Aihe

Punkkarit, auttakaa tyhmää!!!

Utelias.minä

Anteeksi ehkäpä tosi tyhmä kysymykseni, mutta mikä on punkkarin määritelmä? Millasia punkkarit on, millaisia vaatteita ja koruja te käytätte, koostuuko kaveripiirinne pelkästään punkkareista vai kaiken tyylisistä ihmisistä? En aio ruveta punkkariksi, joten älkää sanoko, että minun pitäisi tietää nämä asiat, olen vain yksinkertaisesti kiinnostunut asiasta ja "elämäntavasta".

2

87

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mors0

   1. Punk on individualismia, eli omana itsenään olemista.
   Mikäli kuitenkin haluat näyttää stereotyyppipunkkarilta:
   (huom riippuu täysin siitä mitä punkkia kuuntelet!)
   2. Keesi ei ole pakollinen, mutta jees. Myös muita hienoja malleja on. Geelistä liimaisia piikkitukkia monen värisinä (pliis älä sekoita emotukkaa punkkiin niin kuin monet nykynuoret ikävä kyllä tekevät)
   3. Vaatteet. 70-80-luvuilla oli hihattomia paitoja, niittitakkeja, revittyjä farkkuja. Jotain ruudullistakin ehkä? Housuina ehkä myöskin jotain shortseja. Maiharit tai Converset kenkinä. Samaa kannattaa noudattaa nykyään.
   4. Korut! Mieluusti jotain itse tehtyä. Itse näin kerran yhdellä keikalla punkkarin jolla oli kaulaketjuun pujotettuna tinasotilas.
   Jokaisella on oma käsityksensä punkkarina olemisesta. Tässä oli muutamia.

   Muista, että punkkarius ei riipu vaatteista vaan aatteista, sanotaan. Anarkismia ja systeemin ulkopuolella olemista.

  • Punk-poliisi

   Kunnolla väkivaltaa ja vitusti päihteitä, siitä se lähtee. Vaatteet on yleensä veren tahrimat ja täynnä reikiä kannabispiikeistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15705
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   326
   5577