Mies-nainen kaveruus?

carambola87a

Mitkä ovat merkkejä siitä että nainen haluaa olla "vain kaveri" (jos ei sano tätä suoraan) ja miksi nainen haluaisi olla "vain kaveri" jonkun miehen kanssa ellei mies/nainen ole homo?

Tunnustan sen että miehenä olen kyllä joidenkin naisten kaveri mutta vain jotta tutustuisin näiden naispuolisiin halukkaampiin kavereihin.

39

6970

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JepJepN

      En osaa sanoa mitä "merkkejä" siihen on... Minulla on miespuolisia kavereita joista en voisi koskaan kuvitella olevan mitään sen vakavampaa. Ajallaan sitä sitten huomaan syntyykö romanttisia tunteita ja ajatuksia jotain kohtaan. Ei sitä voi tietää ennenkuin tutustuu. Minulla ei vain ole "sellaisia" tunteita heitä kohtaan. Ei myöskään ole mitään taka-ajatuksia siitä että olisin heidän kaveri sen takia että voin tutustua heidän kavereihin...

    • lesbo....

      voin tunnustaa että päättelysi pitää paikkansa.

      • bi-

        Ei tollasta voi tunnustaa!


    • lesbo....

      voin tunnustaa että päättelysi pitää paikkansa.

      • homo-

        voit tunustaa että päättelyni pitää paikkaansa.


    • -valkonoita

      Kiinnittäisin huomioni pikemminkin niiden merkkien puutteeseen. Eli jos nainen ei flirttaa, ei katsele 'sillä silmällä' tai hakeudu helposti sellaisiin tilanteisiin jossa olisi kahdestaan sinun kanssa.

      No ihmiset ovat erilaisia, jotkut naiset ei anna mitaan merkkejä vaikka olisivat kiinnostuneitakin. Onko teillä koskaan puhetta sinua kiinnostavista naisista tai vastaavast ilmaiseeko hän koskaan kiinnostustaan toisiin miehiin? Siitä voi aina päätellä jotakin.

      Itselläni on miehiä ihan vaan kavereina siksi, että olen kiinnostunut heistä ihmisinä.

    • fanny-liisa

      Kun on jonkun kanssa kaveri niin siinä ei edes ajatella onko kaver mies vai nainen. Katsos ystävyys syttyy kahden ihmisen kemioista jotka sopivat yhteen, mutta taas se rakkaus syttyy toisenlaisista kemioista. Siksi vaan kaveri. Minulla on miespuolinn kaveri ollut vuosikausia ja hän on se ensimmäinen ihminen joka saa tietää jos minun elämässäni jotain on tapahtunut. Siis sitä voi olla kaveri vastakkaista sukupuolta olevan ihmisen kanssa.

    • nainen844674

      No,jos kemiat ei kohtaa nii sit on parempi olla vain kaveri vaikka mies olisi kuinka mukava.

    • ystävyyksistä pouor

      Mulla on miehiä kavereina ihan koska he ovat tosi kivoja ihmisiä, me jutellaan ja käydään kesällä esim. terassilla. Me ollaan käyty monia asioita elämästä ja kaikesta läpi. Miesten kanssa, tai yleensä kaikkien niiden ystävien/kavereiden ketkä jäävät elämääni, meillä on yhteistä mm. hyvä yleistieto ja se, että voidaan puhua kaikesta purjehduksesta talonrakennukseen ja taas ihmissuhteista silmälasien ostoon. Meillä on hyviä ystävyyssuhteita, missä voidaan puhua, olla aidosti oma itsensä.

      Muutaman kanssa ollaan oltu ihan teini-ikäisestä saakka kavereita, yhden kanssa käytiin treffeillä ja jopa suudeltiin, mutta muutimme eri paikkakunnillekin ja turha siinä vaiheessa oli alkaa väkisin mitään rakentelemaan. Ei me oltu sen sortin ihmisiä, tai hän ehkä olisi ollutkin, minä en. Jokatapauksessa, me jäätiin kavereiksi, pidettiin yhteyttä ja ollaan aina pysytty: hänellä on hänen suhteensa ja minulla minun. Parin kanssa ei koskaan ole ollut mitään seksuaalista mitään, ei edes viritelmää eikä treffejä. Yhden kanssa ei ole ollut koskaan mitään vetovoimaankaan ja sitten yhden kanssa päädyttiin sanattomasta sopimuksesta ikuisiksi ystäviksi: molempien suhteet olisi mennyt vituralleen, aika ei koskaan ollut hyvä, me oltiin ihan erilaiset ihmiset jne. ei kaikkien kanssa tarvitse sänkyyn mennä eikä panna. Siinä on se, että sen jälkeen on aika vaikeaa selitellä olevansa "vain ystävä". Parempi sitten yrittää olla suoraan ja puhtaasti ystävä tai sitten suhde. Mutta miksi pilata hieno ystävyys seksillä ja suhteella, mistä jo lähtiessään jokainen vähääkään realismia omaava tietää, ettei tule mitään? Ystävyys säilyy matkojenkin päästä ja vaikkei rakennettaisi pesää, vaikka olisi mitä, ystävyys on niin eri suhde. Miksi pitäisi virittää heti mitään seksuaalista, suhdetta ja yrittää rakennella? Mekin päädyttiin (arvatenkin) elämään täysin erilaisia elämiä, eikä me oltaisi koskaan päästy kuin eroamaan. Mä olen realisti ja voin rakastaa ilman seksiäki. Mun ei tarvitse saada kaikkea mitä haluan eikä panna jokaisen miehen kanssa kenestä tykkään.

      Merkkejä... Jaa-a. Mä en tiedä oikein, me vaan ollaan oltu. Sen olen kyllä oppinut, että miehet pitää esim. hiuksiin koskemista jonain "lähentelynä", vaikka se mulle ei ole mitään! Miesten kanssa saa vähän miettiä kosketuksiaan, kun naisia voi aivan hyvin silittää, halata, näpärätä hiuksia, taputtaa poskelle, siis mitä vaan, naisten kanssa ystävyys voi olla paljon enemmän kosketusta ja fyysisesti läheisempää, vaikkei siihen liittyisi mitään seksuaalista. Miehet saattaa pitää melkein mitä vaan olkapäälle taputusta merkkinä jostain kiinnostuksesta. Sen mä olen joutunut opettelemaan.
      Miesten kanssa pitää olla ystävä "etäisesti", henkisesti voidaan puhua vaikka kuinka syvällisiä, - ja tiedän kyllä näitä vieressä nukkujia, mutta ne myös antaa (tai sitä odotetaan pian) seksiä ja se ei koskaan ole enää miehen mielestä ystävyys: ne "ystävyydet" kariutuu sen oikean parisuhteen tieltä, ymmärrettävästi. En mäkään mitään "unikavereita" enää hyväksyisi enkä usko. Ollaan mekin yötä oltu, mutta toinen nukkuu sohvalla, tai muuten vaan pidetään näppylät irti eikä mitään halimisia :D
      Naisten puolelta ne unikaveruudet vieressä on joko sitä seksuaalisen hyväksynnän hakemista ja/tai rakkauden toivomista. Mä en tiedä yhtään naista joka ei ois aikaa myöden odottanut unikaveriltaan jotain, tai jolla ei ois ollut toivetta muusta jne. naiset odottaa 99kertaa 100:sta enemmän kuin uni ja enemmän kuin seksi. Jos oltais oikeesti rehellisiä, myös pelkät "fuckbuddyt" päätyy aina (AINA) siihen, että toinen ihastuu ja rakastuu. Kaikki muu on pelkkää teeskentelyä. No ei nyt sitä tähän.

      Se onkin jännä, että mä tykkään jutella monen miehen kanssa kun mun ystävien kanssa voi jutella syvällisesti utelematta. Monet mun naispuolisista kavereista on olleet sellaisia, että niille pitäisi heti paljastaa jotain omia intiimejä asioitaan. Mä en tykkää siitä urkinnasta. Miesten kanssa voi jutella mielipiteitään parisuhteesta, seksistä ja kaikesta, ilman että alkaa avautumaan omista asioistaan. Kyllä joidenkin naistenkin, mutta toiset taas ihan loukkaantuu kun olen sanonut, että en kerro omia yksityisasioitani.

      Kannattaa olla sekä naisia että miehiä kavereina. Ja mahdollisimman eri ikäisiä ja erilaisia. Erilaisilta ihmisiltä voi oppia paljon, ja elämä on paljon rikkaampaa ja värikkäämpää! Ystäviä kannattaa olla täysin ilman mitään seksuaalistakin ja muistakin syistä kun hyödyn takia.

      • MoniNaiSuus

        Rakkautta voi olla ilman seksiäkin, ja seksuaalista vetovoimaa ystävää kohtaan, vaikka mitään ei tapahtuisikaan. Ja ne voi olla tosi kauniita ja tärkeitä suhteita.

        Mutta ei voi mennä yleistämään, että fuckbuddyt ei koskaan toimi ja AINA johtaa ihastumiseen. Ei mikään ole aina. :D Yhtä hyvin voi johtaa siihen, että entistä selvemmin tajuaa, että ei tuosta mitään seurusteluna olisi tullut.

        Ja on niitäkin tapauksia, että ollaan pantu ensin, ja ystävyys on tullut myöhemmin, mutta ei suhdetta.


    • wtf1992

      ei onnistu koska eri sukupuoli elimet vetävät toisiaan puoleensa ja jos nainen ja mies yrittäväto lla vain kavereita niin kohta onkin jo kyrpä pimpissä

    • Naisasianais

      Ei mitään erityisiä merkkejä ole.
      Kaveri voi olla lähes kenen tahansa kanssa, inhottavat ihmiset poislukien. Vaikka oltaisiin aivan erilaisia, se tekee ystävyydestä vain mielenkiintoisempaa. Seurusteluun vaaditaan paljon enemmän. Sellaisesta tyypistä, jonka kanssa ei ole mitään yhteistä, ei voi kiinnostua siinä mielessä.

    • naienene

      No lyhyesti sanottuna: kaveria kohtaan ei tunneta seksuaalista vetovoimaa mutta tullaan muuten hyvin juttuun. Siksi "vain kaveri". Olisi typerää pelkän sukupuolen perusteella olla olematta kaveri, jos muuten tulee hyvin juttuun. Joillekin miehille melkeipä riittää seksuaalisen vetovoiman syntymiseksi, että toinen on sukupuoleltaan nainen. Siksi voi olla vaikeaa käsittää jos naisille ei käy samoin. Oman mututietoni mukaan naisten onkin helpompi olla miesten kanssa vain kavereita kuin miesten naisten kanssa.

      Todella harvat miehet oikeasti sytyttää ja saa mut tuntemaan seksuaalista vetovoimaa. Siispä mulle ei ole mikään ongelma olla miehen kanssa vain kaveri. En näe kaikkea sukupuolen kautta.

      • Hyvin tyhjentävästi kirjoitit, mulla ihan sama näkemys ja ajatus asiasta.


      • 2+14

        Toi on aika hassu juttu joo.

        Miehenä todella harvat naiset kiinnostaa minua kaverina. Valtaosalla naisista ei vaan ole mitään kiinnostavaa sanottavaa. Mutta jos joku jonka kanssa tulee oikeestie hyvin juttuun osuu kohdalle, niin mielenkiinto kyllä nousee myös seurustelumielessä.

        Se mikä sitten ihmetyttää on, että nämä naiset sitten valitsee kuitenkin miehen, jonka kanssa eivät sitten viihdykkään ja sitten itkee kun seurustelusta ei tulekkaan mitään ja kuinka tuntuu niin yksinäiseltä parisuhteessa :D



        Noin yleisesti ottaen mulla ei ole mitään nais-mies kaveruutta kohtaan, kunhan kummatkin tietää missä mennään.


      • 2+14
        2+14 kirjoitti:

        Toi on aika hassu juttu joo.

        Miehenä todella harvat naiset kiinnostaa minua kaverina. Valtaosalla naisista ei vaan ole mitään kiinnostavaa sanottavaa. Mutta jos joku jonka kanssa tulee oikeestie hyvin juttuun osuu kohdalle, niin mielenkiinto kyllä nousee myös seurustelumielessä.

        Se mikä sitten ihmetyttää on, että nämä naiset sitten valitsee kuitenkin miehen, jonka kanssa eivät sitten viihdykkään ja sitten itkee kun seurustelusta ei tulekkaan mitään ja kuinka tuntuu niin yksinäiseltä parisuhteessa :D



        Noin yleisesti ottaen mulla ei ole mitään nais-mies kaveruutta kohtaan, kunhan kummatkin tietää missä mennään.

        Piti sanoa "nais-mies kaveruutta vastaan".

        Itseasiassa mun yks läheisimmistä kavereista on nainen ja ollut kohta jo kymmenisen vuotta mun kaveri/ystävä.


    • ....................

      En ole kiinnostunut kaikista miehistä, joten miksi en voisi olla vain kaveri heidän kanssaan?

    • ymmällään

      Yritin iskee yhtä naista varmaan yli vuoden ajan. Se sanos aina et haluu olla vaan kaveri. Sit löysin uuden naisen jonka kaa aloin olemaan. Näin sit tätä toista naista baarissa ja se alkoi heti mustasukkaiseksi. Pyysi sen luokse, alkoi ehdottelee kahville menoa, leffaan, pyysi sen luokseen ryyppäämään.

      Ennen ei kertaakaan pyytänyt edes kahville. Baarissakin tuli koko ajan siihen viereen kyseleee kaikkee. Sit kun olin lähdös baarista pois muijani kanssa niin tuli antaa halauksen ja pyysi soittamaan ja kaikkee tollasta. Naiset on tosi vaikeita. en sin ei olla kiinnostuneita ja sit ollaankin kun olen toisen kanssa. En ole ikinä pettänyt enkä petä tätä nykyistä.

      • 2531

        Niin, eli sinkkuna ollessasi hän piti etäisyyttä ettet ymmärtäisi väärin, nyt kun olet varattu olet "turvallinen" ja hän voi käyttäytyä seurassasi vapaammin. Tämähän oli viestistäsi päätellen täysin aiheellinen pelko, kun tulkitset heti kaverille juttelun, kahville pyytämisen ja halaamisen seksitarjoukseksi.


      • noEinstein

        "Niin, eli sinkkuna ollessasi hän piti etäisyyttä ettet ymmärtäisi väärin, nyt kun olet varattu olet "turvallinen" ja hän voi käyttäytyä seurassasi vapaammin." .....haloo :D

        Mies yrittää iskeä naista vuoden ilman vastakaikua ja lopulta löytää toisen jonka kanssa homma toimii. Nyt naine A yhtäkkiä kokee haluaa halata, soitella, mennä leffaan, pyytää kotiinsa ryyppäämään aiemmin häneen ihastuneen tyypin kanssa joka ei ole ollut kaveri missään vaiheessa?! Valot päälle.

        Perussettiä. Ei kiinnostanut tarpeeksi mies mutta huomio oli ok. Huomio löysi toisen kohteen, huomiosta taistellaan.


    • pjiyurfxszssd

      Esimerkiksi sen vuoksi, että miesten kanssa jutut tahtovat rajoittua tiettyihin asioihin ja ovat paljon yksioikoisempia. Poikkeuksia toki on, mutta kyllä se putkiaivo vaan pääosin tahtoo pitää paikkansa. Naisten kanssa jutut tahtovat olla moniulotteisempia ja heille saattaa jopa viitsiä avautua omista huolistaan. Itsellä on ollut niin kauan kuin muistan enemmän nais- kuin miesystäviä. Suhteet vain tahtovat mutkistaa noita ystävyyksiä, kun ei halua aiheuttaa mitään turhia mustasukkaisuusdraamoja.

      • Femal

        Minulla on kaksi miespuolista keveria. Ja ollaan siis "vain" kavereita. Toista tapaan silloin tällöin kun käyn tyttäreni luona Suomessa. Hän tulee käymään tyttäreni asunnolla tai nähdään jossain kahvilassa ja joskus pizzalla.
        Toisen tapaan noin kerran viikossa kun matkustan viikoittain työasioissa toiseen kaupunkiin missä hän asuu.
        Kummankaan kanssa en ikinä pysty ajattelemaan mitään muuta kuin kaveruutta. Suomessa asuva on parisuhteessa, ollut jo toistakymmentä vuotta saman naisen kanssa. Hänen avovaimon kanssa me ei olla tekemisissä koska ei pidetä toisistamme.
        Toinen on eronnut sinkku, ja harrastaa omia naissuhteitaan jotka ei minulle kuuluja joista en kysele. Eivät hekään kysele minun yksityiselämääni, mutta puhumista meillä on vaikka kuinka! Laidasta laitaan politiikkaa, päivän tapahtumat, yhteiset tutut. Ihan vaikka mitä. Ja kumpaakaan en ajattele miehenä vaan ystävänä.
        Minä olen aina tykännyt melkein eniten miespuolisista kavereista. Ei ole turhaa kieroilua, selän takana puhumista ym muuta negatiivista jota naisten kanssa helposti tulee. Miehet on suoria vaikka niin toisenlaisia taas tunne-elämältään kuin naiset, ja joskus turhautuu näihin "putkiaivoihin"!
        Kumpikaan ei myöskään ole mulle osoittaneet edellyttävänsä tai odottavansa muuta kuin kaveruutta.


    • Jepjep..

      Ei kai tuo vastakkaisen sukupuolen kaverisuhteet oikein onnistu. Ainakaan omien kokemuksien perusteella.(olen nainen) Sinänsä harmi, koska tulen paremmin toimeen miesten, kuin naisten kanssa. Harmillisesti se kaveruus-suhde loppuu siihen kun mies ei osaa pitää näppejään irti :)

    • mursupalleroinen

      Pystyy olemaan tosi hyvin ystävä, tarviiko aina ajatella sitä pillua tai pippeliä en tajua tätä :D mulla on miehiä sekä naisia kavereina me nauretaan, hölmöillään kaikkee, jutella miesten sekä naisten asioita avoimesti, vaikka hiihtämisestä vaikka mistä puu lajista pitää xD jos joku sanoo ettei voi olla kaveri nii mistäs niin päättelette jotka ovat tätä mieltä ettei voi olla kaveri :D

    • Mietitoisinpäin

      Kun nainen haluaa olla vain kaveri hän kohtelee sinua kaverina. Simple as that.

      Jos nainen haluaa olla kanssasi jotain muuta hän tuo sen kyllä tavalla tai toisella esille jossain vaiheessa. Esimerkiksi ottamalla sen puheeksi "haluaisin olla enemmän kuin kaveri / taidan olla ihastunut suhun / oon miettine et jos me oltaiski yhes jne." tai selkeällä elekielellä (tulee viereen, koskee kättäsi ja katsoo syvälle silmiin / viipyilee niin lähellä että tunnet hengityksen ihollasi / suutelee tai koskee miehisiä alueitasi).

      Syitä täällä nyt oli jo moni muukin tuonut esille. Useimmat ihmiset nyt vaan tykkää siitä että on ystäviä eikä monille sillä ystävän sukupuolella ole mitään väliä.

      • enolerobotti1

        Ei nainen välttämättä tuo tunteitaan esille. Jos mies on varattu tai jos nainen ei muuten vain usko, että mies saattaisi olla hänestä kiinnostunut muuten kuin kaverina, niin nainen pitää romanttiset tunteensa salassa ja yrittää käyttäytyä niin kuin haluaisi olla vain kaveri.


    • näjkiitos

      halu halu halu halu halukkuus

    • Fhra.akat

      Mulla on paljon mies kavereita koska me rakennellaan harraste autoja.on kyllä välillä jutut vallattomia,mutta aina sama vastaus mun pöksyt on oma mies hitsannut kiinni,niin että tussuu ei tuu joudut tyytymään v8 pakoputkeen.Autojen rakentelussa ei ole miestä ei naista vaan rakentajia haalarit päällä ja kädet rasvassa.

    • Kyllästynyt123

      Ei sellaisia merkkejä ole olemassa, joita miehet ymmärtäisivät. Olen sanonut miespuolisille kavereilleni suoraan, että en ole koskaan harrastanut seksiä kenenkään kanssa enkä ole yhtään kiinnostunut siitä. Silti nämä kaverit yrittävät lähennellä ja ehdottelevat seksiä.

    • ihuduihuiui

      Olen mies ja mulla ollu paljon naisia kavereina.Jotkut heistä eivät ole olleet musta kiinnostuneita ja olen sen kestänyt mutta sitten kun itse haluan olla vaan kaveri jonkun naisen kanssa(sen takia että mua ei kiinnosta mikään muu kun kaveruus)Niin sitten tulee ongelmia.Ja aika jännä ajatus että miehen pitää olla homo jos on vaan kaveri,että mies ois muka kiinnostunut paneen jokaista siihen valmista naista,ei se mulla ainakaan niin mene.

    • Ystävättunnetaan

      Siis kaveruus on toki osalla läpi elämän kestävä. Se että sekoittaa jo siihen muita tunteita on se tuhoon tuomittu. Ikävää mutta totta. Minullakin on toisen puolen ystäviä mutta kun rupesin seurustelemaan esittelin ne kumppanilleni. Käymme yhdessä tapailemassa. Minulla eikä kumppanillani ole vastapuolen ystäviä joita emme tunne. Silloin ystävät myös ymmärtävät ettei ystävyys suhteeseen muuta sekoiteta. Toki harrastusten mukana on tullut osa mutta pidän tietyn etäisyyden myös niihin etten tule loukanneeksi kumppaniani millälailla. Ei pariskunnilla ole erit kaverit vaan yhteiset. Näin se vain on ettei tule väärin käsityksiä ystävyys suhteista kellekään.

    • tuntomerk

      Jos olette jo jonkin aikaa olleet kavereita, mutta nainen ei kerro sinulle kovinkaan paljon ajatuksistaan/tunteistaan/salaisuuksistaan, niin varmaankin haluaa olla vain kaveri.

      • sittenkin333

        Ja vaikka kertoisikin paljon ajatuksistaan, haluaa ehkä silti olla vain kaveri.


    • yksinyskin

      Nainen on sellainen otus, että se otta meidät miehet tunteentason panttivangeiksi. Esim. jonka itse olen kokenut on se, että nainen sanoo rakastavansa, mutta seuraavaksi sanoo ettei tarvite mitään "sellaista". Toisaalta nainen voi olla hyvin aktiivinen fyysiessä kommunikoinnissa.... mutta ei taaskaan antaudu kommunikointiin vaikka netissä jossa on ns. "kaverina" - hän kyllä keskustelee hyvin lyhyesti jne. Kolmas on se, että vakituisessa suhteessa oleva nainen on hyvin myötämielinen ja puollustava ja jollain tapaa sala-ahdistunut siitä ettei pysty olemaan enempää tai olemaan sellainen kuin haluaisi... Meidän miesten kuitenkin pitää aina muistaa se, että ketää ei pidä eikä saa painostaa mihinkään... se on se juttu...

      Sit on tietenkin se juttu mikä on itsellä ollut huonoin... nainen lyö kaikki kerralla pöytään, ja et pysty vastaamaan asiaan silleen kuin tahtoisit, eli menemään naisen matkaan...

      Nainen on täsä asiassa aina herra.... ja kyllä sitä joskus itsekkin on ihmeesä

    • näinsevaano

      Joo naista ei kannata pakottaa mihinkään. Naiset on seksissä paljon alikehittyneempiä kuin miehet. Mulla on ollut ja on edelleen paljon naisia kavereina. Ja olen saanut melko suoria ehdotuksia heiltä kun olen ollut tukena heille vaikeissa asioissa. Mä en vaan ikinä halua käyttää sellaista tilannetta hyväkseni. Nainen ei saa pelkästä seksistä itse mitään. Seksi on naiselle keino pitää mies tyytyväisenä parisuhteessa. Ei muuta.

    • rotunvintti

      Hyvä kysymys...

      No one really knows, ja kaikkein vähiten naiset itse -ainakaan myöntää :D

      Yleisesti ottaen oma erittäin rajoittunut mielipidekokemusnäkemys:

      Naisilla on "kavereita":

      a) entiset panot/suhdekumppanit
      b) miehet/pojat jotka haluavat olla kohdassa mutta eivät ole vielä/eivät ole koskaan(tämän nainen/kohtalo/tilanne/maanjäristys etc päättää ehkä joskus myöhemmin)
      c) miehet/pojat joiden nainen haluaa olevan kohdassa a mutta eivät saa/vielä saa sitä
      d) aidot oikeat kaverit

      = yhteensä 100% kavereista.

      Yleisesti ottaen naiset- eivät kaikki mutta moni - tykkää pitää lähellään miehiä jotka ovat kiinnostuneita/haluavat miellyttää/ovat kiinnostavia. Parhaimman näköisillä vähemmän näin, mutta kivan/ok/sporttisen näköinen nainen joka on mukava vetää kuin kärpäspaperi heinäkuussa mummolan kuistilla ja moni alkaa tykkäämään siitä. Työpaikoilla tämä joskus vääristyy aivan vinoksi asetelmaksi ja siellä on sillä osaston/vuoron/pisteen/alihankkijan/etc söpöllä vino rivi "kavereita". Pari kertaa sellaiseen yhteisöön tulleena on naurattanut se kuhina mikä käy kuhilaissa kun iso paha susi syö punahilkkaa. Sama asetelma myös saa sormet kurkkuun....ei siitä enempää.

      Miehenä taas oma kokemus on että suurin osa naispuolisista kavereista jossain välissä haluaa/yrittää/ajautuu(ajaa) tilanteen seksiin. Melkein sanoisin että mitä kaverimmin ja läheisemmin nainen kaveerautuu(ilman flirttiä/seksiä/etc) niin sitä varmemmin verkko heiluu joskus jossain. Pari krt itsellä on v-käyrä jälkeenpäin kasvanut kun arvosti ihmistä kaverina, mutta yhtä hyödyllistä sitä on miettiä todellisena kuin naisilla joilla on miehiä "kavereina"....it is always there.

      Mitään absoluuttisia merkkejä on täysin mahdotonta sanoa....Juuri eilen oli iltalehdessä/-sanomissa artikkeli miksi mies ei tajua ettei nainen halua seksiä/mitään"muuta" :) Naiset puhuu omasta yhdestä tai tietyistä tilanteista kuin se koskisi kaikkia naisia aina ja kaikissa tilanteissa. Naisten mielestä kaikki on "ihan selkeä homma!" :D Yhtä todennäköistä on että naine haluaa olla vain kaverisi/ei halua koskaan nähdä sinua/ ei vain nyt juuri koe mitään seksuaalista sanoessaan noin. Joskus hurvitellessani päädyin kuumaan seksiin naisten kanssa jotka eivät esim halunneet edes tanssia viimeisiä hitaita tuntemattoman kanssa. Joskus koko illlan kuumotelleen ja tissiä kroppaa vasten puskeneet naiset löivät pakit viime sekunnilla, tai jopa sen jälkeen. Ja silloin miehen pitää olla Mies. Kunnioittaa naista vaikka tämä olisi ollut kuinka epälooginen, holtiton tai mitä tahansa mikä on totta tai mitä itse tulkitsi tai kuvitteli. Naiset etenkään meillä ei todellakaan ole oikeita opettamaan tai kasvattamaan miehiä miten mies-nainen asetelma toimii....

      Parhaille pelimiehille kaikki nämä omat höpinät on abc-tasoa siitä miten homma toimii....Se on sääli mutta myös valitettava totuus.

      Ei ehkä ollut maailman avartavin vastaus :/

    • Anonyymi

      Minä 8 vota oksien hlva kaveri naisen kaveri

    • Anonyymi

      Moi minä hlva kaveri ja naisten 8 vota minä on uksi kyllästynyt elämää oikeasti tarvitse apua

    • Anonyymi

      Jos nainen on miehen mielestä hyvän näköinen aina on olemassa mitä jos ajatus sitä ei saa kaveruus tai mikään muukaan pois. On miehiä jotka ovat kaverimielessä kanssanne vaikka olisittekin heidän mielestänne viehättävä he eivät silti hae mitään muuta kuin juttuseuraa yms heillä on asiat kunnossa he saavat seksiä ja jakavat intiimit hetkensä jonkun kanssa. Sitten on olemassa kolmas lajike joita olen jonkun verran nähnyt. Mies esittää kaveria ja muka sellaista joka ei ajattelekaan seksiä mutta todellisuudessa se on hänen taktiikkansa päästä lähelle ja voittaa naisen luottamus. He sitten innokkaasti halailevat näitä "saaliitaan" ja näyttäytyvät muille ns "naistenmiehenä" vaikka naisella ei ole hajuakaan että hänet yhdistetään tähän henkilöön tällä tavalla eikä voisi kuvitellakkaan jakavansa mitään tällaista koko ihmisen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      277
      2943
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1001
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe