Käsikädessä kävely

emily~

Kaupungilla kulkiessani avokkini kanssa en voi olla huomaamatta pareja, jotka kävelevät käsikädessä. Olemme seurustelleet yli vuoden, emmekä ole koskaan kävelleet julkisesti - tai missään muuallakaan - käsikädessä. Ollaanko me erilaisia? Missataanko me jotakin 'upeaa' kun emme kävele käsikädessä? Tarkoittaako käsikädessä kävely jotakin? Onko se vain merkki ihmisille että 'hei, minä olen hänen kanssaan'? Onko se tapa herättää katseita ja ajatuksia ihmisissä - jos on niin mitä ajatuksia sen pitäisi herättää? Jos pariskunta kävelee ilman kädet liitettyinä toisiinsa, tarkoittaako se 'haha, noilla menee huonosti ja heidän romantiikkansa on kuollut'?

Olen kysynyt avokiltani miksi emme kävele käsikädessä kuten toisetkin. Hän ei pidä siitä sekä se on hänen mielestään imelää. Niin kyllä minustakin, muttenpa pysty kertomaan pidänkö edes käsikädessä kävelystä, koska en ole sitä kokenutkaan.

Tämä on vaivanut minua kauan, joten apu ja neuvo olisi tarpeen. :|
Ja vaikken tulisikaan kokemaan tuota käsikädessä kävelyä, haluaisin tietää vastauksia kysymyksiini.
Varsinkin niiltä henkilöiltä, jotka tätä käsikädessä kävelyä harrastavat!

9

3167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jesushyio

      Minusta se on ihanaa kävellä käsi kädessä, enkä halua tehdä sitä siksi että se olisi muka jotain esittämistä. Minulla se ainakin on täysin aitoa. Se tuntuu todella hienolta! Ihana välittämisen ele... :)

      • emily~

        Mmm, arvostan että vastasit tähän vaikket antanut vastausta kysymyksiini aika itsestään selvyys tuo, kuka kävelisi käsikädessä jos se ei olisi 'ihanaa' ? :/


    • 23214

      Minusta se ei ainakaan ole ihanaa. Toki joskus tulee mieli olla lähellä toista, ja jossain kaupungilla kun ei viitsi halia/pusia niin nappaa kädestä kiinni, se luo tavallaan turvaa ja sellasta yhteenkuuluvuuden tunnetta. Harvoin mekään kävellään käsikädessä, mutta joskus se on ihan jees :)

    • ..taloon autioon..

      Nainen kenen kanssa seurustelin ennen teki tätä. Tuli uutena minulle mutta jonkinlainen hyvä tunne siitä vain tulee kun saa läheisyyttä, kaupungilla kun ei tosiaan ihan viitsi käydä lääppimään.. mitä kylläkin pääsi tapahtumaan silloin tällöin. Siinä vaiheessa ei vain välitä siitä mitä ympärillä tapahtuu.

      Minä en ainakaan koe sitä miksikään merkiksi muille tai esittämiseksi. Se vain on tapa olla toisen lähellä. Kokeile joskus mitä avokkisi tuumaa kun varastat hänen kätensä.

    • hömelötär

      ette te menetä mitään upeaa jos se ei ole teidän juttu. Itse pidän siitä tunteesta joka tulee kun pitää kättään toisen hellässä, välittävässä otteessa. Se viestii välillämme välittämisestä ja halusta koskettaa ja olla lähellä. Me olemme ihmisiä joille se sopii ja koskettaminen on tärkeää.

      Kaksi edellistä suhdettani olivat sellaisia jossa ensimmäisessä kumppania ahdisti käsikädessä kävely ja toisessa mies meni aina kiiturina edellä ja siitä oli romanttisuus ja läheisyys kaukana kun raahasi minua perässää :D

      Mutta meille tämä sopii ja kumpikin pitää koskettamisesta. Esim. silitys poskelle kesken askareiden on ihanaa. Tarkoituksenmme ei ole kertoa kenellekkään muille mitään, mutta toisillemme kylläkin "hei, olet ihana. Tahdon olla lähelläsi". Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä.

      Kokeilla kannattaa, mutta jos se ei ole oma juttu niin jokin muu on. Onnellista syksyä

    • 324324324

      Kaikilla on eri tapansa. Usein tuohon liittyy tuollaista väkinäistä näyttäytymistäkin. Toisinaan voi olla että tuo tapahtuu vähän kuin itsestään....

      Eipä tuossa mitään menetä jos ei sitten voitakkaan. Voithan itse kokeilla ottaa kädestä kiinni....

    • suukonen

      Käsikädessä on ihan mukavaa kävellä, samoin kuin suukkonen liikennevaloissa..

    • nete

      minun mieheni pitää kädestä pikkuisen hetken jossain lenkkipolulla syrjässä ja suukonkin saa, muttei missään ihmisten ilmoilla, vaikka itse haluaisin, se vaan oisi niin ihanaa. kaiholla katson pareja jotka näin tekee. 4kk oltu yhdessä. onko ujo vai hävettääkö. pahoitan mieleni joskus, en minä mikään ruma ole.

    • puspus89

      Itseä herkistää nähdä aina välillä ulkona kävelemässä vanhoja pariskuntia, kävelemässä käsi kädessä kylki kyljessä. Meilläkään ei olla ikinä harrastettu tuota käsi kädessä -kävelyä muuten kun pari kertaa jossain metikössä, kun ei ole ollut muita näkemässä ja olen itse ottanut kädestä kiinni hetkeksi. Ei se oikeastaan tunnu miltään ainakaan näin vakiintuneessa suhteessa, suhteen alussa se voisi olla jännittävääkin. Joskus alkuaikoina kysyin minäkin mieheltä, miksei voida kulkea käsi kädessä. Hänenkin mielestään se oli vain jotenkin ahdistavaa, ällösöpöilyä. No niin se on minustakin sinänsä. Kaikkein ällöintä on joskus nähdä julkisilla paikoilla tai vaikka kaupassa nuoria paria nuoleskelemassa toisiaan kiihkeästi... pienet pusuttelut on ihan ok kivoja, mutta semmoinen pitkä nuoleskelu on jo ehkä sopimattoman rajamailla... riippuen tietty ehkä hieman paikastakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11111
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3103
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      215
      2962
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1746
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      52
      1672
    9. 85
      1648
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe