Cambridge ohjelma

Cambridge30

Paras! -30 kg ja 4 ja puol kuukautta. www.cambridgeohjelma.fi

12

5435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No huh huh

      Apua, lukekaa ensin tuoteselosteet Cambridge tuotteista ennen kuin käytätte; teollista p....kaa, lisäaineita, aromeita, makeutusaineena aspartaamia.... no huh huh, ei kai itsestään ja terveydestään välittävä syö tuollaista. Miten se juuri uutisoitu tutkimus meni, ylipainoilla älykkyys ei ole parhaimmasta päästä, siksi niitä on hyvä huijata kalliilla pussiruualla.

    • en kokeile edes

      Ja kalliita kiloja, jotka tulee takaisin.

    • ei hyväuskoinen

      Pelkkää verkostomarkkinoinnin rahastusta hyväuskoisilla ja kaiken lisäksi epäterveellinen. Syökää lihavat vähemmän kuin kulutatte niin saatte "ilmaiseksi" painonpudotuksen. Ekana te maksatte siitä kun syövätte paljon kaikenlaista epäterveellistä ja sitten te maksatte siitä kun syötte jotakin mauttomia pussiruokia. Haloo järki hoi!!!!!

    • muutoksen tehnyt

      cambridge dieetti ja muilla vastaavilla kyllä laihtuu kun ohjeita noudattaa MUTTA kun kukaan ei jaksa syödä pussiruokia lopunelämää ,niin kuitenkin jos haluaa pitää painon kurissa joutuu opetteleen terveelliset syöntitavat (elämätapamuutoksen)
      eikö ole viksumpaa opetella ne heti kuin maksaa kalliisti.

    • kaikkivaaneiusko

      cambridge ohjelmassa on eri tasoja joita noustaan ylöspäin, näin opetellaan uudelleen se oikein syöminen. Kannattaa lukasta kunnolla tiedot ohjelmasta ennen kuin alkaa nipottamaan -,-

    • tuliisopröööööt

      Mitenköhän on maksa-arvojen laita?

      Ihmisiä on joutunut elinsiirtojonoihin noiden pussikuurien takia.

      Jos pussikeitolla haluaa laihduttaa, niin onhan noita halvempiakin(ja muuten osasta vielä kevyempiä) kaupan hyllyt täynnä.
      Sitä samaa keinotekoista pas kaa.

      Vitamiinit sitten purkista, ihan niinkuin on niissä cambridge-keitoissakin (toki jauheena niissä,ei pillerinä).

    • landlord

      Teollista paskaa?

      Sitten jos on tuota mieltä, niin voi blokata 90% kaupan elintarvikevalikoimista. Jos noudattaa periaatetta ettei syö "teollista paskaa" niin on varaa sanoa.

      Minulla on lähtenyt -15kg, sekä laskenut verenpaine ja kolestrolit. En aio todellakaan syödä lopun ikääni, hiljalleen palailen normaaliin ruokavalioon jahka on oppinut syömään kulutukseen suhteutettuna oikeat annoskoot.

      Mutta jokainen tekee itse valintansa.

      • Mikkelsson

        Aivan totta. Siihen on vastauksena luomuruoka. Ei tarttee miettiä lisäaineista sun muista..

        Noi dieettiohjelmat (muutkin kuin Cambridge) on aivan käsittämättömiä.. Sen hinnalla, että paino putoaa, vedetään keinotekoisia makuja minkä ehtii. Oikeasti, miten tyhmiä ihmiset ovat.


    • Rahat pois hölmöiltä

      Ruokapyramidihuijaus kirjassa sanotaan hyvin;

      ”Terveellisen ja monipuolisen aidoista raaka-aineista valmistetun ruuan korvaaminen laihdutusvalmisteilla on yksi huonoimmista valinnoista mitä ihminen voi oman hyvinvoinnin ja ruokailunsa suhteen tehdä.
      Laihdutustuotteet ovat erittäin absurdi tapa lähestyä painoon liittyviä ongelmia, jotka johtuvat todennäköisesti siitä että ruokavaliossa on jotain pielessä. Huono ruokavalio ja elämäntapa ei parane sillä että se vaihdetaan toiseen, joka on mahdollisesti entistäkin järjettömämpi” .

      Kyllä ihmisiä kusetetaan ja rahat pois hölmöiltä epätoivosilta ylipainoisilta. Bisneksestä siinä on kyse ja tulosta tekee vain pussikeittojen ja patukoiden valmistajat ja myyjät.

      Puhumattakaan siitä mitä ne tuotteet oikeasti sisältävät, lukekaa joskus se tuoteseloste jos siitä mitään ymmärrätte eli ei voi ainakaan sanoa että olisi puhdasta ja rehellistä ruokaa. Teollinen koostumus jossa on mm. kaikkia täyteaineita, aromeita, väriä ym. lisäaineita. Itse en sellaista suuhuni laita niin paljon arvostan itseäni ja terveyttäni. Ruuan pitää antaa suurta nautintoa ja en usko että noista sitä saa, puhumattakaan pysyvää painonpudotusta.

      Varmin tapa on muuttaa pysyvästi ne ruoka ja liikuntatavat terveelliseksi.

    • HOHHOIJJAA

      Ketju on vanha mutta kommentoin silti. Onkohan nämä kommentoijat olleet tietoisia että se ei oo pelkästään pusseilla laihduttamista vaan ohjelman aikana opetellaan kyllä syömään ihan niin että ne kilot ei tuu takas. Toisin kuin PT:n kanssa: Kun haluut laihduttaa niin vedetään proteiinia, proteiinia ja proteiinia. ja käydään 5 kertaa viikossa salilla vaikka se sali ei oiskaan oma juttu. Ikäänkuin tähtäisit kilpalavoille vaikka haluat vaan saada ylimääräiset rasvat poissa. Ja uskallappa jättää syömättä jokin pienikin juttu niin hirveät huudot ja haukut.. Sillä tavallahan sitä reilusti ylipainoinen ja ehkä huonosta itseluottamuksesta kärsivä saa varmasti mahtavia tuloksia.. Kyllä multa menee Cambridgelle ISO peukku, -30kg laihduttanut ja painoa hallinnut 5 vuotta.

    • Anonyymi

      Me ihmiset rakastamme antaa negatiivisiä mielipiteitä kaikesta mistä emme tiedä paljon mitään. Me tuomitsemme toisemme ystävät läheiset ja yhteiskunnan mutta silti haluamme näyttää kauniilta hoikalta ja nauttia hyvästä ruasta. Jokaisella ihmisellä on vapaa tahto on hän sitten alkoholist tai käyttää huumeita,, niissähän ei ole mitää vaarallista. Siis nauttikaamme elämästä laihana tai lihavana ja antakaamme toisten elää omassa rauhassa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe