Vilkastuiko teillä seksielämä uskottomuuden jälkeen?

Yllättynyt olen

Miehelläni oli suhde toiseen naiseen, josta jäi kiinni. Lopetti suhteen, muutama kuukausi pohdittiin jatkoa ja päätettiin uudestaan yrittää.
Seksi on ollut todella intohimoista, sitä on päivittäin ja paljon paljon parempaa kuin koskaan ennen.

Eihän tästä valittaa voi, mutta siltikin tuntuu todella oudolta. Onko joku muu kokenut vastaavaa?

27

1616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voihansentään

      Mies on ollut selvästi hyvässä opissa. :)
      Itse en vaan tiedä, voisinko nauttia seksistä, jos tiedän intohimoisuuden auenneen jonkun toisen myötä. Haluaisin olla se syy, miksi seksi on hyvää, en seuraus.
      Mistä voit edes olla varma että suhde on ohi? Voihan ylilataus johtua juuri jännityksestä ja salaisuuksista?
      Mutta hyvä teille. Itse en moisen kanssa enää seksiä harrastaisi, jos on täytynyt muualta hakea. Joku arvostus sentään.

    • yllättynyt olen

      ^^Kaikkea tuotakin on tullut mietittyä..

    • loppuolisi

      No hyvä, että olet edes miettinyt.
      Olen nimittäin täysin samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja. Menköön mies sinne, mistä oppinsa on saanut. En pystyisi rakastelemaan enää pettäjän kanssa.

    • näin kuulemma on

      Vastaus ihan asiantuntijan taholta minulle aikanaan : se on ihan normaalia, että seksielämä vilkastuu tuon jälkeen. Jos siis ei pettäjä lähde samantien, vaan ollaan vielä yhdessä ja mietitään tulevaa, vaikka mitään ratkaisuja ei olisi tehnytkään.
      Siihen vaikuttaa se shokki, joka on koettu, molemmin puolin, kun asia on tullut julki. Sitten kokee tarvetta läheisyyteen ja tosiaan, sitä todella himoitsee sitä puolisoaan ihan eri tavalla kuin aikasemmin.
      Meillä oli aika vilkas sänkyelämä ennen miehen kiinnijäämistä, mutta sitte se vasta tulikin vilkkaaksi, aamuin, illoin, töiden jälkeen. Olin aivan ihmeissäni, mutta terapeutti kertoi sen kestävän noin muutaman kuukauden. Ja niin se olikin, sen jälkeen vähän tasaantui. Mutta hyvänä jatkui senkin jälkeen.
      Riippuu, miten kukakin käsittelee näitä asioita. Millainen on ollut suhde ennen pettäjän kiinnijäämistä. Itse olen ollut aina sellainen, joka on tykännyt seksistä, joten en saanut mitään "valaistumista" sen osalta, mutta hyvältä tuntui.
      Toki tuli mieleen välillä se, että mies on ollut myös vieraassa vuoteessa, mutta se ei ollut minulle se ykkösjuttu. Enemmän satutti se, että on pystynyt valehtelemaan ja pitämään toista naista.
      Haukkukoot täällä nyt sitten minut kaikki ex-vaimot ja kakkoset, kun olen harrastanut vielä tuonkin jälkeen mieheni kanssa seksiä. Mutta kuten täälläkin on todettu, ei kaikki ole niin mustavalkoista ja vain pariskunta itse tietää, missä lopulta mennään. Ja saahan sitä seksistä nauttia, niinhän sitä tekevät nekin, jotka harrastavat yhdenyön juttuja. Itse ajattelin, että otetaan ilo irti niin kauan kuin sitä riittää ja vielä yli kahden vuoden jälkeen paljastumisesta, sitä riittää.
      Joten AP, nauti ja anna mennä, kyllä se elämä sinulle sitten näyttää sen suunnan, minne sinun tulee mennä. Mutta älä kiirehdi. Se vie aikaa, kunnes itsekin todella tiedät, mitä haluat. Mutta nyt, elä tässä ja nyt!

    • fatkojavain

      Minulle sillä on väliä olisiko mieheni vain sutaissut yhden yön jossain vai olisiko kyseessä tunnesuhde. Tunnesuhden jälkeen en sänkyyn enää menisi.

    • kunnollinen n

      Miten pystyt moiseen?Hyi ällöttääkin ajatella et ukko on just´muutama kk sitte pannu jotai lunttua ja nyt sitten sen ansiosta te paneskelette ku pienet kanit vai?Jotenki nyt vaan meni multa yli eli en ikinä edes suostuisi moisen enää.

      • jake993

        hohhoijaa, paljonko on kunnollisella naisella ikää ?
        ei varmaan paljoa..


      • Yllättynyt olen
        jake993 kirjoitti:

        hohhoijaa, paljonko on kunnollisella naisella ikää ?
        ei varmaan paljoa..

        Aika tyrmääviä vastauksia.. Enemmän parisuhteita päädytään jatkamaan tai ainakin yritetään jatkaa uskottomuuden jälkeen ja kyllähän parisuhteeseen seksi kuuluu. Meillä on molemmilla halua saada avioliitolle jatkumaan ja olisi tyhmää ajatella etten nyt sitten seksiä voi harrastaa enää.

        Mies sanoi heti kiinni jäätyään, että tunteita on mukana suhteessa ollut. Nyt kuukausien jälkeen on kuitenkin tullut ajatukseen, ettei ne tunteet kohdistuneet ihmiseen vaan siihen tunteeseen, että oli mielenkiintoinen ja haluttu yms.

        Käymme pariterapiassa ja muutenkin olemme nyt päättäneet panostaa kaikin keinoin, jotta suhde molempia jatkossa tyydyttää.


    • kfjjjjjjjj

      Jos mies käy vieraissa ja jää kiinni, niin seksielämä siis vilkastuu sen jälkeen?? Ok. Mutta tapahtuuko samoin, jos nainen käy vieraissa ja jää kiinni? Minulla on kyllä se käsitys, että monilla miehillä voi potenssi päinvastoin hiipua, jos vaímo on käynyt vieraissa.

      • Anonyymi

        Toimii myös toisinpäin. Vilkaistui uuden parisuhteen tasolle, mukana paljon intohimoa. Näissä tapauksissa jossa seksielämä vilkastuu, on todennäköisesti tilanne se että pari haluaa olla yhdessä. Halutaan näyttää seksin kautta, että haluaa toista.


    • tuulinen pivä..

      Ihan puppua kirjoitatte täällä, hetkeksi voi seksielämä vilkastua mutta loppuu kun takaraivossa jyskyttää pettäminen..niin se vaan menee ihan ihmisiä ollaan ei kaneja :))

    • siitäs saivat

      meilläkin vilkastui, mutta tein sen kostaakseni kakkoselle, heti eron jälkeen eli mies petti kakkosta heti..

    • hiffu9

      Aika huonolla kantilla on parisuhde, jos tarvitaan syrjähyppy ja petollinen uskottomuus vilkastuttamaan seksielämää. Ap elää jossain ruusunpunaisissa haaveissa, kuitenkin totuus on se, että mies petti ja todennäköisesti tekee sen uudestaankin. En itse huolisi miestä takaisin, jos olisi vieraissa käynyt. Se toinen nainen olisi sen jälkeen aina mielessäni kun seksiä harrastetaan. Todennäköisesti miehesi ajattelee häntä ja sen takia seksinne on nyt parempaa. Joku syy siihen oli, että ne tunteet aikanaa heräsivät.

    • Ilahduttava yllätys

      Noin kävi meilläkin. Vuosien avioliiton jälkeen miehellä oli lyhyt romanssai, josta jäi kiinni. Halusimme kuitenkin jatkaa avioliittoamme ja seksi kyllä parani. Jotenkin tuollaisessa käännekohteessa löysimme toisemme uudelleen kiireisten pikkulapsi vuosien jälkeen.

      Eli kyllä noin voi käydä. Seksi ja parisuhde nousi uudelle tasolle.

    • n42v

      Samalla tavalla meilläkin kävi. Ihmeteltiin myös asiaa yhdessä teraputin kanssa, tai siis me ihmettelimme, tarapeutti ei. Vähän samaa hän sanoi kuin joku jo aiemminkin kirjoitti, että shokkiherätys todellisuuteen, arki väistyy parisuhteen tieltä ja päältä, katse keskittyy parisuhteeseen. Ja itse ajattelimme, että se kertoi halusta jatkaa yhdessä. Pystyimme kääntymään parisuhteen pahimmassa hetkessä kohti toisiamme, emmekä toisistamme pois.

      Ja kyllä se alkukuukausien "yliaktiivinen" seksi laantui, vähän samalla tavalla kuin ihan suhteen alussakin käy. Ei se mihinkään hiipunut, mutta palasi pariin kertaan viikossa.

      Mutta ei seksillä poistettu yhtään kipua, vaikeutta tai pahaa oloa. Ne oli käytävä läpi ihan pohjia myöten. Mutta minua läheisyys ja seksi auttoi niissäkin tilanteissa, varsinkin kaikista epätoivoisimmilla hetkillä se, että mies pystyi pitämään sylissään ja ottamaan vastaan itkuni ja pohjattoman pahan oloni, auttoi aika paljon. Paradoksihan on se, Että pettäjä lohduttaa sitä jonka surun on aiheuttanut. Mutta niin sen täytyy antaa mennä jos haluaa olla yhdessä. Ilman läheisyyttä ei sitä voi käydä yhdessä läpi. Siksi ymmärränkin todella hyvin niitä, jotka eivät kertakaikkiaan siihen pysty. Jokaisen täytyy ratkaista asia omassa päässään ja tehdä sen mukaan, riippumatta muiden kommenteista.

    • Karvasta on

      Miesystäväni on äskettäin jäännyt kiinni pettämisestä, takana yli kymmnen vuoden suhde ja ihana lapsi. Minäkin olisin voinut hyväksyä yhden yön jutun tai vaikka montakin, mutta se että naiseen on luotu jo lähes vuoden kestänyt suhde. Kuulema mukana rakkauttakin, vaikka tapaamiset eivät ole voineet olla säännöllisiä. Kyllähän nainen sen tietää, että joku on pielessä, kun seksi eikä mikään kotona kiinnosta. Mies on kuin joku dementikko ennenkuin taas pääsee vieraisiin.

      Siinä unohtuu omalle naiselle luvatut lupaukset, eletty elämä, lapsi. Harmittavin juttu tässä on se että mies on ymmärtänyt väärin kieltäymiseni aiemmin seksiin. Asiaan liittyi minun murtumani, läheisten ihmisten kuolema ja elämän kriisiytyminen. Eli olin sairas, surullinen ja uupunut kipujen ja menetysten vuoksi.

      Lapsen puolesta harmittaa, tiedän ettei välimatkan takia tapaamiset ole mikään helppo. Hän on kuitenkin ollut hyvä isä. Meille ei voi enää tulla. Mietin pari viikkoa että annan vielä uuden mahdollisuuden lapsen takia, mutta tiedän että minut petetään myöhemminkin. Entistä vaimoakin on petetty monesti, minäkin olin toinen nainen, kun minulle mies valehteli suhteen todellisen tilan.
      En tiedä mikä miestä vaivaa, kehoitin taas kerran hakemaan apua. Kun on toisena naisena ollut tietää senkin maailman, vaikea on ikinä luottaa, kun tietää mihin mies pystyy.

      Mies paljasti lisää tapaamisten ja öiden määrästä, en ole mustasukkaista tyyppiä, mutta realismi on etten voi tätäkään elämää näin jatkaa. Jos jollakin on joku neuvo tähän tilanteeseen, mielellään kuulisin. Ajatukset on ihan riekaleina.

      • Jooopa

        Mitäs menit pettäjän kanssa. Olet taas yksi niistä lukuisista ykköstyneistä kakkosista, joka joutui maistamaan omaa lääkettään. Omapa oli valintasi.


      • joopa joo joo
        Jooopa kirjoitti:

        Mitäs menit pettäjän kanssa. Olet taas yksi niistä lukuisista ykköstyneistä kakkosista, joka joutui maistamaan omaa lääkettään. Omapa oli valintasi.

        Vielä pahempaa kuin uskaltaa uskoa rakkauteen ja luottaa toiseen ihmiseen petetystä luottamuksesta huolimatta, on kyynistyä ja katkeroitua noin kuin sinulle on käynyt!! Täällä purat pahaa oloasi muihin ja ilkut muiden kivuille kuin pikkulapsi "Hih, itsepä kerjäsit verta nenästäsi!" -tyylisesti. Kasva aikuiseksi!!


    • Miten paukut riittää

      Miehellä oli ainakin vuoden mittainen suhde toiseen naiseen, eikä meillä kyllä seksi loppunut missään vaiheessa. Kiinni jäämisen jälkeen seksiä sai parhaillaan kolme kertaa päivässä.

      • huono omatunto?

        Mulle tulee mieleen, että mies purkaa huonoa omaatuntoaan seksin kautta. Tavallaan hämää puolisoaan, saa hänen ajatukset siirtymään pois itse tapahtuneesta. Voisiko todellisuudessa olla niin?

        Kun mulla oli suhde vieraan miehen kanssa, niin seksi lisääntyi myös oman puolisoni kanssa. Huonoa omaatuntoa podin ja siltikin koko ajan teki mieli seksiä. Luulin, ettei mies tajua, kun jatkan samaan malliin. Tajusi se. Käryn käytyä seksi hetkeksi loppui. Sitten taas jatkui entistä kiihkeämpänä jonkun aikaa. Mutta ei pelkällä seksillä liittoa pidetä kasassa pettämisen jälkeen. Meille tuli ero.


    • n42v

      Kyllä mä ainakin myönnän, että meillä se seksin lisääntyminen liittyi juuri tuohon ajatusten saamiseksi hetkeksi pois pahasta olosta. Miehellä varmaan juuri siitä syyllisyydestä ja mulla ihan yleisellä tasolla. Molemmat tavallaan hämäsimme itsemme hetkeksi pois pahasta.

      Seksi oli ikäänkuin pakopaikka, jossa oli hetken ajan hyvä olla. Mutta ainakin meille oli ihan kamalan tärkeätä löytää sellainen paikka, sillä ilman hengähdystaukoja kaikesta pahasta olisi äkkiä tullut ihan loputtoman toivoton olo. Ulospääsy siitä hetkeksi toisen ihon kautta oli meille hetki hengittää ja olla lähellä. Ja kun muu elämä oli niin repivää ja kipeää, niin se haavainen ja henkisestikin alaston olo teki seksistä jollain tavalla erilaista. Se oli hyvin voimakasta, ja sitä on jopa hyvin vaikea selittää. Sovintoseksi on pientä siihen verrattuna.

      Itse mietittiin tätä seksiasiaa aika paljon silloin, ja jälkikäteenkin, ja molemmat totesimme, että syistä lopulta viis, seksi auttoi meitä pysymään toistemme lähellä ja kääntymään toisiamme kohti hetkenä, jolloin se tuntui muutoin niin mahdottoman vaikealta.

    • näin meilläkin

      Samaa meillä nyt, hyvää vereslihalla olevaa seksiä. Ihan hiton hailee miksi. Onneksi on näin.Ei tätä muuten jaksaisi.

    • ghghghhg

      Sairas tapa ajatella teillä. Ei ketään voi omistaa :D

    • kosdjfp

      Jotain meni nyt edellisestä viestistä ohi?

    • Kaikenlaisia vastauksia ihmisltä, jotka eivät ilmeisesti ole lukeneet alkuperäistä juttua.
      Mielestäni tuossa on hyvät mahdollisuudet onnelliseen loppuun, jos ymmärrät mistä on kysymys. Olette selvitelleet asiat keskenään, siitä voi saada paljon voimaa suhteeseen. Älkää päästäkö asioita (seksi ja puhuminen) enää rempalleen, niin elämä hymyilee, eikä kukaan kolmas pääse väliin. Kannattaa ottaa vaikeatkin asiat käsittelyyn, sitten arki ei yllätä.

      Moni ei tuota ymmärrä, vaan ajan tyylin mukaan valitaa "helpoin" vaihtoehto, niitähän täällä tyrkytetään.

    • Anonyymi

      Varattiin mökki, menin autolla mökille siellä oli kasi mieheni kaveria jo tullut, soitin miehelleni kun aikoi tulla töistä suoraan mökille että varusteet on täällä ja sun kaverit milloin tulet sanoi vasta aamulla on siellä. Markku ja Esko oli jo ottanut viinaksia ja tyrkytti lasia minullekkin otetiin siinä ruokaa laittaessa vähän kerrallaan ja Markku lämmitti saunaa syönnin jälkeen. Miehet kävi en sin ja houkuttelivat saunaan sanoin käykää te vain ensin. Istuin saunassa kun Esko huusi käyn kusella. Pytty oli lasi oven vieressä katsoin kyllä tuota pitää pitää kiinni oli sen kokoinen Eskon lähdettyä vähän hiplasin kuvittelin kuinka se painuu sisään kun olin ovella Markku tuli sanoin sama homma käännyin ovelta takaisin, Markku nauroi olis sun pitänyt käydä meidän kanssa yhtä aikaa Markulla oli pienempi mutta pitempi olisilläkin vähän kasvussa varmaan puhuivat minusta.
      Menin makkariin ja puis päälle vain paidan ja olo asu housut, Kun menin miesten luo sanoivat heti wau kyllä meidän passaa, join muutaman paukun lisää lämmitti mukavasti. istuttiin sohvalla telkkaria katsellen puheet oli välillä aika sekstisiä Myöhällä Markku sanoi Eskolle kyllä kai me nukutaan Airin vieressä, sanoin niinkö luukletta. Markku sanoi pakkohan se on kun on noin nätit tissit, huomasin kuinka nännit pisti paidan alta, Markku koski niihin huomaamatta huokasin tuli toinen käsi toiselta puolen sanoivat ei Esa saa pitää yksin näitä ja hieroivat yritin estellä käsi oli jo paljaalla iholla paita nousi ja Markku imi jo rintaa yritin estellä Esko sanoi mulle kans ja imi toista kädet oli jo haaroissa Markku innokkaampana jo housussa sanoin hädissään imeä vaan saatte ja annoin imeä. Markku nousi ja vetäisi housuni alas hyvä kun lupasit ja imi pillua muuta ei tarvinnut valahdin märäksi olin niiden hutsuna kaut ilmestyi eteen Esko nousi kontalleen ja tyrkytti suuhun pitkä kova kalu oli tukehduttaa imin kiivaana Markku hääräsi haaroissa meni sekuntti kun jalat oli käsien varassa ja tunki paksua kalua sisuksiin nyt mua pantiin kunnolla ei koskaan näin rajusti Markun lauettua Esko jatkui pääsin mukaan olin narttu halusin lisää huusin ja vapisin ja Esko laski sisään. Mieht sen jälkeen pyyteli anteeksi kun niin rajusti. Nousin ja tein paukut sanoin se oli vasta alkua ja menin makkariin molemmat tuli heti sain molemmilta kahdesti kunnes menivät nukkumaan.
      Makasin pillu turvoksissa ja mietin miten se näin meni, hyväilin pillua ja nukahdin.
      Aamulla yskin ja jatkoin nukkumista Markku tuli istumaan viereen pyysi vielä anteeksi nostin peittoa nyt näin kunnolla kuinka iso sillä todella on kun sain sen sisään kiedoin jalat kuiskasin halusin illalla kunnolla tunsin kuinka kalun varsi kulki sisässä tulin ja kuiskin työnnä sain taas sisään lämmintä Markku nousi kun Esko oli ovella katsoi kovaa kalua ja viittasin sänkyyn, käännyin sain pitkää kalua pohjaan asti Esko sanoi että olen seksikkäin nainen mitä meillä on oli ihana antaa vapaasti vieraalle nautin niin että pyysin laukeamaan Esko laukesi ja meni Markun kanssa saunaan. Kerittiin laittaa ruoka kun Mieheni tuli, laittoivat kamat kasaan ja lähtivät. olin yksin kolmatta päivää kun tulivat Mieheni lähti heti komennuspaikalle sain vaan suukon. Auto ei ollut kunnolla pihasta lähtenyt kun kädet oli jo rinnoilla ja Markku työntyi takaa sanoi oli pitkä kolme päivää annoin kummallekkin siinä samassa paikassa, katsoin lattialle iso läjä vaaleaa spermaa valui minusta.
      Syönnin jälkeen piti lähteä, sanoin nyt mun vuoro imin kummaltakin lastin suuhuni.

      En ole sen jälkeen lähtenyt kala reissulle että ei vaan tule mitään sotkuja. Sain Markulta puhelun kerran sanoin älä ole murheissaan Meillä oli yksi nainen kerran jokainen pani sitä myös Esa, sanoin hyvä tietää ollaan tasoissa ja puhuttiin muutakin toivotti hyvää jatkoa. Kotona usein muistelin tapahtunutta ja samalla työntelin isoa mustaa dildoa tyydytin joskus kolmekkin kertaa peräkkäin tuntui että en saa tarpeeksi.

    • Anonyymi

      Täysin sama kokemus, mutta riitti että epäilin pettämistä vahvasti. Seksi muuttui intohimoiseksi, lisäksi määrä ja laatu paranivat myös. Muutokset seksielämässä vain vahvistivat epäilyjäni. Lahnaseksi muuttui yhdessä yössä huippuseksiksi. Tällä tavalla puoliso halusi varmaan näyttää, että haluaa jatkaa kanssani, kun ei halunnut myöntää pettämistä ja jäädä kiinni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2858
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2140
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      924
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe