Haluaisin perustaa bändin

Soul Treasure

Ei sen soulia tartte välttämättä olla, konemusiikkiakin mietin, olen itse kaikkiruokainen, vaikutan pohjanmaalla, Oulun tienoilla, pistäkää viestejä vain, itse olen harrastanut laulua ja kuoroja, oon muuten taiteellinen ja uskossa, mutta musiikin puoleen mulla on ollut jatkuvasti ikävä, tiedän ja muistan sen kun aina tuli kuorosta laulamasta, niin aina jotenkin tunsi olonsa niin tosi auenneeksi, tätä samaa posetiivista olotilaa taasen metsästämässä, jos mahdollista niin Oulussa.

Ps: viiskybää tuli lakkariin, älkää säikähtäkö, mietin myös ihan tosissaan repäistä tään musan kaa ja punkki on myös lähellä sitä mitä tää musa vois olla, laitan tosta malliksi Luumäiltä yhen biisin joka pyörinyt mielessäni viimeisen vuoden ajan, aina kun ulos lähden, niin tämä pyörähtää päälle, miksikähän?
www.youtube.com/watch?v=XBPgvrXOM_M

Toinen biisi, tai bändi joka mulla nousi mieleen, Pet Shop Boysin ei nyt koko tuotanto, mutta niiden kokoonpano kahden tyypin konemusana tuntuu ja näyttää vaivattomalta hommalta, josta vois olla vaivatonta tehdä erityylistä rytmimusaa eri suuntiin.
www.youtube.com/watch?v=p3j2NYZ8FKs

Sit tähän törmäsin akustisella ja rytmillisellä puolella joku aika sitten, tämä Rabbi Green ja kitaristit vetävät mielestäni vahvalla tyylillä, aloita soittaminen 2:15 kohdalta, niin pääset sopivasti mukaan.
www.youtube.com/watch?v=mEKnYQ1dSak

Nuo ylläolevat ei ole soulia oikein, mutta tässä Pink Floydin The Great Gig in the Sky, rulettaa kyllä omalla tavallaan mahtavasti.
www.youtube.com/watch?v=Kzi0O6KGtnU&feature=related

1

<50

Vastaukset

  • Pohjanmaalla haisee k a k k a

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.