Jumala ja Saaatana - sovinto?

ikuinen tastelu?

Onko kyse siitä ettei Saaatana hyväksy sovintoa Jumalan kanssa?

19

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ????

      Taidat olla aika "pihalla" :(

    • the end of the story

      Lucifer oli laajalti suojaava enkelolento, hänellä oli taivaassa korkea asema, mutta se ei riittänyt hänelle, vaan hän koetti korottaa itsensä Jumalan veroiseksi. Lucifer aloitti siis kapinan ja siksi hänet enkeleineen viskattiin pois taivaasta:

      Jes. 14

      12 Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!
      13 Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan.
      14 Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'
      15 Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan.

      Ilm. 12:7-8

      "Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme(=Paholainen) enkeleineen teki vastarintaa,mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa."

      Koko Jeesuksen maanpäällisen vaikutuksen ajan Paholainen, ent. Lucifer, vainosi Jeesusta ja yritti tappaa hänet. Hänen onnistui "pistää kantapäähän" Jeesusta, kun Jeesus kuoli ristinkuoleman, mutta Jeesus voitti Paholaisen, kun hän jaksoi loppuun asti kärsimykset ja lunasti ihmissuvun sekä nousi kolmantena päivänä kuolleista.

      Paholainen on siis VOITETTU. Hän on jo kokenut murskatappion. Lopullinen loppu Paholaista odottaa helvetin tulijärvessä.

    • eksyttäjät täälläkin

      Juu juu Saaatana on voitettu. Mellestää täysin rinnoin maan päällä ja kiusaa ihmisiä. Menkää takaisin pehkuihin peiton alle piilon kun ette uskalla herätä ja katsoa mitä maailmassa tapahtuu.

      • the end of the story

        Jeesus on voittanut Paholaisen, mutta me ihmiset olemme täysin Paholaisen "armoilla" ilman Jumalaa. Ja nyt Paholainen "juhlii", kun se tietää, että sen lopullinen loppu on pian käsillä:

        Ilm. 12:12

        "Iloitkaa siis, taivaat ja te taivaiden asukkaat! Mutta voi maata ja merta -- Saatana on laskeutunut teidän luoksenne! Se on raivon vallassa, sillä se tietää, että sen aika on lyhyt."


    • tempart

      Sehän on nyt niin että Jumalalla ja Saatanalla on aivan selkeät kuviot siitä miten asiat hoidetaan. Siinä missä Jumalan viholliset ryntäävät Saatanan hoteisiin ruikuttaen "elämän epäreiluutta" sun muuta, Jumalalla on homma hanskassa. Mikä sen parempi konsti pitää viholliset kirjoilla kun jokaisella heistä on Saatanan kanssa diili tai useampi? Kirjoilla ovat kaikki, ja Saatana hoitaa työnsä niinkuin kuuluukin hoitaa. Luulittekos että joku pikkuenkeli riehuu sattumanvaraisesti suuttumustaan täällä? Kyllä tässä on isommasta kuviosta kyse - Jumala laati Saatanan vihollisilleen turmioksi ja tuomioksi. Miettikääs sitä.

    • >Onko kyse siitä ettei Saaatana hyväksy sovintoa Jumalan kanssa?>

      Kyse on siitä, että maailman epävarmuutta ja omaa rajallisuuttaan pelkäävät ihmiset TARVITSEVAT myytillisiin tarinoihinsa "hyvän" ja "pahan". Tällaiset ihmiset näkevät ympäröivän todellisuuden vain syntisenä ja väliaikaisena (paha maailma), kun taas kaikki todelliset odotteet on siirretty mielikuvitusmaailmaan, jota ei koskaan tule.

      Tällaisiin tarinoihin on helppo ripustautua, koska ne lupaavat aina ihmisen kannalta onnellisen lopun... jopa ikuisen elämän! Millaista turhamaisuutta onkaan ihmisegon ja persoonan taholta kuvitella, että luonnonlait tekisivät poikkeuksia vain heidän vuokseen! Ettei heidän tarvitisisikaan koskaan väistyä syrjään, vaikka kaikki muu tässä kaikkeudessa kuolee ja hajoaa aikanaan.

    • Yksi vaikeimmista

      teologisista asioista on tämä maailmassamme toimiva Saatanan valtapiiri ihmisissä ja siten myös itseämme koskettaa. Pietari kuuli nuo sanat Mestarilta "mene pois Saatana ..." ja samoin opetti että epäusko vaikuttaa kaikissa ihmisissä Saatanan vaikutuksesta kun kylvetty hyvä siemen syödään noiden tien oheen kylvettyjen siemenien hävitessä lintujen toimesta vertauskuvallisesti.

      Onko maailman mammona kaikki Saatanan valtapiiriä vai onko Jeesuksen omilla omat mammonat erotettuna vai onko tämä kaikki tällainen vain epäoleellista ajallisen mammonan käyttämistä ilman valtapiiriä lainkaan näissä. Saa-tana tarjosi Jeesukselle tämän maailman rikkauksia ja osoitti että sen omistaa. Kun Jeesus sai kaiken vallan myös maan päällä, niin muuttuiko mammonan suhde Jumalaan ja Saatanaan nähden?

      Voiko pedon merkki tulla muutoin kuin Saatanan toimesta ja sota pyhiä vastaan sen kautta, jos sen hallinta ei ole pelkästään Saatanalla? Jeesus kehotti meitä antamaan Jumalalle sen mikä on Jumalan eli itsemme, sillä olemme Jumalan kuviksi luotuja ja meidän sielujemme pelastukseksi Jeesus ristiinnaulittuna joi kärsimysmaljan ja vuodatti verensä ja antoi ruumiinsa haavat parantuaksemme ja pyhittyäksemme eroon maailmasta ja synnistä, joten ollaan pyhät kuten kutsujamme on Pyhä.

    • pyh!

      Hänelle sitä ei tarjota.

    • Jumala-Saatana

      Ei käy. Kumpikin on saman kaksi eri naamaa. Kuin hindulaisessa patsaassa. Jos menettää toisen naaman, toinenkin menisi.

    • SaatanastakokoJumala

      Kuka tämä Saatana on nykypäivän maailmassa vai onko hän ainoastaan yksi Jumalan persoonista, eli se neljäs persoona?

    • Anonyymi

      Sovinnon siemenen,katevaraus, Sauli Niinistö voisit jatkaa sähköliesi kannattaa pestä perintä pois lähtiessäni. UloOtto mukavat.

    • Anonyymi

      Jumala ja Saatana ovat rakastavaisia.
      Nukkuvatkin yhdessä lusikassa nakuina.

    • Anonyymi

      Käykö jumala koskaan suihkussa?

    • Anonyymi

      Käy se aamuisin kun on aina jonkun ulosteessa.

    • Anonyymi

      jumala ja saatana löivät kättä päälle ja liitto oli sinetöity 🤣

    • kotipaju2

      Valhettelija ei voi olla sovinossa, Jumalan kanssa.

    • Saatana on tuomittu Jeesusen ristin kuoleman kautta ,ei ole sovinto rovon kanssa.

    • Anonyymi

      Koraani sanoo. Saatana, Aadami ja Eeva heitettiin ulos toistensa vihollisina.
      Mutta joka saa heistä johdatuksen Jumalalta hänen ei tarvitse pelätä mitään.

      Bartholomeuksen apokryfinen tai gnostilainen evankeliumi kertoo saatanan silloin kun Jeesus kuoli ristillä ja haudoista nousi pyhiä tehneen sovinnon Jeesuksen kanssa. Hän sai silloin tehtäväksi halkaista keskeltä kahtia temppelin esiripun.

      Mutta mistä on kyse Neron vainoissa? Ja alkuseurakunnan kidutuksesta sitten. Kuka niiden takana oli? Kuka vainosi pyhiä?

      Sitä en tiedä. Kuka ei suostunut tekemään sovintoa Kristuksessa? Se on suuri arvoitus. Intialaisilla on oppi pahojen 432000 vuotta kestävästä maailmanvallasta eli Kali yogasta.

      Ja vielä on gnostilaisilla ja Ilmestyksessä oppi SEITSEMÄSTÄ UKKOSESTA. Seisenkertaisesta saatanasta. Yksi noista ukkosista saattoi olla jopa Apostoli Paavali joka kumosi Mooseksen lain ja opetti paljon asioita kumoten Kristuksen sanoja esim. Isä meidän rukouksen sanat täysin.

      Kuka tai ketkä ne ovat jotka ei suostunut Kristukseen? Tai jotka ujuttautuivat kristikuntaan tuhotakseen Kristuksen opetuksen?

      • Anonyymi

        Valitettavasti raamatun kirjoitukset ja jopa Koraani sekä muut pyhät kirjoitukset eivät tiedä kertoa kuka on se vihollinen joka ei suostu sopuun Kristuksessa vaan vainoaa Pyhiä.

        On olemassa TUNTEMATON uhka josta emme tiedä mitään edeltäkäsin. Koska edes raamatun profetiat eivät asiaa tunne.

        Ilmestys tosin väittää että Babylonin portto josta on monta käsitystä on vastuussa kaikesta vuodatetusta verestä. Tuona porttona on pidetty jopa kirkkoa, mutta Hesekiel pitää porttona TUONELAA. Jeesus antoi Pietarille kirkon avaimet ja sanoi Tälle kalliolle rakennan kirkkoni JA SITÄ EIVÄT TUONELAN PORTIT VOITA.

        Oliko Jeesus väärässä. Voittiko tuonela jossa on kidutus ja kauhu Pietarin kuoltua kirkon.
        Tuonela kostaa aina sen veren joka maan päällä vuodatetaan. Ja on täynnä kidutusta, kostoa ja tuskaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe