Aivan kamala olla !!

mietityttäävituttaa

Siis olen nuori kaveri.. ikää alta 18. Olen ollu likkakaverini kans 2 vuotta.... Pahinta on se että pelkään ja...ja "pelkään" että tulen vielä pettämään kumppaniani. tuntuu että haluan olla kumppanini kanssa koska rakastan häntä(luulen niin ). Mutta en vain voi olla ajattelematta muita naisia... näen jonkun toisen, vaikka tutunkin, kuvitelen mielessäni millainen hän olisi.... sängyssä, tyttöystävänä.... Tuntuu että onko kaikki tämä sen vika että olen niin nuori ja 2vuotinen tyttökaverini on ensimäiseni enkä ole aiemmin ollut muiden tyttöjen kans.... AHISTAAA tunne siitä että haluan muita.. vaikka tiedän että se on väärin... veikkaisin myös että jos olisi kuviteltu tilanne ettei voi jäädä kiinni ja tietää ettei mitään pahaa voi tapahtua (taudit ja muut ) ja mahdollisesti sopiva määrä alkoholia niin.... ei kukaan tiedä mitä tapahtuisi.... Onko tämä sittenkin että haluaa elää nuorena niin täysiä ku voi ettei tarvi miettiä vanhana että.... kaikkia "selityksiä" tulee mieleen.... tuonkin täysillä elämisen mulle on sanottu monta kertaa.... kaikki vanhemmat ihmiset että elä nyt kun oot nuori.... välillä tuntuu että onko tää elämistä edes kun on saman tytön kaa jo toista vuotta.. enkä aina tiedä olenko onnellinen.... olen enneminkin riippuvainen ihmisestä joka on läheinen... eli mietin usein sitäkin että voisinko jonkun toisen kanssa saavuttaa erilaisia asioita kuin nykyisen... mutta pelottaa silloin että jään kuitenkin elämässäni taas yksin ja olen onneton ja katkera että miksi olen tehnyt KAIKKI väärät päätökset... eroaminen taast tuntuu niin väärältä ei pelkästää tunteiden takia vaan en halua satuttaa tyttöä millään tavalla, !! mutta taas.. kaikki muutkin ihmiset on jossai elämänvaiheessa eronnut.... nyt oikeesti jotain kivoja neuvoja !!!

7

715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen83t

      Kyllä sun ikäisenä tuli enemmänkin kokeiltua erilaisia tyyppejä, koska eihän sitä muuten tiedä, mitä kumppanilta haluaa ja mitkä ovat niitä arvostettavia piirteitä ym. Ymmärrän tilanteesi täysin, että sinua ahdistaa. Mutta näin yleisesti, kyllä parisuhteessa voi ihastua johonkin toiseenkin, ja se on ok, kuhan sen ei anna edetä sen pidemmälle. Myös toisten katselu on ihan ok, ei sille mitään käytännössä voi :)

      • mietityttäävituttaa

        milloin tietää että tahtooko jättää edellisen ?


    • 7+9

      Harvoin sinun ikäisesi kaveri loppuiäkseen yksin jää, vaikka seurustelusuhde päättyisikin. Hyvä vain, että halu saada erilaisia kokemuksia on iskenyt sinuun nyt eikä vasta sitten kun on talot ostettu ja lapset hankittu. Ihminen muuttuu niin paljon aikuistuessaan, että melkoinen lottovoitto on osunut kohdalle, jos teinivuosien kumppani on juuri sellainen, jonka kanssa haluaa olla yhdessä vielä kymmenienkin vuosien päästä.

      Pikku ihastumiset ja seksuaalinen kiinnostus muita kohtaan ovat normaaleja ilmiöitä kaikissa parisuhteissa, mutta kuvauksesi perusteella minusta kuulostaisi siltä, että kyse on isommasta asiasta - nuoruuteen luonnollisena osana kuuluvasta halusta kokea erilaisia asioita, jotta saisi tuntumaa siihen, millainen elämä ja millainen kumppani itselle sopii. Olisin taipuvainen olemaan samaa mieltä näiden vanhempien tuttaviesi kanssa, jotka sanovat, että elä nyt, kun olet vielä nuori.

    • css~

      Tyttöystäväsi ansaitsee joko nauttia sinkkuudestaan tai olla suhteessa sellaisen kanssa, joka todella sitoutuu häneen jos hän itsekin kerran haluaa sitoutua täysin. On itsekästä pitää hänet varattuna vaikka ehkä ajattelet olevasi epäitsekäs kun yrität parhaasi hänen kanssaan.

      Ero ja yksinjääminen voi pelottaa, mutta elämässä joutuu suorittamaan tehtäviä selviytyäkseen. Tämä on yksi selviytymishaaste.

      Harvan miehen itsetunto kestää sen, että ovat olleet vain yhden naisen kanssa, varsinkin kun ympäröivä mediakulttuuri korostaa seksiä, pornoa ja mitä erilaisimpia kokemuksia. Nuori mies ajattelee, että se kaikki kuuluu hänelle, ja se on ok. Kaikkea sitä saa tavoitella, kun sen tekee rehellisesti. Pelko on ainoa synti, se saa ihmisen valehtelemaan, pettämään ja satuttamaan toisia.

    • king corvax

      sun ongelma ei ole se, että haluat monia naisia. Tulet haluamaan sitä viisikymppisenäkin. Siinä ei ole mitään väärää.

      Väärää on se, että sulle on kerrottu, että tarvitset parisuhteen ja olet uskonut sen, äitisi neuvot ja elokuvien sadut.

    • Mikä mies on

      Uskallat pohtia rehellisesti miehuuttasi, mitä haluat ja odotuksiasi. Selkeästi olet imenyt ympäristöstä käsityksen, että tavoite on jossain vaiheessa olla jonkun tietyn yhden ihmisen kanssa, ja että naisista haaveilu on jotakin kiellettyä, sairasta, vinoutunutta ja epänormaalia tai sitten joku nyrjähtänyt mielentila, joka johtuu nuoresta iästä. Onko näin?

      ".... kaikkia "selityksiä" tulee mieleen...."

      Sinä potkit nyt itseäsi ihan turhaan persuksille. Tekstistäsi huokuu itsesi syyllistäminen ajatuksista, joiden pitäisi olla miehelle normaaleja ja sallittuja. Tämä yhteiskunta, naisten vaatimukset, vanhemmilta saatu malli ja kaikki mainoshömppä ja tietysti uskonto ovat vaan tehneet noista asioista pahoja ja kiellettyjä. Jos haaveilet naisista, etkä halua sietää yhtä tiettyä naista ja tottele kun sanotaan "istu" niin sinä olet sika, lapsellinen, tyhmä, munalla ajatteleva, halveksittava olento. Onko tämä ajatustapa tarttunut sinuunkin?

      Älä mieti nuoruutta ja vanhuutta vaan elä. miehenä voit perustaa perheen vaikka 45-vuotiaana tai myöhemmin, JOS enää silloin sitä edes haluat.

      "tuonkin täysillä elämisen mulle on sanottu monta kertaa.... "

      Miksi sinun pitäisi lopettaa täysillä eläminen, kun et enää ole nuori? Niin... taas syötetään valhetta, että jossain vaiheessa miehen on lopetettava se, mistä hän nauttii ja hylättävä itsensä luonnollinen kehitys miehenä. On "kasvettava" ja nainenhan määrittelee, mitä tuo kasvaminen on. Kasvaminen on muun muassa sitä, että kauniit nuoret naiset eivät enää viehätä vaan lyhyttukkainen, ylipainoinen ja vain lapsiin keskittyvä nainen. Omat harrastukset ja poikien kanssa juhliminen on niin ikään lapsellista. Kalastus on lapsellista. Kaikki, mistä nautit ennen on lapsellista. Näin karrikoidusti.

      Miesten on monesti vaikeampi elää täysiä nuorena. Muistan itsekin kuinka 18-vuotiaana ainoa tapa saada seksiä oli ottaa tyttöystävä. Vasta 25-vuotiaana rupesi olemaan itsevarmuutta ja miehekkyyttä sen verran että pystyi alkaa elämään täysillä ja monta vuotta meni silti seurustellessa ihan väärien tyyppien kanssa. Dilemma on se, että moni mies ehtii jo tehdä lapsenkin ennen kuin tuo nuoruuden täysilläelo on mahdollista. Sitten ihmetellään näitä viidenkympin villityksiä.

      "välillä tuntuu että onko tää elämistä edes kun on saman tytön kaa jo toista vuotta.."

      Jos siltä tuntuu, se ei ole.

      "enkä aina tiedä olenko onnellinen.... "

      Jos et tiedä, et ole. Vain sinä voit tehdä jotain asialle. Mitä sinä haluat - oikeasti?

      "olen enneminkin riippuvainen ihmisestä joka on läheinen... "

      Tässä on tärkein havaintosi! Laita tuo lause seinällesi ja lompakkoosi, sillä se tulee muistuttamaan sinua tulevina vuosina. Jos me miehet emme olisi läheisriippuvaisia, olisi myös paljon vähemmän rikki meneviä parisuhteita ja ennen kaikkea vähemmän onnettomia miehiä. Miksi haluat naisen? Onko sellaista naista oikeasti olemassa, vai onko se biiseissä, mielikuvissa ja elokuvissa? Tiedätkö, mikä nainen on? Nainen ei ole sitä, mitä kuvittelet nyt 18-vuotiaana. Kysymys kuuluu, oletko valmis hyväksymään sen, mitä naiset ovat ja haluatko edes oikeasti?

      Opi elämään itsenäisesti. Vaikka haluaisit parisuhteen, et voi olla parisuhteessa ennen kuin pystyt elämään riippumattomana naisesta. Älä takerru tunteissasi kehenkään. Ihastuminen on luonnollista, mutta se ei saa määrittää toimintaasi.

      "eli mietin usein sitäkin että voisinko jonkun toisen kanssa saavuttaa erilaisia asioita kuin nykyisen... "

      Miksi sinun pitäisi saavuttaa jotakin jonkun kanssa? Voin kertoa, että kaikkein suurimmat asiat elämässä tulet saavuttamaan, kun sinulla ei ole ketään hidastamassa vauhtiasi! Naisena suurimmat saavutukset tehdään olemalla parisuhteessa (80% parisuhteista mies ansaitsee omaisuudesta suurimman osan). Miehenä suurimmat saavutukset tekevät ne, joilla ei ole ainakaan vielä nuorena hidasteita ja jotka eivät erossa menetä puolta omaisuudestaan.

      "mutta pelottaa silloin että jään kuitenkin elämässäni taas yksin ja olen onneton ja katkera että miksi olen tehnyt KAIKKI väärät päätökset..."

      Väärät päätökset yleensä koetaan tehdyksi siinä vaiheessa kun on perustettu nuorena perhe ja opiskelut, urat, seikkailut ja maailmankiertäminen ja itsensä kehittyminen on jäänyt... ylipäätään kaikki MITÄ OIKEASTI TAHTOO eikä se mitä pitää tahtoa ollakseen hieno ihminen.

      Kohtaa pelkosi! Aluksi se on kolkkoa mutta älä muserru kuten monet ja mene etsimään turvaa naisista, sillä se voi olla elämäsi paihin virhe. Kehity itsenäiseksi. Työstä psyykkisyyttäsi. Yksinäisyyden tunteesi tarkoittaa, ettet ole kasvanut pikkupoikuudesta eroon. Ei sinun tarvitse olla yksin vaikka sinulla ei olisi tyttöystävää. Sinulla voi olla sukua, hyviä ystäviä, montakin naista ja vaikka vanhempana lapsiakin ilman, että sinulla tarvitsee olla naista josta olet riippuvainen. Jos vielä tämän käsitettyäsi haluat parisuhteen, niin olet siihen valmis.

    • funderingar

      Eivät kaikki muut ihmiset ole jossain vaiheessa eronneet. Jos on ollut vain yhden kanssa ja tälle uskollinen kuukauden, vuoden, kymmenen vuotta, niin voi vaikka mennä naimisiin ja vannoa "kunnes kuolema meidät erottaa". Pysyvä, elinikäinen parisuhde on kaikille periaatteessa mahdollinen, me naiset vain perin harvoin nykyään törmäämme nuoreen mieheen joka rehellisesti haluaa sitoutua elämänsä ajaksi rakkaaseensa.
      Onko tämä tytöllekin eka seurustelusuhde? Onko hän onnellinen ja tyytyväinen nyt? Siinä tapauksessa, jos vastaukset ovat kyllä, tulet tuntemaan itsesi roistoksi jätettyäsi tai petettyäsi hänet.
      On ihan normaalia reagoida seksuaalisiin ärsykkeisiin lähelläsi, niin tapahtuu useimmille naisillekin! Sinulla, kuten minullakin, on voimakas eroottinen mielikuvitus. Voithan halutessasi nauttia fantasioistasi, vaikkapa välillä kuvitella tyttöystäväsi tilalle jonkun toisen rakastellessanne. Se on ihan OK niin kauan kuin et loukkaa ketään sanoin tai teoin.

      Oletko jostakin ihan konkreettisesta syystä tai asiasta tyytymätön tyttöösi ja suhteeseenne? Olette vielä kovin nuoria ja varmaan tosi taitamattomia sekä hoitamaan suhdetta omalta osaltanne että myös seksin saralla vasta opettelijoita. Kaikki ne fantastiset asiat, joista unelmoit, voit kokea myös yhden ja saman tytön/naisen kanssa kunhan itse teet ja kerrot mitä haluat. Esim. jos toivot tyttösi olevan riettaampi ja tuhmempi, niin ei hän ole ajatustenlukija vaan sinun tulee rohkaisten ja kehuen ohjata häntä itse oikeaan suuntaan. Jos se suunta sitten edes on oikea, toiselta ei tietenkään saa vaatia hänelle epämiellyttäviä asioita.
      Tädin ohjeita: - unohda aikuisviihde, se ruokkii vääristyneitä ajatuksia ja pilaa rakastelunne
      - heikosta itsetunnosta ja huonosta itsetuntemuksesta pääset eroon vain ajan mittaan ja itse itseäsi tutkien ja kasvattaen. Jos lapsuutesi on ollut onneton jotenkin, juttele asiasta viisaalle vanhemmalle ihmiselle ettet sen takia joudu pilaamaan ihmissuhteitasi yksi toisensa jälkeen
      - ehkä olet ollut alistuva, hiljainen nyssykkä suhteessa tyttöystävääsi, ja sen takia kumpikaan ei nauti täysillä yhdessäolostanne. Kts edellinen kohta. Ole mies ja nauti elämästäsi, mutta ymmärrä että yhden naisen kanssa on mahdollista kokea kaikkien elämän vaiheiden täysi onni, ei siihen tarvita tunteetonta säntäilyä p...usta toiseen. Selvittele nyt ensin itsellesi mitä (henkinen) rakkaus on ja rakastatteko toisianne!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe