Ripsien ja kulmien värjäys?

Jouko

Hei!
Mitä mieltä olette miesten ripsien ja kulmien värjäämisestä? Kuka on käynyt värjäämässä ja mitä mieltä olette olleet lopputuloksesta? Eniten ehkä kiinnostaa juuri ripsien värjäämisen tuoma vaikutus, koska miehillä ripset ovat usein pitkät.

68

7334

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies88

      En ole kuullut ripsien värjäyksestä mut kulmakarvojen värjäys ihan ok jos näyttää luonnoliselta ja tietty voi siistiä kulmakarvoja jos tykkää.

    • Olen itse värjännyt parinkin miehen ripset ja kulmakarvat (olen kosmetologi), ja tuli erittäin hyvää tulosta! Heillä oli todella vaaleat kulmakarvat ja ripset joten värjäsin ruskealla jotta ne eivät näyttäisi liian "värjätyiltä", samalla nypin pari hajakarvaa kulmakarvojen välillä. Kummatkin oli erittäin tyytyväisiä :)

      • rokhaisija

        Minunkin mielestäni on ihan ok, että miehetkin värjäävät ripsiä ja kulmia. Tiedän sellaisia miehiä, joilla ei ole juuri ollenkaan väriä luonnostaan kummissakaan. Kun laitattaa sopivan sävyn, niin varmasti hyvä tulee!
        Kyllähän se piristää ilmettä tosi paljon.
        Ei muuta kuin kokeilemaan. Suosittelen


    • ...........

      Jos on pitkät ripset, niitä on aika turha värjätä, tai sitten voi jättää alaripset värjäämättä, koska ne saattavat tehdä liian voimakkaasti piirtyvinä katseesta akkamaisen. Toisaalta jos mies on tumma ja on tummat ripset, ne eivät haittaa koska ovat enemmän tasapainossa muun "värityksen" kanssa.

      Kulmien värjäys ok. Ei kannata värjätä liian tummiksi, jos on vaaleampi mies.

      • Siitä vaan

        No eihän ripsien värjääminen tee niihin ripsivärivaikutusta, ripsaristahan aina vähän ripsi paksuuntuu, ripsiä liimaantuu yhteen ja huolimattomasti laitettuna voi olla paakkujakin.

        Ei värjäys näytä luonnottomalta, joten siitä vaan miehetkin katsettaan tehostamaan. Niin että ihan ok on kulmien ja ripsien värjäys; vaaleilla suomalaisilla tuppaa monesti olemaan varsin "piirteettömät" kasvot juuri väristä tai sen puutteesta johtuen, ei selkeitä ilmeikkäitä kulmia (ja vielä kulmien meikkaaminenkin on mielestäni useimmiten ihan liian varovaista, jos sitä uskalletaan tehdä ollenkaan).


    • pruut pröööööt

      Kyllä se tummaksi värjääminen tehostaa katsetta ja rajaa silmiä. Mikä on akkamainen katse? Eihän kaikille akoilla ole ripsiä ollenkaan, tai jotkut tyngät vaan heh...

      Olen värjännyt aina itse kotona ja se on helppoa. Tosin nykyään olen miettinyt jos jättäisi värjäämättä kun silmät näkyy muutenkin päästä, ja vaaleampi look taitaa olla enemmän tätä päivää. Karvat on luonnostaan vaaleanruskeat/keskitummat. Kulmia en värjää ikinä, niistä tulisi helposti liian feikin näköiset, koska ovat paksut ja ihoni tosi vaalea.

      • ilmavaivoja?

        Siis jos värjää itselleen selvästi liian voimakkaat "tähtisilmät" niin, että on laitetun näköinen. Se ei mielestäni pue miestä.


      • paskat housussa
        ilmavaivoja? kirjoitti:

        Siis jos värjää itselleen selvästi liian voimakkaat "tähtisilmät" niin, että on laitetun näköinen. Se ei mielestäni pue miestä.

        Myös naisilla laitetun näköiset ripset on typerän näköiset.


      • Noj jaa...
        paskat housussa kirjoitti:

        Myös naisilla laitetun näköiset ripset on typerän näköiset.

        Minusta puoliksi laitettu nainen on paljon typerämmän näköinen. Puolitekoinen meikki on puolitekoisen näköinen. Jos meikataan silmiä ja huulia, pitäisi meikata myös iho. Näin kokonaisuus on tasapainoinen eikä mikään yksityiskohta hyppää keinotekoisena silmille (ellei juuri sitä haluta tyyliin 40-luvun Hollywood -huulipuna).


      • ja kuset...
        paskat housussa kirjoitti:

        Myös naisilla laitetun näköiset ripset on typerän näköiset.

        Naisilla minihame ja korkkarit on hölmön näköiset mutta miehillä vielä hölmömmän...


      • heels
        ja kuset... kirjoitti:

        Naisilla minihame ja korkkarit on hölmön näköiset mutta miehillä vielä hölmömmän...

        Minusta minihame ja korkkarit ovat naisilla mitä hienoimman näköiset. Ei tietenkään itseään anteeksi pyytelevällä löntystelijällä...


    • Ripsien värjäys on aika turhaa, kun väri lähtee tuota pikaa pois. Kulmat sen sijaan antavat kasvoille kehyksen, kun ne on siistitty ja värjätty. Omat kulmanikin ovat ihon väriset luonnostaan, eli kulmakarvoja ei näyttäisi olevankaan.

      • kukkahattu

        niin ripsien että kulmien väri pysyy yhtä kauan. suurimmalla todennäkösyydellä sinun ripsiäsi on värjännyt joku joka ei ole osannut hommansa. valitettavasti. vaikka hänellä olisi kauneusalan koulutus niin lopputulos on ollut huono. tai hän on valinnut väärät värit, suojannut väärällä tavalla, käyttänyt väärää sekoitussuhdetta ja sitä rataa... siinä on moni asia mikä voi mennä pieleen. toisilta tuollainen työ onnistuu paremmin kuin toisilta.


    • helleri3

      Näkeehän noita, joillain onnistunut ihan hyvin, eikä tietämätön edes aavistaisi moista. Naapuri (mies) tilasi itselleen juuri hampaiden valkaisupaketin kotiin (http://www.hampaidenvalkaisukotona.fi/). Ei siitäkään uskoisi, ellei tietäisi.

      • Amerikansmile

        Miksi ei ? Kyllä naiset (ja miehetkin) tykkää ja suutelee mielummin valkeahampaista miestä kuin ruskeahampaista. Hampaiden valkaisutietoa myös täällä http://hampaidenvalkaisukotona.net/


    • Homoko??

      Miksi rokkistaroilla saa olla vaikka kilo pakkelia naamassa, mutta jos olet tavallinen tehdastyöläinen, olet homo? Vittu.

      • Terje

        Ripsienpidennykset myös mehille
        varaa aika :0449930688


    • Ireliina

      Totta kai! Kestoväri on hyvä ratkaisu. Sen voi tehdä itsekin. Markettien hyllyiltä löytyy aineet.

      • keskustarunkku

        No tottakai! Keskusta j a Kokoomuksen nuoriopoliitikot eli kaikkki miehet pakkeloivat kasvonsa ja silmäripsensä.Silmäripsien asento ja lisäripset oihh..vedän käteeni oihh.. me tottakai mutta sinä äänestäjä maksat sukkhousuistani jotka ovat aahhhh..kalliit


      • kukkahattu

        mene mielummin sellaiselle joka osaa tuon asian ja on ammattitaitoinen. kampaajille tai kosmetologeille.


    • Mielestäni on mukavaa, kun mieskin huolehtii ulkonäöstään joten kyllä kulmien värjäys on OK- juttu, varsinkin jos oma kulmien väri on hyvin vaalea, tai hiusten ja kulmakarvojen väriero häiritsee... En koe sitä mitenkään naisellisena piirteenä.

    • karvap

      Minä olen ainoana miehenä töissä, muutaman kymmenen naisen kanssa. Epäilenpä, etten pärjäisi kaikkien kanssa näin hyvin, jos värjäisin ripsiäni ja kulmakarvojani. Sen olen naisten jutuista ymmärtänyt.

    • Neiti Näpsä

      Tottakai voi värjätä! :) Mutta ehkä juuri luonnollinen lopputulos on tärkeää. Itse värjään kulmani vaalean ruskealla (refectocil) tuotteella. Annan olla vaan muutaman minuutin, niin tulee vain tippa väriä. Koska olen todella vaalea, niin en halua tummia kulmia ja näin ei tule ainakaan liian tummia heti. Voi siis tehdä vaikka toisen värjäyksen heti päälle jos jäi liian vaaleaksi tulos.

      Ripset värjään myös, mutta mustalla. Voit toki koittaa ruskeaakin. Mutta jos sinulla on punapigmenttia, niin tulos voi tulla punaisenruskeaksi, joten ehkä siinä tapauksessa kannattaa käydä hoitolassa laittamassa(ainakin ekaksi). Muistathan, että karvat kasvaa, mikäli tavoittelet luonnollista jälkeä, niin sinun tulee säännöllisesti värjätä kulmat ja ripset. Nyt esim. en ole kahteen viikkoon värjännyt rispiä niin näkyy jo selkeä raja (hiuksien kanssa puhutaan tyvikasvusta) ja se ei ole kovin viehättävän näköinen.. (Mulla on tosi vaaleat ripset oikeasti).Ja sen vielä sanon että tuote kirvelee silmässä, eli ole varovainen ettei roisku silmään! Tässä siis vaan vinkkeä siltä pohjalta miten itse teen :)

    • Tiedosta kiitollinen

      Miten ripset värjätään niin, ettei väriä mene silmiin?

      • Neiti Näpsä

        Itse olen hoitanut niin että värjään silmä kerrallaan, pitäen toisen silmän auki ja värjätyn silmän visusti kiinni.

        Tai välillä kyllä laitan osan väristä silmien olleessa kiinni ja avaan silmät ja laitan lisää väriä. Väriä voi laittaa niin paljon että tulee tasaisen pakkeli kaikkialle. Näin saa molemmat silmät samaan aikaan ja myös alaripset. Mutta välillä kyllä onnistun saamaan tipan silmään... :/ Äkkiä tippa pois silmästä esim. tops-puikolla...


    • kanankoipi123

      Melkoisen hintahtavaa.

    • miehet miehinä

      Meitä käy noin sata putkaria, timpuria, sähkäriä, jne. samassa paikassa syömässä päivittäin. Kyllä ainakin siinä seurassa miehen olisi vaikeaa esiintyä tekoripsissä. Haarukoidessa murkinaa kitaan, vastapäätä istuisi joku tekoripsimies ja tiirailisi sinua salaperäisesti räpsyttävien ripsiensä välistä. Ripsimies ehkä tehostaisi olemustaan, roikottamalla kättään ranne mutkalla. Mutkasta puuttuisi enää käsilaukku. Eikä siitä löytyisi sivareita eikä ruuvaria. Ehkä meikkilappuja ja ripsi- tongit. Saattais tulla tyhjää ympärille.

      • suhteellisuustajuine

        Samaa mieltä, heh! Niin ivalliselta kun se ketjun aloittajasta voi vaikuttaakin, kyllä siinä on tunnistettavissa se yleisajatuskuvio joka tosielämässä sinua odottaisi. Vaikka se onkin teoriatasolla jokaisen oma asia miten laittautuu, ja vaikka jotkin kosmetologit oman asiakasmäärien toivossa toista täällä sanoo, kyllä on oltava suhteellisuustajua.

        Jotta voi olla luonteva omassa elinympäristössään, on joko mukauduttava siihen, tai mukautettava omaa elinympäristöään omien taipumusten mukaiseksi. Perinteisissä työläisammateissa ripsien värjääjät katsotaan helposti "odottamattomaksi huumorimateriaalilahjaksi työyhteisölle". Ei tässä maailmassa voi nenä pystyssä tehdä mitä huvittaa, ja vedota tasa-arvoon, syrjimislainsäädännön säädöksiin ja kansainvälisiin uusiin tuuliin muodissa. Ihmiset joutuu työelämässä paljon pienemmistäkin asioista silmätikuksi. Maailma ei muutu niin nopeasti, jos ollenkaan kuten metroseksuaalit toivoisivat.


      • o.0

        Erikoista että kun mies pyrkii miellyttämään naisia ulkonäköään hoitamalla, sitä pidetään ei-heteroseksuaalisena, kun taas tuskallinen rasvaisuus jotta kelpaisi muille miehille on se heteron tunnus. Miehen heteroutta ei siis suinkaan määritä suhde naisiin, vaan suhde muihin miehiin o.0


    • persiantiikeri

      Ripsien ja kulmakarvojen värjäys on ihan hyvä asia miehilläkin, samoin kulmakarvojen siistiminen.

      Olen työni (kosmetologi) puolesta nähnyt miehillä myös luonnollisia ripsien pidennyksiä. He pääasiassa ovat olleet malleja tai muoti/kauneusbusineksessa olevia (kyllä, ihan heteromiehiä).

      Liike-elämässä toimivia miehiä kuuluu myös asiakaskuntaani. Heistä valtaosa käyvät kasvo-, käsi- ja jalkahoidoissa. Heille teen myös, heidän niin halutessaan ripsien tai kulmien värjäyksen. Osalle teen myös karvanpostoja.

      Olen tottunut työskentelemään myös miesasiakkaiden parissa, eivätkä he ole hoitolassani lainkaan kummajaisia.

      Tervetuloa miehet ihaniin ja rentouttaviin kauneus ja hyvinvointihoitoihin. Rentoutuminen ja itsensä kunnossapitäminen on miehillekin kuuluva juttu, eikä tee heistä yhtään vähemmän miehekkäitä!

    • eimalliliikemies

      En halua työskennellä ripsiään räpsyttävän, pitkäkyntisen heteromiehen kanssa. Vielä puuttuu kulmakarvaviivat. Mutta sen sijaan, transun, "homppelin", ja lesbonkin huolin työkaveriksi.

      • enminäkäään

        Olen samaa mieltä, ei mitään "Stealth-seksuaaleja" työkavereiksi, vaan on sitten joko mies, homoseksuaali lesbo rehdisti. Sellainen ei ole oikein ketään kohtaan, että yritetään lanseerata tai hyväksytyttää väkisin ja salakavalasti naisten meikkaaminen miestenkin "normaaliuden uudeksi aalloksi" aiheuttanee negatiivisia reaktioita, joita kysyjä tuskin toivoo normaalielämässä.


    • j_ku

      Nyt on kulmat taas värjätty. Ei ole yhtään homompi olo kuin ennenkään. Se kirves ja m.saha pysyy kädessä edelleen.

      • j_ku

        Niin ja vielä BB-voide naamalla. Kampaajallakin kävin. Ja dödöä on kainaloissa. Suihkussakin kävin.

        Voi tätä homoutta.


    • Be yourself

      Minusta on aivan hyväksyttävää, vaikka mies meikkaisi miten! Tärkeintä on että se on itsestä hyvä asia. Minä haluan, että ihmiset ovat miten haluavat olla. Ei miehen kulmakarvojen värjäys tai meikkaus yms. ole minun mielestäni sen ihmeellisempää kuin naistenkan samanlainen toiminta. :D Mikä kysymys...

      • tyyyyli

        Rumiahan noi on muutenkin. Kyl saa itteensä laittaa miten haluaa, mut jos on noin huono maku ni ei pidä ihmetellä jos kaikkia ei ilahduta pärstä. Itseruskettavaa vedelty oikeen huolella ja naama kun sinapilla voideltu sianihra, akalla ylähuuli roikkuu alahuulen yli... Kunnon white trash-pariskunta.


    • JB FAN

      haluisin justin biebermaiset kulmakarvat minne meen oon 15v poika?:DDdd

    • ohikulkija2

      Mielestäni kulmakarvoja ennenkaikkea kannattaa tai pitää siistiä ja huolehtia niiden ulkonäöstä. Värjäyttämään vain, jos siltä tuntuu. Tosin kokemuksia ei siitä ole, koska minulla on luonnostaakin jo tummahkot kulmakarvat. Kulmakarvat on kuitenkin melko oleellisesti NAAMASSA ja kulmakarvojen muotokin ryhdistää kasvoja ja tuo silmiäkin eri tavalla esille. Kun puhutaan kulmien nyppimisestä miesten kesken; se ei tarkota sitä, että ne "pitää" nyppiä naismaisen ohueksi, ei todellakaan. Siistiminen on jo tosi iso juttu.

    • karvakalle

      Itse pidän jos naisella on "paksut" tummat kulmakarvat. Tottakai ne voi olla siistit, mutta ei nauhamaiset.
      "" Ripsien ja kulmakarvojen värjäys on ihan hyvä asia miehilläkin, samoin kulmakarvojen siistiminen. "" Mikä hemmetin autuus on siistiä miehen kulmakarvoja. Eräällä kaverillani on oikein sellaiset rönsyilevät kulmat. Sen verran kuin toisilla hiuksia. Ne ovat osa hänen persoonaansa. Olisi aivan kornia, jos alkaisi niitä tasailemaan kolmen millin rajaajan kanssa. Antakaa nyt miesten olla miehiä. Seuraavaksi haluatte ajella miesten säärikarvat, huh,huh.

      • jannejörttikkä

        Jos ne on osa hänn persoonaansa niin olkoon siistimättä :D Kulmakarvani eivät ole merkittävä osa persoonaani, mutta siistin ylimääräiset keskeltä, ohimoilta ja kulmaluulta pois!


    • kih2

      Värjää vaikka perskarvat jos siltä tuntuu.

    • Trollijonnemanne69

      Trollol, olen trolli.

    • Luonninen lopputulos tärkein, jos ampuu yli niin kyllähän se nyt häiritsevältä näyttää :D

    • SoStylish

      Olen maskeeraaja ja tehnyt varsinkin kulmien värjäyksiä miehille paljon.
      Suurin osa miesasiakkaistani on heteromiehiä laidasta laitaan, pukumiehistä duunareihin ja lopputulos tehdään aina niin luonnolliseksi ettei kukaan voi tietää että heille on tällaisia toimenpiteitä tehty.
      Varsinkin jos miehellä kasvaa kulmakarvat valtoimenaan tai jopa yhteen, näyttää miehelläkin paljon paremmalta jos ainakin pahimmat rehotukset siistitään pois vaikkei kulmia värjättäisikään.

    • tosiasia8

      Olen duunarimies ja värjännyt kulmakarvojani varmaan kymmenen vuotta siinä missä hiuksianikin. Kerran kokeilin ihan ripsiäkin värjätä, mutta oli liian vaivalloista.

      Eipä ole vielä kukaan huomannut enkä joutunut vetoamaan työ-yhteisössä tasa-arvoon. Puolilla työkavereista on akkamaisemmat ripset kuin minulla värjättynä.

      • duunarireino

        Totuus duunariäijistä on muutenkin se, että joka porukassa on kaksi kaappihomoa, yksi kaappitransu ja yksi joka vetää mäkkärin hampparia, vaikka on kotona vegaani, kun ei uskalleta sanoa ääneen.


        "Antakaa nyt miesten olla miehiä. Seuraavaksi haluatte ajella miesten säärikarvat, huh,huh."

        Ihan itse tuntuvat ajelevan ne samoin kuin niska- ja selkäkarvansakin kun rehottavat vain tiellä. Eikä niitäkään saunailloissa kieroon katsota.


    • Heidi93.

      Mielestäni mies huijjaa vastakkaista sukupuolta värjäämällä hiuksensa tummiksi.
      Ei ole kivaa kun sen tumman ja salaperäisen miehen alta paljastuukin tuikitavallinen tallaaja. :(

      • miesten oikeudet

        Jaa ja mitä naiset ei huijjaa? Värit ja meikit pois akoilta, niin näyttävät kaikki rupikonnilta ja sais laittaa päät poikki kaikilta. Ainakin noin vajaaälyisiltä rasisteilta.


    • Trendikäs

      Minun isäni on 72 vuotias ja värjää itse hiuksensa, kulmat ja viikset kaikki samalla värillä. On kymmenen vuotta nuoremman näköinen eikä ole akkamainen yhtään. Trendikäs on !

      • einari 90v

        Minun isäni on 120vuotias ja värjää aina munakarvojaankin mustaksi, näyttää heti 50vuotta nuoremmalta!


    • Poslari-risto

      Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta ripsien värjääminen auttaa käyttäjää ymmärtämään meihin kohdistuvaa tietotarvetta.

    • Come on. Ootko sä mies ? Jos oot niin kannattaa unohtaa värjäilyt. Jos et oo niin laita hame päälle ja värjää

    • asdasdf3
    • rasismi

      voi värjätä jos on ei hetero

    • h3t3r0

      "Voiko mies värjätä kulmakarvat ja ripset?"
      -Voi, mutta tällöin henkilö vaikuttaa aivan vitunmoiselle homolle saatana!!!. sanompaha vaan...

    • asiamiäs

      Voisitteko rasistit mennä pois? Ripsien värjäys on ihan normaalia ja myös heterot tekee niin!

    • juuppikikki

      Olkaa vaan homokammoiset onnettoman albiinon näköisiä värittomine kasvoinenne ja piirteinenne. Minä ainakin huolehdin itsestäni ja värjään jos mieli tekee. Mitä sitten vaikka olisikin jonkun juntin mielestä kauhia hinuri :)

    • lol!

      Voi mutta ei ole mitään JÄRKEE!!

    • HAHA HINTTI!!

      JOS OLET HOMO TAI JOKU HOMOPOIKA TAI MUUTE VAA HINTTARI PELLE NII ANNA MENNÄ VAA.. LAITAHHA SAMALLA HUULIPUNAA... HYI VITTUSUKSIKUUSEESAATANAJAHYPPÄÄSUOHON

    • minä

      minusta miehille ei kuulu meikkaaminen. Se olisi vaan NIIN outoa!!!!!!!!!

    • ewfkjcnlgi17

      Kokeilkaa

      Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
      kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

      Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
      ja onnea!

      NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
      JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
      Vain 3 minuuttia ja tulet
      hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
      kertoi,että hänen
      toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
      FUSKAA!!!
      Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
      Ota esille kynä ja paperia:
      Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
      valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
      ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

      1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

      2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
      tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

      3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
      vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

      4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
      nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

      5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
      8, 9,10 ja 11viereen.

      6. Ja nyt, toivo jotain.

      Tulokset tulossa!

      Tässä avain tähän kaikkeen:

      1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
      henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

      2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
      rakastat.

      3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
      pidät kovasti mutta et
      oikein ota hänestä selvää

      4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

      5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
      erittäin hyvin.

      6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
      onnea.

      7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
      kanssa.

      8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

      9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
      ajatuksistasi.

      10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
      elämään.

      Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
      kuluessa siitä, kun
      olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
      lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
      Erittäin merkillistä,
      mutta se tuntuu
      toimivan!!!

    • mimosajb

      Olen värjännyt mieheni kulmakarvoja ja ripsiä, joten miksei miehetkin sais pikkasen ehostautua. Ekalla kerralla koitettiin niin että värjättiin kulmat tummanruskealla ja ripset mustalla. Ripsien värjääminen mustalla ei ollut hyvä idea, sillä mieheni näytti sen jälkeen meikatulta. Seuraavalla kerralla kokeiltiin sekä ripsien että kulmien värjäämistä vaaleanruskealla, ja lopputuloksesta tuli luonnollinen.

    • läskikukkahattutäti

      minulla on tapana meikata jokapäivä työelämässä minullehan ei huudella. Asennekysymys. Miehet voi meikata yhtälailla kuin naisetkin

    • amelieamande886

      Jos on hiirenharmaata niin vaan paremman ja terveemmän näkonen jos antaa vähän väriä niille. Hiustenvärin mukaan, ei liian tummat. Vaalentaa ei kannata alkaa. Todellakin, ainakin kulmia kannattaa vähän siistiä ja värjäillä, miestenkin. Opettele itse laittamaan, koska väri ei kestä kun viikon jos peset kasvoja, pienen hapete pullon ja värin saa vaikka kärkkäiseltä, tai marketista, ihan samoja mitä käyttävät kosmetologit/kampaajat (öhöm), totta se on. Mut se täytyy opetella niin ettei ala sotkemaan itseä.. Siis joo, musta ei ole paras vaihtoehto jos ei sitten ole todella tummat piirteet! Joten anna mennä vaan. itse, tai ammattilaisen.

    • MIES9

      Olen värjännyt kulmakarvojani ja ripsiäni varmaan kymmenen vuotta eikä yksikään työkaveri ole edes huomannut sitä.

    • EI ENÄÄ EROITETA

      ONHAN MIEHET JO KAUAN VÄRJÄNNEET RIPSIÄ JA TEKOVAGINASTAANKIN SAMOIN.mONTA KYMMENTÄ VUOTTA SITTEN TULI VANHAINKODISTA N. 80-90 V. PAPPOJA JOTKA JO SILLOIN ANTOIVAT VÄRJÄTÄ HIUKSIAAN JA OTTIVAT PERMANENTIN PÄÄHÄNSÄ.sILLOIN KASVOI SENKINNIKÄISILLÄ VIELLÄ HIUKSET PÄÄHÄN.nYT ON TASA-ARVO JA JUURI SAMA MITÄ VÄRJÄÄT.sITÄ VOI HYVIN TYTÖILTÄ KYSYÄ,HE OVAT ETEVIÄ AUTTAMAAN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe