Miksi vanhemmat herrasmiehet kiinostavat nuoria naisia?

Rick___

Kyllä on baareissa ja yökerhoissa maailmalla nähty että monia nuoria naisia kiinostaa vanhemmat herrasmiehet seksuaalisessa mielessä. Mistä tämä johtuu?Miksi vanhemmat ja vanhat miehet vetoavat nuoriin naisiin?

26

1471

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rikas100v on paras

      Se on se elämänkokemus.... anteeksi, siis paksu lompakko.
      Köyhää vanhaa äijää ei halua sokea Reettakaan.

    • Koska naiset

      On kyllästynyt 4min nuoriin muniin ja haluaa peuhata tunti ja päiväkausia,sen takia minut ainakin nuori nainen otti itselleen ihan pysyvästi.
      -m50-

      • Rouva Turku

        Voi voi Erkkiä. Nuoret miehet ne vasta naiselle nautintoa antavat. Olet varmaan jo unohtanut?


      • Vanhapiika?
        Rouva Turku kirjoitti:

        Voi voi Erkkiä. Nuoret miehet ne vasta naiselle nautintoa antavat. Olet varmaan jo unohtanut?

        Puhu pukille..Nuoret miehet ei tiedä naisen nautinnosta mitään.


      • Sä oot ihan dorka
        Vanhapiika? kirjoitti:

        Puhu pukille..Nuoret miehet ei tiedä naisen nautinnosta mitään.

        Missä vaiheessa susta on tullut niin vanha, että sä olet alkanut ymmärtää jotain naisen nautinnosta?


    • n19...

      Minäpä kerron.
      Vanhemman miehen eroottisuus lähtee itseluottamuksesta ja kokemuksesta. Ne on sellasia "nalleja" joilla on yleensä homma hyvin hanskassa. Plussana sellainen kehon jämäkämpi rakenne mitä harvoin parikymppisillä mieillä on...

      • mies42v....

        Näin on, mutta sama pätee myös naisiin, nainen on kauneimmillaan 30 kymppisenä jotkut 40 kymppisenä. Nainen on parhsimmillaan seksuaalisesti 35 tlitettyään koska he alkavat olla sinut itsensä kanssa.


    • Forest Boy

      Räjähtävät kauluspaidat.

    • ms.

      Kun vanhempi mies ottaa kiinni, sen tekee siinä määrin määrätietoisesti, että polvet notkuu. Eivät pöyhkeile ja todistele miehuuttaan samalla tavalla kuin nuoret kukonpojat. Ymmärtävät että seksi on muutakin kuin asioiden tökkimistä reikiin. Saavat naisen tuntemaan itsensä kuningattareksi.

      Kauluspaidan, karhean leuan, MIEDON parfyymin, harmaiden ohimoiden ja rauhallisen olemisen yhdistelmä vain on niin vastustamatonta.

    • ms.

      varsinkin jos harrastavat metsästystä, kalastusta, remontointia tms. yhtä miehekästä vapaa-ajallaan, eivätkä näinollen ole miehiä, joilla on pehmeät kädet ja hoidetut kynnet.

    • Lissu vaan

      Vanhemmat miehet osaa jo pukeutua hyvin ja kahtoo mitä päällensä laittavat ja pitävät itsestään huolta sekä ovat todella usein komeita ja hyvännäköisiä toisin kun jotkut räkänokka teinipojat.Yksi syy on jo tuo miksi minä tykkään vanhemmista herrasmiehistä aina!

    • pipo**

      Ei voi olla mitään oksettavampaa kuin nämä Esko Eerikäis -tyyppiset ikinuoret. Pukeutuisivat ja olisivat kuin aikuiset miehet, uskottavuus lisääntyis. Pipo yli kolmikymppisen päässä voi olla vain silloin, kun pipoa todella tarvitsee!

    • Lissu vaan

      No nuo on kyllä kauheita hyi yöks!.Nuita en tarkoita! Kyllä miehen pitää herranjumala osata pitää huolta itsestään sekä ulkonäöstään ja tyylistään. Aikuinen,komeakasvoinen sekä hyvinpukeutuva ja tyylikäs sekä hyväntuoksuinen kauluspaita mies on paras mahdollinen mitä voi olla joka pitää tarkkaan huolta itsestään.

      • Mies +50

        Voi Lissu rakas,;) ihanat nou sun tulkintas,.
        Aina on tälläinen vanhempi herra sulanut nuoremman
        Naisen edessä,.. Tai osin kovonut,.;)))


    • ms.

      aamen.

    • lise 18v

      Yäk niiden henki haisee ja naama ym. on velttoa lihaa. Nou tänks.

    • pipopää

      E ymmärrä, mikä niissä vanhemmissa kiinnostaa. Olen 40 ja nuoremmat miehet on aina kiinnostaneet enemmän. Vaikka en ole puumaksi ryhtynyt, onhan se hauskaa, kun nää pipopäät ja muuta nuoret miehet tekee lähestymisyrityksiä. Nuorilla miehillä vaikuttaa veri kiertävän: ) Koskaan en vilkuile itseäni vanhempia miehiä. Tarkempaa kokemusta ei ole kummastakaan, koska olen teininä alkaneessa parisuhteessa itseäni vuotta nuoremman miehen kanssa.

    • Muutaman nuoremman... Itseäni noin 20 vuotta nuoremman kanssa olleena, saatan kertoa heidän kertomana, että turvallisuuden tunne ja se kaikki kokemus mitä on hankkinut heitä kiinnostaa. Myöskin se, ettei ole mikään lökäpöksy, kuten täällä aiemmin mainittiin!
      Suosittelen. Kannattaa kokeilla, jos siihen mahdolisuus syntyy!

    • täti-64

      Johtunee tarjonnasta. Miehet yleensä etsivät vähintään 10 - 20 vuotta itseään nuorempaa seuraa. Lisäksi suuri plussa on tuo monissa vastauksissa mainittu itsevarmuus. Kukaan nainen ei halua pyöriä baareissa minkään epävarman finninaaman (anteeksi, itsellänikin oli teininä finnejä) kanssa, jos vaihtoehto on itsevarma, hyvin puhkeutunut ja usein vieläpä hyvinkin komea mies, joka tietää mitä tahtoo ja voi maksaa illallisen ilman, että kuluu koko opintolaina. Mitä tulee seksiin, niin siinä naisen osa on ankea. Nuorena ja kauniina oli tarjolla nuoria ja innokkaita, mutta koko toimitus oli sisällyksetöntä kummallista hinkaamista... Nainen puolestaan alkaa usein päästä asiasta jyvälle vasta noin 40-vuotiaana ja silloin ei olekaan enää tarjolla muita miehiä kuin 60:n ja kuoleman väliltä olevia...onneksi meillä sentään on viagra....

    • angelika21

      Itse sain tänä kesänä kokeilla ensimmäisen kerran seksiä yli 20-vuotta vanhemman miehen kanssa ja voin kertoa, että se on ollu elämäni parasta.

      • Hei sun heiluvilles

        Sekö, että sait seksiä - vaiko se, että sait olla isäsi ikäisen kanssa?


    • näinpänäin...

      Itse oon todennut sen että vanhemmat miehet ei sähellä niin paljon. Itseäni vanhemmissa miehissä viehättää se elämänkokemus ja charmi mitä osalta oikeasti löytyy. Ja jos on kyse yhden illan jutusta ei aamukaan ole niin "kiusallinen" kuin nuoremman kanssa, en sitten tiedä mistä se johtuu.

      Oon myös kuullut että nuoremmat ei uskaltas niin helposti lähestyä. Tiedä sitten onko totta vai pelkkää juttua.

    • nii se

      Itse olen 27v avoliitossa asuva nainen. Käyn tanssikursseilla ja vetäjänä on 63v
      ihana sinkku mies. Olin sitten naisporukalla kesällä tanssimassa ja Jukka oli
      tansseissa ja kysyi voitaisko tanssia sanoin tottakai. Muutama kappale siinä tanssittiin ja hän pyysi paukulle , suostuin. Baarin puolella siinä otettiin paukku ja lähdettiinn tanssiin taas. Jukka kehui , että sinä olet todella edistynyt tansseissa.

      Siinä illan mittaan käytiin välillä paukuilla ja tanssi kuitenkin oli pääasia. Lähdin käymään WC:ssä ja porukan tuttava Mervi tuli sinne hän sanoi löysitkö noin tiiviin tanssikaverin , kerroin hänen olevan tanssiope. Sanoin Merville etten varmaan tule heidän kanssaan kotia , mutta pidetään suu kiinni.

      Jossain vaiheessa Jukka heitti ilmaan , mihin me mennään tanssien loputtua. Sanoin saat itse päättää. Jukka sanoi lähde minun luokse jatketaan siellä tanssia , sanoin sopii minulle. Kävin sanomassa Merville sovitaan niin , että olen ollut sinun luona , kyllä Mervi sanoi. Menimme Jukan luo taksilla ja teimme ihanat paukut heti asunnolle päästyämme.

      Jukka pani hitaita soimaan ja siinä tanssittuamme jukka sanoi ,arvaa mitä haluaisin , en tiedä. Saat arvata ? tiesin mitä hän halusi ,mutta vastasin paukun varmaan. Jukka aloitti ihanan suutelun ja kysyi saako riisua rintaliivit pois ,annoin luvan. Hän riisui jäntevin käsin myös pikkuhousuni pois. Siinä sitten nakusillani olin.. Aloin riisua Jukan housuja ja kylläpäs hänellä oli ihana vartalo.

      Tartuin hänen mulkkuunsa ja kysyin saanko ottaa suuhun , jukka vastasi kyllä kultaseni. Aloin imemään Jukan

    • nii se

      Ei lähtenyt päivällä kaikki aineisto mukaan, kun mieheni yllättäen saapui kotiin.

      Aloin imemään Jukan kalua hän suoraan nautti siitä suunnattomasti. Halusin
      tuottaa hänelle hyvää , kuten hän minulle. Jukka pyysi minua menemään polvilleen ja hieman pyllistämään sieltä hän aloitti ihanan pillun hieronnan ja nuolemisen. Tuntui niin ihanalta kun hän hiljaa nuoli pillua ja samalla hieroi , että polvet notkui hyvän olon tunteesta. Tunnin rakastelun jälkeen mentiin suihkuun ja otettiin pieni paukku. Kysyin Jukalta vieläkö haluat minua johon hän vastasi , että kulta aletaan uudelleen paukun jälkeen.

      Jukka pyysi minua menemään selälleen sängylle jossa hän halusi tutkia joka paikan kielellä ja gutaa teki. Sanoin haluan sinut tutkia samalla lailla. Jukka laittoi makuulle ja aloitin hänen tutkintansa mutta jo alkuvaiheessa mulkku alkoi seisoa. Tutkin mulkun jokaisen paikan ja otin välillä pallit suuhun ja imin niitä ja olin hyvilläni kun Jukka nautti siitä. Aloin ratsastamaan jukkaa ja välillä hän pysäytti ja nuoli pillua alhaalta päin ja sitten jatkettiin. Seuraavana päivänä saavuin mieheni luo ja kerroin , että olin Mervin luona yötä. Olen noin kerran viikossa vieraillut rakastelemassa Jukan luona ja haluan jatkaa silleen.

      Marraskuun alussa mieheni lähtee työporukan kanssa viikoksi tunturiin ja sitten voin yöpyä jukan luona. Jukka sanoi , että sitten taas haetaan mahdollisimman monia asentoja rakkauden nimissä. Lauantaina menin käymään jukan luona ja eteisessä jukka odotti aamutakki päällä. Jukka sanoi haluatko nähdä mitä on alla? sanoin tietenkin ja aukaisin aamutakin ,eihän siellä olllut mitään. Menin heti eteisessä polvilleni ja otin Jukan mulkun suuhun ja imin niin kauan , että hän laukesi suuhuni , olen monesti miettinyt tälläista tapausta , onneksi Jukka osasi tällaista.

    • Ehkä me olemme turvallisempia ja otamme naisen toiveet paremmin huomioon? Voi siihen tietysti vaikuttaa sekin, että otamme yleensä housut pois vasta tarpeen niin vaatiessa, kun nuoremmat herrat ovat housut persuksen alla jo kaupungilla...

    • Nuorempi

      Itse olen 19-vuotias ja vanhemmat miehet ovat aina kiinnostaneet. Eniten siksi että heidän kanssaan tuntuu turvallisemmalta ja he tietävät mitä haluavat ja mitä tekevät. Parasta seksiä olen saanut 32v mieheltä, sitä iltaa ei helposti unohda ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      93
      1875
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1512
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      1035
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      986
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      889
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      153
      769
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      721
    8. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      716
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      711
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      633
    Aihe