymi

      Minä näen triathlon-ihmisiä useinkin, harjoittelevat, viinamies ilmeisesti tykkää läskeistä viinanaisista, ei ollenkaan urheilullisista?

    • Anonyymi

      Miksi BMW-ukkeli ei saa ikinä seksiä vaan ajaa aina vaan kolareita, onnettomuuksia?

    • Voi olla mahdollista, että jotkut haluaisivat tutustua minuun, mutta en ole mitään iskemisyrityksiä nähnyt.

    • Anonyymi

      Aika iloista on kun eivät ole aina vain jotkut homppelit Disse ja Funeau palstalla, huomasin että paljon nuoria naisia.

      Joka onkin aika hauskaa sinänsä kuulla heidänkin mielipiteitä asioista.

    • Anonyymi

      Äärimmäinen kaunotar... varmaan joku iso-ripsinen joku normaalivartaloinen joku.
      Ripset tekevät tytöistä aika nättejä, koska ne korostavat silmiä... noniin.

    • Anonyymi

      Parkkihallissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1390
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1297
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1263
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1217
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe