KYSY KOKO NIMI jo alussa!

valehtelijat paljast

Nainen, jos haluat säästää kallista aikaasi ja vaivaasi, käräytät kaikki huijarit, varatut, valehtelijat ja muut petturit, rikolliset , raiskaajat jne kun kysyt heti tutustumisen ja kirjoittelun alussa miehen koko nimen. Rehellinen kertoo avoimesti kaiken itsestään mitään salailematta, eikä hänellä ole mitään piiloteltavaa! Oma kokemukseni onkin että kun kysyn miehen koko nimen, kirjoittelu loppuu siihen enkä yleensä kuule koko huijjarista sen koomin mitään. Oiva keino välttää ajantuhlaajia ja sydänsuruja. Olen joskus ihastunut sellaiseen huijariin, ja jäänyt ihmettelemään miksi juttu loppui. Todellisuus oli että mies oli joku ihan muu kuin miksi itseään väitti. yli puolet valehtelee, esim. ikänsä, ammattinsa, jne. Nimeä googlettamalla löytää yleensä tietoja miehestä. 41 olikin 49, ja 42 olikin 47.

49

860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vxcvxcvxc

      Haha sekopää stalkkaaja olet :D

      Loppuiskohan kirjoittelu sen takia eikä siitä syystä, että mies olisi huijari.

      Ehdottaisin peiliin katsomista ja asian miettimistä objektiivisesti muutaman minuutin.... mutta se olisi luultavasti turhaa, koska olet jo menetetty peli ja aivotoimintasi juoksee sekavia reittejä. Kukaan ei tykkää päällekäyvästä / stalkkaavasta asenteesta. Koko nimen kysyminen herättää miehessä juuri sen tunteen "nyt tämä tuntematon netti-ihminen etsii minua googlesta - millaisia muita luottamus / stalkkausongelmia piilee"

    • rjuhani67

      Oma kokemus on, että kyllä ne nimet paljastuvat aika nopeasti jos kumpikin on aidosti toisesta kiinnostunut. Ei ensimmäisessä, eikä toisessa viestissä, mutta jonkin ajan päästä. Ei ole mitään järkeä kertoa nimeään heti alkuun, kun ei tiedä millainen sekopää on vastapuolella. Kyllä se on kummankin oltava varma siitä, että uskaltaa nimensä kertoa toiselle.

    • 1+2

      Yleensä ei ole fiksua antaa itsestään liian henkilökohtaisia tietoja jollekin tuntemattomalle ihmiselle netissä. Riski on varmasti naisilla isompi, mutta en usko että moni mieskään siitä innostuu. Ja tuollaisten tietojen kyseleminen on ahdistavaa, ja karkoittaa varmaan useimmat.

      Minä muuten olen niin nobody, että minusta ei löydy googlettamalla yhtään mitään. Tosin toinen samanniminen löytyy, mutta on ihan toista ikäluokkaa ja muistaakseni vaikuttaa ihan toisella puolella Suomea. Mahtaisiko joku päätellä tästä, että olen huijari. :D

      Kyllähän täällä monet valehtelevat ja kaunistelevat asioita, mutta ei yletön vainoharhaisuus kyllä auta löytämään kumppania.

      • 10+8

        Sen verran sekopäihin naisiin on tullut törmättyä nettideiteissä, että nimet ja muut yhteystiedot aikaisintaan annan sitten kun tiedän vastapuolen olevan normaali ja luotettava ihminen.


    • ap

      mitäs niin salaista kaapeistasi löytyy ettei eniron palvelusta muka löytyisi osoite ja puhelintietojasi, jos olet oikein salaiseksi muuttanut ne? Vaimon nimi samasta osoitteesata? Vai asutko Kakolassa?

      • 1+2

        Siis onko tämä viesti minulle? En ole muuttanut osoite- ja puhelintietojani salaisiksi, tarkoitin normaalia google-hakua. Ja juuri siitä syystä en antaisi koko nimeäni täällä kenellekään, koska täällä liikkuu kahjoja, jotka voivat tosiaan vaikka osoitetietoni selvittää jostain.

        En voisi edes teoriassa olla Kakolassa, koska sinne ei käsittääkseni oteta naisvankeja. Umpiheterona minulla ei koskaan tule olemaan myöskään vaimoa.:)


    • Yksikään järkevä ihminen ei anna nimeään tai muita henkilökohtaisia tietojaan viestittelyn alkuvaiheessa, ei välttämättä vielä ensitapaamisellakaan.

      • Kyllä minusta ainakin etunimen voi paljastaa heti. Se lieneekin kohteliasta, ja niin tekevät useimmat nettinaisetkin, kenen kanssa olen keskustellut.


      • Oikein. Pitäkää henkilökohtaiset tiedot piilossa niin kauan kun olette pelkästään netissä. Yksityiskohtia yhdistelemällä on mahdollista saada esiin pelottava määrä tietoa ihmisestä eikä tuntemattomien tarkoitusperistä ja rehellisyydestä ole mitään takeita.

        Prepaid-puhelin on hyvä tapa piilottaa oikea nimi kunnes salaisuuden verhoa voi avata.

        Liikaa tietoja ei kannata paljastaa treffeilläkään, koska jotkut eivät osaa lopettaa ja jäävät häiritsemään toisen elämää. Koti ja työpaikka kannattaa pitää piilossa.

        Turvallisuuden ei toisaalta pitäisi estää mukavaa treffaamista.


      • näinpä...
        m36-intj kirjoitti:

        Kyllä minusta ainakin etunimen voi paljastaa heti. Se lieneekin kohteliasta, ja niin tekevät useimmat nettinaisetkin, kenen kanssa olen keskustellut.

        Ei kyllä voi antaa etunimeäkään, jos on harvinaisempi nimi eikä mikään tusina Mika, Marko, Hanna tai Sanna....


      • HUUUUUIIIIIII
        p358 kirjoitti:

        Oikein. Pitäkää henkilökohtaiset tiedot piilossa niin kauan kun olette pelkästään netissä. Yksityiskohtia yhdistelemällä on mahdollista saada esiin pelottava määrä tietoa ihmisestä eikä tuntemattomien tarkoitusperistä ja rehellisyydestä ole mitään takeita.

        Prepaid-puhelin on hyvä tapa piilottaa oikea nimi kunnes salaisuuden verhoa voi avata.

        Liikaa tietoja ei kannata paljastaa treffeilläkään, koska jotkut eivät osaa lopettaa ja jäävät häiritsemään toisen elämää. Koti ja työpaikka kannattaa pitää piilossa.

        Turvallisuuden ei toisaalta pitäisi estää mukavaa treffaamista.

        HYSSSS HYSSSSS hySSSSS! ettei vaan kukaan tiijä Sinusta liiiiiikkaa!! APUUUUVVAA!! mItähÄN JOS KATTOISIT Peillin kysyt rehellisesti itteltäs että mitä niin PAS*kaa olet tehnyt niille nettitreffaajilles että ne jää stalkkeroiman tai vihastuu sinuun ja häiritsee sinun elämääsi? Et ollut siis alun alkaenkaan hakemasa seuraa elämääsi, vaan hyväksikäyttämässä valehdellen luvaten yhteistä tulevaisuutta että saisit seksiä?
        Prepaid-puhelin! Punainen vaaaran lippu! Älä jatka tutustumista, ÄLÄKÄ AINAKAAN ANNA SEKSIÄ!! Kun vauvanne syntyy, se ei tiijä isäänsä!!


    • Kyllä...

      Ensitapaamisella viimeistään täytyy esitellä itsensä koko nimellä,
      tavallisesti nimet on olleet jo tiedossa.
      Minä kun annoin nimen ja puh.nron muutaman päivän viestittelyn jälkeen niin toisesta ei kuulunutkaan enää mitään.

    • hoopoja ihmisiä

      Tietosuojavaltuutettu hirvitteli joskus uutisissa ihmisten käyttäytymistä
      netissä, kun ihmiset on liian avoimia ja kertovat kaiken itsestään
      netissä. Hän ei suositellut antamaan liikaa tietoja itsestään täysin
      tuntemattomille ihmisille ja tahoille netissä.
      Kuka hoopo yleensä edes kertoo kaiken itsestään netissä henkilölle,
      jota ei ole koskaan tavannut, eikä tule ehkä koskaan tapaamaankaan.
      Eihän kukaan ala bussipysäkilläkään kertomaan elämäntarinaansa,
      nimeään, osoitettaan, puhelinnumeroaan ja muita tietojaan muille
      bussipysäkillä seisoskelijoille, täysin tuntemattomille ihmisille.

    • eienääkaikenlaisia

      Hyvä tapa tarkistaa, onko toinen asiallinen, on puhua puhelimessa suhteellisen spontaanisti ilta-aikaan (sovitusti toki). Eilen keskustelin miehen kanssa, jonka piti olla jo suhteellisen vapaa. Puhui välillä ihan hiljaa, vaihtoi paikkaa, ei keskittynyt, meni parvekkeelle, lähti asunnosta...

      • eitosiaanenääkaikenl

        No, ukko kulta se sählää, kun yrittää peitellä.


    • ap

      yleensä MIEHET ei anna nimeä, koska Eniron palvelusta löytyy osoite tiedot, joista selviää asuuko samassa asunnossa muita. Itse tarkistan aina osoitteen. Muistissa on vieläkin se raiskaaja murhaaja mies joka tappoi sen tytön joka tuli treffaamaan sitä jonnekkin mökille. Nimi ja googletus olisi voinut pelastaa sen naisen hengen. Murha.infosta olisi voinut löytyä tietoa siitä miehestä että se on jo aiemmin murhannut tai raiskannut jonkun. Joten aloitukseni onkin kohdistettu NAISILLE, ei miehille.

      • 1+2

        Olet toisaalta ihan oikeassa, mutta jotkut raiskaavat tai murhaavat vain yhden ainoan kerran elämässään ja tekojensa uusijatkin tekevät joskus sen ensimmäisen tekonsa. Joten mitään 100% takeita turvallisuudesta ei ole silloinkaan, vaikka miehen tausta olisi ns. puhdas.

        Kenenkään naisen ei pitäisi koskaan mennä KENENKÄÄN täysin tai lähes tuntemattoman miehen kanssa minnekään mökille tai muuhun syrjäiseeen paikkaan treffeille. Se on yksinkertaisesti uhkarohkeaa ja typerää. Ekoja treffejä ei kannata sopia edes jomman kumman kotiin, vaan jonnekin julkiselle paikalle, jossa on koko ajan muita ihmisiä.

        Mutta tällaisten juttujen liiallinen pohtiminen ja pelkääminen ei tietenkään ole hyväksi sekään. Siinä voi käydä niin, että ei kohta uskalla tavata enää ketään. Tai että pilaa omilla epäilylllään mahdollisen hyvänkin suhteen jo ennen kuin se on edes alkanut.


      • ....mies

        Pitääkö vielä tänä päivänä joku tervepäinen ihminen julkista puhelinnumeroa? No ei ainakaan tervepäinen juu.

        Ei todellakaan löydy tietojani enirosta. Salaisella numerolla on menty jo pari vuosikymmentä. Itse olin aivan järkyttynyt kun naamakirja aikoinaan tuli. Ihan täyspäisenä pitämäni ihmiset laittoi sinne oman nimensä kuvan kera ja monet vielä läjäpäin muitakin henkilökohtaisia tietoja. Ei vinetto mihin tää maailma on menossa!

        Juu ei todellakaan jaella yhtään minkänlaisia tietoja netissä, eikä vielä ensitreffeilläkään. Ensin vinopino tekstittelyjä netissä. Sen jälkeen useampi puhelu puhelimessa (jos siis niin pitkälle on päästy). Sitten mahdolliset ensitreffit, joilla ei luonnollisesti paljastella mitään henkilökohtaisia tietoja. Sitten jos on edetty niin pitkälle, että takana on jo useammat treffit, niin voidaan etunimi paljastaa, mutta vielä siinäkin kohtaa kannattaa vakaasti harkita, kannattaako sukunimeään paljastaa. Maailma on valitettavasti umpihulluja täynnä ja erityisesti niitä liikkuu nettipalstoilla.

        Tätä mieltä on 40 poikamies, joka ei kuitenkaan ole vannoutunut sellainen, vaan suhteita on takana sangen kohtuullisesti, aina yhdenyön jutuista pitenpiaikaisiin monivuotisiin seurustelusuhteisiin. Niitä suhteita tosin ei ole hankittu netistä, vaan ihan oikeasta elämästä. Nimiä ei siltikään ole kerrottu, kuin vasta siinä kohtaa, kun on näyttänyt selkeästi siltä, että vakavampaan suhteeseen ollaan menossa. Yhden illan panot ovat siis jääneet tyystin vaille nimitietoja.


      • 8+20

        Mitäs jos on sama nimi ja asuinpaikka kuin jollain rikollisella? Googletus ja nainen ei varmasti tule treffeille. Enirosta ei todellakaan löydy tietoja jos puhelinnumero on salainen. Ja jos puhelinnumero on salainen, ei se tarkoita että on prepaid-liittymä tai muuten hämärä tyyppi. Osoitetietoja ei saa edes väestörekisterikeskuksesta, jos on kieltänyt sen. Itse olen melkein joutunut sen kerran tekemään naispuolisen ahdistelijan vuoksi. Murha.info tai google ei ole mikään rikosrekisteri, jos tietoja ei löydy, voi silti kyseessä olla rikollinen. Ja muutenkin joskushan ne rikokset on tehtävä ensi kertaa, jos sille tielle lähtee.


      • sie uot hauska
        1+2 kirjoitti:

        Olet toisaalta ihan oikeassa, mutta jotkut raiskaavat tai murhaavat vain yhden ainoan kerran elämässään ja tekojensa uusijatkin tekevät joskus sen ensimmäisen tekonsa. Joten mitään 100% takeita turvallisuudesta ei ole silloinkaan, vaikka miehen tausta olisi ns. puhdas.

        Kenenkään naisen ei pitäisi koskaan mennä KENENKÄÄN täysin tai lähes tuntemattoman miehen kanssa minnekään mökille tai muuhun syrjäiseeen paikkaan treffeille. Se on yksinkertaisesti uhkarohkeaa ja typerää. Ekoja treffejä ei kannata sopia edes jomman kumman kotiin, vaan jonnekin julkiselle paikalle, jossa on koko ajan muita ihmisiä.

        Mutta tällaisten juttujen liiallinen pohtiminen ja pelkääminen ei tietenkään ole hyväksi sekään. Siinä voi käydä niin, että ei kohta uskalla tavata enää ketään. Tai että pilaa omilla epäilylllään mahdollisen hyvänkin suhteen jo ennen kuin se on edes alkanut.

        he raiskaavat ja murhaavat vain yhden ainoan kerran elämässä??HAHAH HAHAHA HAHA HAHAH HAHA HAHAH HAHAH HAHAH HAHH HAHAH HAHAH HAHAH !!!!!! Ai tarkoitat varmaankin kolmoismurhaaja juha Valjakkalaa, eli Nikita Fouganenthea???? Hänhän oli just äsken vapaalla, puhumattakaan Matti Nykäsestä, vapaalla oleva puukottaja, tai Ne espoolasten Heinoset jotka poikajoukko upotti mereen kännyköiden takia, ne 3 ON VAPAALLA JALALLA JUST NYT!!! TAI 21 V. päästä Breivig, tai ne 3 miestä jotka raiskas 2 naista hotellissa , pääsivät heti vapaalle jalalle, ne amerik. jaliksen pelaajat! Tyttö, ota ote todellisuudesta!!!!!


      • 1+2
        sie uot hauska kirjoitti:

        he raiskaavat ja murhaavat vain yhden ainoan kerran elämässä??HAHAH HAHAHA HAHA HAHAH HAHA HAHAH HAHAH HAHAH HAHH HAHAH HAHAH HAHAH !!!!!! Ai tarkoitat varmaankin kolmoismurhaaja juha Valjakkalaa, eli Nikita Fouganenthea???? Hänhän oli just äsken vapaalla, puhumattakaan Matti Nykäsestä, vapaalla oleva puukottaja, tai Ne espoolasten Heinoset jotka poikajoukko upotti mereen kännyköiden takia, ne 3 ON VAPAALLA JALALLA JUST NYT!!! TAI 21 V. päästä Breivig, tai ne 3 miestä jotka raiskas 2 naista hotellissa , pääsivät heti vapaalle jalalle, ne amerik. jaliksen pelaajat! Tyttö, ota ote todellisuudesta!!!!!

        Sinun kannattaa lukea viestini uudestaan, erityisesti sen ensimmäinen virke. Ja kuvittele samalla, että virkkeen kuudes sana on kirjoitettu isoilla kirjaimilla tai alleviivattu. :)


    • Salaiset tiedot

      Musta ei löydy mitään tietoja, vaikka nimeni antaisinkin...

      • sininen22

        Ole onnellinen. Minun ei tarvitse kertoa muuta kuin mitä teen työkseni, niin nimeni saa helposti selville.
        Nettiaikoinani pitikin kertoa aluksi vain ala, jolla työskentelen. Toki melko pian kirjoiteltiin työposteihin.


    • avoimuus

      Minä kyllä olen antanut puhelinnumeron ja nimen kaikille halukkaille. Sähköpostiosoitteitakin minulla on vain yksi kappale - samaa käytän töissä - eikä ikinä ole ollut mitään ongelmia tämän takia. Ehkä se johtuu siitä että olen mies.

      Olen myös antanut monia pakkeja ja laittanut suhteita poikki - ei ole kukaan alkanut häiriköimään. Ehkä sekin johtuu siitä että olen mies.

      Nimelläni löytyy netistä jonkin verran tietoa.

      Minä en ymmärrä tätä netin salamyhkäisyyttä, että muutaman viestin jälkeen annetaan etunimen eka kirjain, sitten vähän myöhemmin koko etunimi.. sp-osoite on joku keksitty jne. Hohhoijjaa.. Minä kun yritän olla rehellinen niin netissä kuin live-elämässäkin, eikä ole suurempia luurankoja kaapissa piiloteltavana..

      • avoimuus

        Ai niin, viime viikolla laitoin profiilin yhdelle deittipalstalle ja otin kuvat itsestäni sinne samana päivänä.. että nekin on aika tuoreet =)


    • haahaa........

      Ja ensin tietysti esittelet itsesi koko nimelläsi vai mitä?

      • ....................

        Kyllä niitä vain löytyy, joilla sähköpostiosoitteessa on oikea nimi. Oman saa kyllä, mikäli olen aikeissa kutsua treffeille, eikä ole kyseistä menettelyä vielä tarvinnut katua. Mutta joku järki sentään pitää olla.


      • erkkieräs
        .................... kirjoitti:

        Kyllä niitä vain löytyy, joilla sähköpostiosoitteessa on oikea nimi. Oman saa kyllä, mikäli olen aikeissa kutsua treffeille, eikä ole kyseistä menettelyä vielä tarvinnut katua. Mutta joku järki sentään pitää olla.

        "Kyllä niitä vain löytyy, joilla sähköpostiosoitteessa on oikea nimi. Oman saa kyllä, mikäli olen aikeissa kutsua treffeille, eikä ole kyseistä menettelyä vielä tarvinnut katua. Mutta joku järki sentään pitää olla"

        Niin tai ainakin pitäis olla. Tossa sun touhussa sitä ei valitettavasti ole. Ole onnellinen, ettei ole vielä tarvinut katua. Tulet kyllä huomaamaan, kun tulee eteen tapaus, jonka jälkeen et voi enää sanoa samaa. Itselläni on ollut pari hankalampaa tapausta, joista toisen kanssa meni todella vaikeaksi, kun ilmoitin, että en halua enää tapailua jatkaa. Ei meinannut nainen luovuttaa millään ja pommitti viesteillä todella pitkään, satunnaisesti vielä vuosien jäkeenkin.


      • ....................
        erkkieräs kirjoitti:

        "Kyllä niitä vain löytyy, joilla sähköpostiosoitteessa on oikea nimi. Oman saa kyllä, mikäli olen aikeissa kutsua treffeille, eikä ole kyseistä menettelyä vielä tarvinnut katua. Mutta joku järki sentään pitää olla"

        Niin tai ainakin pitäis olla. Tossa sun touhussa sitä ei valitettavasti ole. Ole onnellinen, ettei ole vielä tarvinut katua. Tulet kyllä huomaamaan, kun tulee eteen tapaus, jonka jälkeen et voi enää sanoa samaa. Itselläni on ollut pari hankalampaa tapausta, joista toisen kanssa meni todella vaikeaksi, kun ilmoitin, että en halua enää tapailua jatkaa. Ei meinannut nainen luovuttaa millään ja pommitti viesteillä todella pitkään, satunnaisesti vielä vuosien jäkeenkin.

        Hankalista tapauksista ei ole ollut puutetta saati etteikö joku olisi raivostunut ja haukkunutkin jostain aivan tyhjästä. :) Ovat vain paljastuneet hyvissä ajoin.


    • Miesmies

      Minäkin kysyn heti osoitteen ja puhelinnumeron,,,jos ei anna on nainen huijari.
      Näin miehenä pitää toimia.

      • "sokkotreffit"

        on se mukava mennä sokkotreffeille kun vastaan tulee se somali raiskaaja mies joka teki fistelin sille raiskaamalleen tytölle oulussa tai jossain. Eli puukolla muotoili alapään uusiksi niin että tyttö käyttää vaippoja loppuelämänsä. Mut onnee vaan! Kyllä elämä opettaa suakin...Suomessakun ei tunneta vankilatuomioita raiskaajille. Ja noin puolella istumisella pääsee perhamurhaajatkin, mitä nyt 4 vuotta istuu nää jätkät, sit ehdonalaiseen vapauteen, ja treffeille!


    • avoimuus

      ´Minulleko nuo oli tarkoitettu?

      Kyllä - sähköpostiosoitteeni on muotoa etunimipistesukunimiatjotainpistefi. Minulla on myös käytössä vain yksi puhelinnumero, ollut sama jo 12 vuotta. Eikä koskaan ongelmia tämän takia.

      Jos joku nainen ottaa satunnaisesti yhteyttä pitkän ajan jälkeen tyyliin - moi mitä kuuluu - niin ei se minua haittaa yhtään.

    • panomies

      munaa voin antaa,en nimeä

    • just joo

      Kyllä täytyy olla päässä vikaa, jos heti haluaa tietää toisen koko nimen, puhelinnumeron ja osoitteen. Ehkä nämä on niitä mitä tehtiin lapsena, laitetaan nimet nimet allekkain ja "loves" sana alimmaiseks ja pienen laskukikkailun jälkeen saadaan rakkausprosentti.

    • Ei ihmisestä googlettamalla mitään tietoja löydy, jos hän ei ole niitä itse mihinkään pannut, esim. rekisteröitynyt sosiaalisiin yhteisöihin.

      • hähähäh

        MAISTRAATTIIN JA OSOITEPALVELUUN KUN SOITTAA NIIN ALKAA LÖYTYÄ POJU SINUN KAIKKI TIEDOT!


      • 9+13

      • hähähäh kirjoitti:

        MAISTRAATTIIN JA OSOITEPALVELUUN KUN SOITTAA NIIN ALKAA LÖYTYÄ POJU SINUN KAIKKI TIEDOT!

        Entä sitten? Ei salattavaa.


    • Kyllä minä olen antanut nimeni välillä heti ekassa viestissä jos nainen on vaikuttanut sopivalta. Lähinnä tosin niin että katsopas tuon nimistä henkilöä Facessa niin näkee kuvani.

      Tosin aika vainoharhaista on jos nimeä ei millään anna. Itse ainakin allekirjoitan viestini omalla nimellä (joo kaimoja on tuhansia Suomessa mutta kuitenkin).

    • no huhhuh92

      No johan pomppas.

      Ymmärrät kai, että tämä on täysin verrattavissa siihen, että kaupan jonossa joku aivan tuntematon, jota et ole koskaan nähnyt tulee kysymään "saisinko koko nimesi?". Antaisit siis huoletta? Minä en ainakaan. Ei ole ihan vainoharhaisten pelko, että joku läähättäjäsetä hakisi tietojasi esim enirosta/020202 tuolla numerollasi. Mikäli et siis tiedä, nimellä saa haettua tietoja.. Varsinkin jos on hieman pienempi paikkakunta ja harvinaisempi nimi, etenkin sukunimet, on melkein varma, että sieltä ei tule kuin 1 henkilö ja ne ovat sitten sinun tietosi, mitä se toinen saa. nimi, puhelinnumero, osoite, yms. Tai facebookista saa etsittyä.
      Eletään kuitenkin vuotta 2012, kannattaisi hieman paneutua siihen, mitä kaikkea henkilöstä voi saada selville pelkän nimen ja kaupungin perusteella, niin saatat ymmärtää, miksi täysjärkiset eivät niitä tietojaan levittele.

      Etunimen voin paljastaa jos toinen kysyy sitä, muuten menen treffeille ja sitten kasvotusten esittelen itseni. Koko nimeäni en anna, jos toinen ei sitä ymmärrä niin antaa olla, eipä ole minun ongelmani.

      Ja ihan vinnkinä, helpoin tapa naisille (tai meille miehillekkin) karsia nuo kaikki huijarit, varatut, valehtelijat ja muut petturit sekä rikolliset, on sopia treffit mahdollisimman nopeasti. Päivä tai pari juttelua sielä netissä, että saa jonkinlaista kuvaa voisiko meillä olla tarpeeksi yhteistä, että molemmat saattaisivat kiinnostua. Sitten sinne kuppilaan juomaan teet/kahvit tai mihin päätetäänkin mennä, ja katsotaan sujuuko juttu sillä tavalla, kuin netissä. Mitään rakkautta ensisilmäyksellä, tai "kohtaako kemiat" roskaan en usko, kyllä ne voivat vaatia hieman useammatkin treffit, ja sen, että oikeasti tuntee toista hieman paremmin. Ainoastaan jos ulkonäkö on täysi turnoff, joudun sulkemaan sen oven. Kuitenkin, kun ehkä joka kymmenes ikäiseni nainen on tälläinen "turnoff" eli oikeasti todella ruma, ei siitä ole vaaraa. Omasta mielestäni perusnätti, vähän meikkiä käyttävä itsevarma nainen on jotain niin kaunista, ettei minulla ole mitään kiinnostusta blondibimboihin, joita tuolla nettideiteillä aina välillä pörrää hakemassa huomiota.

    • TittaPäDej

      Provoa provoa, jos nainen on niin tyhmä että pistää kaikki tietonsa heti kuvioihin mukaan niin siitä sitten vaan.

      Ei tää nettideittailu ole mistään henkilötiedoista kiinni vaan siitä, että uskaltaa vaihtaa ajatuksia ja tavata sen "mystisen" henkilön joka on langan toisessä päässä.

      • OTA ONKEES HYVISSÄ A

        NO, KULTSI, SITTEN KUN SINUA ON KUSETTANEET 150 MIESTÄ JOISTA 2 PUHUI TOTTA, JA OOT TUHLANNU AIKAAS JA RAHAAS HEIJÄN PELLEILYIHIN VUOTTA, NIIN ALKAA MINUN OPETUKSET MAISTUA!!!!!
        ALKAA NÄÄS **TUTTAAA KUN TULEE SE 151:S MIES JOKA PUHUU PAS*AA IÄSTÄÄN, KOTIPAIKASTAAN, SIVIILISÄÄDYSTÄÄN, TAI MISTÄ HYVÄNSÄ!


    • Yks näkökulma..

      Töllöstä taisi pari kuukautta takaperin tulla ohjelma, jossa oli ihmisiä, joiden identiteetti oli varastettu tai joiden "nimi oli loattu" netissä. Paras puolustus näillä ihmisillä oli se, että he tulivat itse esiin, oikeilla kuvilla ja korjasivat nimellään löytyvää väärää informaatiota netistä. Ongelma nimittäin oli eräälläkin henkilöllä, että kun hän haki työpaikkaa, niin googlettamalla löytyi vain väärää informaatiota hänestä. Samoin toimittajan kohdalta löytyi vain haukkumaviestejä eri foorumeilta, joten toimittaja kokeili googlen hakutulosten optimointia ja onnistui antamaan googlettajille positiivisemman kuvan itsestään, sillä totuushan on edelleen netissä, ettei kukaan jaksa klikkailla kolmea sivua pidemmälle.. edes googlen hakutuloksissa.

      Eli nettikammoiset: Haluatteko luoda virtuaaliprofiilinne itse vai annatteko sen muiden tehtäväksi?

    • Pidän oikeat henkilötietoni ja p358-profiilin visusti erillään. Oikealla nimelläni Google antaa blogini, ammatilliset tietoni, kuvani ja jopa videoituja esityksiäni aivan kuten pitääkin. Linkedin:stä löytyy lisää ja Facebook:ssakin minulla on puhdasta kaupallista mainontaa.

      p358 on täysin toinen juttu. Se näkyy vain Suomi24:ssä, sen keskustelupalstalla ja chatissa. Teen tahallani sen kytkemisen oikeaan henkilöllisyyteeni vaikeaksi jättämällä kertomatta tärkeitä yksityiskohtia itsestäni etenkin näissä keskusteluissa. p358:n sähköposti on tietenkin virtuaalinimellä varustettu Suomi24-sähköposti eikä mikään [email protected]. Profiilissa ei ole kuvaa eikä etenkään kuvaa, josta olisin tunnistettavissa tai löydettävissä kuvahaulla.

      Ymmärrän AP:n halun lähteä valikoimaan deittikumppaneita henkilön oikean henkilöllisyyden avulla. Valitettavasti se ei käy vaan "Ei tää nettideittailu ole mistään henkilötiedoista kiinni vaan siitä, että uskaltaa vaihtaa ajatuksia ja tavata sen "mystisen" henkilön joka on langan toisessä päässä. " Nopea pikatapaaminen turvallisessa paikassa avaa yhteyden todellisuuden henkilöön.

      Deittaajien pitää tulla pois verkosta ja tavata oikeita ihmisiä. Sokkotreffit eivät tietenkään ole mikään sitoumus kenellekään. Niitä pitää harrastaa kevyin perustein ja usein.

      • ..................

        Eikö se ole sitten sama ängetä sinne baariin, tosin saattaahan sitäkin kautta saada ikävän riippakiven. :) Netissä taitaa päteä aivan samat luonnonlait kuin muuallakin ja toiset ovat alttiimpia kusetuksille (heihin oletettavasti tehdään niiden avulla vaikutus) ja toiset kykenevät välttämään sudenkuopat ilman mitään vaikeuksia.


    • oletkoitsekäsvaatija

      Muista kuitenkin sääntö nro 1. Ennen kuin vaadit toiselta tietoja, olet kertonut omasi ensin. Muuten olet itsekäs ja omahyväinen idiootti, toki sellaisen piirteen paljastuminen heti alussa on hyvä asia, jotta toinen säästää aikaansa ja poistuu.

    • avoimuus kunniaan

      Mitä te ihmiset pelkäätte? Hankkikaa vähän massaa, parta, kalju ja Harley Davidson niinkuin minä tein. Ei kukaan halua tulla pelleilemään tai kusettamaan vaikka olen äärimmäisen kiltti mies. Ja tämä tarina on tosi.

    • Poksuko

      "Nainen, jos haluat säästää kallista aikaasi ja vaivaasi, käräytät kaikki huijarit, varatut, valehtelijat ja muut petturit, rikolliset , raiskaajat jne kun kysyt heti tutustumisen ja kirjoittelun alussa miehen koko nimen. Rehellinen kertoo avoimesti kaiken itsestään mitään salailematta, eikä hänellä ole mitään piiloteltavaa!"

      Vaatia aina voi, mutta se on sitten eri asia saako vastausta. Ottaen huomioon sellaisen pienen epäkohdan, että moni nainen ei halua kertoa itsestään ekoissa viesteissä välttämättä mitään - edes nimeään. Miksi tuolloin miehen tulisi kertoa koko nimensä, jos vastaavasti nainen haluaa esiintyä anonyymisti kertomatta ehkä mitään muuta kuin etuniminsä ?

      Peräänkuulutat paljon rehellisyyttä, mutta ainakin minun mielestä sen pitäisi koskea heti alusta pitäen molempia osapuolia - ei vain miestä.

    • huijattu ? nainen

      En ole aikaisemmin harrastanut nettideittailua mutta nyt kesällä tein sen ensimmäisen kerran. Tosin menin ulkomaalaisten kanssa deittailemaan koska en halunnut kokeilla sitä suomalaisten kanssa, vielä.

      No siinähän kävi sitten niin että ihastuin yhteen tyyppiin ja juteltiin melkein joka päivä. Äskettäin sain häneltä kutsun Zooskiin jota vähän ihmettelin. No vastasin kutsuun ja kohta huomasin että hänellä oli siellä ihan eri nimi mutta sama kuva.
      Pistin heti viestiä että mitä helvettiä tää oikein on. Mies alkoi heti inttämään että se on hänen oikea nimensä. Jatkoin salapoliisin työtäni ja muistin sitten yhden valokuvan jota olin ihmetellyt jo aikaisemmin. Hänellä oli omien kuvien joukossa eräs kuva joka oli eri henkilön kuva, tarkistin vielä asian moneen kertaan. Nyt hermostuin jo kunnolla ja kysyin siitä kuvasta. Lisäksi kerroin että en oikeasti enää tiedä kenen kanssa keskustelen kun nimiä on monta ja kuvissa esiintyy ihan toinen ihminen. Tyyppi suuttui eikä ole vastannut viesteihini sen jälkeen. Kuitenkin hän antoi puhelinnumeronsa minulle jo aikoja sitten, onneksi en antanut omaani . Koskaan kun ei voi tietää kenen kanssa juttelee :( Tämä tapahtui siis ulkomaalaisen kanssa, onko jollakin kokemuksia vastaavanlaisesta kotimaassa ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      424
      2962
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2286
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      349
      1996
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1903
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1757
    6. 158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1052
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe