kaksinaamainen ex-ystävä

miriana

Hei! mulle selvisi jokin aika sitten totuus "ystävästäni". Olen ollut ko. ihmisen ystävä jo useamman vuoden ajan ja todella luulin meidän olevan ystäviä. Menin kesällä naimisiin ja ystäväni oli jopa toinen kaasoistani. Oli järkytys saada vahingossa tietää mitä tämä henkilö todellisuudessa minusta ajattelee. Hän oli puhunut ja kirjoitellut parhaan ystävänsä kanssa (joka ei kuulu omaan ystäväpiiriini) mm. että en todellakaan ole ansainnut miestäni ja säälittää että mieheni saa näin kamalan vaimon ja että liittomme ei todellakaan tule onnistumaan. Lisäksi pätkääkään häntä ei olisi kiinnostanut osallistua häihimme.

Olen todella ymmälläni, miten voi ihminen olla noin tekopyhä ja kaksinaamainen? Toisen kaasoni kanssa hän kuitenkin osallistui hääjärjestelyihin ja järjesti mm. todella onnistuneet polttarit. Seurassani hän on aina ollut minulle ystävällinen ja olemme jutelleet lähes kaikesta. En voi uskoa että todellisuudessa hän ajattelee minusta tuolla tavalla. Olen todella pettynyt, surullinen ja loukkaantunut ja olenkin päättänyt katkaista välit "ystävääni". Mitä itse tekisitte tällaisessa tapauksessa?

13

2221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piru itse

      Mä vetäisin lättyyn tollasta.

    • bgfgmhjmhjhj

      Mistä tiedät, että hän on puhunut ja kirjoitellut sinusta noin? Jos kuulit asian kolmannelta henkilöltä, saattaa kyseessä olla ilkeä valhe.

    • :)

      kaksinaamainen ei ole mun silmissä ystävä vaan petollinen peto, joka kuuluu kiertää mahdollisimman kaukaa.

    • ACA.

      Mutta piileeköhän heidän jutuissaan kumminkin totuus, vaikka kaksinaamaisia ovatkin? Sun ns. ystäväsi tietää susta jotain sellaista, mitä me muut ei tiedetä.

    • wuuww

      Itselläni myös hieman samanlainen tilanne, mutta tämä "ystäväni" ei ollut kaasoni häissäni, mutta muuten kuulostaa kovin tutulta.
      Joko olette puhuneet "ystäväsi" kanssa asioista, katkaisitko välit häneen?
      Sanoit kuulleesi asiasta vahingossa, oletko varma, että voit luottaa asioiden todellisuuteen? Tuskin hän kuitenkaan olisi ollut valmis tuhlaamaan aikaansa häidesi ja polttareidesi eteen yhtään, jos hän noin todellisuudessa ajattelisi, vai mitä luulet?
      Itse annoin "ystäväni" mennä, koska ei ollut valmis asioista keskustelemaan, niin mitä minä teen valehtelevalla ystävällä, joka ei edes vaivaudu läpikäymään asioit

    • miriana

      tiedän totuuden, koska satuin vahingossa näkemään "ystäväni" kirjoituksia kaverilleen ja niitä siis ei todellakaan ollut tarkoitettu minun nähtäväkseni..eli en siis kuullut asiaa kolmannelta henkilöltä, kyseessä ei ole juoru. mielestäni en ole aiheuttanut mielipahaa missään vaiheessa kenellekään, sillä muut ystäväni viihtyvät seurassani ja olen heiltä jopa suoraan kysynyt asiasta.
      olen päättänyt etten ota yhteyttä tähän ko. ihmiseen, mielestäni asiassa ei ole mitään puhuttavaa sillä koska hän ajattelee minusta tuolla tavoin, en kaipaa tuollaista ihmistä elämääni. itsekin ihmettelen kovasti, että miksi hän ylipäätään suostui kaasoksi ja koko polttari- ja hääjärjestelyihin, vaikka ajattelee noin. noh, onneksi elämässäni on muitakin ystäviä, luotettavia sellaisia.

    • wuuww

      Parempi niin tosiaan, että et ota yhteyttä. Jos hän oikeasti vielä tahtoo joskus olla kaverisi, niin kai hän itse ottaa yhteyttä ja kysyy missä vika, kun ei ole mitään sinusta kuulunut. Ystävät ovat ystäviä, antaa muiden mennä menojaan.

    • Ystävä

      ei käyttäydy noin. Minulle tuli mieleen, että ehkä "ystäväsi" on kateellinen sinulle ja sen vuoksi haukkuu sinua toiselle ystävälleen. Tai jostain syystä yrittää esittää tälle toiselle ystävälleen, ettei ole sinun kanssasi ystävä. Mutta anna hänen mennä, varmasti sinulla on parempiakin ihmisiä ystävinä. Tietääkö hän, että olet nähnyt kirjoitukset? Oletko kysynyt miksi teki niin?

    • egr

      Olenkohan ihan kamala, kun minun mielestä tuo ei kuulosta niin kauhealta, vaan enemmänkin tuntuu että se on ollut kaverisi tapansa purkautua asioista jotka sinussa ovat kenties ärsyttäneet hääjärjestelyjen myötä?

      En toki tarkoita sitä etteikö sinulla olisi oikeus loukkaantua, mutta haluan vain muistuttaa että joskus läheiset ihmiset alkavat puhtaasti ärsyttää, ja jossain määrin suurin osa purkaa tätä toverin selän takana. Olen syyllistynyt tuohon itsekkin esim omasta parhaasta ystävästä, ja tiedän että hänkin on samaan syyllistynyt minua kohtaan, mutta ei meillä ole välit menneet. Ollaan aika hyvin ymmärretty se että joskus toinen vaan ottaa päähän ja paljon. Tietysti se ettei ikinä sanoisi mitään pahaa kavereista, on ideaalina aika hyvä, mutta käytännössä ei toimi. Mitä läheisempi ihminen, sen tutummaksi tulevat ne huonotkin tavat (joita kyllä aivan kaikilla ihmisillä on), ja kyllä niistä suurin osa ihmisistä purkautuu jollekkin toiselle ystävälle.

      Tämä ex-ystäväsi on tehnyt ainakin siinä oikein ettei ole jauhanut teidän yhteisille kavereille sinusta, vaan tehnyt sen ilmeisesti täysin omille kavereilleen. Eli sellaisille ihmisille joiden mielipiteellä ei pitäisi olla sinulle väliä. No tämä nyt tällainen erilainen mielipide. Ehkä voisit kysyä suoraan tuolta kaveriltasi asiasta? Monesti silloin pääsee puhumaan juurikin ne asiat selviksi mitkä ovat häirinneet.

      • miriana

        ihan hyvä näkökulma asiaan, enpä ole tullut ajatelleeksi asiaa tuolta kantilta..
        tottahan on, että valitettavan usein ihmisistä puhutaan pahaa toisen selän takana ja juuri "purkautumismielessä" eli helpottaa kun saa jollekin ulkopuoliselle valittaa siitä mikä ärsyttää.
        olen joka tapauksessa päättänyt olla ottamatta yhteyttä tähän ko. ystävääni, ottakoon hän ensin yhteyttä jos seurani vielä kiinnostaa. aika näyttää voimmeko olla vielä ystäviä.


    • Anonyymi

      Muista että sinussa on jotain erikoislaatuisen hyvää jos kerran se sinun ex ystävääsi häiritsi 👍

      • Anonyymi

        ns. ystäväsi on ainoastaan kateellinen sinulle , se on naisten ominaisuus toista naista kohtaan.

        Pitänee paikkansa: "nainen on naiselle susi"
        ( erityisesti , jos ystävällä on jotakin parempaa , kuin itsellään)


    • Anonyymi

      >> Oli järkytys saada vahingossa tietää mitä tämä henkilö todellisuudessa minusta ajattelee. Hän oli puhunut ja kirjoitellut parhaan ystävänsä kanssa (joka ei kuulu omaan ystäväpiiriini) <<

      Miten tuollaisia paljastuksia vahingossa voi tulla...?

      Siltä kaaso-ystävältäsi voit asiaa kysyä suoraan ja syyttelemättä, että onko se totta, mitä olet saanut selville, jos haluat hänen kanssaan vielä olla ystävä ja parantaa välejänne. Jos et edes halua välejänne kuntoon, niin anna asian olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe