Touring Cars matkailuauto vuokraus VAROKAA

Itselläni tuore kokemus kyseisestä firmasta. Yrittävät maksattaa asiakkailla joka ikisen asian. Silkkaa kusetusta.

Jos erehdytte vuokraamaan tältä firmalta, niin autoa vastaanottaessanne tutkikaa koko auto mikroskoopilla ja suurennuslasilla. Sekä sisältä että ulkoa, niin säiliöt, luukut, verhot, matot, kaapit, lukot, katto, lamput, tuulilasi, puskurit, helmat, renkaat, aivan kaikki ja vielä enemmän. Huomauttakaa autoa hakiessanne ihan kaikista pienintäkin pienemmistä vioista.

Nimittäin, kun palautatte auton niin se todellakin tutkitaan Touring Carsin puolesta mikroskoopilla ja suurennuslasilla ja jos mitä tahansa pölyhiukkasta suurempaa löytyy niin te maksatte!!! Selitykseksi ei käy että ette huomanneet hakiessanne tai että ei sitä merkitty dokumentteihin tai että ei se luovuttaja tutkinut tai että ette ole rikkoneet. Nimittäin, tämä firma ei maksa mitään vahinkoja eikä mitään kulumisia itse vaan on päättänyt maksattaa kaiken asiakkaillaan. Näin se vain on. Se lukee heidän liiketoimintasuunnitelmassaan, mutta sitä he eivät anna asiakkailleen luettavaksi...

Bisneksestä voi saada kannattavaa juuri tällä saksalaismallisella nipottamisella, mutta missään nimessä toiminta ei täytä reilun kaupan tai hyvän asiakaspalvelun tunnusmerkkejä.

Itse tein tälle firmalle ilmaisen palveluksen. Autoa luovutettaessa ei luovuttaja tarkistanut auton sisätiloja eikä pyytänyt minuakaan tekemään niin. Auto tarkistettiin ulkopuolelta luovuttajan toimesta, hän vetosi siihen, että kun sataa ja auto on märkä niin se näyttää erilaiselta ja voi vaikuttaa että olisi jotain vahinkoja vaikkei olekaan... Älkää menkö tähän lankaan. Sade tai kiire, kuumuus tai valon puute ei saa estää teitä tarkastamasta autoa SEKÄ SISÄLTÄ ETTÄ ULKOA, NIIN ALTA KUIN PÄÄLTÄ.

Itse ajattelin, että ompas tämä nyt tarkkaa kun en ole vuokraamassa mitään, ajan vain heidän pyynnöstään ilmaiseksi heidän auton heidän toimipisteestään toiseen.

Tajusin olleeni hyväuskoinen siinä vaiheessa kun luovutin auton määränpäässään. Siellä ensinnäkin oli virkailijoita pilvin pimein eli asiakkaat maksavat ja henkilökuntaa voidaan palkata yli tarpeen. Minua palveli palautuspäässä kolme eri ihmistä ja kolme muuta vielä jollain tavoin puuttuivat tapahtumien kulkuun. Rahaa siis käytetään todellakin tehottomasti.... kuka maksaa ja millä keinoin rahat kerätään...

Kun autoa luovutettaessa ei ollut ollut paljoakaan väliä missä on naarmuja, mikä on rikki, jne. Niin, palautettaessa ei ollutkaan muuta kuin väliä sillä miten mikin on. Asiaa tarkistamaan valjastettu työntekijä todellakin otti sen suurennuslasin sekä oikeaan että vasempaan käteen ja sitten tutkittiin..... Kun auton luovuttaja ei ollut käynyt autossa edes sisällä, niin tämä tarkastaja kyllä kävi ja joka ainoa luukku, nippeli ja nipukka kokeiltiin... Vikaa sitten alkoi löytymäänkin...

Ei auttanut että sanoin, että en ole kolhinut enkä kolaroinut yms. Sillä en todellakaan ollut rikkonut autoa millään muotoa. Hyvin olin pitänyt ja ajanut paikasta a paikkaan b ihan sovitusti.

Suurennuslasilla kun oli katsottu niin jokin pieni nippeli oli rikki auton kattoikkunasta. Hah, ne kattoikkunan verhot olivat aukeilleet ja roikkuneet miten sattuu heti ensimmäisen pienen tiessä olleen töyssyn jälkeen. En ollut koskenut niihin enkä todellakaan ollut syyllinen niiden rikkoutumiseen.

No, lopputulema oli se, että työntekijä ohikatsoi vakuuttelujeni jälkeen rikkinäiset kattoluukkujen verhot (jotka siis olivat rikki jo autoa hakiessani), mutta tämä tapahtui vakuuteltuani syvästi etten ollut niihin koskenut... Äkkinäisellä nämä olisi maksatettu!

Jos jaksoit lukea vuodatukseni tänne asti niin ehdottomasti usko seuraavaa: Tältä firmalta voi toki vuokrata, mutta ole ihan yhtä ovela kuin hekin ovat. Käytä auton vastaanottoon neljä tuntia satoi tai paistoi, oli lapset nälkäisiä tai oli itsellä kusihätä tai krapula... Viilaa pilkulla ja viilalla joka ainoa paikka, laitata siitä merkintä dokumentteihin.

Sitten kun palautat auton, niin katso että on järjetön helle, vesisade, pakkanen tai lumisade, työaika loppumaisillaan työntekijöillä, ja ehdottomasti olethan tyhjentänyt paskahuussin säiliön (niillä ei ole halua siihen, laskuttavat erikseen..). Sillä niillähän on aikaa tutkia joka loukko, pyytävät sinua menemään kahville sillä aikaa, pientä purtavaakin on tarjolla... ON KYLLÄ OVELA TAKTIIKKA. IHAN VAIKKA VOISI KUTSUA KUSETUKSEKSI. Tulee mieleen eräs vimpan päälle hiottu lomaosakebisnes ... joku holidayclub ... sijoitus lomaosake...aikataitavamarkkinointitaktiikkahyväuskoisille..

Eipä kummempaa, asuntoauto on kiva ja kätevä, mutta ei tältä mainitulta firmalta hankittuna.

:-)
Ilmianna
Jaa

16 Vastausta


Kuulutko sinäkin mäihin " jeesuspoikiin " jotka vetävät leukaa autossa ja pitävät ikkunat auki ajonaikana? Ja sitten ikkuna putosi HUPS !
Ilmianna
Jaa
Kyllä varoituksesi kohde on aivan oikea, on järkyttävää lukea lehdistä kuinka tyhmää on taas jymäytetty.
Ilmianna
Jaa
Touring Cars ei itse omista yhtään vuokraamistaan autoista. Touring Cars myy autot asiakkaille sellaisella sopimuksella,että Touring Carsilla on oikeus vuokrata autoja parhaaseen sesonkiaikaan pienestä korvauksesta auton omistajalle.

http://touringcars.eu/fi/tcmobile/myynnissae-olevat-autot.php
Ilmianna
Jaa
Osta oma auto, niin ei tarvii murehtia moisia juttuja!
Ilmianna
Jaa
Mainitsit että oli pikku töyssy, ja ikkunaverhot roikkuivat. Epäilen kovasti.

Olen itse vuokrannut kyseiseltä firmalta auton, ja se todellakin tarkastettiin hyvin myös oman etuni takia. Ehdoissa lukee että palautettava SAMAN kuntoisena. Lapsia autossa? miten voit joka käänteessä vahtia, ettei he roiku ikkunaverhoissa tms.

Asenne kuvastaa kovasti tuosta kirjoituksesta läpi: kyllä ehdoissa tarkasti sanotaan sekin, että auto palautettava wc tyhjennettynä.

Jos omaa autoani vuokraisin, kyllä todellakin vaatisin että se ON palautuessa juuri siinä kunnossa missä sen luovutin!
Ilmianna
Jaa
Hei te jotka puolustatte em. yritystä ja sen harjoittamaa toimintaa:

Taidatte olla jollain tapaa ks. yrityksen omistajia (oletteko antaneet asuntoautonne vuokralle ks. yritykselle?) tms.; - vai puhuuko täällä nyt usealla eri nimimerkillä itse yrityksen täysin asiakkaistaan piittaamaton johto, puolustellen töppäilyjään? - Taitaa olla!?

- VAROKAA TOSIAAN TÄTÄ YRITYSTÄ, JOS HALUATTE NAUTTIA LOMASTA MATKAILUAUTOLLA!!!

Tämän yrityksen ajoneuvot ovat loppuunajettuja, moneenkertaan asiakkailla maksatettuja, sekä täysin ylihintaisia oli sitten kysymyksessä viikonvaihteen mittainen vuokra, tai mahd. useampi viikko.

- Muistathan kertoa ainakin kahdella loppusumman, joka veloitetaan luottokortiltasi kun palautat ajoneuvon! - Tietenkin jos rahaa on..., mutta kyllä hevosella pääsee paremmin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Mitä itket?

Tee töitä ja hanki rahaa. Osta oma auto niin ei tarvitse huijareiden kanssa puljata.

Parhaissa autoissa on vakiona RUMATIKKI sillä se on hyvä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ilimalla kirjoitti:
Mitä itket?

Tee töitä ja hanki rahaa. Osta oma auto niin ei tarvitse huijareiden kanssa puljata.

Parhaissa autoissa on vakiona RUMATIKKI sillä se on hyvä.
Pärjäilee ihan mukavasti, ainakin kesällä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
On selvää, että ko. firman vuokraus on tarkkaa. Autot kun eivät ole sen omia vaan myyty niiden omistajille todennäköisesti esim. Santander-rahoituksella ja niitä sitten vuokrataan eteen päin. Omistaja itse käyttää autoaan vain jonkin viikon vuodessa ja auton kulut yritetään saada kokoon vuokrauksen kautta ja siitä välistä pitäisi jäädä vielä vuokraajafirmallekin. Toisin sanoen ideana on, että auto maksaa itse itsensä vuokrauksen kautta ainakin suurelta osin. Siinä ei ole varaa pieniinkään ylimääräisiin kuluihin joille ei löydetä maksajaa tai vakuutusyhtiö ei maksa. Siksipä tuo syynäys aina vuokrauksen yhteydessä. Eikä esim. koiria sallita otettavaksi ajoneuvoihin mukaan. Jos sopimuksista poiketaan se maksaa paljon.
Ilmianna
Jaa
Loppuunahjettujako? Vuokrasin auton ko. firmalta, jota oli ajettu alle 6000 km. Ystävällistä väkeä oli autoa luovuttamassa, samoin vastaanotto positiivisen asiallista. Normaalilla ajolla ja käsittelyllä ei autoon ylimääräisiä kolhuja tule. Vuokraus on kyllä suht arvokasta. Mutta niin kai uuden matkailuauton omistaminenkin?
Ilmianna
Jaa
Kamala firma. Suosittelen pysymään erossa.
Ilmianna
Jaa
Onko näiden autoissa varmasti Rumatikit? Ei tuonne kosteaan syyskeliin muuten arvaa lähteä. Nestelämmitykset on kuulemma ihan perseestä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Se vaan on sellainen juttu että jos olet pers aukinen vuokraaja niin se pyydetty hinta voi tuntua korkealta, niin se vaan on.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En ole pers aukinen, mutta Rumatikin vaadin. Tälläkin palstalla moneen kertaan keskusteltu asia. Että se on kyllä paras.
Ilmianna
Jaa
Vuokrasimme viime kesänä ko. firmalta matkailuauton. Tarkastus oli tosiaan pikkutarkkaa niin aluksi kuin lopuksikin eli alussa kannattaa merkkauttaa kaikki pienetkin naarmut ja kulumat. Tuulilasissa oli pieniä kiveniskemiä ja pyysin merkitsemään ne paperiin. Vuokrauksen aikana pidin autoa todella huolella, mutta silti sain yhden uuden kiveniskemän lasiin. Mainitsin asiasta palautettaessa ja kirjoittivat noin 1200 EUR laskun. Olin ottanut lisävakuutuksen, joka kattoi yhden tuulilasin eli siihen vetoamalla lasku vedettiin takaisin ja selvisin ilman korvausvaatimuksia. Jäin mielessäni ihmettelemään, että onkohan aiemmilta asiakkailta jo veloitettu samainen 1200 EUR kiveniskemistä ja jos niitä tulee lisää, niin taas veloitetaan, vaikka lasi vaihdetaankin vasta sesongin jälkeen. Olisi reilua jakaa kulu kaikkien ko. vuokrauskaudella vahinkoa aiheuttaneiden kesken. Sama tilanne olisi vaikka puskuriin tulleiden naarmujen kanssa.
Suosittelen siis ottamaan vakuutuksen, joka pienentää omavastuun 600 EUR/vahinkotapahtuma. Joka tapauksessa vuokraus on kallista, mutta niin on oman autonkin ostaminen, ylläpitäminen ja säilyttäminen (ainakin kaupungissa).

Eli olkaa tarkkana autoa noutaessanne, ottakaa lisävakuutus ja varautukaa yhden omavastuun maksamiseen. Jos matkabudjetti kestää tämän, niin Touringcarsin käyttämiselle ei ole mitään esteitä.

Ehdot ovat tiukat ja niihin on syytä perehtyä ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Ilmianna
Jaa
Miten tällainen toimija pysyy pystyssä, kun sen toiminnassa ei ole järkeä. Olen sitä mieltä, että tätä yritystä kannattaa välttää. Yllättävän moni on kanssani samaa mieltä:)
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Touring Cars matkailuauto vuokraus VAROKAA

Itselläni tuore kokemus kyseisestä firmasta. Yrittävät maksattaa asiakkailla joka ikisen asian. Silkkaa kusetusta.

Jos erehdytte vuokraamaan tältä firmalta, niin autoa vastaanottaessanne tutkikaa koko auto mikroskoopilla ja suurennuslasilla. Sekä sisältä että ulkoa, niin säiliöt, luukut, verhot, matot, kaapit, lukot, katto, lamput, tuulilasi, puskurit, helmat, renkaat, aivan kaikki ja vielä enemmän. Huomauttakaa autoa hakiessanne ihan kaikista pienintäkin pienemmistä vioista.

Nimittäin, kun palautatte auton niin se todellakin tutkitaan Touring Carsin puolesta mikroskoopilla ja suurennuslasilla ja jos mitä tahansa pölyhiukkasta suurempaa löytyy niin te maksatte!!! Selitykseksi ei käy että ette huomanneet hakiessanne tai että ei sitä merkitty dokumentteihin tai että ei se luovuttaja tutkinut tai että ette ole rikkoneet. Nimittäin, tämä firma ei maksa mitään vahinkoja eikä mitään kulumisia itse vaan on päättänyt maksattaa kaiken asiakkaillaan. Näin se vain on. Se lukee heidän liiketoimintasuunnitelmassaan, mutta sitä he eivät anna asiakkailleen luettavaksi...

Bisneksestä voi saada kannattavaa juuri tällä saksalaismallisella nipottamisella, mutta missään nimessä toiminta ei täytä reilun kaupan tai hyvän asiakaspalvelun tunnusmerkkejä.

Itse tein tälle firmalle ilmaisen palveluksen. Autoa luovutettaessa ei luovuttaja tarkistanut auton sisätiloja eikä pyytänyt minuakaan tekemään niin. Auto tarkistettiin ulkopuolelta luovuttajan toimesta, hän vetosi siihen, että kun sataa ja auto on märkä niin se näyttää erilaiselta ja voi vaikuttaa että olisi jotain vahinkoja vaikkei olekaan... Älkää menkö tähän lankaan. Sade tai kiire, kuumuus tai valon puute ei saa estää teitä tarkastamasta autoa SEKÄ SISÄLTÄ ETTÄ ULKOA, NIIN ALTA KUIN PÄÄLTÄ.

Itse ajattelin, että ompas tämä nyt tarkkaa kun en ole vuokraamassa mitään, ajan vain heidän pyynnöstään ilmaiseksi heidän auton heidän toimipisteestään toiseen.

Tajusin olleeni hyväuskoinen siinä vaiheessa kun luovutin auton määränpäässään. Siellä ensinnäkin oli virkailijoita pilvin pimein eli asiakkaat maksavat ja henkilökuntaa voidaan palkata yli tarpeen. Minua palveli palautuspäässä kolme eri ihmistä ja kolme muuta vielä jollain tavoin puuttuivat tapahtumien kulkuun. Rahaa siis käytetään todellakin tehottomasti.... kuka maksaa ja millä keinoin rahat kerätään...

Kun autoa luovutettaessa ei ollut ollut paljoakaan väliä missä on naarmuja, mikä on rikki, jne. Niin, palautettaessa ei ollutkaan muuta kuin väliä sillä miten mikin on. Asiaa tarkistamaan valjastettu työntekijä todellakin otti sen suurennuslasin sekä oikeaan että vasempaan käteen ja sitten tutkittiin..... Kun auton luovuttaja ei ollut käynyt autossa edes sisällä, niin tämä tarkastaja kyllä kävi ja joka ainoa luukku, nippeli ja nipukka kokeiltiin... Vikaa sitten alkoi löytymäänkin...

Ei auttanut että sanoin, että en ole kolhinut enkä kolaroinut yms. Sillä en todellakaan ollut rikkonut autoa millään muotoa. Hyvin olin pitänyt ja ajanut paikasta a paikkaan b ihan sovitusti.

Suurennuslasilla kun oli katsottu niin jokin pieni nippeli oli rikki auton kattoikkunasta. Hah, ne kattoikkunan verhot olivat aukeilleet ja roikkuneet miten sattuu heti ensimmäisen pienen tiessä olleen töyssyn jälkeen. En ollut koskenut niihin enkä todellakaan ollut syyllinen niiden rikkoutumiseen.

No, lopputulema oli se, että työntekijä ohikatsoi vakuuttelujeni jälkeen rikkinäiset kattoluukkujen verhot (jotka siis olivat rikki jo autoa hakiessani), mutta tämä tapahtui vakuuteltuani syvästi etten ollut niihin koskenut... Äkkinäisellä nämä olisi maksatettu!

Jos jaksoit lukea vuodatukseni tänne asti niin ehdottomasti usko seuraavaa: Tältä firmalta voi toki vuokrata, mutta ole ihan yhtä ovela kuin hekin ovat. Käytä auton vastaanottoon neljä tuntia satoi tai paistoi, oli lapset nälkäisiä tai oli itsellä kusihätä tai krapula... Viilaa pilkulla ja viilalla joka ainoa paikka, laitata siitä merkintä dokumentteihin.

Sitten kun palautat auton, niin katso että on järjetön helle, vesisade, pakkanen tai lumisade, työaika loppumaisillaan työntekijöillä, ja ehdottomasti olethan tyhjentänyt paskahuussin säiliön (niillä ei ole halua siihen, laskuttavat erikseen..). Sillä niillähän on aikaa tutkia joka loukko, pyytävät sinua menemään kahville sillä aikaa, pientä purtavaakin on tarjolla... ON KYLLÄ OVELA TAKTIIKKA. IHAN VAIKKA VOISI KUTSUA KUSETUKSEKSI. Tulee mieleen eräs vimpan päälle hiottu lomaosakebisnes ... joku holidayclub ... sijoitus lomaosake...aikataitavamarkkinointitaktiikkahyväuskoisille..

Eipä kummempaa, asuntoauto on kiva ja kätevä, mutta ei tältä mainitulta firmalta hankittuna.

:-)

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta