Olkapään sijoiltaan meno.

Suopursu.

Pääsiäislauantaina pestessäni kylpyhuonmetta kaaduin selälleni liukkaalla lattialla ja vasen olkapää meni sijoiltaa, se laitettiin ensiavussa paikoilleen ja laitettiin tukiside jota pidin 2 viikkoa.Fysioterapeutti kävi kerran viikossa muutaman kerran ja sitten olen yrittänyt tehdä liikkeitä joita hän neuvoi.
Onhan se parempi kuin alkuun vaan viimeviikolla roskia viedessä jouduin tekemään liikkeen joka sattui tosi paljon, muutama päivä sen jälkeen huomasin että hauislihas oli mustana se on kyllä hiukan vaalentunut mutta ei poistunut.
Kysyn onko aihetta mennä lääkäriin vai paraneeko aikaa myöten, ja jos lääkäriin minkä alan lääkäri on suositeltavin, olen yli 80 vuotias ja asun yksin.

4

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 24

      Jos se hauislihas ei vielä ole kokonaan poistunut niin kannattaa joka tapauksessa käydä näyttämässä vaikka ihan tavalliselle tk-lääkärille (terveyskeskuslääkäri)

    • olkapää vammainen

      Olkapää on vaikea hoidettava ja jos sen kerran loukkaa niin se vaivaa lopun ikää. Itse loukkasin 27-vuotiaana olkapääni , joka on ollut riesana 3 leikkauksen jälkeenkin...(olen vasta 35 vuotias..eli hautaan asti tällä kädellä) tällä hetkellä kärsin kiertäjäkalvosimen tulehdukset ja käsi on puudukissa ja tunnoton, jos käsi menee pikkaisenkin väärän asento , sattuu ihan kamalasti . Sinulla on varmasti kyseessä kuluman tuomia vaivoja , joita ei voida enää hoitaa leikkauksilla. En ole lääkäri mutta vaiva ei tunnu olevan vakava, eri asia jos käsi olisi puuduksissa, voimaton ja musta...kylmägeeliä ja tulehduskipulääkettä ja annat käden rauhassa parantua.

    • Anonyymi

      Laitoin itse olkapään paikoilleen makaamalla lattialla sivuttain ja painamalla vasenta olkapäätä lattiaa vasten samalla pitäen vasenta kättä koko ajan suorana ja liikuttelemalla sitä eri suuntiin, etsin olkapäästä kipeimmän kohdan jota työstin samalla painaen lattiaa vasten. Kipu poistui kun olkapää meni takaisin kuoppaansa. Helposti lähtee pois nukkuessa, mutta taas laitetaan paikoilleen. Mulla meni keppijumpassa pois paikoiltaan kun venytin liian rajusti yli pään ja taakse, ote oli myös liian kapea. Magneetissa ei paljastunut mitään repeymiä, ainoastaan tulehdus olkapäässä ja sekin on nyt laantunut hiljalleen kun olen painanut sitä paikoilleen, hitaasti parantuu, saattaa mennä useita kuukausia. Kannattaa opiskella itse, ettei mene rahastettavaksi heti jonnekkin osteapaatille tai fysioterapeutille.

      • Anonyymi

        Ainakaan aloittajalle tuosta neuvosta ei ole apua, mutta ehkä joku hurjapää kokeilee ja rikkoo olkapäänsä vielä pahemmin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe