Cambridge ohjelma

Cambridge30

Paras! -30 kg ja 4 ja puol kuukautta. www.cambridgeohjelma.fi

12

5486

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No huh huh

      Apua, lukekaa ensin tuoteselosteet Cambridge tuotteista ennen kuin käytätte; teollista p....kaa, lisäaineita, aromeita, makeutusaineena aspartaamia.... no huh huh, ei kai itsestään ja terveydestään välittävä syö tuollaista. Miten se juuri uutisoitu tutkimus meni, ylipainoilla älykkyys ei ole parhaimmasta päästä, siksi niitä on hyvä huijata kalliilla pussiruualla.

    • en kokeile edes

      Ja kalliita kiloja, jotka tulee takaisin.

    • ei hyväuskoinen

      Pelkkää verkostomarkkinoinnin rahastusta hyväuskoisilla ja kaiken lisäksi epäterveellinen. Syökää lihavat vähemmän kuin kulutatte niin saatte "ilmaiseksi" painonpudotuksen. Ekana te maksatte siitä kun syövätte paljon kaikenlaista epäterveellistä ja sitten te maksatte siitä kun syötte jotakin mauttomia pussiruokia. Haloo järki hoi!!!!!

    • muutoksen tehnyt

      cambridge dieetti ja muilla vastaavilla kyllä laihtuu kun ohjeita noudattaa MUTTA kun kukaan ei jaksa syödä pussiruokia lopunelämää ,niin kuitenkin jos haluaa pitää painon kurissa joutuu opetteleen terveelliset syöntitavat (elämätapamuutoksen)
      eikö ole viksumpaa opetella ne heti kuin maksaa kalliisti.

    • kaikkivaaneiusko

      cambridge ohjelmassa on eri tasoja joita noustaan ylöspäin, näin opetellaan uudelleen se oikein syöminen. Kannattaa lukasta kunnolla tiedot ohjelmasta ennen kuin alkaa nipottamaan -,-

    • tuliisopröööööt

      Mitenköhän on maksa-arvojen laita?

      Ihmisiä on joutunut elinsiirtojonoihin noiden pussikuurien takia.

      Jos pussikeitolla haluaa laihduttaa, niin onhan noita halvempiakin(ja muuten osasta vielä kevyempiä) kaupan hyllyt täynnä.
      Sitä samaa keinotekoista pas kaa.

      Vitamiinit sitten purkista, ihan niinkuin on niissä cambridge-keitoissakin (toki jauheena niissä,ei pillerinä).

    • landlord

      Teollista paskaa?

      Sitten jos on tuota mieltä, niin voi blokata 90% kaupan elintarvikevalikoimista. Jos noudattaa periaatetta ettei syö "teollista paskaa" niin on varaa sanoa.

      Minulla on lähtenyt -15kg, sekä laskenut verenpaine ja kolestrolit. En aio todellakaan syödä lopun ikääni, hiljalleen palailen normaaliin ruokavalioon jahka on oppinut syömään kulutukseen suhteutettuna oikeat annoskoot.

      Mutta jokainen tekee itse valintansa.

      • Mikkelsson

        Aivan totta. Siihen on vastauksena luomuruoka. Ei tarttee miettiä lisäaineista sun muista..

        Noi dieettiohjelmat (muutkin kuin Cambridge) on aivan käsittämättömiä.. Sen hinnalla, että paino putoaa, vedetään keinotekoisia makuja minkä ehtii. Oikeasti, miten tyhmiä ihmiset ovat.


    • Rahat pois hölmöiltä

      Ruokapyramidihuijaus kirjassa sanotaan hyvin;

      ”Terveellisen ja monipuolisen aidoista raaka-aineista valmistetun ruuan korvaaminen laihdutusvalmisteilla on yksi huonoimmista valinnoista mitä ihminen voi oman hyvinvoinnin ja ruokailunsa suhteen tehdä.
      Laihdutustuotteet ovat erittäin absurdi tapa lähestyä painoon liittyviä ongelmia, jotka johtuvat todennäköisesti siitä että ruokavaliossa on jotain pielessä. Huono ruokavalio ja elämäntapa ei parane sillä että se vaihdetaan toiseen, joka on mahdollisesti entistäkin järjettömämpi” .

      Kyllä ihmisiä kusetetaan ja rahat pois hölmöiltä epätoivosilta ylipainoisilta. Bisneksestä siinä on kyse ja tulosta tekee vain pussikeittojen ja patukoiden valmistajat ja myyjät.

      Puhumattakaan siitä mitä ne tuotteet oikeasti sisältävät, lukekaa joskus se tuoteseloste jos siitä mitään ymmärrätte eli ei voi ainakaan sanoa että olisi puhdasta ja rehellistä ruokaa. Teollinen koostumus jossa on mm. kaikkia täyteaineita, aromeita, väriä ym. lisäaineita. Itse en sellaista suuhuni laita niin paljon arvostan itseäni ja terveyttäni. Ruuan pitää antaa suurta nautintoa ja en usko että noista sitä saa, puhumattakaan pysyvää painonpudotusta.

      Varmin tapa on muuttaa pysyvästi ne ruoka ja liikuntatavat terveelliseksi.

    • HOHHOIJJAA

      Ketju on vanha mutta kommentoin silti. Onkohan nämä kommentoijat olleet tietoisia että se ei oo pelkästään pusseilla laihduttamista vaan ohjelman aikana opetellaan kyllä syömään ihan niin että ne kilot ei tuu takas. Toisin kuin PT:n kanssa: Kun haluut laihduttaa niin vedetään proteiinia, proteiinia ja proteiinia. ja käydään 5 kertaa viikossa salilla vaikka se sali ei oiskaan oma juttu. Ikäänkuin tähtäisit kilpalavoille vaikka haluat vaan saada ylimääräiset rasvat poissa. Ja uskallappa jättää syömättä jokin pienikin juttu niin hirveät huudot ja haukut.. Sillä tavallahan sitä reilusti ylipainoinen ja ehkä huonosta itseluottamuksesta kärsivä saa varmasti mahtavia tuloksia.. Kyllä multa menee Cambridgelle ISO peukku, -30kg laihduttanut ja painoa hallinnut 5 vuotta.

    • Anonyymi

      Me ihmiset rakastamme antaa negatiivisiä mielipiteitä kaikesta mistä emme tiedä paljon mitään. Me tuomitsemme toisemme ystävät läheiset ja yhteiskunnan mutta silti haluamme näyttää kauniilta hoikalta ja nauttia hyvästä ruasta. Jokaisella ihmisellä on vapaa tahto on hän sitten alkoholist tai käyttää huumeita,, niissähän ei ole mitää vaarallista. Siis nauttikaamme elämästä laihana tai lihavana ja antakaamme toisten elää omassa rauhassa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe