Paastosta kysysttävää

vvvee

Elikä olin tossa 3 päivää vesipaastolla, ( tavoitteena oli 10pvä) tein suolihuuhtelut jne. Mutta 4 päivän aamulla olo oli ihan hirveä! pyörytti, oksennutti, en pystynyt muuta kuin makamaan sängyllä kippurassa... onko kellään muulla tälläisiä kokemuksia? joten oli pakko syödä, no koko päivä meni sitte syömiseksi ja kuten varmaan uskotte ei siitäkään hyvää seurannut, no nyt ajattelin maanantaina yrittää viellä kerran viikon paastoa. Onko kellään ideaa mikä minulla saattoi mennä väärin ekalla kerralla? tai onko ideoita miten ehkäistä pahanolon tuleminen?
Kiitos jo etukäteen

2

100

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • paastonnut

   Ne on niitä kuuluisia paasto-oireita. Myöskään tuo pelkkä vesilinja ei ole kovin suositeltavaa, et saa YHTÄÄN energiaa päivän aikana, kuten et myöskään suoloja tai vitamiineja. Parempi vaihtoehto olisi mehupaasto. Jo se voisi vähentää paasto-oireita.

   Kymmenen päivän paasto on ensikertalaiselle aika kova haaste. TODELLAKAAN en suosittele vesipaastoa noin pitkäksi aikaa. Se on hullun touhua jos mikä.

  • Juo mehuakin

   Nestepaasto ei tosiaan tarkoita vesipaastoa. Juo ihmeessä päivän aikana pari lasia tuoremehua ja pari mukia lihalientä tai keiton lientä, lisäksi sitten pari litraa vettä tai jotain kivaa yrttiteetä.

   Kannattaa myös valmistautua kunnolla, eli pari-kolme päivää kevyempää ruokailua ja edeltävä päivä hyvin kevyt. Etukäteen keventäminen vähentää paasto-oireita.

   Jos paasto-oireita kuitenkin tulee, voi ottaa lusikallisen hunajaa tai pienen ylimääräisen mehulasillisen, ja odotella vähän aikaa menisikö oireet sillä ohi.

   Oon muuten itsekin aloittamassa maanantaina paastoa, siksi tänne palstoille hakeuduinkin. Minulla on maanantai vielä keittopäivä. Tiistaista lauantaihin olen nestelinjalla ja sunnuntai on palautumispäivä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   456
   2372
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   131
   1293
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   275
   1111
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1094
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   136
   1019
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   959
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   854
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   834
  Aihe