KOTILEENA

kokenuttämän

kyseinen firma ihan huijaus, ainakin palkkauksen osalta.

Työntekejiä tekee kohteissaan 8h töitä niin hänelle maksetaan VAIN VÄHÄN REILU 7H PALKKA. (???)
meneeköhän lain mukaan edes oikein..

Ja päivän lopuksi jos pitää viedä siivouskohteiden jälkeen likapyykkiä toimistolle TEET SEN OMALLA AJALLASI, siitä ei makseta sinulle palkkaa, vaikka TÖITÄHÄN SINÄ VIELÄ SIINÄKIN TEET.
vihon viimeinen firma tämä työpaikaksi,.. ainakin sellaisille jotka arvostavat itseään vähäkin enenmmän eivätkä anna nöyryyttää tuolla palkalla itseään..
jokainen löytää sellaisen työpaikan itselleen jossa maksetaan jokaisesta minuutista kun töitä teet.

SUOSITTELEN HARKITSEMAAN KAHDESTI TÄMÄN TYÖPAIKAN KOHDALLA!

19

7838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemusta on

      Kyllä työstä kuuluu saadan täydet palkat. Kuuluuko tuohon 8 h:n jo 30min ruokatauko? entä siirtymät? Pyykkihuollosta pitää tietenkin saada tuntikorvaus.

      Suosittelisin keskustelemaan työnantajan kanssa ja sopimaan asioista!

      • kokenuttämän

        ruoka syödään siinä vaiheessa kun kerkeää/, erillistä ruokataukoa ei ole todellakaan. siirtymät myös kuuluu. mutta ei näin näillä mene tämä.


    • hzu58

      Kerron nyt palveluntilaajana Kotileenan työntekijöistä,koska täällä on vain 2 mielipidettä ja molemmat ilmeisesti työntekijöiltä (ehkä entisiltä).

      Noin vuoden siivouskäyntien jälkeen,kun siistijät olivat vaihtuneet jo muutamaankin kertaan,he ilmeisesti eivät olleet enää saaneet infoa siitä,että appeni asui omakotitalomme alakerrassa.
      Hänen asuntonsa ei kuulunut siivouskohteeseen, mutta alakerran takkahuone,jossa oli solarium,kuului.

      Taas kerran,kun appeni oli välioven takana kuuntelemassa,josko siisvous on ohi,hän näki ovenraosta solariumin sinisen valon loistavan! No,hän hienotunteisena miehenä ei mennyt kyselemään sen perään, vaan kysyi minulta oliko luvattu laitteen käyttöä siivoajille:)! No ei todellakaan!

      Infottuani siitä heidän esimiestään,sain ensin kuulla,että molemmat ovat koko loppuviikon kotonaan Virossa ja asia otetaan puheeksi heti seuraavalla viikolla.
      Vastaukseksi tuli,että solarium oli lähtenyt VAHINGOSSA käyntiin,kun oli pyyhitty pölyjä?! Suoritin tietenkin heti kuultuani moisen pyyhinnän,enkä saanut mitenkään käynnistysnappulaa toimimaan,en edes vaikka kuinka kovaa pyyhin tms. No ei tietenkään sitä ole edes tarkoitus saada mokomalla käsittelyllä toimimaan.

      Sitten kysyin,miksi eivät ottaneet vain töpseliä seinästä? Niin minä olisin tehnyt,jos minulle olisi käynyt noin. Normisti ihminen häkeltyisi tuollaisesta tapahtumasta ja tekisi kaikkensa saadakseen koneen sammumaan. Soittaisin ehkä pomolle ja kysyisin mitä tehdään...pyytäisin ehkä soittamaan solariumin omistajalle,miten kone sammutetaan... vaihtoehtoja löytyy.
      Joten tämä tapaus johti tämän firman irtisanimiseen. En siedä epärehellisiä ihmisiä. Olisin voinut antaa luvan solkun käyttöön,jos sitä olisi suoraan kysytty.

      • sähkösiistijät

        Sähkölaitteita siivotessa on päivänselvää, että laite kytketään pois sähköverkosta.
        Tämän siivousliikkeen siistijät ovat työturvallisuusriski, asettavat itsensä ja muut hengenvaaraan.
        EI JATKOON!


      • sähkösiistijät kirjoitti:

        Sähkölaitteita siivotessa on päivänselvää, että laite kytketään pois sähköverkosta.
        Tämän siivousliikkeen siistijät ovat työturvallisuusriski, asettavat itsensä ja muut hengenvaaraan.
        EI JATKOON!

        Eestiläiset on venäläisiä vaikka voissa paistais.


    • eiuskota

      Minä sain ainakin hyvää palvelua ja aijon tilata heidät kotiini!

      • fdgtyertu

        Kun yrittää nostaa omaa häntäänsä, kannattaisi kirjoittaa edes hiukan uskottavampi kommentti. Ja miten sait hyvää palvelua 'heiltä', jos nyt vasta aiot tilata? Unohditko kirjoittessasi, mitä roolia sinun piti esittää?


    • Ekskotileena

      Hei ihan samaamieltä palkka on sieltä ja syvältä ja ei todellakaan ole mitään etuja ja esim. Työ autot pitää huoltaa omalla ajalla se ei lain mukaan mene niin ihan syvältä koko firma ÄLKÄÄ TODELLAKAAN MENKÖ TOHON FIRMAAN TÖIHIN. Ruokarahakin hurjat 2,5 eruoa mitä ruokaa sillä saa.

    • Nyxleena

      " Työntekejiä tekee kohteissaan 8h töitä niin hänelle maksetaan VAIN VÄHÄN REILU 7H PALKKA. (???) meneeköhän lain mukaan edes oikein.. "

      - Kyllä meille maksetaan ne tunnit mitkä toimistolle ilmoitamme. Jos menee 8 tuntia, saamme palkan 8 tunnista.

      " Ja päivän lopuksi jos pitää viedä siivouskohteiden jälkeen likapyykkiä toimistolle TEET SEN OMALLA AJALLASI, siitä ei makseta sinulle palkkaa, vaikka TÖITÄHÄN SINÄ VIELÄ SIINÄKIN TEET. "
      - Tästäkin kyllä maksetaan joka kuukausi korvaus palkassa :) joka päivä ei pyykkiä ole tarkoitus viedä mutta jos joku haluaa viedä, se on sinun omaa aikaasi.

      "ruoka syödään siinä vaiheessa kun kerkeää/, erillistä ruokataukoa ei ole todellakaan. siirtymät myös kuuluu. mutta ei näin näillä mene tämä. "

      - Ruokatauko ei kuulu työaikaan mutta siirtymät maksetaan kyllä ihan minuutilleen.

      " Hei ihan samaamieltä palkka on sieltä ja syvältä ja ei todellakaan ole mitään etuja ja esim. Työ autot pitää huoltaa omalla ajalla se ei lain mukaan mene niin ihan syvältä koko firma ÄLKÄÄ TODELLAKAAN MENKÖ TOHON FIRMAAN TÖIHIN. Ruokarahakin hurjat 2,5 eruoa mitä ruokaa sillä saa. "

      - Etuja on kyllä paljonkin ja olen niistä työnantajalleni erittäin kiitollinen. Työauto huolletaan kyllä omalla ajalla mutta vastineeksi saat ajaa sillä joka päivä ilmaiseksi kotiin. Siitä ei liene iso korvaus jos kerran vuodessa joudut käyttämään auton määräaikaishuollossa? 2,5 eurolla saa kyllä hyvät eväät, tämänkin edun työantaja kiitoksena maksaa. Ei ole muissa työpaikoissa tälläisiä etuja ollut :)

      Terveisin nykyinen Kotileenalainen ja erittäin tyytyväinen työpaikkaansa :)

    • Paskaduuni

      Siirtymistä saa palkan sekä myös ateriakorvaus maksetaan. Työt firmassa on vähentyneet. Koeajalla kun olin niin potkut tuli, työtodistukseen ei edes vaivauduttu laittamaan syytä. Ihme touhua. En suosittele firmaa kellekään, en ees asiakkaille. Yksi työntekijä haisee vanhalle viinalle maanantaisin ymym, virolainen tekijä leikkii pikkupomoa. Jestas sentään

    • ihmettelevä

      Juu,ihan älytön juttu.Tilasin ko.firman sukulaiselle .Pieni kaksio. 3 henkilöä tuli,imuroivat,matot tuulettumaan,lattian pesu , pölyt pois ja matot takas lattialle.Olin paikalla kun he tulivat ja lähtivät.Kirjasin työajaksi 2 ja ½ h pyöristäen.Lasku tuli,veloitettu 5 h 15 min.Nyt firman myyjä ei soita takaisin,kun peräänkuulutan laskun sisältöä. Enkä maksa ennen kuin saan selvityksen ja sittenkin mietin,kyselenkö kuluttaja-asiamieheltä,mitä he ajattelevat asiasta.

      • Anonyymi

        Jos 3 henkilöä on tehnyt työtä, tityn ajan per lärvi, niin eihän asiasta ole edes laskutettu täyttä hintaa.
        2,5 h kertaa 3 on enemmän kuin 5h ja 15 min.
        Jos minäkin teen työkohteessani kamun kanssa peruspesua, sen aika x2 on asiakkaalta aiheesta laskutettava. Se mitä teen yksin, laskutetaan yksinkertaisena.
        Olisiko firmalta unohtunut ilmoittaa että kyse on henkilötyötunneista? Firman pitää maksaa palkkakin jokaiselle yhtaikaa kohteessa tehneelle.
        Ja sivukulut.
        Ja esim nippelinappelipesuaine, ja välinekuluja jvitetään joka asiakkaalta.
        Jotain pitäisi jäädä vielä viivan allekin yrittäjälle.
        Neuvo. ensi kerralla kun tilaat siivousta, tilaa yksi työntekijä, ja kysy voiko mukaan saada ns. ilman laskutusta esim harjoittelijaa/ tms. joka ei ole palkkalistoilla, mutta tekee esim. näyttönä/opinnon osina/ muutoin ilmaiseksi.


    • Anonyymi

      Kolme tekijää 2.5 h .. On tainnut tulla laskuvirhe. Sopimus tehdään aina ja arvio siitä.?

    • Anonyymi

      Itse en voi suositella kenellekään tätä työpaikkaa, palkka jätetään maksamatta ja potkut tulee soitolla jonka jälkeen pomo ei vastaa mihinkään. Kun pyytelen palkkatoditusta maksetuista palkoista sekä työtodistusta jossa syyt irtisanomiseen niin ei näy. Kaikista työpaikoista valitsin tämän firman ja kyllä kaduttaa

    • Anonyymi

      Paskapuhetta tämä, tule töihin nii tiedät miten asiat todella menee😂 todellisuus on se että saat jokaisesta töihin liittyvästäkin minuuutista palkkaa aina. Esimiehet ovat avoimia kuuntelevia ja ymmärtäväisiä toisin kun siistiksi.fillä, itse vaihdoin heiltä pois johtoportaan alistavan käytöksen takia.

    • Anonyymi

      Voin allekirjoittaa tämän että eivät maksa suosiolla palkkoja. Yrittävät kusettaa ihan kaikessa! Koko ajan yrittävät vähentää palkasta tunteja, siirtymiä, toimistotunteja.

      Toi yksi ainoa positiivinen kommentti on takuulla kusettavan omistajan itse rustaama :D

      Häpeä kun teet voittoa käyttämällä hyväksi nuoria naisia orjatyövoimana!

      • Anonyymi

        Hyvin kirjoitettu.


    • Anonyymi

      En suosittele. Olen ollut töissä ja uuvuin totaalisesti. Palkka on pienin mahollinen vaikka töissä juostaan kun eläimet kokoajan ja silti pitää saada täydellistä tulosta aikaiseksi. Ei ole ihmisen paikka tuo. Johtaja puhuu selän takana työntekijöiden virheistä (jotka johtuu kiireestä) ja muutenkin kommentoi ikävästi. Ikinä ei saa positiivista palautetta. Eväät syödään täysillä autossa että keretään seuraavaan paikkaan. Pyykkihuolto hoidetaan omalla ajalla, siitä ei palkkaa heru. EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN!

    • Anonyymi

      Kannattaa perustaa oma siivousfirma, tai käyttää jotain palvelua laskutukseen. Veikkaisin, että 20€/h hinnalla voisit myydä palveluita ja asiakas maksaa silti vähemmän kuin tuo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe