moi oon 9!

oon9

nii mä oon 9 vuotta ja meikaan joka päivä kouluu kajaalii ripsarii luomivärii puuterii huulipunaa ja huulterajauskynää! ox sii jotai pahaa? ja muute mikä merkki on puuteris hyvä?

41

875

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oot liian nuori meikkaa

      Oot kyl aivan liian nuori meikkaamaan meikki noin nuorella näyttää muutenkin tyhmältä ja varsinkin lissumaiselta..

    • kanifani:)

      oot yheksän ja laitat nuita tuotteita ? selvä, sun ihos menee taatusti pilalle tolla määrällä pakkelia ! 9-vuotias ei ees tarttee mitää meikkiä vielä...kasva vähän ja rupee sitte meikkaa

    • IHQ

      Aivan ihana meikki! Voitko pistää tutoriaalin, miten teet koulumeikkis??!?!?!!!!11

    • bgkklf

      onko mitää järkee laittaa esim. luommivärii halooo sä oot yheksän, näytät varmaa lissulta, mitä sun vanhempas aattelee ku lapsi näyttää barbilta....... En ymmärrä ku lapset alkaa meikkaa noin nuorena onks joku kiire??

    • Rajansakaikella

      Ei 9 vuotiaan kuulu meikata noin paljon. Pilaat vain ihosi kun aloitat meikkaamisen noin nuorena. Aikuisena kadut sitä. Jos jotain haluat laittaa niin vaikka huulikiiltoa. Se on ihan riittävästi.
      Yleinsä 9 vuotiaalla on vielä muutenkin niin hyvä iho ettei puuterin käyttö ole tarpeellista.

      Huulipuna myöskin vanhentaa ihmistä. (Ei kylläkään hyvällä tavalla) Anna Abreukin näyttää valtavasti vanhemmalta. Ehkä jopa rouvamaiselta liiallisen huulipunan takia.

      Tottakai saa meikata mutta ihmiset eivät katso pikkutyttöjä hyvällä jos tytöllä on enemmän meikkiä kuin aikuisella ihmisellä :)

      Vähennäthän meikkiä?!

    • liian nuori olet!

      kun minö olin 3 vuotta sitten 9 v minä käytin ripsaria, älä käytä mitään huulijuttui muuta kuin esim huulirasvaa. Jätä kajjaali, huulipuna ja huultenrajaus kynä pois se tuo kunnon mummo fiiliksen. hyvö puuteri mitä ittekkin käytän lumene semmonen sinise, ja se väri on numero 2 honey beige/hunajamaito kai

    • Pilalle?

      Pari ihmistä on tässä ketjussa sanonut, että aloittajan iho menee meikistä pilalle. Voisitteko kertoa, millä tavalla se menee pilalle? Minä nimittäin olen meikannut yli 30 vuotta ja minulla on yhä virheetön iho.

      Aloittaja, meikkaat ihan liikaa yhdeksän vanhaksi. Moni pikkutyttö palaa halusta meikata, mutta kyllä tuon ikäisen on pysyttävä mieluiten huulikiillossa, jollei halua näyttää muiden silmissä naurettavalta.

    • :)lol

      liian nuorella ihomenee pilalle puutereista ja meikkivoiteista koska iho huokoset tukkeutuu ja aiheuttaa näppylöitä.ripsari,huulikiilto ja luomiväri ei ole niin vaarallista.mutta tietenkin juhla tilaisuuksiin voi kevyesti meikata.:)

      • Pilalle?

        Höpsistä. Minkään ikäisen iho ei mene meikeistä pilalle, jos kasvonsa puhdistaa huolellisesti joka ikinen päivä sekä meikkausvälineensä säännöllisesti eikä ole allerginen valitsemilleen tuotteille. Enää ei käytetä meikeissä lyijymaalia ja elohopeaa, katsos. Pieni meikkaaminen olisi monelle jopa hyväksi, jos se saa säännöllisen ihonhoidon alkamaan.

        Missäs iässä sinun mielestäsi iho muuten alkaa sietää puuteria ja meikkivoidetta, jos se kerran iästä on kiinni..? ;)


    • 10w

      Oon 10w ½ , Mul on huulikiiltoa ja luomiväriä onks se normaalii käyttää luomi väriä niin nuorena? Mä käytän yleensä vaaleenpunasta (:

      • Järkeväihminen

        Luulen että vaaleenpunanen luomiväri voi toisinsanoen sopia ihan hyvin. Se ei ole liian raju väri 10 ja puolivuotiaalle. Sen sijaan vältä mustia paakkumeikkejä, se saa näyttämään melko lissumaiselta. Toki jos se sopii ihoosi, älä silti käytä liikaa.


    • trdhy

      Itse käytän maybelinen dream mat puuteria. oot tosiaankin vähän liian nuori, myönnetään...

    • pyhipahi

      Parempi kun et käyttäis ollenkaa meikkiä niin ihos ei menis pilalle!! Jatka aikasintaa 13v.

    • lol

      feikki

    • camilla h

      IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mäki oon 9, tekisiksä semmose meikkivvideon??? en tajuu ku ihiset ainaa haukkuuu meit suosittui ja coolei,........... ja puuteriks ois hyvä chanel ku suositut käyttää sitä!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesjesjeeeeeeeeee

      • 456456

        ^VAROITUS: DON'T FEED THE TROLL


    • Puhdistus tärkeintä

      Tärkeintä ihon hoidossa on puhdistus. Siihen kannattaa satsata. Hellävarainen on Decubalin face wash puhdistusvaahto, joka sopii nuorelle iholle loistavasti. Sitä voi ostaa apteekista.

    • makeupgirl98

      Oon 13 vee ja meikkaan tällee: En käytä puuteria tai peitevoidetta koskaan vaikka mulla sellaset onkin. Ne tukkii ihohuokoset, näyttää barbimaisilta (Siis mun ikästen ja sitä nuorempien) iholla. Laitan yleens hiukan valkosta luomivärii, ja mustaa tai ruskeeta ripsarii. Ja kuomat tietty harjaan jne. Tää ois ehkä sopiva meikki mulle, mut sul riittäis varmaa vaan ruskea ripsari. Ruskee on kivan luonnollinen, ja näyttää että ripset ois AIDOISTI pidemmät:)

    • aaoke

      moi oot 9 vee ja oot aixx lissu ?

    • höööö

      näytä varpaat...

    • :DD

      Olet aika muori vielä meikkaamaan. (: Itse olen 11 ja käytän joskus ripsarii en muuta. (;;

    • Akro

      Toi on joku pilailija. Mä oon nähny noita viestejä, se levittelee niitä yltympäriinsä... Älkää välittäkö. Ja sinä yheksän vee, tosi lapsellista. Tuut spämmii hyviin keskusteluihin. Huomaa miten pieni sä oot.

    • nirojöxetjöotoxö

      liika meikki tossa iässä saa sut näyttämään:
      a) ikästäs vanhemmalta
      b) lissulta
      c) joidenkin mielestä jopa h*rolta

      joten...meikkaa vasta siinä 12-15 vuotiaana.

      itse alotin meikkauksen 6lk:lla enkä herranjumala meikkaa vieläkään noin paljon.olen nyt 7lk ja 13w
      käyätn ripsaria 2 kerrosta,vähä meikkivoidetta tasottaan ihon sävyä,puuteria vähän nenän ja otsan iholle, JOSKUS juhliin luomaria/kajaalia

      et viittis pilata hyvää ihoas meikillä! Nauti vielä siitä kun et tarvi meikkiä kun sulla ei oo esim.finnejä vielä.

      JOS TÄÄ ON TROLLI NIIN AIKA HUONO LÄPPÄ

    • Sun muijas on ruma

      Aloittaja miltään lissulta näyttäisi. Huoralta enemmän... vanhalta käytetyltä pikku huoralta, hyi saatana!




      Toivottavasti trolli!

    • Ihan ok

      Kyllä sun ikäinen voi jo meikata.Ainakin ripsiväriä,luomiväriä,huulikiiltoa ja kynsilakkaa käyttää jos tykkää.

      • girl

        Öö oon 12 enkä käytä noi paljon meikkii. Sulle kävis ehkä jtn huulikiiltoo ja kynsilakkaa. Puterii eiii kannata käyttää eikä meikkivoidettakaan sillä iho menee huonoks. Kukaan ei voi määritellä oikeeta ikää meikkaamisen alottamiseen. Mut en kyllä ihan 9v alottas meikkaamaan,varsinkaa noin paljon.. Ei pahalla :)


    • siideripissis xD

      ite oon 14 ja meikkaan jonku verran, mut tapaamani 9 vuotiaat jotka meikkaa on kyllä vaikuttanu hieman vähäjärkisiltä :s, kaikella rakkaudella :D....mutt siis jos kerran on pakko meikata nii sen sanon vaa et ÄLÄ käytä luomiväriä ollenkaa...se just saa huo**lta näyttämään xD

      • 10-W!:D

        Mä oon 10-v ja laitan kouluu: meikkivoidetta, puuterii, kajaalii, Ai Lainerii, kulmavahaa(joskus), ripsivärii, ihonsävystä luomivärii, huulirasvaa ja sen päälle huulikiiltoo, poskipunaa ja aurinkopuuterii. Sit illalla ku pesen meikit nii käytän Lumenen meikinpoisto ainette, ja pesen kasvot sen jälkeen ja sitten laitan rasvaa:)


    • Römpötti69

      Olisko jollain kuvia/linkkejä näistä ~10 -vuotiaiden meikeistä? Olis hauska nähä kui mautonta...

    • Alaikäinen

      tätä mä epäilisin kyllä provoksi.

    • dfdhjsk

      näytät mummolle

    • ewifeoinfoe

      Okei olkoot läppä tai ei, mut mä en enää jaksa olla nauramatta teidän vastauksille, olkoot provo tai ei; täältä pesee (:

      1. Iho EI MENE PILALLE jos MEIKIT PESEE illalla, ja kosteuttaa ihoa.
      2. Ihohuokoset tukkeutuu myös vanhemmilla, JOS EI PESE MEIKKEJÄ.
      3. Meikkivoidetta ja puuteria voi käyttää kunhan ei pakkeloi sitä esim. 15 kerrosta saadakseen virheettömän ihon - sellaista vaikutusta puuterissa ei sentään oo. Ripsiväriä ja luomiväriä voi käyttää kunhan ei vedä mitään 5cm paksuisia rajauksia ja laita ripsiväriä niin että ripset tarttuu yhteen ja paakkuuntuu (1kerros riittää). Vaaleat luomivärit käy, tosin ne eivät ole tyylikkäitä jos ei tee oikein.
      4. 9 vuotias voi meikata, ei sitä laissa kielletä. Kunhan pesee naamat ja silmät ennenkuin menee nukkumaan/koulun jälkeen niin sitten meikatkoot vaikka pellenaamion itselleen.
      5. Huoramaisuus on katsojan silmissä, ja vaatetyyli vaikuttaa asiaan.
      6. AURINKOPUUTERI on tarkoitettu VARJOSTUKSEEN tai tuomaan lämpöä kasvoille, ei sitä läntätä poskipunan päälle niin että posket hehkuu ruskeana - ja mattapuuteri on varjostukseen paras.

      JA mitä HEMMETTIÄ te kehoitatte JUHLATILAISUUKSIIN meikkaamaan jos likalla ei ole KOKEMUSTA meikkauksesta? Silloin se vasta noloa onkin kun ei osaa mitään ja on sitten kuin aasina siellä?! Herranen aika.. Ja yhtä syntistä se juhliinkin on meikata, koska "ihohuokoset tukkeutuu meikeistä" jnejnejnejnejne.

      • ewifeoinfoe

        NIIN ja vielä; Joillakin ne finnit on geeneissä ja tulee helpommin kuin toisilla - ei se meikki siihen vaikuta.


    • jotain tasoa nyt

      Huono provo. Edes niin nuoret kuin 9-vuotiaat eivät kirjoita noin epäkypsästi. Käy koulusi, jonne, ja kasva aikuiseksi.

    • Taas yksi....

      *huokaus*
      Ketjun aloittaja on PROVO.
      Trollaaminen näköjään onnistuu täydellisesti joka kerran tällä palstalla.

    • Tyttö12wee

      ensinnäkin älkää ruokkiko trollia, hän majailee keskuudessamme.

      Toiseksi voi olla aivan helvetinmoisen tyhmän näköistä ton ikäsellä tytöllä tollanen määrä meikkiä. Itse en käyttänyt meikkiä vielä viimevuonnakaan kun olin 11, mutta sitten aloin meikkaamaan kun halusin peittää kouluun finnejäni ja meikata hieman silmiä. Suosin kevyitä meikkejä, koska käytän peitepuikkoa, puuteria ja ripsiväriä ja mahdollisesti huulirasvaa. Joskus on kiva kokeilla vähän silmän päälle lisätä jotakin, mutta normaalisti en kyllä. Olet 9-vuotiaiden varoittava esimerkki, kuinka he haluavat olla "tosi ihQui ja cooleja" käyttämällä hirveästi paakkumeikkejä.

      • Tohelot...

        Älkää ruokkiko trollia?
        Itse juuri ruokit sitä antamalla turhaa kritiikkiä.

        Ketjun aloittaja EI ole mikään 9v pikkulikka, vaan joku saatanan jurpo joka siellä tahallaan tekee idiottimaisia kysymyksiä.

        Ja kaikki painaa suuna päänä vastaamaan ja arvostelemaan.

        Tulos: trollaus on onnistunut.

        Seuraus: Lisää trollausta luvassa.

        Motiivi: Trollaaminen menee jengiin tällä palstalla kuin häkä; uskotte Kaiken moskan todeksi.


    • äläruokitrollia

      ...

    • Anonyymi

      No niin oon mäkin 9 mun äiti ei anna mulle käyttää ripsiväriä en ymmärrä miks Voitko auttaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      102
      7315
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      36
      2792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2366
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      107
      2076
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1775
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1381
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1343
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1324
    Aihe