Miten avoimesta käsin osaa etsiä seuraa?

Ihme monokulttuuri.

Muutenkin kaikenlaisia ihmisiä sisäänsä sallinut pitkä suhde muuttui avoimeksi, mutta ei mitään hajua miten saisi naisseuraa. Vaimolla ei ole yllättäen samaa ongelmaa, mutta ainakaan netistä ei tunnu saavan muuta kuin eioota ja kummastelua jos on mies. Olen kaikin puolin haluttava nuori mies, mutta nuoret naiset näyttävät haluavan yksinoikeuden vaikka kyseessä olisikin vain joku pikapano. Pitäisikö tässä alkaa esiintymään sinkkuna, vai olisiko se moraalisesti väärin jotain kohtaan? Itse en arvosta valehtelua muutenkaan.

Osaatteko te, varsinkin naiset, sanoa syytä tuohon takaperoiseen asenteeseen?

12

3706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _sarianna

      Täältä sais seuraa illaksi tai muutamaksi ;)

      • Ihme monokulttuuri.

        Varattu vai maksullinen? jos et kumpaakaan niin kerropa lisää :)


      • _sarianna
        Ihme monokulttuuri. kirjoitti:

        Varattu vai maksullinen? jos et kumpaakaan niin kerropa lisää :)

        En ole kumpaakaan :) keski-suomesta tämmöistä seuraa löytyisi, kaukanakin?


      • Miten sinuun saa yhteyttä.


      • Anonyymi

        No kiva, onko vielä seura vapaana 😉


    • T

      Höpöhöpö, kyllä netistä irtoaa varsin hyvin nelikymppiselle naimisissa olevalle miehelle, kunhan ei ole urpo.
      Itselläni parhaat kokemukset lukumäärisesti ihan suomi24-deiteiltä, VictoriaMilan toisena ääripäänä älyttömän 5000 miestä yhtä naista kohden -jakauman takia, mutta toisaalta parhaat kyydit olen VMn kautta löytänyt.
      iskuri ja muut ö-luokan palvelut kannattaa unohtaa suoraan, niissä on porukka on trollaattorilla liikenteessä. Tsekkaa myös deitti.net, mutta mielestäni kyllä ihan s24 paras.

      Sille perusfaktalle, että nainen halutessaan saa irtoseuraa järjettömän paljon miestä helpommin, ei kukaan voi mitään. Älä siis yritä kilpailla aiheella vaimosi kanssa..

      Ja muista, avoilu kun kivaa vain jos se oikeasti toimii.
      Jos puoliso jakaa muille, mutta itse jäät ilman niin kotona kuin vieraissakin, olet käsittänyt avoimen suhteen väärin.

      • Ihme monokulttuuri.

        No tässä vaiheessa olen löytänytkin aika paljon potentiaalisia ihmisiä, ihan alistettavaan nuoreen pariin asti, mutta huomaan että muiden sotkuiset elämät tulevat usein tielle. Tuonne suosittelemallesi VictoriaMilanillekin ehdin tekemään ihan pätevän profiilin, mutta sitten kun ekoja naisia katselin niin tajusin että nämähän ovat varattuja ja koska päätettiin ettei olla vaimon kanssa tekemisissä pettämisen kanssa niin poistuin vaan sivulta.

        Toinen mikä on, niin helpoiten mukaan tarttuu nuoria ja liian nuoria, kun alaraja on meillä siinä 20-vuodessa. Tuota nuoremmat ovat joko liian tempoilevia persoonia tai sitten muuten tulee sellainen olo, että epäkypsää nuorta viedään tällaisella reilun kymmenen vuotta vanhemman miehen kyydissä entistä eksyneempään suuntaan. Eräs 17-vuotias ehti hetken puhumaan puhelimessa ja oli täysin murtunut kun sanoin etten iän takia lähde pelehtimään.

        Avoilu on sosiaalisesti siis lähtenyt käyntiin oikein hyvin (tutustuminen on helppoa), mutta liika empaattisuuteni aiheuttaa sen, että ehdin käydä korjaamaan seksiä etsivien ihmisten henkilökohtaisia ongelmia ennen kuin kuvittelenkaan heitä alasti. Tästä noissa ennen tämän viestiketjun aloittamistakin olleissa tapauksissa taisi olla kysymys, tuli vaan turhautunut olo niin laitoin helpommin hankalien ihmisten syyksi kuin että ajattelin itse olevani se hankala. Ongelmani taitaa aiheuttaa se tavallinen mies/nais -asetelma, jossa mun pitäisi olla päättäjänä ja viejänä enemmän. Vaimoni sen sijaan voi vain ottaa rennosti kun miehet kertovat itsestään sen verran mitä tarvii häntä lähestyäkseen, mutta itse olen kilttiä kaveria ja odottelen aloitetta toiselta suunnalta kun samalla päätän ja vien heitä omassa elämässäään parhaaseen mahdolliseen tilaan. Olen nyt korjannut kaksi orastavaa parisuhdetta ja yhden avioliiton :P

        Tavallaan vituttaa kun ekaa kertaa jonkun tytön kuvan nähdessäni mietin miltä tuntuisi häntä panna, mutta kohdatessani oikeasti kohtelen häntä sitten ihmisenä. Tuokin ylempänä vastannut tyttö lähetti upeita alastonkuvia; täydellinen vartalo. Mutta hetken mietittyäni ikä ja asenne kuulosti siltä, että en halua lähteä säätämään vaan katson mieluummin pornoa. Onko sinkuilla näin hankalaa, kun olen koko aikuisikäni ollut kuitenkin saman naisen kanssa? Kiesus!


      • Anonyymi

        Meillä on yksì miespuplinen tuttu (ensimmäinen mies joka pani vaimoani) joka saa täýsin vapaasti käydä panemassa vaimoani milloìn mieli tekee.
        Panemme toki paljon kìmpassa/vuorotellen.
        Emme ole vielä päässeet täysin vapaaseen suhteeseen.
        Ei itse vapaa paneminen ole este vaan yleiseen tietoon tulemiseen meidän vapaasta séksistä. Ne henkilöt joihin luotamme salaisuuden pitämisessä ovat tdrvetulleita sänkyymme jos kemiat pelaa.


    • Anonyymi

      Hmm.. entä jos se varattu nainen on myös avoimessa suhteessa? Ei kelpaa. Koska suhde.

    • Vaimo antaa varatuille miehille siinä missä vapaillekkin.
      Minun kaverit on panneet kaikki vaimoani ja itse olen pannut melkein kaikkia vaimon ystävättäriä.

      • Anonyymi

        Hyvä meininki.


    • Anonyymi

      Reilu vuosi sitten tehtiin vaimon kanssa ihan testimielessä seksiseuran hakuilmoitukset suomi24 treffipalstalle, kun tuli puheeksi miten helposti tai vaikeasti eri sukupuolet saavat seuraa.
      Molemmilla kuvattomat ilmoitukset, omat kuvaukset saman tasoiset samoin kuin toiveet seuralaisesta. Ikää meillä noin 50 vuotta.
      Vaimon ilmoitusta oli kolmessa vuorokaudessa katsottu yli 300 kertaa, viestittelijöitä oli liki 200, viestejä yli 300.
      Minun ilmoitustani oli katsottu samassa ajassa 4 kertaa, joista yksi oli homo eli ei olisi oikein napannut, toinen oli yli 80, kolmas kuvansa perusteella enemmän pubissa kuin missään muualla aikaansa viettänyt ja kaljan maksajaa oli nytkin vailla ja neljäs profiilin mukaan kiihkouskovainen kirkkoseuraa etsimässä miten lie palstalle eksynyt.
      Eli ei oikein vakuuttanut satunnaisen seuran etsinnässä miehen kannalta, varsinkin jos kertoo profiilissa suoraan mitä hakee.

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      304
      3381
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      52
      1361
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      158
      1053
    Aihe