avoin suhde, tahtoo sellasen!

mietiskelyä...

mä haluaisin miehen. Siis ihan vaan yhden miehen jonka kanssa jakaa arki, jonka kainalossa nukkua, jolle vois puhua ilot ja surut, ja joka sillon tällön saa haluta myös seksiä. joo, kuulostaa ihan perus parisuhteelta. Mut mä haluan sen pienellä lisällä: molemmilla lupa harrastaa seksiä kenen kanssa huvittaa.
Mut onks se oikeesti mahdollista? pystyiskö kukaan Mies moiseen? jakamaan naisensa muiden kanssa? mut olemaan sille naiselle kuitenkin se maailman tärkein?
Kuitenkin tarkotuksena olis, et molempien pitäis olla rehellisiä, kertoa muista panoistaan, ja muistaa huolehtii ehkäsystä, myös humalassa.
tää ajatus taitaa olla aivan mahdoton?
mut kun molemmat olis sitoutunu, välttyis mustasukkasuuskohtauksilta ja silti olis joku ketä rakastaa ja pitää hyvänä. tää tuntuu vaan jotenki niiin sellaselta asialta et ihmiset pitää mua tän takia ihan tosi outona...

29

1755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rimpula

      Tätä juuri hain omassa aloituksessani! Onkohan tämmöisiä miehiä olemassa?

      • Onhan niitä

        Miespuolisia tällaisia kutsutaan pukeiksi ja naisia horoiksi.


      • camilla3
        Onhan niitä kirjoitti:

        Miespuolisia tällaisia kutsutaan pukeiksi ja naisia horoiksi.

        niin ja pointti oli???
        terv.ylpeä"huora" :))))


    • mies-eläjä

      Miksi kukaan mies haluaisi sellaista "suhdetta", jossa jo lähtökohtaisesti puoliso ilmoittaa olevansa kykenemätön ihmissuhteeseen?

      Vertailun vuoksi: "Miksi kukaan ostaisi itselleen autoa, jos olisi tarkoitus antaa se pääasiassa naapurien käyttöön, silti itse maksaen kaikki kulut."

      Aliarvioitte pahasti miesten (tunne)älykkyyden, sillä kyllä normaali mies paljon mieluummin maksaa hetken seksituokiosta ammattilaiselle, se on reilu peli asenteella, kuin lähtee selvästi elämänhallinnaltaan ailahtelevan ja mielenterveydelle tuhoisan ihmisen kanssa suhteeseen.

      • normi mies

        Juurikin näin on asian laita


    • selvä

      Kyllä tälläisiä miehiä on , esim minulla tällä hetkellä .. asiasta ei eriksen tarvii kenenkään miehen kanssa jutella olla vain niinkuin ystävä .. meillä tämä alkoi tämän miehen kanssa vahingossa..

      • suurta draamaa

        Miehen ja naisen väliset "tosiystävyydet" tahtoo jäädä miehen osalta aika yksipuoliseksi näytelmäksi, jos ei ole sitten homomies, joille se osa draamasta jostain syystä lankeaa. Naisen on melko mahdotonta tätä ristiriitaa ymmärtää, sillä ei hän tietenkään voi ajatella miehen ajatuksia, joita hallitsee aivan muut seikat kuin hänen.


    • just näin

      Miksi kukaan haluaisi sellaista "suhdetta", jossa jo lähtökohtaisesti puoliso ilmoittaa olevansa kykenemätön ihmissuhteeseen?

    • missäsellainen

      Mä olen just tuon luonnehdinnan mukainen mies. Ja haluaisin sellaisen naisen, joka pystyisi tuollaiseen suhteeseen. Tunnistan itsessäni kuitenkin mustasukkaisuudenkin, että melkoista tasapainoilua tuokin saattaisi vaatia. Mutta haluaisin kyllä kokeilla...

    • ninnnuska

      Minulla oli tuollainen suhde jonkun aikaa, kunnes tultiin molemmat siihen pisteeseen, että se muu elämä vei. Välitettiin toisista todella, edelleen tykkään kyseisestä miehestä, mutta se elämäntyyli ajoi meitä erilleen liian pahasti. Nykyään vain kavereita, enää ei edes seksiä. Nyt kun katsoo vuosia eteenpäin, sitä ei osaa enää kuvitella elävänsä niin. Haluan miehen, joka jakaa sänkynsä vain minun kanssani ja toisinpäin. Sitä muuta omaa elämää saisi sitten olla, niin ettei ripustaudu minuun kokonaan.. tällainen yhtälö taas on jokseenkin vaikeampi löytää??

      • -masanen-

        totta turiset! vaikea on moinen yhtälö löytää


    • harkinnassa

      Minä ainakin olen viimeaikoina miettinyt miten voisin ehdottaa vapaampaa suhdetta siten ettei hän vetäisi hernettä nenäänsä.
      Ollaan oltu yhdessä yli 10v ja meillä on yhteisiä lapsia. Arki rullaa hienosti enkä voisi kuvitellakaan vanhenevani jonkun muun kanssa.
      Seksissäkään ei sinänsä mitään vikaa, mutta ei yksi ihminen kaikkeen pysty.
      Nyt olen käynyt välillä vieraissa hakemassa vaihtelua, mutta siinä vähän omatunto vaivaa. Enkä edes koe tekeväni mitään väärin (lyhythän elämä on), mutta harmittaa kun joudun valehtelemaan.
      Ja nyt joku ehkä kysyy, olisinko valmis että vaimoni kävisi vieraissa: ei haittaisi yhtään kunhan kaikki on kondomilla eli terveyttä ei riskeerata. Mitä se minulta pois on jos joku toinen saa.

    • Niko

      Ei se nyt pahalta kuulosta kyl mä oisin valmis tollaseen..

    • .-,.-,-.,-.,-.,-.

      ihmiset jotka harrastavat seksiä kiintyvät helposti toisiinsa ja pikkuhiljaa miehen vakipano saattaa viedä sinun paikkasi. he eivät joudu kokemaan tylsää arkea yhdessä ja, kun sinulla ja miehelläsi tulee riitoja, on helppo livistää sen kolmannen pyörän luo.

    • Teinijuippi

      Itse olen ollut juurikin tuollaisessa vapaassa suhteessa jo lähes kaksi vuotta (23kk tuli toissapäivänä täyteen), sillä pienellä erotuksella, että olen tyttöystäväni kanssa sopinut, että voimme molemmat käydä vieraissa naisissa niin paljon kuin haluamme. Hän on bi, ja hyvin tyytyväinen tälläiseen suhteeseen, kuten minäkin. Eli kaikki on mahdollista :)

    • roosaah

      Avoimesta suhteesta tasan kerran kokemus: yhteensä kahtena iltana hyvää seksiä kumilla ja sen jälkeen äijä ilmotti että on löytänyt itelleen kypsemmän ja minua vanhemman naisen seuraa. Se avoin suhde jäi siihen! Eli en suosittele avoimii suhteita. Ei ne kanna tai tue ihmistä millään lailla..

    • vapaa mieli

      miksi ihmeessä mies haluaisi olla naisen kanssa joka juoksee muuallakin? jos mies tarvitsee naista seksiä varten, niin sen saa hoidettua helpommin käteisellä tai baarip...la. jos mie tarvitsee kodinhoitajaa tai siivoojaa, niin senkin saa hoidettua rahalla. jos mies haluaa perheen naisen kanssa, niin haluaako mies joutua tilanteeseen jossa kustannukset jäävät hänelle, mutta isästä ei ole varmuutta? jos kaikki on kaikkien kanssa, niin mikä ihmeen suhde se on? en tuomitse ihmisten tekemisiä. mutta kutsua edes avoimeksi suhteeksi tilannetta missä kukaan ei sitoudu toiseen, on mielestäni suhde sanan väärinkäyttöä. käyttäkää mieluummin termejä fuck buddy tai vakipano.

      • Onhan isyystesti - ainakin kehittyneissä maissa kuten suomi - ja jos lapsi ei näytä yhtään isältään jotain sekin kertoo.


    • Arttu53z

      Erityiskiitos rehellisyydestä, toistit juuri sen mitä minäkin 24 vuotiaana nuorena miehenä pitkien pohdiskelujen ja itsetutkistelun jälkeen halusin. Elää ja kokea, vastuullisesti kuitenkin ja samalla elää tärkeimpänä jollekin joka taas minulle.
      Se toteutui vain osittain, ei lomittaisina vaan peräkkäisinä suhteina ajallisesti, ja kuin kohtalon ivaa, menin naimisiin ihmisen kanssa joka varmaankin oli mahdollisimman kaukana tuosta minun ajatusmaailmastani seksin ja läheisyyden jakamisen osalta. Olen koko elämäni ajan ollut puutteessa jonkinlaisen henkisen, ajatuksellisen ilottelun osalta en vain fyysisen nautinnon tuskassa. Sen takia olenkin varma että naisten, ja aivan erityisesti parisuhteessa elävien naisten olisi hankittava itselleen "henkireikä" miehestä joka on ihan ulkopuolinen omaan kumppaniin nähden. Väitän ettei kaikkein syvimpiä tuntojaan ja huisimpia ilojaan ole helppoa tai edes mahdollista kertoa sille ihmiselle jonka kanssa jakaa sitä ihan joka aamuista arkea.
      Itselläni oli avioliiton vaikeimpina hetkinä pitkä ja tosi intensiivinen kirjoittelusuhde naiseen joka oli samassa tilanteessa omassa elämässään.
      Sen parempaa tukea ja peiliä ei voi mistään saada (toki on vaikea löytää ihmisistä joka on itselle se oikea"kasvattaja") kuin toisesta ihmisestä joka on riittävän kaukana ettei se mene heti sänkyynhyppelyksi ja laannu siihen ettei jakseta kuin txt valitteluja vaihtaa. Kaikki hyvä muuttuu sekin elämän myötä, kun myöhemmin erosin 22 vuoden liitosta, muuttui myös tuo tilanteemme hän on yhä liitossa ja siitäkö johtuen ajatustenvaihto loppui vähitellen. Mene ja tiedä.

      Kun olen seurannut naisvaltaisen työpaikan suhdesotkuja, en tosiaan suosittele naiselle toista naista ihan kaikkian ajatusten ja kokemusten jakajaksi.
      Hmm. mutta kyllä se mieheltä ja naiselta paljon vaatii tuo että kumppani saa hakea vaihtelunautintoa jostain muualta välillä, mutta uskoisin kyllä itse siihen suostuvani joskaikki olisi sovittu side toiseen olisi vahva. Voihan olla että molemmat huomaisivat toisen hyvyyden myöhemmin ja haluaisivat ...vaan pysytellä kotiaidan sisällä. Jumankekka nyt tuli jo paksua romantiikkaa.

      Joka tapauksessa, naiset hommatkaa etäsuhde Meistä Miehistä, ette kyllä pety ja oma kotikarjunnekin maistuu ihan erilaiselta kun olette meidän runot lukeneet...

      • Voi sille omallekkin miehelle kerto kaiken, jos ei voi niin suhde on enemmän ja vähemmän kulissisuhde. Eikä tämä poissulje avoimiasuhteita.


    • Unelma

      Täälä On Sulle Tummanruskeet Nappi Silmät Ja ruskeet hiukset omaava 36vuotias Kohtelias,Komea,Mukava,tunteellinen,hellyydenkipee Ja Hyväkroppainen luotettava Mies Suomen Turusta Joka Etsii Sinua Nainen Tositarkoituksella kuka antaisit muiden mieste Naida itseási niin et saisin livená katsella kuinka nautit mutta kuitenkin niin ettá saisin asua kanssasi yhdessá olisimme niin kuin avoimessa suhteessa eli niin ettá ainoastaan Seksi tapahtuisi muiden miesten kanssa muuten kaikki muu olisi niin kuin normaalissa parisuhteessa eli suutelisimme antaisimme hellyyttá ja Rakkautta ym muutakin toisillemme eli asuisimme yhdessá ja nukkuisimme yhdessá eli jos kiinostuit ota yhteyttá ja teen sinusta maailman onnellisemman naisen [email protected]

    • toinen pohdiskelija

      Eihän tuo mitenkään mahdotonta ole. Olen itse ollut tuollaisessa suhteessa lähes kymmenen vuotta, joista ison osan naimisissa. Vihaan sitä kun parisuhdettamme kutsutaan avoimeksi sillä olemme erittäin sitoutuneita toisillemme, olemmehan naimisissa ja tahdomme viettää loppuelämämme yhdessä. Eli oikeastaan vain yksi "ratkaiseva" asia meissä eroaa tuosta yhteiskunnan sanelemasta normista: Mielestämme seksi ei ole maailman suurin rakkauden osoitus vaan pelkkä tarve siinä missä syöminenkin. Se henkinen yhteys on meistä sitä rakkautta. Mukava kuulla, että täältä kaavoihin kangistuneiden maasta, jossa ihminen kulkee läpi elämänsä pysähtymättä kertaakaan miettimään mitä oikeasti haluaa, jöytyy joku muukin joka uskaltaa ajatella itse ja tuoda sen julki. Varmasti ihmiset pitävät sinua outona. Niin ne pitävät minuakin :D Täydellisen kumppanin löytäminen on tietysti vaikeaa muttei mahdotonta.

    • Joopajoo...

      Aloittaja: Yleensä tulee toinen ääni kelloon siinä vaiheessa, kun toinenkin osapuoli käy painamassa vierasta. Sitten itketään ja ollaan mustasukkaisia. Itselle se kyllä sallittaisiin.

    • Jos nainen olisi muuten kiinnostava niin kyllä - ulkonäköä ja yhteisiä kiinnostuksen kohteita, kemiaa. En ole kovinkaan mustasukkainen.
      On tälläisiä miehiä enemmänkin, mutta vähemmistönä ne on. Internetistä niitä voi hakea, livenäkään ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa heti esille mitä haluaa, tai muuten jää sattuman varaan. Eli jos haluaa järjestelmällisesti etsiä niin netistä ja ehkä seksibileistä jos sellaisia harrastaa.

      Mutta samalla tavallahan se on kaikilla "vaikeaa" tai ainakin aikaa vievää etsiä juuri sopiva itselle, mutta jos tykkäät seksistä niin harrastat vaan hyvännäköisten ja oikean tuntuisten miesten kanssa seksiä ja voit ottaa toiveesi esille jos todella kiinnostava tapaus tulee esille. Voi olla että tietyissä kinky-kaveripiireissä ja varsinkin tietyissä paikoissa kuten berliini, new york ja lontoo löytyy todella helposti tälläisiä miehiä ja sitten vaan päältä paras.

    • peertsa

      Olen ollut 15 v naimisissa. Meillä on lapsia ja elämä ok. Olemme sopineet vaimoni kanssa, että vieraissa saa käydä, kunhan pidetään tietyistä säännöistä kiinni, joita on mm kortsun käyttö, kotiin ei tuoda ketään, yhteistä aikaa eikä rahaa käytetä siihen, ja ei kerrota ellei toinen kysy ja halua nimenomaisesti tietää. Tämä on toiminut hyvin, sillä ei meistä kumpikaan toiselle täydellinen ole seksin suhteen. Molemmat kaipaa asioita joita toiselta ei saa ja ne voi hakea muualta sitten. Meillä on rikas ja hyvä seksielämä vaan välillä siihen kaipaa vaihtelua. Kuten joku edellä totesi, ei se ole itseltä pois vaan päinvastoin! Ja ei tavara käytöstä kulu :) Olemme tavanneet kumpikin partnereita treffipalstojen kautta sekä baarista ja välillä juttelemme minkälaista on vastaantullut ja kokemuksien jako on hauskaa puuhaa, sillä molemmille meille on vastaantullut jos jonkinlaista ... Kun liitto toimii se kestää :) Toki, onhan tässä se riski, että jompikumpi rakastuu johonkin, toisaalta jos pelkää riskejä ei voi elääkään, ja kun saa "luvallisesti" käydä vieraissa se ei ole tabu josta kiinnijäämistä tarttisi pelätä :) Molemmilla on koti jossa oma rakkain odottaa :)

    • ei kahleita

      Tapasin nelisen vuotta sitten itseäni 8v. vanhemman naisen. Ens alkuu n olimme vakavissamme suhteen kanssa, mutta melko nopeasti alkoi käydä ilmi,että hänellä oli ex miehensä kanssa ongelmia, joka on mustasukkainen ja alkoi minulle soittelemaan ja uhittelemaan. Silloin otyin naiseen etäisyyttä ja ajattelin et olisi parempi pysyä avoimessa suhteessa.
      Avoin suhde kuin ollakaan on toiminut tähän päivään saakka eli tapaillaan pääsäääntöisesti silloin, kun molemmat haluavat seksiä. Tosin kyllä teemme muutakin esim ulkona syömistä.
      Olen elänyt sinkkuna suurimman osan elämästänui ja jotenkin sitoutuminen pelottaa ja vapauden menetys. En kuitenkaan jaksa elää ihmisen kanssa vakavasti kenellä on henkilökohtaisia ongelmia, kun olen itse tasapainoinen ja onnellinen elämässäni.

    • .perttu

      Kyllähän toi toimii Pleieri blogissa puhutaan jonkin verran avoimista suhteista muu muassa

      http://pleieri.blogspot.com/2013/05/parisuhde.html
      http://pleieri.blogspot.com/2013/05/parisuhteen-saannot.html
      http://pleieri.blogspot.com/2013/05/parisuhteen-yllapito.html

      sit on katsomisen arvoista myös http://pleieri.blogspot.com/2013/04/valinpitamaton-iloinen-mies.html jossa ajatus pelkkiin seksisuhteisiin ja avoimiin suhteisiin selitetään tarkasti. Oo vaan rehellinen ja toimi noiden vinkkien mukaan ja saat mitä haluat.

      • Dino Rex

        Hienoja kirjoituksia aiheesta. Olen iloinen, että tämä Suomen paras iskemiseen liittyvä blogi on tehty. Kiitos ja kumarrus Pleieri blogin ylläpidolle hyvistä kirjoituksista!


    • Toimii hyvin

      Ei mitään ongelmaa, ei toista voi omistaa. Jos toista tekee mieli, siitä vaan. Niin meillä toimitaan jo kohta 10 vuotta. Tosin, kertominen ei aina onnistu ja ei voi olla myöskään pakko. Täytyy huomioida toisen tilanne ja kertoa sen mukaan. Suojautuminen ei aina myöskään onnistu, huppelissa kerta tapahtuu ja sattuu. Meillä sääntönä että suihinotto, peppupanot ok mutta A-pesän hommissa pitääkin sitten olla lateksit päällä. Näin vältetään pahimmat lentsut ja ei-toivotut AU:t, tai ainakin yritetään. Onhan muija tuonut kotiin tuliaisena jotain pienempää tartuntaa mutta pillerillä ne on hoitunut. Se ehkä joskus häiritsee että jos muijja on ollut rajummalla reissulla useamman kaverin kanssa niin paikkojen arkuuden takia ei esim halua muuta kun antaa munnaria. Se voi joskus ärsyttää. Olen huomannut senkin että jos olen ollut huomattavasti nuoremman tai kauniimman naisen kanssa niin oma muija voi olla vähän siipi maassa hetken mutta sitten taas entistä innokkaampana kimpussa kerta on kelvannut kauniimmallekin!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      187
      7436
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4322
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2059
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1681
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe