Miten avoimesta käsin osaa etsiä seuraa?

Ihme monokulttuuri.

Muutenkin kaikenlaisia ihmisiä sisäänsä sallinut pitkä suhde muuttui avoimeksi, mutta ei mitään hajua miten saisi naisseuraa. Vaimolla ei ole yllättäen samaa ongelmaa, mutta ainakaan netistä ei tunnu saavan muuta kuin eioota ja kummastelua jos on mies. Olen kaikin puolin haluttava nuori mies, mutta nuoret naiset näyttävät haluavan yksinoikeuden vaikka kyseessä olisikin vain joku pikapano. Pitäisikö tässä alkaa esiintymään sinkkuna, vai olisiko se moraalisesti väärin jotain kohtaan? Itse en arvosta valehtelua muutenkaan.

Osaatteko te, varsinkin naiset, sanoa syytä tuohon takaperoiseen asenteeseen?

9

273

  Vastaukset

  • Täältä sais seuraa illaksi tai muutamaksi ;)

   • Varattu vai maksullinen? jos et kumpaakaan niin kerropa lisää :)


   • Ihme monokulttuuri. kirjoitti:

    Varattu vai maksullinen? jos et kumpaakaan niin kerropa lisää :)

    En ole kumpaakaan :) keski-suomesta tämmöistä seuraa löytyisi, kaukanakin?


   • Miten sinuun saa yhteyttä.


  • Höpöhöpö, kyllä netistä irtoaa varsin hyvin nelikymppiselle naimisissa olevalle miehelle, kunhan ei ole urpo.
   Itselläni parhaat kokemukset lukumäärisesti ihan suomi24-deiteiltä, VictoriaMilan toisena ääripäänä älyttömän 5000 miestä yhtä naista kohden -jakauman takia, mutta toisaalta parhaat kyydit olen VMn kautta löytänyt.
   iskuri ja muut ö-luokan palvelut kannattaa unohtaa suoraan, niissä on porukka on trollaattorilla liikenteessä. Tsekkaa myös deitti.net, mutta mielestäni kyllä ihan s24 paras.

   Sille perusfaktalle, että nainen halutessaan saa irtoseuraa järjettömän paljon miestä helpommin, ei kukaan voi mitään. Älä siis yritä kilpailla aiheella vaimosi kanssa..

   Ja muista, avoilu kun kivaa vain jos se oikeasti toimii.
   Jos puoliso jakaa muille, mutta itse jäät ilman niin kotona kuin vieraissakin, olet käsittänyt avoimen suhteen väärin.

   • No tässä vaiheessa olen löytänytkin aika paljon potentiaalisia ihmisiä, ihan alistettavaan nuoreen pariin asti, mutta huomaan että muiden sotkuiset elämät tulevat usein tielle. Tuonne suosittelemallesi VictoriaMilanillekin ehdin tekemään ihan pätevän profiilin, mutta sitten kun ekoja naisia katselin niin tajusin että nämähän ovat varattuja ja koska päätettiin ettei olla vaimon kanssa tekemisissä pettämisen kanssa niin poistuin vaan sivulta.

    Toinen mikä on, niin helpoiten mukaan tarttuu nuoria ja liian nuoria, kun alaraja on meillä siinä 20-vuodessa. Tuota nuoremmat ovat joko liian tempoilevia persoonia tai sitten muuten tulee sellainen olo, että epäkypsää nuorta viedään tällaisella reilun kymmenen vuotta vanhemman miehen kyydissä entistä eksyneempään suuntaan. Eräs 17-vuotias ehti hetken puhumaan puhelimessa ja oli täysin murtunut kun sanoin etten iän takia lähde pelehtimään.

    Avoilu on sosiaalisesti siis lähtenyt käyntiin oikein hyvin (tutustuminen on helppoa), mutta liika empaattisuuteni aiheuttaa sen, että ehdin käydä korjaamaan seksiä etsivien ihmisten henkilökohtaisia ongelmia ennen kuin kuvittelenkaan heitä alasti. Tästä noissa ennen tämän viestiketjun aloittamistakin olleissa tapauksissa taisi olla kysymys, tuli vaan turhautunut olo niin laitoin helpommin hankalien ihmisten syyksi kuin että ajattelin itse olevani se hankala. Ongelmani taitaa aiheuttaa se tavallinen mies/nais -asetelma, jossa mun pitäisi olla päättäjänä ja viejänä enemmän. Vaimoni sen sijaan voi vain ottaa rennosti kun miehet kertovat itsestään sen verran mitä tarvii häntä lähestyäkseen, mutta itse olen kilttiä kaveria ja odottelen aloitetta toiselta suunnalta kun samalla päätän ja vien heitä omassa elämässäään parhaaseen mahdolliseen tilaan. Olen nyt korjannut kaksi orastavaa parisuhdetta ja yhden avioliiton :P

    Tavallaan vituttaa kun ekaa kertaa jonkun tytön kuvan nähdessäni mietin miltä tuntuisi häntä panna, mutta kohdatessani oikeasti kohtelen häntä sitten ihmisenä. Tuokin ylempänä vastannut tyttö lähetti upeita alastonkuvia; täydellinen vartalo. Mutta hetken mietittyäni ikä ja asenne kuulosti siltä, että en halua lähteä säätämään vaan katson mieluummin pornoa. Onko sinkuilla näin hankalaa, kun olen koko aikuisikäni ollut kuitenkin saman naisen kanssa? Kiesus!


   • Meillä on yksì miespuplinen tuttu (ensimmäinen mies joka pani vaimoani) joka saa täýsin vapaasti käydä panemassa vaimoani milloìn mieli tekee.
    Panemme toki paljon kìmpassa/vuorotellen.
    Emme ole vielä päässeet täysin vapaaseen suhteeseen.
    Ei itse vapaa paneminen ole este vaan yleiseen tietoon tulemiseen meidän vapaasta séksistä. Ne henkilöt joihin luotamme salaisuuden pitämisessä ovat tdrvetulleita sänkyymme jos kemiat pelaa.


  • Hmm.. entä jos se varattu nainen on myös avoimessa suhteessa? Ei kelpaa. Koska suhde.

  • Vaimo antaa varatuille miehille siinä missä vapaillekkin.
   Minun kaverit on panneet kaikki vaimoani ja itse olen pannut melkein kaikkia vaimon ystävättäriä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   335
   6591
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   189
   3249
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   106
   1644
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   834