Sitruunamehupaasto 2 viikkoa

nättityttö-89

Moikka! Ajattelin pitää 2 viikkoa syyspaastoa sitruunamehupaastolla, jolla olen paastonnut aiemminkin. Paasto alkaa tiistaina 28.8 ja loppuu (suunnilleen) tiistaina 11.9.2012. Haluaako kukaan aloittaa paastoa minun kanssa? Olisi kiva kun olisi vertaistukea :)

24

1508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vveee

      Olisin todellakin kiinostunut!! Minulla alkaa vesipaasto 27.8 maanantaina, ja mulla kans tavoitteena kaksi viikkoa :)!

      • jebpe

        Etkö siis vedä mitään muuta kuin vettä 2 viikkoa? En tuomitse mutta tuntuu jotenkin hassulta omalle kohdalle ajateltuna=)


      • vveee
        jebpe kirjoitti:

        Etkö siis vedä mitään muuta kuin vettä 2 viikkoa? En tuomitse mutta tuntuu jotenkin hassulta omalle kohdalle ajateltuna=)

        No kivennäis vettä, muuten ajattelin pysyväni vedellä :) toisaalta jos huono olo tulee nii sitten hunajaa naamaan


    • nättityttö-89

      Suosittelisin sullekkin vveee että kokeilisit mieluummin sitruunamehupaastoa. Vesipaasto ei oikeastaan elvytä elimistöä, se vain tyhjentää kaikista ravintoaineista.
      Jos haluat kokeilla sitruunamehupaastoa, suosittelen hankkimaan Masajo täysruokosokeria ( http://www.intiaanisokeri.fi/crm/data/index.php ) . Paastojuomaan tulee desi tuota sokeria, desi sitruunamehua (itse puristaen) ja loput vettä että juomaa tulee litra. Sitten lasiin vähän ennen juomista cayenne pippuria. Jos ei halua tuota sokeria käyttää niin vaahtera-palmusiirappia on alkuperäisessä ohjeessa neuvottu käytettäväksi. Sitäkin desi siihen litraan juomaa.

      Tein tänään glaubersuola tyhjennyksen ja pahalta maistui. Niinkuin aina. Mutta vatsa on nyt tyhjä ja paasto voi alkaa!
      Aamulla paino oli 56,6 kg. Seuraan sitä miten 2 viikon paasto vaikuttaa painoon.

      Onko muita paastoajia tällä hetkellä? Olisi kiva kuulla miten menee :)

    • nättityttö-89

      Moikka,
      Paasto ei alkanut kovin hyvin. Ensimmäisenä paastopäivänä oksensin ja seuraavana aamuna en meinannut päästä sängystä ylös. Sitten kun pääsin, melkein suoraan piti mennä taas oksentamaan. Ja muutenkin kurja olo.

      En ainakaan lopeta paastoa tähän, nimittäin tämä aloittaminen on sen verran inhottavaa että kun on jo toinen päivä menossa, voi ihan hyvin paastota sen 2 viikkoa! Mietinkin paaston muuttamista; jos tänään vielä voin pahoin niin en enää juo sitruunamehua. Se varmaan ärsyttää mahaa. Kokeilen jotain paastomehuja mitä luontaistuotekaupoissa on ja suuremmissa kaupoissa.

      Ihmettelen vain kun ennen olen voinut ihan hyvin paastota sitruunamehulla. Ensimmäisellä kerralla kyllä myös oksensin ekana päivänä..

      Tiedän että huomenna on paljon parempi olo, ja varmaan tänään iltaa kohden myös. Muillekkin paastoajille tsemppiä, ei kannata luovuttaa ensi metreillä :)

      • paastoilijaaa

        Itselläkin on joskus laatta lentänyt kun olen ollut paastolla. Aamulla kun joi ihan raanavettä tai teetä mustanaan, niin laatta lens..tekee tosi pahan olon tuo raanavesi ittellä... en tie mikä tämän tekee, mutta käsittääkseni on ihan yleistä?

        En sitten tiedä johtuuko sinulla samasta asiasta tuo laatan lentely..

        Tsemppiä sulle tosi tosi paljon! Itsekkin pyrin paastoamaan vielä joku päivä vähintään 2 viikkoa! :)


    • nättityttö-89

      3. päivä paastoa.
      Aamulla heti herätessä oli hyvä ja kevyt olo. Iltapäivää kohti vähän nälän tunnetta mutta se menee kyllä ohi, jos ei itsestään niin sitten paastoteetä juomalla. Ei ole muita vaivoja. Vaikealta kyllä tuntui kun eilen 2-vuotias tytär tarjosi minulle pähkinää niin piti selittää miksei äiti voi syödä. Sanoin että ei tämä kauaa kestä tämä paasto..
      Hyviä puolia paastosta on esim. vatsa ei pömpötä yhtään vaan on ihan litteä. Nesteitä on selvästi lähtenyt kun sormus tuntuu löystyneen. Painoa on lähtenyt vähän yli 2 kiloa. Olo on pirteä, kevyt, sellainen mitä paastolta odotankin aiempien paastojen perusteella.

      paastoilijaaa, en usko että kraanavedestä johtuisi kun muuten ei ole ollut pahoinvointia kuin ekana ja tokana päivänä. Ja kerran aiemmalla paastolla ekana päivänä. Nythän tilanne onkin jo tasoittunut, mutta kiitos vinkistä :) Ala vain sinäkin paastoamaan, ei taida olla tällähetkellä ketään täällä paastolla?

    • PainoAlasJaBaanalle

      Olen nuttrilet "paastolla"=) Tietynlaista paastoa tuokin kun juo vain niitä moccia ja vettä eli pelkkää nestettä joka päivä. Mutta minulla ei pysähdy 2 viikkoon vaan ajattelin vetää sen16 viikkoa kerralla=)

    • nättityttö-89

      Onnea 16 viikon nutrilett paastolle! Oon maistanut sitä nutrilett moccaa ja piti kaataa viemäriin kun en pystynyt juomaan. Mutta makuja on monia :) Ne nutrilett pirtelöt ja patukat taas oli ihan hyviä. Varmaan kannattaisi syödä jotain vihanneksia lisäksi että ruuansulatus pysyisi käynnissä, ei ole hyvä jos elimistö menee paastotilaan kun niissä nutrileteissä on kuitenkin lisäaineita, makeutusaineita, ym että se ei ole oikein hyvä paastojuoma. Kasvisten kera ihan toimiva suunnitelma!

      Mulla on menossa 4. paastopäivä. Vettä, paastojuomaa ja paastoteetä menee yhteensä vähän yli 2 litraa. Se on ihan riittävästi ainakin mulle. Kolmekin litraa nestettä voisi juoda, mutta en saa juotua niin paljoa päivässä!
      Edelleen välillä nälän tunnetta mutta sekin on vähäistä. Luultavasti se loppuu kohta kokonaan. 2,5 kiloa lähtenyt. Tosi ihana olo, ruokaa ei edes kaipaa! Voin ihan hyvin tehdä perheelle ruokaa eikä se tuoksu aiheuta sellaista että tekisi mieli lopettaa paasto. Nyt menee siis hyvin :)

    • nättityttö-89

      5. päivä!
      Ei oikeastaan mitään uutta kerrottavaa. Hyvä olo jatkuu. Ihmettelen vain kun tämän paaston aikana on pitänyt niistää jatkuvasti. Keho puhdistaa itseään ilmeisesti tätäkin kautta :) Paastojuoma maistuu hyvin, ei ole ruvennut maku kyllästyttämään.
      5 päivää on mennyt melko nopeasti. 9 vielä edessä!

    • nättityttö-89

      Ei oikeastaan mitään uutta kuudentena paastopäivänäkään. Jonkinlainen siivousinto on iskenyt niinkuin edellisissäkin paastoissa :)
      Hyvä olo, ei nälkää tai mielihaluja, paasto jatkuu.

    • nättityttö-89

      No niin nyt on sitten 7. päivä menossa!
      Paino on 52,6 kg. Se ei ole aamupaino vaan äsken mittasin. Paljon olen jo tähän mennessä nesteitä juonut mutta tuskin ne tuohon tulokseen paljon vaikuttaa.
      Eli 4 kiloa viikossa pois. Jos samaan tahtiin jatkuu niin paaston loppuessa olisi 48,6 kg. Hyvä. Se 48 kg onkin raja että jos sen alle menisi paino niin varmaankin lopettaisin paaston. Minä en niinkään painon takia paastoa vaan tavan (2 kertaa vuodessa) ja puhdistumisen takia. On tullut syötyä mitä sattuu ja kahvia ruvennut taas juomaan, lisäksi oleskelua tupakansavussa. On kertynyt myrkkyjä edellisen paaston jälkeen!
      Tänään on ollut väsynyt olo. Se johtuu ehkä rasituksesta mitä tänään on ollut. Mutta aamulla ei ollut vaikeuksia nousta, heräsin ennen kuin kello soi ja olin heti pirteänä ja hyväntuulisena. Väsymys tuli sitten päivän mittaan. Toivottavasti menee ohi kun vähän lepään.
      Niistäminen on jatkunut ja kielen päällä valkea kerros ei ota lähteäkseen (normaalia paastotessa; kun kieli on puhdas, on elimistö puhdistunut) joten paasto tulee ihan tarpeeseen.
      Paasto jatkuu siis hyvissä fiiliksissä :)

    • nättityttö-89

      8. paastopäivä. On kevyt olo ja pirteä mieli!
      Jatkan paastoa mielellään. Ei ole mitään uutta kerrottavaa.

    • nättityttö-89

      Moikka,
      Nyt on 9. päivä paastoa menossa! Harmittaa vähän yksin paastota, olisi paljon mukavampi jos olisi vaikka virtuaalista vertaistukea mutta kyllä se yksinkin sujuu.
      Aamulla join hampaiden pesun jälkeen paastojuomaa ja siitä lähtien on ollut ihme tympeä maku suussa. En tiedä yhtään mistä johtuu. Toivottavasti ei enää huomenna vaivaa. Ehkä tuo juoman makukin alkaa jo kyllästyttää. Siihenhän voi laittaa yhden limen mehun jos haluaa vaihtelua, ja sen taidankin tehdä huomiseen juomaan.
      Muuten ei ole ollut negatiivisia paasto-oireita kuin että vähän on nälkä tuntunut. Olen tosi iloinen että tämä paasto on mennyt näin hyvin! Enää 5 päivää jäljellä.
      Ajattelin tällä ylimääräisellä energialla vielä siivota ja raivota vähän varastosta tavaroita myyntiin että saisi myös kotiin järjestystä!
      Suosittelen sitruunamehupaastoa lämpimästi jokaiselle joka vähänkin miettii aloittaisiko paaston vai ei!

      • puolukkamehu

        Huomenta ja tsemppiä vaan!!
        Itselläni menossa neljäs paastopäivä.
        Yritän ehtiä kirjotella sulle illalla!


    • nättityttö-89

      Moikka ja tervetuloa tähän paasto ketjuun puolukkamehu :) Kiva että on muitakin paastoajia. Mitäs paastoa sinä toteutat?
      Nyt on menossa 10. paastopäivä. Ei ole ollut mitään paasto-oireita, on ollut tosi hyvä olo koko päivän ja jaksanut ahertaa aamusta alkaen. Kieli on jo melkein puhdas! Se on kyllä hyvä mittari miten paasto on toiminut.
      4 päivää edessä ja hyvältä näyttää!

      • puolukkamehu

        Ehtoota!
        Olen aina ennen (ainakin 7 kertaa) paastonnut Vogelin mehuilla.
        Nyt ostin myös vaahterapalmusiirappia ja sitruunatiivistettä.
        Yhdistelen siis!:)
        On ollut kiva kun saa paljon vaihtelua makuihin.
        Huolehtii vaan ettei energiaa tule liikaa.

        Eka päivä ma meni ok,
        tiistaina joka paikkaa kolotti ja päänsärky oli kova.
        Hyvien yöunien jälkeen olo onneksi meni ohi.

        Tänään siis neljäs paastopäivä ja olo ok.
        Suolihuuhtelun teen kerran päivässä.
        Ekana päivänä tein kaksi kertaa,en ottanut suolaa.

        Mullakin oli kieli silloin tiistaina valkoinen,en muista että ennen olisi ollut.
        Harjasin hammasharjalla ja se kyllä puhdistui,hyi,hyi:)

        Olen mennyt iltaisin ajoissa pehkuun ja nukkunut hyvin,
        8-9 tuntia.Vielä ei ole tullut sitä että heräisi täysin pirteänä aamuviideltä!
        Ehkä paaston jatkuessa.
        Jotenkin olo ollut yllättävän "jäykkä" tämän paaston aikana.
        Ehkä tästä vielä tulee olo letkeä!:)
        Hienosti silti olen jaksanut ja ollut iloisella mielellä töissä!


      • Puolukkamehu
        puolukkamehu kirjoitti:

        Ehtoota!
        Olen aina ennen (ainakin 7 kertaa) paastonnut Vogelin mehuilla.
        Nyt ostin myös vaahterapalmusiirappia ja sitruunatiivistettä.
        Yhdistelen siis!:)
        On ollut kiva kun saa paljon vaihtelua makuihin.
        Huolehtii vaan ettei energiaa tule liikaa.

        Eka päivä ma meni ok,
        tiistaina joka paikkaa kolotti ja päänsärky oli kova.
        Hyvien yöunien jälkeen olo onneksi meni ohi.

        Tänään siis neljäs paastopäivä ja olo ok.
        Suolihuuhtelun teen kerran päivässä.
        Ekana päivänä tein kaksi kertaa,en ottanut suolaa.

        Mullakin oli kieli silloin tiistaina valkoinen,en muista että ennen olisi ollut.
        Harjasin hammasharjalla ja se kyllä puhdistui,hyi,hyi:)

        Olen mennyt iltaisin ajoissa pehkuun ja nukkunut hyvin,
        8-9 tuntia.Vielä ei ole tullut sitä että heräisi täysin pirteänä aamuviideltä!
        Ehkä paaston jatkuessa.
        Jotenkin olo ollut yllättävän "jäykkä" tämän paaston aikana.
        Ehkä tästä vielä tulee olo letkeä!:)
        Hienosti silti olen jaksanut ja ollut iloisella mielellä töissä!

        Huomenta,kuudes paastopäivä menossa,hyvin menee!
        Kivasti on kesällä nopeasti tulleet kilot lähteneet!
        Repsahti pikkasen ruokavalio hetkeksi ja se kyllä toi muutaman kilon nopeasti...

        Paaston jälkeen on aina mukava alottaa ihana terveellinen ja kevyt ruokavalio!
        Alkoholinkin tissuttelu (kesä mulla paha) ei enää houkuta paaston jälkeen.

        Kuntopyöräkin odottaa käyttöä.Ehtisin kyllä ainakin kaksi kertaa viikossa
        aamuisin alkaa taas liikkumaan,jospa saisi aikaseksi alkaa polkemaan:)

        Iho on taas kirkas ja kaunis niinkuin aina paaston jatkuessa.


    • nättityttö-89

      Moikka, nyt on menossa 12. päivä paastoa!
      Jäi näköjään yksi päivä välistä etten kirjoittanut mutta ei se mitään.
      Paasto alkaa olla loppusuoralla että vielä pari päivää.
      Reseptejä on pitänyt valita ensi viikolle lapsen synttäreille ja vähän leipomista aloitella. Ei haittaa vaikka itse ei voi syödä. Kaikkea voi haistella :D Vaikka ei se ruoka nyt kovin paljoa kiinnosta kun kerrankin ei tarvitse syödä. Sitten on ruokaan totuttelu vaihe kun juhlat on, joten täytyy pysyä lujana.
      Kiva että sinun paasto on alkanut hyvin Puolukkamehu. Kauanko ajattelit paastota? Minäkin oon kieltä puhdistanut aamuin ja illoin mutta sitä valkeaa juttua vain kertyi. Nyt paaston lopulla se on vähentynyt ja nythän kieli onkin jo melkein puhdas.
      Kyllä sullakin olo virkistyy kun keho on puhdistanut pahimmat kesän saasteet pois :)

      • puolukkamehu

        No moi,tsemppiä loppuvaiheeseen!!

        En ole tehnyt suunnitelmaa että kauanko paastoan,en yleensäkään tee.
        Mutta aina olen ainakin sen 5 päivää,yleensä viikon,
        13 päivää on pisin paastoni.
        Vähän on ajatuksissa että paastoisin vielä maanantain eli 8 päivää.
        Mutta en ole itselleni armoton,jos siltä tuntuu niin alotan syömisen aiemmin..
        tai jatkan kauemmin!:)

        Tänään olen ollut touhukas,siivosin kodin!

        Valtavan pieni paino tuo mainitsemasi n.50kg,
        kuinka pitkä olet?(vai pitäisikö kysyä kuinka pätkä;)


    • nättityttö-89

      Heippa vaan! 13. päivä menossa.
      Tosi hyvä olo edelleen. Tänään oli ensimmäistä kertaa koko paaston aikana että kun nousin nopeasti ylös tuolilta niin vähän huippasi. Se meni nopeasti ohi. Onkohan mulla sitten ollut verenpaine koholla ja nyt paaston aikana laskenut? Yleensähän paaston aikana tulee huippausta tollasessa tilanteessa koska verenpaine laskee paastotessa.
      Puolukkamehu, tosiaan aika pätkä olen: 160 cm. Eli 50 kiloa on vielä ihan normaalia. Minulla on ollut syömishäiriö nuorempana niin sen takia en halua että paino menisi alle 48 kg, ettei sitten laukaise sitä uudelleen.
      Mietin sitäkin että maanantaina aloittaisin jo syömisen, mutta silloin on menoja niin ehkä kuitenkin jatkan vielä. Syömisen aloittaminen saattaa aiheuttaa väsymystä niin mieluummin olen energinen paaston ansiosta vielä yhden päivän :)
      Minusta tuo siivousinto on paaston parhaita puolia: Kun pitää kevät- ja syyspaaston, saa samalla tehtyä kevät- ja syyssiivoukset kotona! Eniten tykkään paastossa tästä kevyestä energisestä olosta. Ja samalla keho puhdistuu.
      Vielä huominen paastoamista!

      • puolukkamehu

        :(Jotenkin aavistelin että onko jotain syömishäiriötä lauseesta:
        "kun kerrankin ei tarvitse syödä"

        Tiedätkö että me ollaan lähes samanpituisia ja jos painat nyt n.50kg
        niin minä painan sinua n.20kiloa enemmän.
        Ihannepainoni (jossa tunnen olevani "laiha") on 65kg.
        Siihen mulla ei ole kuin pari kiloa matkaa.Siis alemmaspäin.
        Ja olen kyllä nytkin jo "hyvän" kokoinen kun pari kiloa jotka kesällä
        kertyi ovat lähteneet karisemaan:)
        Tietysti ihmiset ovat ruumiinrakenteeltaan erilaisia.Mulla on aina ollut muotoja.
        Olen jo yläasteella painanut sen n.60kg

        Minä taas en koskaan voisi ajatella että "kun kerrankin ei tarvitse syödä",
        minähän rakastan ruokaa!!:)
        Tykkään oikeasti lähes kaikesta!Ja syöminen on mulle nautinto.

        Toivonkin että et enää koskaan joudu kärsimään syömishäiriöstä!
        Eikös paasto ja varsinkin noin pitkä ole vähän vaarallista peliä...

        Pari yötä sitten kun nousin sängystä vessaan niin mua kanssa pyörrytti!
        Join desin rypälemehua kun vähän pelästyin,en muista että olisi koskaan
        ennen pyörryttänyt.
        En ole tiennytkään että paastotessa verenpaine laskee.
        No,se selittää kaiken.Mietinkin silloin että oire viittasi siihen.

        Katsotaan jaksetaanko vielä huomenna paastota:)


    • nättityttö-89

      Moikka taas! Viimeinen eli 14. paastopäivä.
      Aamulla mittasin painoa: 50,6 kg. Eli tasan 5 kiloa lähti 2 viikossa.
      Meitä on tosiaan monen kokoisia. Eikä paino-pituus kerro oikeastaan koosta.. Melkein kaikki minun vaatteet on kokoa 38 tai M.
      Syömishäiriö jäi minulla taakse lapsen tulon myötä. Aloin olla armollisempi itselleni raskausaikana ja nykyisin en vältä ruokavaliossani oikeastaan mitään (paitsi lisäaineita).
      2 viikon paasto meni nopeasti. Tämä oli tosi kiva kokemus, en ollut aiemmin näin kauaa paastonnut. Nyt sitten pirteänä ja puhdistuneena kohti synkkää syksyä! Seuraavaksi paastoan keväällä.
      Puolukkamehulle paljon tsemppiä paaston jatkoon! Kerro vaan kuulumisia tähän ketjuun miten paasto on mennyt. Käyn kyllä joka päivä lukemassa. Ja muutkin paastoajat tervetulleita :)

      • puolukkamehu

        Moikka!
        Mulla kans viimeinen eli kahdeksas paastopäivä menossa,
        heitin nimittäin huuhtelupussinkin roskiin,ostan ensi kerralla uuden.
        Ihana saada huomenna aamupalaa:)
        Olo hyvä ja kevyt!

        Nyt olen kahtena aamuna herännyt viideltä,se on hassua että aina käy niin.
        Elimistöllä ei ole niitä hommia kuin yleensä mm.ruuansulatuksen kanssa öisin
        niin keho herättää kun hommat on jo tehty!

        Minäkin voisin paastota seuraavaksi keväällä:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe