Nutriletilla kilot kuriin! :)

Karjalan tyttönen

Ajattelin aloittaa aivan uuden palstan tänne niille jotka haluavat tulla kanssani mukaan laihduttamaan nutrileteilla tai ilman! Itse aloitin maanantaina eli nyt toinen päivä menossa nutrilett kuuria! Tarkoitukseni on jatkaa nutrileteilla ainakin 4 viikkoa. Siitä sitten jos tavoitteet alkavat häämöttää aloitan osa-nutrauksen.
Itselläni lähtöpaino 70.1kg ja pituutta HURJAT 157cm.
Joten pudotettavaa olisi mielellään sellaiset 15 kiloa!
Itse syön pelkkiä pusseja suklaa/mansikka pirtelöä ja kanakeittoja myös kaapissa.
Aloittanut olen nyt puolentunnin lenkeillä (hikilenkeillä) ja yritän päivittäin pidentää lenkkejäni.
Olisi mukavaa saada tähän uuteen palstaan kavereita jotka kamppailevat kilojen parissa!
Tulkaa kanssani pudottamaan kiloja ja tsemppaamaan toisiamme!

54

1158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karjalan tyttönen

      Nyt alkaa kolmas päivä nutrileteilla! Olo on hyvä ja ei niin turvonnut!
      En vaa'alla ole käynyt vielä , vasta maanantaina on punnituspäivä, jännittää!!

    • Jossunen

      Ok, päivitellään sitten jatkossa tänne uuteen ketjuun. Tiedoksi niille, jotka lukevat tätä ekaa kertaa, niin nutraukset ovat alkaneet tuolla alempana olevassa ketjussa: Palsta-aktiiviset nutraajat....

      Minulla siis viikon saldo 3,5kg miinusta. On kyllä aika onnistujafiilis.

      Tänään kävi vahingossa ekaa kertaa niin, että aamun ensimmäisen ja toisen pussin väli venähti viiteen tuntiin, kun puuhastelin pihamaalla. Ups!

      Ei siis ole enää oikein näläntunnetta. Tuohon täytyy nyt kiinnittää huomiota, haluan kuitenkin kaikki päivittäin tarvitsemani ravintoaineet ja muutenkin niihin lyhyisiin ateriaväleihin olisi syytä totutella ajoissa, tai muuten ei kunnian kukko laula. Eli paino lähtee taas nousuun kun ensin on saatu sitä pois!

      Jeps, toivotaan että muutkin nutrailijat löytää tänne ketjuun, niin saadaan taas vertaistukea toisistamme! :-)

    • Karjalan tyttönen

      Noniin kiva että tulit tänne Jossunen!
      Itselläkin tänään venyi moneksi tunnuksi nuo pussien välit kun aamulla join yhden kello 11 ja nyt vasta el kello 19:20 seuraava!! Olin kampaajalla ja kaupungilla niin unohtui ihan kokonaan! Sitten ukolle tuln kotiin vääntämään kermaista kanakastiketta niin siinä oli kyllä itsekuri koetuksella!! No mutta nyt tyytyväisenä suklaapirtelöä (nutrilett pussin tietyst) naamaan, niin jospa se nälkä tästä alkaa häviämään.!

      Todella hyvin muuten tuo 3.5kg pudotus viikossa jossunen! Onnea siitä loistavasta lukemasta!!
      Itsekkin jännittyneenä' odottelen seuraavan maanantain tuloksiani! :)

    • Jossunen

      Syöthän kaikki tarvittavat viisi pussia päivässä Karjalan tyttönen? Voi olla että minulla on vikaa luetun ymmärtämisessä :) , mutta tuolla toisessa ketjussa tuli myös ilmi että olit syönyt päivän aikana 2,5 pussillista?

      Viidestä pussillisesta saa elimistön tarvitsemat vitamiinit, kivennäiset yms.hivenaineet päivittäin.

      Syömällä tarvittavan määrän varmaan myös paremmin hallitsee repsahduksia ja mielitekoja.

      Joka tapauksessa tsemppiä painonpudotukseen! Ja kiitos onnitteluista, olen itsekin tosi tyytyväinen tuloksiini! Toki näin alussa pudotukset on reiluja kun nesteet lähtee liikkeelle ja mulla tuota lähtöpainoakin oli yli sata...

    • Karjalan tyttönen

      Joo, mulla on tosi paljon opettelemista näiden kanssa.. yritän jokapäivä syödä enemmän, mutta jotenkin tuntuu mahdottomalta syödä 5 pussia päivässä!! Vaikka en halua sairastua ja haluan jaksaa, silti en osaa syödä niin usein! Olen siis tyyppi että syön 1-2 kertaa pävässä norsun annoksia ja napostelen pitkin pävää...
      Mutta olisiko sinulla jotain vinkkejä miten oppisin säännöllisen rytmim ja syömään usein ! :)

      • justtt jooo

        juuri noilla pusseilla ei opi taaskaan syömään paremmin sitä tavallista kotiruokaa.


    • Karjalan tyttönen

      Pakko oli tulla tänne nyt purkautumaan! Tämä aamu / päivä on lähtenyt tosi huonosti käyntiin... tekee mieli ihan kaikkea eteenkin pitsaa ja suklaafondattia!! Tuntuu että kohta sorrun.. vaikka kuinka yritän tuntuu han hirveän vaikealle tänään..... olen yrittänyt vetttä juoda ja pirtelönki äsken vedin naamaan... mutta masentaa.. miten pääsen näistä mieliteoista eroon!! APUA! :D

    • Jossunen

      Moi,

      toivottavasti et ole repsahtanut! Minulla on tänään vähän samanlainen olo, tekisi mieli syödä miehen ruuat tuolta jääkaapista!=)

      Minua auttaa kun vaan ahkerasti ajattelen itseäni hoikkana. En halua repsahtaa, koska taas päädyn samaan tilanteeseen kuin ennenkin, vieläpä korkojen kera. Olen yksinkertaisesti päättänyt muuttaa elämäni ja haluan olla ihannepainossani ja terveenä lopun elämääni.

      Mukavana lisänä tulee tietysti parempi ulkonäkö ja mahdollisuus käyttää kaikkia niitä ihania vaatteita joita kaupat on pullollaan. Ei enää verhoutumista säkkiin!

      Oikeastaan näen itseni hoikkana jo nyt, plus käyn erilaisilta saiteilta katselemassa hoikistuneitten ihmisten kuvia ennen ja jälkeen. Niitä on tosi inspiroiva katsoa. Miten ihmiset on onnistuneet pudottamaan runsaitakin ylikiloja!

      Luen myös paljon näitä nettikeskusteluja, niistä saa tukea. Luulen että laihdutuksessa on vähän se sama teema, kun vaikkapa tupakanpolton lopettamisessa tai alkoholista irtipääsyssä, eli ihmisen täytyy olla siihen henkisesti valmis ja sitoutunut. Mitkään sanat ei auta lopettamaan "paheita" jos ihminen itse ei sitä tahdo.

      Tiedostan että repsahdus on täysin mahdollinen, jos niin käy, ei auta kun kerätä palaset ja aloittaa alusta. Ei se maailmaa kaada!

      Musta tuntuu että sinua Karjalan tyttönen auttaisi paljon se että söisit ne kaikki viisi pussia 3-4 tunnin välein: Kokeileppa!

    • Karjalan tyttönen

      Moi ! En ole repsahtanut, minua auttoi huomattavast se että löysin kaapin perukoilta yhden nutrilett suklaa patukan ja sen vedin huiviin.. mutta kyllä tästä rankkaa tulee ! päivä kerrallaan niin hyvä tylee!
      Mietin tässä tänään että nyt kun painan sen 70 kiloa ja muutama vuosi sitten painoin 55kg(!!) ja pidin itseäni lihavana (??) , mulla on äiti joka on aina sanonut kuinka tärkeää on olla hoikka ja kaunis, liikakiloja ei saa olla!, mietiskelin voisiko tänmä juuri olla syynä lihomiseeni, liikapainostaminen murrosiän aikoina.. nyt olen ns. kapinallisesti syönyt mitä haluan, aikuisiällä... huhhu.. en osaa sanoa, mutta tälläistä olen tänään mietiskellyt.

    • Karjalan tyttönen

      Mulla on tänään paljon asiaa.. heh..
      Aloin pohtimaan nutrilett kuurin jälkeistä elämää, ja ajattelin yhtäjaksoisesti olla tällä kuurillä 2-3 viikkoa, sen jälkeen ajattelin aloittaa 1-2 viikoksi KAALIKEITTODIETIN, onko teillä kokemuksia siiitä? Kaalikeitto dietin jälkeen jos EHKÄ olisin vielä viiikon nutreilla ja sitten alottaisin syömään kevyesti peniä annoksia usein, salaattia, proteeiinia tms. Mitltä tämä teistä kuulostaa? itse olen tyytyväinen suunnitelmaan. mutta kaipaisin vielä ulkopuolisten mielipiteitäkin :=)

    • paksubertta

      Onpas samanlaiset suunnitelmat. Minulla on menossa osanutraus ja aion tehdä maitokaalia ilman suolaa. Tavallista maitoa ja keräkaalia keitän, en ihan pehmeäksi ja minusta se on hyvää. Sitten vaihteeksi toinen on tuo mainitsemasi kaalikeitto, jossa on paprikat ja sellerit ym.

      Minulla on matka muutaman viikon päästä ja siksi intoilen saada kiloja pois vähän nopeammin.

      Kaalikeitolla olen laihtunut ennenkin, mutta silloin ei ollut pää mukana, että olisi pudotetut kilot pysyneet poissa. Nyt on toinen tyyli ajatuksissa.

      Tsemppiä kaikille!

    • mardell

      Moi!

      Jeee, onnenpäivät! Edellisessä palstassa juuri kerroin että en ole uskaltanut hetkeen puntariin kun pelottaa, että paino noussut täysnutrauksen lopetettua. Juuri mökilläkin tullut syötyä. Viimeksi paino huiteli n.75 kg, nyt muutaman viikon jälkeen tänä aamuna tasan 70 kg!!!!!! Oon niin onnellinen, ettei voi sanoin kuvailla. :) Ja tänään näin myös tuttuja, joita en ole hetkeen nähnyt niin sanoivat, että voi taivas kuinka olen hoikistunut. Eli nyt on -12 kg n. puolessatoista kuukaudessa! En voi uskoa tätä. :D Jee jee

    • Jossunen

      Onneksi olkoon Mardell! Mieletön pudotus puolessatoista kuukaudessa!
      Oletko jo lähellä tavoitepainoasi?

      Nyt nutrauksen edetessä olen malttanut jättää vähän välipäiviä puntarilla ravaamiseen. Aion käydä seuraavaksi maanantaiaamuna!

      Tsemppiä viikonlopun yli, eilisilta oli haasteellinen, mutta siitä selvittiin!

    • Karjalan tyttönen

      Tänään oli pakko käydä puntarissa, aloitin nutrauksen maanantaina ja tänään näyttä -3kg!!! :)) Kyllä nyt hymyilytttää!
      Tänään ajattelin aloittaa kaalikeitto dietin, koska nutriletteja syödessä eilen aloin jo yökkimään.. jos sitten viikon kaalikeitolla, ja viikon taas nutrilla.. :)

      • punkero

        Moikka!

        Tässä kuntopyöräillessä aloin minäkin etsiä vertaistukea, jotta saa lisää paukkuja kuurilla pysymiseen.

        Mä aloitin myös maanantaina allevo-ateriankorvikekuurin. Aloituspaino ikävät 105kg ja pituutta 170cm, joten pudotettavaa riittää! Ekat päivät oli aikas rankkoja ja nälkä oli mutta nyt menossa 6. päivä ja alkaa tuntua jo aikas nälättömältä. Tai nälkä ainakin siedettävältä! :) painoa oli tänään aamulla 101,2, joten -3,8 kg on täällä! Aika hienoa nähdä noita tuloksia, jotta into säilyy! :) hienoja tuloksia on myös teillä siellä!
        Eikun kuntopyörä rullaamaan ja kiloja lisää veke, meiltä kaikilta!


    • paksubertta

      Minulla lähti nesteitä eilisestä -800g ja söin kaalikeittoa, että nutrikasviskeittoa. Aamulla oli leipää ja sitten pyöräilyä.

      Tänään on tiukka päivä. Aamulla oli leipää ja keittokinkkua, mutta lounas nutrikasviskeitto ja loppupäivä varmaan kaalikeittoa yksistään.

      Hyvä me kaikki!

    • paksubertta

      Tiukka päivä kannatti. -600g eilisestä. Ihan sama nestettä tai rasvaa, tätä pitää jatkaa. Tuota kaalikeittoa saa syödä mielinmäärin ja siihen nutria otan lounaaksi. Aamulla otan vähän leipää ja kasviksia. Teekin on jotain laihduttajan teetä, kun kahvia en juokaan.

      Näillä eväillä ja jos paino jumittuu, muutan pelkälle kaalikeitolle.

      Jaksaa ystävät, kannattaa!

    • Jossunen

      Kiva lukea onnistumisia! Punkero, tosi hieno tulos, ja tervetuloa tukemaan toisiamme. Paksubertta, vauhdilla lähtee! Olen joskus itsekin pudottanut muutaman kilon kaalikeitolla.

      Itse aion täysnutrailla niin kauan kuin mahdollista, ehkä 3-4 viikkoa ja siitä sitten osanutrille. Pitkä projekti kuitenkin edelleen edessä, kun on kolmekymmetä kiloa pudotettavaa...

      Huomisaamuna punnnitus, saas nähdä, toivottavasti alle 97 (lähtöpaino 102) Olen nyt puolitoista viikkoa nutraillut, elokuun eka päivä aloitin. =)

      • punkero

        Jep.

        Tänään en käynyt vaa'alla, mutta huomenna aamulla saa sitten tietää sen viikkotuloksen, sitä odotellessa siis!!! Nyt ei juuri kyllä enää tuo nälkä vaivaa, eli tätä kyllä kannattaa jatkaa ainakin vielä ensi viikko ja sitten jatkossa tuota osanutrausta myös mulle..

        Urheiletteko muuten paljon noilla nutrauskuureilla, kun mä urheilen joka päivä, kun yritän saada sen liikunnan yhdeksi rutiiniksi päivän aikana... Ja eilenkin sen kuntopyöräpolkemisen jälkeen vointi oli jotain ihan kamalaa... Siis aivan voimaton, vaikka heti treenin jälkeen juoman joinkin..

        Ja hui, tuota kaalikeittoa, mä pudotin viisi vuotta sitten sillä jotain yli 20 kg, mutta kun menin rakastumaan ja löytämään tuon aviomieheni, niin jotenkin hupsista vaan: punkerona ollaan taas ja vieläpä korkojen kera.. Miten otatteko vitamiineja sen kanssa sitten? Mites muuten kun olette nutreilla? Vitamiineja, omegoja? Kun pussissahan lukee, että kaikki tarvittava on siellä, mutta olen kuitenkin monivitamiinin ottanut..

        Niin ja sitten vielä ikävä kyssäri, joten kysyn suoraan: toimiiko teillä vatsa nutreilla? Jos ei, niin mitä olette siihen ottanut?

        Tsemppiä meeille ja huomenna ilmoittelen viikon saldon!


    • paksubertta

      Vatsa on toiminut hyvin ja minä kyllä olen syönyt nutrienkin aikaan kaalia, porkkanaa tai mitä vain tollaista raakana ja paljon vettä.

      Minulla on vakituiset vitamiinit, mutta jos useamman nutriannoksen päivässä otan, niin sitten en ota purkista vitamiineja. Kaalisopan aikaan kyllä otan vitamiinit ja rypsiöljyä otan lusikalla ja kylmää vettä päälle.

      Minulle kävi samoin joskus, että laihduin tuolla kaalsopalla ja takaisin kilot tuli. Silloin en ollut muuttanut elämäntapaani, joten nyt on eri asia onnistumiseen.

      Tässä pientä vastausta!

    • Karjalan tyttönen

      Mulla on nyt tää kaalisoppa kuuri meneillään. jotenkin on mulla muuttunut ajatustapa tän laihdutuksen aikana täysin oudoksi. syön hyvin vähän, puolikkaan omenan aamulla, ja ehkä 2 dl kaalikeittoa päivällä ja illalla taas puolikkaan omenan, käyn salilla ja lenkkeilen, mutta en tiedä miksi, mulle tulee huono omatunto syömisestä, tuntuu etten uskalla puolikasta omenaakaan syömään ja kaalikeitosta jätän aina osan syömättä... jotenkin huolestuttaa, mutta en mahda mitään, vettä menee sellaset 2l / vrk.
      Mulla on varmaan traumoja kaikesta läskiksi haukkumisesta ja siitä että olen 2 vuodessa lihonut melkein 20 killoa...
      En vaan enää uskalla syödä, kun tuntuu että mies katselee minua välillä kuin jotain sotanorsua... jotenkin tää laihdutus menny päähän asti. huhhu...
      kahviakin join ennen kerman/maidon kanssa, inhosin mustaa kahvia, nyt vaan automaattisesti juon sen aina mustana? Mikä mulla nyt mättää??

    • paksubertta

      Karjalan tyttönen, olisiko sinulla nyt vaikka työterveyshuolto tai terveyskeskus paikallaan? Todella pieniä nuo ruokamäärät. Jonkun asiantuntian kanssa voisit puhua. Ei sinun kannata terveyttäsi menettää yksin pohtimalla.

      Minä syön paljon tuota keittoa ja siihen leipää vähän ja rasvaa sekä puren raakoja kasviksia. Minä syön todella paljon!

      Jaksamista sinulle ja hae apua!

    • Jossunen

      Moikka,

      aikaisempaan punkeron kysymyksiin: oon täysnutrauksella, joten en harrasta rankkaa liikuntaa, uinti ja kävely tavoitteena viikoittain muutama tunti. Kävelyä tulee pakostakin koiran kanssa!

      Otan monivitamiinin, omega3sta ja vieläpä sellaisia hiusravinnekapseleita, koska hiuksia saattaa alkaa pudota rankan ja pitkän "paastoamisen" seurauksena, varsinkin sitten kun alkaa taas syömään. Mikähän kehon reaktio sekin on? Joka tapauksessa kokeilen nyt noita kapseleita, jos sillä saa yhtään hillittyä tukan tippumista...;-)

      Ei kai kovin rankkaa liikuntaa tosiaan suositellakaan täysnutrilla, mutta toki kaikki liikkuminen on hyväksi.

      Karjalan tyttönen, vaikutat hieman siltä, että nyt kannattaisi ottaa aikalisä ja todella miettiä mitä olet tekemässä ja kenelle? Haluat varmasti pysyviä tuloksia ja pysyä myös terveenä. Noin vähällä syömisellä sulla jää kovat vitamiini ja hivenainevajeet ja saatat todella sairastua. Nyt oma itsetunto ensin kuntoon, älä mieti "läskejäsi" vaan sitä miten haluat voida hyvin ihannepainossasi.

      Paastoruokavalioissa ja "kuureissa" piilee se vaara että siihen saattaa tietynlaisella luonteenpiirteillä jäädä koukkuun, eikä näin ollen voi sulkea pois syömishäiriöitten mahdollisuutta. Minkä ikäinen olet?

      Itse olen nuoruuteni kärsinyt huonosta itsetunnosta ja kuvitellut olevani aina kaikkein "läskein" ja "rumin", johon on varmaan monia syitä taustalla. nyt kun katselen vanhoja valokuvia, jaksan ihmetellä miten vääristyneesti itseni näin....! Olin nuorena normaalipainoinen
      ja ihan yhtä nätti kuin kaikki muutkin!

      Mutta tällaisia ajatuksia tänään, tsemppiä sulle Karjalan tyttönen, ja mietippä nyt ihan rauhassa mikä ruokavalio olisi sulle kaikkein paras.
      Olit tuolla yhdessä ketjussa antanut jollekkin tosi hyvät ruokailuohjeet, päivän ruokalistan; mikset itse noudattaisi omia ohjeitasi? Nutraus ja kaalikeittopaastot ei varmaan sovi kaikille, varsinkaan kun ne on kyllä tarkoitettu niin, että ohjeita noudatetaan ja riittävä määrä pitää syödä.

    • Jossunen

      Huomenta,
      maanantaiaamun punnitus, tulos pettymys...
      Kolmeen vuorokauteen ei ole tapahtunut painossa muutoksia, vaikka olen uskollisesti pysynyt ruodussa. Minulla on 12 päivää täysnutrausta takana ja kokonaispudotus on nyt 4,5 kg. ( Sinänsä hyvä tulos!)

      Nyt on nesteet lähteneet ja jumitus alkaa? Kokonaisuutta katsellen tulos on kuitenkin hyvä, yli kahden kilon viikkotahti ja nelisensataa gramma per vuorokausi.

      Sehän vaan mietityttää, että kun tiesi että ensin lähtee rajusti nesteitä, mutta että painonputoaminen ja senttien sulaminen pysähtyy kokonaan useiksi päiviksi?

      Höh, no täytyy toivoa että tilanne korjaantuu tämän viikon aikana ja paino lähtee taas alaspäin.

      Miten muilla menee?

      • Punkero

        Moikka!

        Ihan ekaks Karjalan tyttönen; nyt sinun pitää miettie tuo laihdutusjuttu kokonaan. Voi olla nyt että sulla on vaan mieli maassa ja pientä alakuloa, mutta syödä pitää edes ne minimäärät joita nutratessa menee, tai sitten sairastuu.. Ihan todenteolla. Ja nyt ei kannata ajatella niitä läskejä jotka on suhun kertyneet, VAAN niitä läskejä jotka susta nyt lähtee!!! Sä muutut, kroppa muuttuu ja ajattelutapa muuttuu!!

        Ja tiedätkö, mä kanssa välillä ajattelen että mies katselee muita jne, mutta sitten se puhuttiin asiasta, ettei sellaiset pelot vaan jäydä mieltä ja hidasta asiaa! Ota reippaasti vaan miekkosen kanssa puheeksi, saatat yllättyä mitä sanoja sieltä tullee!! Pyydä suoraan, että kaipaat nyt tseemppaamista ja kannustusta, niin alkaa kaikki sitten sujua paremmin ja esim. makuuhuonehommat taas kovemmin kiinnostaa, kun itsensä kanssa on parempi olla!!

        Ja muista syödä. Tuolla määrällä sun kroppa pitää kiinni läskeistä kaikilla voimilla!! Kroppa tarvitsee polttoainetta tasaisesti ja jos sinä et syö, niin se ei kyllä luovutakaan mitään!! Syö, juttele, mieti ja pohdi, mutta älä syyllistä itseäsi!! Joohan!?!?!!? :) Tsemppiä!

        Täällä myös oli maanantaiaamun punnitus pettymys. Tai no, ei kai sitä voi pettymykseksi sanoa, mutta kahteen päivään ei paino tippunut. Eli viikko kuuria takana ja paino -4kg, hyvähän se on. Odotin vaan sen alkuvauhdin jälkeen enemmän, mutta katsotaan sitten viikon kuluttua uudestaan! Jos pääsisi jo alle 100kg:n!!! Ja reilusti! :)

        Jossunen, olen lukenut, että tiukalla kuurilla kun on hyvin tippunut, niin kroppa lepää hetken ja paino pysyy samassa ja sitten alkaa taas tapahtua, eli sitä odottelet! Varmasti alkaa pian taas tapahtua! Muistetaan että stressi hidastaa painonpudotusta, joten ei stressata turhista!! :) Tsemppiä sullekin! :)


    • kcal-laskija

      Eikö 5 nutrilet pussia sisällä noin 500 kcal? Samanhan voi tehdä ihan kotiruuallakin, jos laskee kaloreita. Eipä vain oikein jää liikuntaan kaloreita tuolla tavalla. Muuten ihan ok.

      • Jossunen

        5 nutrilett- pussia sisältää n. 600 kilokaloria, siihen määrään on myös laskettu kaikki tarvittavat vitamiinit, kivennäiset ja hivenaineet, jotka ihmisen olisi hyvä päivittäin saada. Sillä vaan, että 500 kcalorin edestä kotiruokaa ei nuo ravintoainetarpeet täyty. Toinen juttu on sitten sinänsä, että kuinka paljon teollisella jauhepussikuurilla on ihmiselle terveysvaikutuksia, ei se ainakaan kovin luonnollista ruokaa ole... Se, millä on terveysvaikutusta on pudonneet kilot. Ainakin reilusti ylipainoiselle ruoka-addiktille tämä sopii=)


    • Kohti uutta minää!

      Viikon alut kaikille palstailijoille! Itsellä viikkopunnitus venyi tiistai aamuun, koska viikonloppu vietettiin anoppilassa. Huh, sitä itsekurin määrää mitä piti siellä herkkujen ääressä kestää! Mutta kova työ kannatti. Kolmannen viikon saldo 2.5kg!! Nyt ollaan sitten 87.5kg ja ihan uudella kymmenellä :) Parin viikon jälkeen jos tavoittaisin tuon 10kg niin olisin enemmän kuin tyytyväinen tähän alkuun! Ja en ole vielä edes kokeillut koko nutrausta. Onnittelut myös muille tuloksia saaneille, hienoa, että kaikilla on paino laskussa!

      Te jotka olette täysnutranneet jo jonkin tovin ja ehkä jopa lopettaneet, niin mielenkiinnolla kyselisin vähän tästä. Kuinka kauan nutrasitte putkeen? Miten lopetitte nutraukset? Osanutrauksella, vai suoraan salaatteihin ja tavallisiin kevyisiin ruokiin? Minua pelottaa melkein kokeilla kokonutrausta, sillä pelkään, että lopetettuani paino nouseekin ylöspäin. Nyt kaikki vinkit vastaan miten tämä kannattaa tehdä? Ajattelin kokeilla täysnutrausta tuosta syyskuun ensimmäiseltä viikolta 2-3vko:a. Onko tähän jonkinlaista suositusta, että mikä aika olisi hyvä? Huomasi muuten tuossa kuluneella viikolla, että nutrilet-patukatkin alkavat maistua luksukselta, kun muuten puputtaa vaan salaattia ja kanaa :) Ennen kun ajattelin, että ei tämä patukka kyllä normaalia voita, mutta nyt satunnaisena patukkana kun aikaa ruokailuun ei löydy, niin ne toimivat loistavasti! Ja vievät nälän. Syön yleensä puolikkaan patukan, jos en ehdi syömään jossain välissä ja saan sillä nälän pois, kunnes on oikean ruuan aika.

      Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon! Itsellä odottaa iso haaste loppuviikosta kun lähdetään taas sukuloimaan viikoksi. Täytyy vain muistaa pakata treenivaatteet ja patukat mukaa!

    • Jossunen

      Minäkin pidän patukoista, ja on kiva kun on välillä jotain pureskeltavaa. Mulla on tänään 14 vrk täynnä ja paino on tippunut 102kg:sta 97,2:een, eli 4,8 kiloa. Sen verran useamman päivän jumi hellitti, että maanantaista on tultu tänään keskiviikkona 300 grammaa alaspäin. Hyvä niin!

      Minulla on tässä nyt kyllä oikeesti taistelua enemmän kuin aikaisemmin. Mieli tekisi syödä taas kunnon ruokaa. Olen välillä joutunut ottamaan ylimääräisen pussin tai patukanpuolikkaan muutamanakin päivänä. En tiedä mikä nyt mättää, puolitoista viikkoa meni tosi helposti, eikä ruoka tullut oikeastaan ollenkaan mieleen.

      Olen tällä viikolla tosin palannut lomalta töihin, joten voisikohan se vaikuttaa? Heti stressikäyrä koholla...=) Niinkuin Punkero tuolla ylempänä muistuttikin tuosta stressin vaikutuksesta painon putoamiseen. Täytyy opetella olemaan työssä löysin rantein.

      En aio kuitenkaan todellakaan luovuttaa, aion yrittää jatkaa vielä täysnutrauksella niin pitkään ainakin että paino alkaa lähestyä normaalipainon rajoja. Luulen etten ole valmis, ainakaan vielä, osanutrille. Pelkään pahoin, että käsistä lähtee syömiset jos nyt siirryn, eli vaihtoehto on tällä hetkellä poissuljettu.

      Kaipa näitä vaikeita hetkiä tulee, oli se laihdutustyyli tai elämäntapamuutos millainen tahansa. On elettävä vaan päivä ja kilo kerrallaan. Ehkäpä mieliteot talttuvat, kun pääsee takaisin kunnolla tuohon arkirytmiin.

      Hei kohti uutta minää! Tuosta täysnutrauksen suositellusta kestosta, niin muistaakseni se oli jotain kaksi-kolmeviikkoa, kun ominpäin suositellaan nutrattavan, ja sitten tulisi konsultoida lääkäriä painonpudotuksen jatkosta. Tosin itse olen nyt nutrannut ja aion nutrata edelleen ilman lekurin kommenttia, kun oon kyllä ihan perusterve, ei ole mitään lääkityksiä ja ylipainoa on ihan reippaasti. Otan kyllä toki lääkäriin yhteyttä, jos jotain outoja oloja ilmenisi, mutta en usko että näin käy. Jotta ihan omalla vastuulla täällä mennään!

      Kohti uutta minää! Mieletön viikkopudotus, onnea!
      Punkero, neljä kiloa viikossa, ihan älyttömän hieno tulos!

      Nyt tsemppiä ja jaksamista projekteihinne, tällä kertaa kyllä onnistutaan!

    • Jossunen

      Hejssan taas nutrailijat,

      kyllä kai siellä aina joku lueskelee ja toivottavasti vastaileekin vertaistukimielessä, vaikka aika hiljaista täällä on nykyään.

      Ilouutinen tältä aamulta, 1,1 kiloa humpsahtanut maanantaiaamun punnituksesta alaspäin, eli yhteispudotus 17 päivässä 5,7kg, eli keskimääräinen pudotusvauhti tällä hetkellä n. 335 grammaa vuorokaudessa. Nyt ei kyllä enää pelkkiä nesteitä lähde, vaan jotain muutakin. Toivottavasti läski palaa.

      Olen tosi iloinen tuosta pudotustahdista, toivottavasti se jatkuu samankaltaisena mahdollisimman pitkään.

      Pudotuksen tuntee kyllä kehossaan, vähän helpommin menee vaatteet päälle ja napit kiinni. Olo on kevyt ja suht energinenkin. Liikuntaa en kamalasti ole jaksanut ja ehtinyt harrastaa, kattoo sitten kun saa tämän arjen kunnolla pyörimään taas.

      Matka on vielä pitkä sinne kutosella alkaviin lukemiin.

      Tsemppiä vaan sinne kaikille, kyllä tämä sitoutumista ja tahdonvoimaa vaatii, vaikeita päiviä tulee mutta välillä on vähän helpompaa!

      Matka jatkuu...

    • Pallonen

      Hei kaikille!

      Olen neljättä viikkoa painonpudotusprojektilla ja täysnutrausta (pussijauheilla) on nyt takana kuusi päivää. Tarkoitus olisi jatkaa tässä kohtaa näillä pelkillä pusseilla vielä toinen kokonainen viikko ja pitää sitten vähän taukoa (tiedossa matka, enkä ota sinne Nutreja mukaan vaikkakin aion tutustua kohdemaan vastaaviin tuotteisiin ainakin loman 2. viikolla). Sitten syyskuun loppupuolella on tarkoitus jatkaa nutrausta.

      Pari ensimmäistä viikkoa tästä projektista meni Nutriletin patukoiden ja pirtelöiden voimalla. Kalorit olivat tuolloin noin 700:ssä. Sitten väliviikko, jonka aikana huomasin mahalaukkuni todella pienentyneen ja totesinkin, että nyt pitää oikeasti kuunnella itseään. Jos mahaan ei mahdu enempää ruokaa, niin sitten pitää vaikka jättää lautaselle. Ja niin kuin sitä lapsena vaadittiin, että lautanen pitää aina syödä tyhjäksi.

      Painoa on reippaasti (lähtöpaino oli 120,4 ja kun pituutta on 175cm, niin on siinä paljon ylimääräistä). Tänään paino oli 111,6kg. Eli kohta ensimmäinen kymppi on takana ja toivon pääseväni ennen tuota reissua alle 110:n.

      Hienoja pudotuksia täällä ja tsemppiä kaikille!

    • mammanen

      Hello! Olen pitkään miettinyt mitä teen ja miten saan itseäni niskasta kiinni... Tähän ketjuun ja teidän tsemppiä lukiessa päätin että nyt alan messiin! Olen nutrannut aiemmin ja pelkään pääkipuja ja heikkous päiviä. Fyysisesti rankka työ uuvuttaa ja pelottaa ettei jaksa töissä olla reipas.. Mutta siis nyt yritän parhaani.
      Strategiset mitat ovat 170cm, 88 kg ja ikää kohta 35. Olen patalaiska sohvaperuna... Tavoite voisi olla 70 kg, siitä painosta on kauan.., kolme lasta ja 15 vuotta...
      On minulla toinenkin tavoite... 10 vuotias tytöntylleröinen jonka aion saada liikkeelle liikuttamalla itseäni, hän on aika pullukka, äitiinsä tullut. (Hän tulee syömään samaa evästä kun muu perhe, äiti vaan nutraa). Pelissä on mulla paljon, hänhän on minulta oppinut kuinka sohvan pohjalla herkutellaan, nyt toivon että saisin itseni ylös ja hänet samalla

    • Jossunen

      Hyvää maanantaita kaikki ja uudet tervetuloa mukaan kirjoittelemaan!
      Itselläni täyttyy tuo 20 päivää nutrausta tänään. Taas on pientä jumitusta ilmassa, edistystä ei ole tapahtunut sitten viime torstain, eli edelleen pudotusta tullut tuo 5,7 kg. Senteissä on tapahtunut tosin sulamista aiemmasta mittauksesta, noin sentti tai kaksi kustakin ympärysmitasta, eli jotain tapahtuu, vaikka kilot jumittaakin.

      Lauantai meni hyvän ystävän seurassa ja tuli syötyä hieman, ei mitään repsahdusta, vaan annoin tietoisen luvan itselleni nauttia tarjoiluista, ja samaa oli ohjelmassa sunnuntaina. Kalorit ei varmastikaan paukkuneet pahasti yli, veikkaan jotain n, 1000 kcal kumpanakin päivänä, mutta onhan tuo voinut vähän nestettä kerätä, joten painon lasku on pysähtynyt. Nyt siis mennään taas puhtaat jauhot pussissa, kun arkiviikko pyörähti käyntiin!

      Olo on edelleen hyvä eikä juurikaan kummoisia mielitekoja tai muitakaan oireita ole, joinain päivinä kun on mielitekoa, olen syönyt tosiaan ylimääräisen pussin tai patukan, en usko että se juurikaan menoa haittaa. Nyt on sellainen fiilis, että tätä voi jatkaa niin pitkään kun vaan ikinä tahtoo.

      Palaillaan taas astialle ja isot tsempit nutraajat. Nyt onnistutaan, vei se sitten aikaa puoli vuotta tai vuoden! Aloituspäivät voi olla vähän vaikeita, mutta kun motivaatio on kohdallaan ja päätös hoikistumisesta todella tehty, onnistuu ihan missä vaan!

      Ja itseään on turha rankaista jos vahingossa repsahtaa, sitten taas vaan jatkaa siitä mihin jäätiin ennen sitä!

      Joskus on varmasti myös ihan ookoo käydä syömässä hyvän ystävän kanssa tms. valitsee vain vähän kevyemmät herkut, kuin aiempi minä olisi tehnyt. Joskus elämässä vaan on tilanteita, jonne patukat ja pussiruuat eivät kuulu.

      Eli täällä tsemppaillaan, Pallonen (onnittelut tosi hienosta pudotuksesta!), ja mammanen, muista juoda runsaasti vettä ja kivennäisvettä, ne helpottaa varsinkin siinä alussa niitä päänsärkyjä ja huonoa oloaa!

    • Pallonen

      Mammanen, toivottavasti heikotus ei iskisi. Kuulostaa hyvältä ottaa tytär mukaan lenkkikaberiksi! Oma äitini teki samoin kun olin itse vähän yli kymmenen ja koko teini-ikäni kävinkin sitten pitkillä kävelylenkeillä. Lenkit vaan jäivät ajokortin ja muiden aikuiselämän myllerrysten vuoksi.

      Jossunen, kun senttejä lähtee, niin varmasti jotain tapahtuu. Se on ihan totta, että välillä pussukat pitää jättää pois ja nauttia pienestä "juhlahetkestä" kavereiden kanssa. Ja toisaalta eikö se loppuelämä tule tämän nutrauksenkin jälkeen olemaan sitä, että välillä syöminen on kurinalaista ja sitten välillä voi vähän nauttia, kun siihen on hyvä syy.

      Minulla on ollut tänään ihan hyvä päivä. Vähän ruokatahti on hakusessa, kun aamupäivällä tulee 5-6 tunnin tauko päivän 1. ja 2. nutrin välillä ja loppupäivä tuntuu olevan sitä, että yritän ehtiä syömään kaikki päivän viisi pussia ja niin, ette kahta tarvitsisi juoda ihan peräkanaa.

      Kävin tänään myös Tarjoustalossa. Heillä oli nyt suklaata 25kpl laatikoissa, mutta normaalihintaa. Laskin tosin, että hinta on kuitenkin useita euroja alhaisempi kuin 15 pussin laatikot. Lisäksi mustikkapussit olivat tarjouksessa. En ihan hirveästi tykkää niistä, mutta menevät kyllä. Viime viikon alussa tykkäsin kauheasti kanakeitosta, mutta muutamia päiviä myöhemmin se alkoi vähän tökkiä. Kyllä tuo makuaisti on välillä hassu.

      Tsemppiä!

    • BWL

      Heippa pitkästä aikaa!

      Ja tervetuloa uusille. :) Ajattelin vähän päivittää kuulumisia. Eli en siis enää nutraa, vaan syön silloin tällöin ateriankorvikkeen tai pari (ja tarvittaessa muutaman päivän-parin viikon tiukempi jakso) ja yritän katsoa mitä suuhuni laitan.

      Pääsin normaalipainoon silloin olikos se heinäkuun puolenvälin tienoilla - 62 kiloa, wuhuu! - mutta sitten tuli reilun viikon loma ja yksi kilo lisää. Kuittasin sen sillä, ettei tullut kauheesti liikuntaa harrastettua sinä aikana, ja iso muutos oli myös se, ettei tarvinnut tehdä töitä - mulla se on iso kalorisyöppö. Eli mammanen: kyllä raskasta työtäkin jaksaa tehdä nutratessa, kokeiltu on. :) En tosin tiedä minkä tyyppistä työtä teet, mutta ite teen sellaista, jossa pitää olla lähes koko päivä jaloillaan, kävellä paljon ja nostella raskaita tavaroita, joten kaloreita palaa. Kun elimistö tottuu (yllättävän nopeasti) vähäiseen energiansaantiin, niin sitten kyllä jaksaa vaikka mitä. Itellä ainakin oli 800 päiväkalorin jaksoina tosi energinen olo. No mutta kuitenkin, loma loppui ja ajattelin että ikään kuin itsestään saisin sen kilon sulatettua, MUTTA viime viikon tiistaina se vaan tiukasti istui paikoillaan - vatsanseutuvilla aivan varmasti. Päätin että nyt mulla on viikko aikaa päästä siitä eroon, ja säädin 1700 kaloria päivittäiseksi energiansaantirajaksi. Täysnutraajista se voi kuulostaa paljolta, mutta kun en tosiaan halua enää kuin muutaman hassun kilon pois, eikä niilläkään oo mikään kiire, niin ajattelin että tolla kalorimäärällä jaksaisin hyvin töissä ja ois vähän varaa syödä jotain ei-niin-terveellistäkin. Kalorilaskurin mukaan mulla kuluis työpäivinä 2600-3000 kaloria, joten laskeskelin että se vaje riittäisi juuri kilon haihtumiseen. Mun on hankala arvioida sitä työn rankkuusastetta, kun päivittäiset tehtävät vaihtelee jonkun verran (joinain päivinä enemmän istumista jne.), siksi toi iso haarukka. Eli tänään kävin vaa'alla (peläten pahinta kuten aina :D), ja yllätyin aika lailla: 1,7 kiloa oli kadonnut! Viikossa! Se on mulle ihan mieletön luku, kun en siis nutraa enää ja olin vielä laskenut kaiken muka niin tarkkaan, mutta oon siis tosi tyytyväinen. Tietenkin. Jos nyt pystyisin pitämään tän 1700 kalorin linjan, myös viikonloppuisin, niin äkkiseltään laskettuna viisi kiloa olis mahdollista laihduttaa kolmessa viikossa. Mutta taidan taas innostua vähän liikaa, koska eihän sitä voi ennustaa, että paino putoais juuri samalla tahdilla vaikka söisikin samalla tavalla. Se on todellakin tullut todettua, koska mun ekalla nutrijaksolla tammikuussa laihduin kymmenessä päivässä 3,5 kiloa, ja sitten pudotus tyssäsi kokonaan loppuajaksi, eli yhdeksitoista päiväksi. Ei tullut nousuakaan, mutta silti - vaikea ennustaa.

      Mun unelmissa siintää vielä se bikinikuntoon pääseminen.. Jos nää tänhetkiset kilot olis jakautuneet jotenkin toisella tavalla (lue: vatsan sijasta pepussa, reisissä, käsivarsissa), aivan hyvin kehtaisin tepastella bikineissä, mutta mä en vaan tunne oloani kotoisaksi vähissä vaatteissa näin ison mahan kanssa. Viimeksi mittasin pari viikkoa sitten: 86 senttiä. Siis 23 cm lähtenyt aloituspisteestä, mutta silti ihan hullun iso mun pituiselle (157,5 cm) ihmiselle. Kaipaisin vähän enemmän sopusuhtaisuutta. Mutta kyllä se sieltä vielä tulee, pikkuhiljaa. :)

      Oon viime aikoina syönyt aika paljon proteiinipatukoita: Leaderillä on uusia maukkaita makuja, esim. kanelipulla, kannattaa kokeilla jos kaipaa vaihtelua nutreihin. Ja varsinkin jos liikkuu paljon. Haluisin kans maistaa sitä mustikkanutria, mutta en oo raaskinut ostaa koko pakettia, jos se vaikka onkin aika pahaa. :O

      Varmaan paras lopetella tähän, ettei mee liian pitkäksi. Tsemppiä hirveesti kaikille ja kirjoitelkaa! ^^

    • Minä liityn mukaan. Tänään alkoi laihdutus. Suunnitelma on nyt ensialkuun nutrata muuten, mutta kerran päivässä syön kaalikeittoa.

      Pitkän tähtäimen tavoite on saada 15 kiloa pois, mutta jaan sen 5 kilon osatavoitteisiin. Nyt siis ekat 5 kiloa saa kyytiä, katsotaan kauanko siihen menee.

      Yritän innostua myös kävelemään noin tunnin lenkin päivässä, tässä kesän mittaan kun se on jäänyt.

    • Pallonen

      BWL, kiva, että kävit kertomassa kuulumisia! Itseäni ainakin mietityttää, miten jatkaa sitten tiukimman Nutrausvaiheen jälkeen ja entäs jos niitä kiloja tulee takaisin ym. Tuo sinun kertomasi oli oikein innostavaa luettavaa ja tuli hyviä vinkkejä :)

      floora3, välitavoitteet ovat hyviä. Saa jaettua isomman urakan pienempiin realistisempiin pätkiin.

      Pakko vähän vielä hehkuttaa näistä välitavoitteista. Minulla meni yksi sellainen rikki tänä aamuna. Käyn säännöllisesti joka aamu vaa'alla ja tänään paino meni alle 110kg:n. Näin kevyt en ole moneen vuoteen ollut :)

      Muuten tästä täysnutrauksesta on alkanut tulemaan rutiini. Vaihtelua tuo se, että olen nutrien lisäksi maistellut vähän muita. Ostin Naturdietin ananaksen makuisia pusseja, koska tykkään ananaksesta todella paljon. Eilen maistoin yhtä ja olipa makea. Toista pakettia en tule hankkimaan, mutta jos makeanhimo yllättää, niin siinä kohdassa tämä menee. Oletteko maistelleet Naturdietin pusseja ja ovatko ne kaikki todella makeita?

      Tsemppiä, kyllä me onnistutaan!

    • Eilinen meni suunnitelman mukaan, kävin reilun tunnin kävelyllä ja löysin samalla kantarelleja. Päivän mittaan söin lautasellisen kaalikeittoa (josta tuli todella maukasta), kaksi nutrilett-kasviskeittoannosta, paistetut kantarellit sekä kaksi viipaletta possunlihaa. Ja kahvia. Pitäisikö kahvi jättää pois? Juon sitä vain aamuisin.
      Tänään metsä kutsuu taas.

      Mulle ei makeat maistu. Nutrilettin kasviskeitto on ihan hyvää, ja pitänee kokeilla kanakeittoa myös.

      • Pallonen

        Nutriletin kasviskeitto on todella hyvää. Voisin jopa kuvitella syöväni sitä muutenkin kuin vain nutratessani. Olen juonut kahvia maitotipalla yhtä paljon kuin ennenkin (eli muutaman kupin viikossa), mutta teen juomista olen lisännyt ja juon teen ilman maitoa. (Vuosiin en ole käyttänyt kummassakaan sokeria.)

        Eilen totesin, että joko hajuaisti on tarkentunut tai sitten eräästä ravintolasta lähtee poikkeuksellisen voimakkaita tuoksuja. Olin autolla liikennevaloissa ja haistelin kerrassaan ihania ruuan tuoksuja. Onneksi olin valoissa, enkä olisi millään pystynyt pysäköimään juuri siihen paikkaan ;) Muutenkin eilinen oli vähän tuskaa kiusausten suhteen. Olen lopettamassa täysnutrauksen maanantaina (otan syyskuun puolivälin jälkeen uuden täysnutrausspurtin ja jatkan sitä marraskuulle, jos tuntuu hyvältä) ja eilen sain muistuttaa itselleni, että enää kaksi päivää ja sitten saan kiinteää ruokaa. Ja ne kaksi päivää mä seison vaikka päälläni. Kun viikonloput ja erityisesti sunnuntait ovat muutenkin olleet mulle todella hankalia syömisen suhteen, niin nyt taidetaan punnita tämän naisen itsekuri ja päättäväisyys.

        Tsemppiä kaikille!


    • cherry35

      BWL Itselläni tuo vyötärö ( navan kohdalata mitattuna) 87 cm.ihan liikaa edelleen mitoillani 167/65,5.Painoon oon suhkoht tyytyväinen mutta pakko laihduttaa niin kauan et saan vyötäröltä ainakin 7 senttii pois.Normaalilla ruokavaliolla meen n 800 kcal päivässä.Liikuntaa en edelleenkään ole harrastanut laiskuuttani.

      • BWL

        Moi kaikki!

        Cherry, mullakin vielä 84 senttiä vy
        tärö, vaikka paino jo normaalissa. Liikunnalla sen sais nopeimmin kapeaksi, jos vaan tosiaan viitsis. Kyllähän mä liikun, mutten oo vieläkään (laiskuuttani) aloittanut vyötär
        treeniä. Noin kuukauden päästä alan tosin käymään uudella tehokkaalla ryhmäliikuntatunnilla, ja toivon saavani siitä uuden kipinän muillekin tunneille. Sitten ne täsmäliikkeet sekä säännöllinen käsitreeni kotona käsipainoilla. :) Ja kun on siinä ohessa työ ja sali ja sulkapallon pelaaminen, se jo alkaa kuulostamaan sellaiselta liikuntamäärältä mihin oon tyytyväinen. Ja kroppa kiittää. =)

        Paino on tällä hetkellä 61,1 kg, kokonaispudotus 17,5 kg. Seuraava tavoite on vitosella alkava luku, sitten siitä pikku hiljaa hivutan itseni 55-kiloiseksi. Ja pysyn siellä. Mites muut?


    • Pallonen

      Tämä ensimmäinen kahden viikon täysnutrausrupeama on nyt sitten takana. Tlos -6,6kg. Olen ihan tyytyväinen. Olo on ollut hyvä ja pirtelöt ja keitot ovat maistuneet. Pitää myöhemmin ottaa uusiksi ja jatkaa pidempään. Nutriletin maut on nyt testattu, mutta ajattelin seuraavalla kierroksella testata Naturdietin makujakin tarkemmin. Ananasta tulikin jo testattua ja se oli varsin makeaa, mutta toimii herkkuna, jos makeannälkä iskee.

      Mistä tulikin mieleeni, että onko teille nutraus tuonut sellaisia muutoksia, että nitrauksen jälkeen ei vaan tee enää mieli jotain tiettyä ruokaa? Ainakaan juuri nyt minun ei tee yhtään mieli lihaa. Olen todellakin lihansyöjä, mutta nyt minun ei tee mieli lihaa, eikä kyllä oikein kalaakaan. Eikä onneksi limsaa.

      Vaikka täysnutraus nyt päättyykin, niin tarkoitus on jatkaa osanutrauksella nyt muutama päivä ja sen jälkeen sitten kohtuukokoisilla annoksilla. Ja syyskuun lopussa palaan sitten täysnutraukseen ja jatkan sitä sitten useampia viikkoja.

      Tsemppiä kaikille!

    • Kohti uutta minää!

      Hei palstalaiset ja onnittelut kaikille tasapuolisesti upeista pudotuksista! Hienoa, että tuloksia tulee ja niille joilla paino ei laske, kannattaa tarkkailla juuri näitä senttejä ja sitä miten vaatteet istuvat uudella tavalla päälle :) Itse yritän olla keskittymättä vaakaan, vaikka mieli tekisi, ja vuorostaan kokeilen vanhoja vaatteita päälle ja olen iloinen jos joku niistä mahtuu taas päälle!

      Itse palasin juuri viikon lomalta Suomesta ja voi, että niitä houkutuksen määriä!!! Samoja herkkuja kun ei täältä saa ja perhe työnsi herkkuja eteeni kuin viimeistä päivää. Itsekuri kuitenkin piti loistavasti ja silti sain nautittua lomasta! Viime viikon maanantain pudotus oli -1kg ja tänään tulos oli -1.6kg. Yhteistulos tälle 5viikolle on siis 10,1kg! KYMPPI RIKKI. Olen onnesta soikeana :) Ilmeisesti kova työ palkitaan. Osa nutrailen vain, eli saan nauttia jopa ruuasta. Pidän vaan huolen siitä, että liikun tarpeeksi viikon aikana.

      Patukoita olemme alkaneet käyttämään mieheni kanssa pirtelöiden ohella lievittämään makean himoa. Jaamme patukan puoliksi ja kaloreitakin tulee näin vain 100. Mukava pieni lisä arkeen, kun saa vähän suklaatakin suuhun salaatin sijaan ;)

      Toivottavasti viikko on lähtenyt kaikilla hyvin käyntiin ja näämme taas hienoja tuloksia ensi viikolla! Tässä sitä tekee hyviä tuloksia ja toivoo heräävänsä joku päivä normaalipainoisena. Sitä odotellessa..

    • MP

      hei saanen liittyä joukkoon iloiseen! Itsella kolmas päivä menossa täysnutrausta, pusseilla ja patukoilla, ainakaan saanut -10kg kuukaudessa pusseilla. Lähtöpaino oli 90kg ja tänä aamuna vaaka näytti 87,9kg eli hyvin lähtenyt nesteet liikkelle.
      Nälkä hieman vaivaa vielä ja päätä jomottaa välillä, mutta kyllä se tästä,
      painoa pitäisi saada pois ainaki 25 kg. Kaikkea olen yrittänyt jo ja huomannut että nutraus on se mun juttu. ainii ja pituttahan oli se 163cm. Käyn täällä aina välillä päivittelemässä tilannetta, miten edistyn. Ja paljon tsemppiä kaikille!!!!

    • MP

      tääläpäs ei paljoo keskutelua näytä olevan :D

    • longwaytogo

      Hei ja onnittelut kaikille huikeista tuloksista! Ihailen tahdonvoimaanne ja itsekurinne määrää :) Itsellä on pudotettavana 5-8 kiloa, en millään jaksa olla nutriletillä päivääkään, koska kaipaan ruokaa jota saisi pureskella. Täytyis ottaa itteni niskasta kiinni, kun noita jauhoja on vielä pari täyspaketillista tuolla kaapissa.

      Itse sain tuossa 1,5 viikon aikana 3 kiloa pois tiukalla dieetillä ja päivittäisellä lenkeilyllä. Viikonloppuisin en vaan osaa rajoittaa herkutteluani ollenkaan :(

    • maimei

      Ei kai sitä kokonaisia päiviä tarvitse ollakaan ilman pureskeltavaa ruokaa. Kai sekin auttaa, jos korvaa pusseilla osan aterioista, ja katsoo sitten mitä muilla aterioilla syö.

    • MP

      Aivan maimei puhuu asiaa.. joilleki on helpompaa että korvaa osan aterioista pusseilla, se tekee jo paljon.. ite en osais osanutrata. :D lähtee ihan lapasesta sitten :)

    • vieläkö joku tältä palsalta on Nutrilett kuurilla? Otse olen ajatellut aloittaa ja vertaistukea kaipailisin :)

      • Pallonen

        Nutrailin tuossa elokuussa ja voisin taas jatkaa. Tänään osanutrauksella ja huomenna siirtyä täysnutraukseen kun on sopivasti rauhallinen kotiviikonloppukin tiedossa. Olisi mukava saada painosta useampia kiloja pois vielä ennen joulua. Ja vertaistuki sekä kokemusten jakaminen on toki erittäin tervetullutta :)


    • minttu992

      Minäkin aloitan huomenna nutrauksen, tarkoitus olis saada n. 5kg pois :) Olen ennenkin nutrannut, sillon painoin reilu 70kg ja nykyään paino 55kg, ja pituutta on 162cm.
      Ja ikääkään ei ole kun vasta 19!

    • kohti uutta minää

      Huomenta! Itse olin tällä palstalla mukana alku syksystä. Tämän jälkeen kiire ja työt laihdustus saivat unohtamaan koko palstan olemassa olon :) Nyt syksyn aikana pudonnut yhteensä 18.5kg. Vielä on hieman yli 10kg pudotettavana. Hieman olen hellynyt matkalla ruuan kanssa, en ole enää niin tiukalla dietillä kuin ensimmäisinä viikkoina, mutta liikunta on edelleen aktiivisesti mukana ja miinuskaloriset päivät ma-pe. Olen koko ajan puolinurannut, eli osa päivän aterioista korvattu patukoilla ja shakella. En ole koko nutrausta kokeillut, koska liikun aktiivisesti nyt 4-5krt viikossa ja energia ei muuten tähän riittäisi.

    • mardell

      Hei! Palstalla ei ole ilmeisesti enää niin aktiivisia lukijoita/kirjoittajia? :D
      Minä aloitin uudelleen täysnutrauksen 3 päivää sitten ja muutama kilo olisi tavoitteena vielä pudottaa.
      Olisi kiva kirjoitella täälä! :)

    • BigBoy157

      Moi. Mies/157kg/pituus 192cm-Nutrilettiä saatu sairaalasta-katsotaan miten käy

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1877
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1286
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe