Kahvipaasto 10 päivää!!

Juon joka aamu ennen kuin lähden kouluun kupillisen kahvia johon lisään sokeria. paljon lähtisi kiloja viikossa?

7

1560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hjjjn

      riippuu paljo ylimääräistä. jos esimerkiksi 15kg ylipainoa niin ehkä hyvällä tsäkällä 5kg, jos on 5kg ylimäärästä nii varmaa jotai neljä.. tiedä sitten

    • tiedänmistäpuhun

      No HUH HUH!

      Eikö kukaan tajua kuinka paljon kuonaa kahvi kerää elimistöön? Myös mustatee olisi paaston aikana huono.. Mikset joisi vihreää teetä? Mikä ihmeen älyvapaa idea tää ny oli.

      Kuonat tustkin lähtis liikkeelle kovin hyvin, joten paino ei putoa niin paljon varmaan mitä terveellisellä paastolla. 4kg veikkaisin riippuen tietty lähtöpainosta.. monesti normipainoiset naiset saavat 5kg jo viikon vesipaastolla, mutta tästä nesteitä on yleensä se 2 jne...

      • PieniTarkennus

        Vihreässä ja mustassa teessä ei ole muuta ero kuin väri. Ihan samaa kamaa. Valmistusmenetelmä vähän eri.


    • Marge

      Mikä on se tieteellinen ja fysiologinen fakta että kahvi muka kerää kuonaa elimistöön? Näyttäkää mulle se artikkeli kautta tutkimustulos niin uskon. Muutoin höpönlöpöä.

    • 8978

      Juo mitä haluat mutta jätä sokeri pois.
      Jätä sokeri pois muustakin mitä syöt.

    • eieieieijavieläkerranei

      Onhan kahvilla todettu terveyshyötyjäkin. Sen sijaan on aivan järjetöntä laihduttaa SOKERILLA. Sokeri on kasvista eristettyä puhdasta (mutta ihmiselle haitallista) energiaa. Se ei sisällä mitään ravintoaineita (vitamiineja, hivenaineita, kuitua, antioksidantteja ym,), mutta sen aineenvaihdunta kyllä kuluttaa niitä elimistössä.

      Kun ihminen syö hyvin ravinneköyhää ruokaa (joka sisältää paljon valkoista viljaa ja sokeria, heikkolaatuista rasvaa ym., kuten monet leipomotuotteet ja virvoitusjuomat ja mehut), niin suoliston tärkeät bakteerit eivät saa ravintoa. Ja ne lähettävät ihmisen aivoille viestin, että "meillä on nälkä". Suoliston bakteerit elävät jätteistä eli kuidusta. Näin ollen sokeridieetti ei toimi, se saa ihmisen ahmimaan ennemmin tai myöhemmin.

      Toinen asia on proteiinin puute. Laihduttaja tarvitsee proteiineja. Mitä vanhempi tai sairaampi ihminen on, sitä suurempi ongelma on. Jos proteiinin saanti on vähäistä, elimistö kuluttaa energiaksi omia lihaksiaan, jolloin lihasmassa vähenee, perusaineenvaihdunta alenee ja painon hallinta vaikeutuu ennestään. Ehkäpä aloittaja on jo huomannut tämän 6 vuodessa?

      Jos oletetaan, että laihduttaja on oikeasti ylipainoinen, on hänelle keskimääräistä suuremmalla todennäköisyydellä myös rasvamaksa, mikä aiheuttaa lisää metabolisia ongelmia. Maksasairailla esim. elimistön glukoosin uudismuodostus on kiihtynyt. Mikä näkyy, että vaikkei syö, verensokerit kohoavat. Ja raaka-aineeksi maksa käyttää tähän mm. ihmisen omia lihaksia (tästä syystä jotkut ovat kuin lapsen piirroksia pääjalkaisista: jättimäinen pallomainen keskivartalo ja tikkumaiset raajat - se on vakava hälytysmerkki!!!).

      Eli jos olet vaikeasti ylipainoinen, keski-ikäinen tai vanhempi tai jos sinulla on jo perussairauksia ja lääkityksiä, niin paras vaihtoehto on syödä perusterveellisesti ja tiheästi. Paastot toimivat vain tosi terveillä ihmisillä. Eli ei yli 10 h paastoa, päivällä syöminen 3 h välein ja joka aterialla pitää syödä jotain proteiinipitoista. Lisätietoa maksa- ja munuaisliiton nettisivuilta.

    • aamuateria_on_tärkein

      aamuateria on sun tärkein ateriasi. Kone lähtee käyntiin. Syö aamupalalla etenkin proteiinia ja hiilihydaattejakin. Aamupala käynnistää aineenvaihdunnan. Aamuaterian ansiosta näläntunne pysyy poissa pitkään. Useita pieniä aterioita päivän mittaan ja aineenvaihduntasi pysyy päällä. Vesi ja kahvi ovat myöskin hyviä aineenvaihdunnan buustereita. Heti kun tulee liian iso näläntunne kroppa menee automaattisesti säästöliekille eikö polta kaloreita tehokkaasti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe