"Sala"nettisuhde

Huolestunut aviomies

Itselläni on tällainen ongelma omassa avioliitossa.
Vaimoni tunnusti hiljattain että hän on tutustunut ja jopa ollut ihastunut netissä tapaamaansa mieheen. He ovat tutustuneet noin reilut 4 kuukautta sitten yhdellä peli sivulla ja ovat pelanneet ja jutelleet moniakin tunteja illassa/yössä siellä ja vaimoni ihastui mieheen... tai oikeastaan siihen minkä kuvan mies hänelle antoi. Tämä johti siihen että mies tuli toiselta paikkakunnalta viikonlopuksi käymään ja vaimoni tapasi sen hotellihuoneessa. Syyksi tapaamiseen vaimoni sanoi että hän olisi katunut jos ei olisi tavannut miestä. Kumminkaan mitään seksuaalista ei ollut taphtunut koska heti kun mies oli avannut oven vaimoni ihastus oli lopahtanut... kumminkin hän oli mennyt huoneeseen ja olivat jutelleet tunnin verran. Vaimoni on käynyt yksin kävelyllä ja sinä aikan ovat soitelleet toisilleen ja tekstiviestejäkin ovat lähetelleet useita kertoja... enimmäkseen mies on laittanut viestejä. Vaimoni sanoo että hän haluaa vain olla miehen ystävä.
Pyysin vaimoani lopettamaan kaiken yhteydenpidon mieheen mutta hän hermostuu siitä ja väittää että minä alistan häntä ja hän ei voi lopettaa koska välittää muka miehestä. Olemme käyneet aika kiivaita keskusteluja asiasta mutta silti vaimoni ei luovuta. Olen saanut miehen numeron selville ja miettinyt pitäisikö minun ottaa häneen yhteyttä mutta haluaisin että vaimoni itse älyää kuinka tämä episodi rassaa minua ja kuinka pahalta minusta tuntuu. Olen tämän hänelle sanonut ja pahalta tuntuu vaimostanikin mutta siltikään hän ei halua lopettaa yhteydenpitoa. Mieheen en luota pätkääkään ja luotto myös vaimooni on jo hieman laskussa vaikka hän kuinka väittää että mitään ei ole tapahtunut eikä tule tapahtumaan. Muutaman kerran olen kysynyt että onko mies laittanut viestejä ja vaimoni on sanonut että ei ole mutta jostain syystä en oikein uskonut ja tein tyhmästi kun tarkistin vaimoni kännykän ja viestejä oli tullut jopa samana päivänä kun kysyin.
Haluaisinkin kuulla teiltä että olenko ollut liian vaativa ja pitäisikö minun alistua ja antaa vaimoni tehdä niin kuin haluaa? En tiedä pystynkö siihen. Pitäisikö minun ottaa mieheen yhteyttä ja kysyä mitä oikeen aikoo ja pyytää lopettamaan?
Rakastan vaimoani mutta haluaisin että minun ei tarvitsisi joka kerta miettiä kun olen yötöissä että onkohan ne taas yhteyksissä kun olen poissa.

14

1185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei maha mittään

      Ei, ei ei ja vielä kerran ei.

      Sulla on ihan väärä asenne. Ei noin.

      Jos minulle kävisi noin ja vaimo sanoisi _yhdenkin_ poikkipuolisen sanan, heittäisin sen saman tien niska-pers otteella pihalle.

      Ei tuossa vaiheessa enää pyydellä, vaan käsketään lopettamaan ja jos ei passaa, niin seuraamukset tulevat olemaan sellaisia, että naapurit voivat ne lukea iltalehden lööpistä.

      mutta tolla tossukkalinjalla ei mahda enää mitään. ota ero.

      • edellinen vielä...

        en ede jaksa alkaa vaimon meriselitysten uskottavuutta sen enempää.


      • 13 + 8

        "seuraamukset tulevat olemaan sellaisia, että naapurit voivat ne lukea iltalehden lööpistä"

        Niin, uskottava väkivallan uhkahan pelastaa suhteen kuin suhteen.


    • luotamus meni

      Samanlainen juttu mun vaimolla oli. Sanoin vaimolle et tossa on ovi ja et voit pakata kamppeesi. Minusta tuo on pettämistä tai sen suunnittelua ainakin. Jos sun vaimos nettituttu olis oli komea mies niin vaimos olis pannut sen kaa aivan saletisti. Suhteeseen ei kuulu toisten tapailu hotelleissa eikä ihastuminen mihinkään netituttuun.

    • Ei juma

      "Kumminkaan mitään seksuaalista ei ollut taphtunut koska heti kun mies oli avannut oven vaimoni ihastus oli lopahtanut... kumminkin hän oli mennyt huoneeseen ja olivat jutelleet tunnin verran. "
      Niin ja sittenhän he olivat tietenkin katselleen miehen maalaamia akvarelleja ja lukeneet miehen kirjoittamia haiku-runoja, jotka olivat ihan sattumalta olleet miehellä mukana reissussaan ihan siltä varalta, jos joku nainen niitä haluaisi tutkailla. - Joo, ja lehmät lentää.
      Usko sinä vaan ihan rauhassa vaimosi tarinoita, ei se huijaa ollenkaan.

    • NNNJJJNN

      Olet liian kiltti mies ja naisesi on ketku. Itse olen nainen ja erosin suhteesta sillä siinä oli vuosien ajan liikaa salailua ja salaystävyyksiä naisten kanssa. Kaikenlaista valehtelua, peittelyä. Ei voinut luottaa. Ja kyllä vaistoni oli ollut oikeassa. Mies myönsi sen eron jälkeen että oli tullut oltua mua kohtaan paskamainen ja pyysi anteeksi. Lopullinen niitti oli kun löysin tekstiviestin jossa vihjailtiin intiimejä vieraan naisen kanssa. Vaikka fyysistä aktia ei ole tapahtunut, minulle tuollainen pelailu on jo pettämistä.

      En enää ikinä alkaisi katselemaan moista. Ja jos otan miehen, niin otan sellaisen jonka kanssa ei tarvitse moisesta edes tapella, jolle on selvää että mitään pelejä ei pidellä. Mielestäni on ok jos pariskunnalla on yhteisiä ystäviä eri sukupuolissa, mutta sellaisista ystävistä parisuhteeseen mennessä tulee luopua joita ei voi kumppanin kanssa tavata yhdessä.

      • Anonyymi

        Jätä se sika


    • henkinen pettäminen

      Mun mieheni petti tuolla tavalla "henkisesti". Viestejä, puheluita, keskusteluja, ihastumista. Tietysti selkäni takana, työkaverinsa kanssa tosin, ei nettituttavuus. Ja koen kyllä, että minua petettiin. Ja urakalla.

      Ehkä omien kokemusten kautta minusta on tullut aika "allerginen" kuvaamasi kaltaisille tilanteille. Jos ap koet, että sinua petetään, niin sitten vaimosi touhu on pettämistä. Hotellihuonetta ei oteta eikä sinne mennä tuosta vaan. Tapahtui sitten jotain tai ei. Se ei ole edes se keskeisin pointti.

      Sinun kannattaa keskustella vaimosi kanssa isommin ja periaatteellisella tasolla, että missä menevät teidän parisuhteen rajat kun kyse on sen ulkopuolisista ihmisistä. Mitä sallitte, ja mitä ette. Niitä rajoja ei kumpikaan saa/voi tehdä yksin, sillä molempien on niihin sitouduttava. Tappelun ja kiukuttelun sijaan nyt on aika olla aikuinen. Olet loukkaantunut, mutta pysy silti rauhallisena. Ja kun rauhallisella äänellä kertoo toista silmiin katsoen, että "olet loukannut minua sillä, mitä olet tehnyt", niin aika paatunut saa olla jos ei sen edessä pysähdy. Ja jos niin käy, siitä voi sitten jo vetää johtopäätökset ja miettiä koko suhteen järkevyyttä jos toinen harrastaa vieraita miehiä ja viis veisaa, että satuttaa sillä toista.

    • mies netissä

      Minulla on meneillään ap:n kuvauksen kaltainen nettisuhde rouvahenkilöön. Useita tunteja on mennyt jutustellessa vaikkemme ole edes tavanneet. Muutama pointti miesnäkökulmaa sallittaneen tässäkin syyttelyssä.

      Netti on hyvä paikka varatuille ja vähemmän houkutteleville. Livenä suhteisiin ei pääsee, sillä ongelmat tulevat heti esiin. Verkossa taas ulkonäkö ja varattuna oleminen voidaan häivyttää niin, että voi olla suosittu ja rakastettu puutteistaan huolimatta.

      Webcam on väline, jolla pääsee nopeasti kiinni ulkonäköön liittyviin ongelmiin. Sinkkunaisten suurin pahe on lihavuus, jonka pystyy kätkemään valokuvien kuvakulmiin. Kamerassa se on vaikeampaa, sillä jossain kohti aletaan myös riisua vaatteita. Suosittelen ja suorastaan edellytän kameraa ennen tapaamista, jos naamatreffejä ei voi toteuttaa todella helposti.

      Hotellit ovat hyvä paikka tavata rouvia. He itse ehdottavat sitä tai ainakin vahvasti vihjaavat. Hotellitapaaminen kannattaa aloittaa hotellin baarista ilman lupausta huoneeseen menosta. Edes miehenä en lupaa sitä etukäteen. Hotellihuoneessa on tarkoitus harrastaa seksiä. Siksi ap:n vaimokin sinne meni. Oliko se uskottomuutta vai tarvitaanko siihen penetraatio on oma keskustelunsa.

    • johto kotiinkin

      Et voi olla varma eikö vaimosi pettänyt hotellissa sinua ? Vaimosi on sinulle valehdellut niin paljon , että vedän sellaisen johtopäätöksen jotta JAKOI PESÄÄ
      VIERAALLE MIEHELLE. Neuvon sinua tällaisessa tapauksessa näyttämään vaimollesi kuka on johtaja talossa. Älä anna itseäsi käyttää jalkarättinä.

      Miksikäs naisesi meni hotelliin vieraan miehen kanssa , ellei harrastanut sexiä ?

    • Anonyymi

      Suhde toisiin ihmisiin, Sala suhde, ensin on tuttu sukulaiset, ivaa, sitten se on perhe tuttu jonka sairaus tunnelma siirretään muille

    • Anonyymi

      Salli naisesi päättä hän jakaa itsensä sinun vai uuden “ nettiystävänsä” kanssa.
      Anna esim. Pari viikkoa aikaa miettiä ja ellei valinta ole parissa viikossa selvinnyt, vain rauhallisella äânellä ilmoita että ”jo riittää tällainen turhanpäiväinen jojoilu. Ole hyvä ja vaihda maisemaa. Se antaa sinulle tilaisuuden toimia “nettiystävän” kanssa aivan kuten haluat, ilman seliseliselityksiä. Vain poistu elämastäni. Kiitos”

      On tarpeetonta jatkaa tuollaisten hulivilien kannsa. Siitä ei seuraa mitään hyvää pitkällä tähtäimellä.

      Vain laske nainen menemään.

    • Anonyymi

      Nainn yrittäämhehdä qlittajan mustasukkaiseksi kun mies ei hoida abiobelvoitteitaan

    • Anonyymi

      Kyllä päättäjät on taas varakkaiden asialla, sähkö avustus on pelkkää pilkan tekoa köyhälle. Monella ei ole varaa edes 400€ laskuun saati sitten isompaan. Olisivat laittaneet sähkösopimuksen tehneelle jonkin summan suoraa rahaa tilille. Olis ollut kaikille tässä arvoisempi kaikkia kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe