ashley madison vai victoria milan vai joku muu?

mistä saa seuraa?

Testasin kumpaakin palvelua. Asley oli syyskuussa vielä täynnä "maksettuja" naisia mutta nyt siellä on jo ihan oikeita ihmisiä ja oikeita naisia. onnistu saamaan kaksi treffiä ja toisella oli vielä happy end eli pääsin *** kun oli hotelli valmiina .
Toi milan puolestaan on täyttä paskaa, sieltä ei koskaan olltu mitään oikeeta, ehkä pari kiimasta viestiä muttei yhtään tapaamista

Mistä muualta löydätte seuraa jos ette halua vaimon tietävän?

Onko teillä muill akokemuksia?

13

2455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kunnollinen n

      Jessus mistä näitä pettäviä tyhjäpää-äijiä sikiää...kehtaa vielä uikuttaa täällä kun ei onnistunu saamaan vierasta likasta pillua keltään..Voi voi pientä..mene valituksines alimpaan helvettiin....eikö sulla ole mitään häpyä?Vastauksen tietää jo:Ei ole.Olet todella alhainen ja oksettava ihminen.

    • tasa-arvoa

      jos on suhde päin p*tä niin miksei sitten hae jotain piristystä elämään? EI se niin vakavaa ole, jos toinen ei saa tietää. Joskus sivusuhde vaan on hyväkin juttu. Pieni piristys voi pelastaa kuivahtaneen liiton ja semmoista. Ei tää oo niin mustavalkoinen juttu. Mikset sinä kommentoija ole haukkumassa täällä keskusteluissa kaikkia näitä NAISIA jotka on niitä kakkosnaisia?

      • kunnollinen n

        Olen haukkunu niitä jo kyllästymiseen asti.Uskomatonta miten alhaisia kusipäisiä aikuisia suurin osa nykyään on.Sempä takia en seurustelekaan, on paljon mukavempaa.Enkä makaa kenenkään kanssa.Koska en pane kaikkea liikkuvaa niiku eräät.Käytän senkin ajan esim liikuntaan ja lenkkeilyyn.Olen tyytyväinen mutta te tädet dilleihmidet jotka välitätte vain omista jalkoväleistänne, en viitsi edes sanoa mitä tekisi mieli sanoa.Hyi helvetti.


      • seksi on ihanaa
        kunnollinen n kirjoitti:

        Olen haukkunu niitä jo kyllästymiseen asti.Uskomatonta miten alhaisia kusipäisiä aikuisia suurin osa nykyään on.Sempä takia en seurustelekaan, on paljon mukavempaa.Enkä makaa kenenkään kanssa.Koska en pane kaikkea liikkuvaa niiku eräät.Käytän senkin ajan esim liikuntaan ja lenkkeilyyn.Olen tyytyväinen mutta te tädet dilleihmidet jotka välitätte vain omista jalkoväleistänne, en viitsi edes sanoa mitä tekisi mieli sanoa.Hyi helvetti.

        Tekis kunnon pano sullekin hyvää, niin lakkais pipo kiristämästä. Mitä pahaa on siinä, että nauttii seksistä? Mä rakastan seksiä ja nainen olen.


      • Typeryyden huippu...
        seksi on ihanaa kirjoitti:

        Tekis kunnon pano sullekin hyvää, niin lakkais pipo kiristämästä. Mitä pahaa on siinä, että nauttii seksistä? Mä rakastan seksiä ja nainen olen.

        Olipa surkea perustelu. "Mitä pahaa on siinä, että nauttii seksistä?". Pettämällä ja satuttamalla toista ihmista! Samalla logiikalla ajateltuna "Mitä pahaa on siinä, jos nauttii vaimon hakkaamisesta?" tai "Mitä pahaa on siinä, jos nauttii alaikäisten hyväksikäytöstä?". Muiden satuttamisessa on aina paljonkin pahaa. Jos haluat nauttia seksistä eri ihmisten kanssa, niin ole ihminen ja pysy sinkkuna.


      • kunnollinen n
        seksi on ihanaa kirjoitti:

        Tekis kunnon pano sullekin hyvää, niin lakkais pipo kiristämästä. Mitä pahaa on siinä, että nauttii seksistä? Mä rakastan seksiä ja nainen olen.

        Saisin sen panon ihan millo haluan mut kuten sanottu en makaa keknen kans sattuu ja milloin sattuu huvittamaan.Mulla on moraalia ja arvot jotka tärkeitä.Ihminen on pelkkä tyhjä kuori ilman niitä.Kuukausi sitten jätin miehen jonka kanssa mieletsäni meillä ei ollut tasa-arvoinen suhde.Mieleenikään ei tulisi hakea jotain panoa tässä kohtaa, tuntisin itseni varmaan siinä kohtaa läpimädäksi.Olen tyytyväinen näin.Joten taas kerran väärässä.Mulla ei pipo kiristä tai olisi pulaa seurasta, mä vaan en ole halpa kevytkenkänen lehmä.


    • Pesää paljon saanut

      Menepä kotisataman deittiin ja vaikka joku nyt varmaankin väittää, ettei "uskovaisten" deittipalvelusta voi löytyä mitään niin itse löysin aika monta helppoa munan kipeää naikkosta tuolta.

      Uskovaisuus kuten helluntalaisuus jne.. On pelkkä ulkokuori ja ex-hellarina voin todella sanoa sen, etteivät nämä "uskon sisaret" eroa millään tavalla baareja kansoittavista tyhjäpää blondeista. Valehtele ummet ja lammet siinä profiilissasi. Kerro kuinka olet taiteellisesti herkkä ja omistat Kansallisteatterin kausilipun ja pidät sielusi temppelin väkevänä voimailemalla Helsingin atleettiklubilla, niin eiköhän pari "siveää" neitokaista ilmaannu, joille käy paneskelu ekoilla treffeillä..

      Mitä vielä odotat, ala jo väsätä profiiliasi ja laita nimimerkiksi jokin turvallisen miehekäs ja tarttuva niki, vaikkapa Timberman tai Sahuriukko..

    • Horisontti

      Laitoin tämän viestin alunperin "Nettideittailu" alueelle, mutta laitetaan copy paste tännekin.

      Ashley Madisonin pettäjäsivustosta on nyt parin kuukauden kokemukset miehenä. Kyseessähän on toinen niistä "pettäjäsivustoista". No, profiilin luonti on täysin ilmaista sekä miehille että naisille, mutta miehet eivät pysty vastaanottamaan eikä lähettämään viestejä ennenkuin vähintäin 49e hintainen aloituspaketti on ostettu. Naisille koko homma on täysin ilmaista, ymmerrettävistä syistä.

      Radiohaastattelussa firman toimitusjohtaja sanoi että heidän asiakkaistaan on 20% naisia. Höpö höpö, Joku on oikein mitannut sukupuolijakauman tekemällä laajoja testihakuja (eri iät, eri alueet), ja sai naisten osuudeksi noin 10%. Mikä alkaa kuullostamaan jo uskottavammalta. Paitsi että tilannetta pahentaa Ahley Madisonin itse omaan palveluun generoidut feikkiprofiilit. Itse laskiskelin että naisten profiileista oli omalla alueellani noin 90% feikkejä (ei pääkaupunkiseutu, mutta erittäin iso muu kaupunki). Tällöin oikeiden naisten profiilien määrä on 1 kpl 100 miestä kohti. Ei mikään hyvä lähtökohta miehelle.

      Koska Ashley Madison on kuitenkin voittoa tavoitteleva yritys, sen pitää saada tuloja. Busineskuvio menee näin: annetaan miesten luoda sinne ilmaiset profiilit. Jossain vaiheessa järjestelmä lähettää automaatisen viestin feikkiprofiililta (kyseistä viestiä ilmaisasiakkaat eivät siis voi avata, näkevät vain tiedon että postilaatikossa on viesti ja henkilön nimen), jolloin ilmaisasiakas havahtuu että "Jee! Nyt kävi flaksi, joku nainen haluaa ottaa yhteyttä!! ". Sitten kipin kapin maksetaan luottokortilla tms. vaadittava 49e summa. Viestistä löytyy englanniksi ainoastaan "I'm online now" tai "Feel like chatting?", ja mukana saattaa olla pääsyavain yksityiskuviin. Kuvat näyttää ihan hyviltä, ei mitään missejä mutta riittävän nättejä ettei tarvitse mahdollisille treffeille paperipussia viedä mukanaan ;)

      Siitä sitten innolla viestimään takaisin päin. Tosin sillä tavalla vähenee joka kerta 5-15 krediittiä niistä 100 krediitistä jotka sai maksullisessa avauspaketissa. Vastausta ei ikinä näiltä järjestelmän omilta feikkiprofiileilta tule, mutta se selittyy sillä että "luomasi profiili ei ole riittävän houkutteleva". Osta vaikka lisää krediittejä, maksa lisänäkyvyydestä, merkitse viestit etuoikeututuiksi (maksaa taas extraa)... ja näin lammasta lypsetään. Ja kun kerran tälläisestä arkaluontaisesta pettämissivustosta on kyse, niin asiakas ei nosta meteliä vaikka jossain välissä hoksaakin vedätyksen.

      Mistä sitten tunnistaa nämä Ashley Madisonin feikkiprofiilit, ja nämä vedätysviestit millä houkutellaan ilmaisasiakkaita maksullisten palveluiden piiriin, tai tuhlamaan kalliilla ostetut krediitit turhiin feikkiviesteihin?

      1) Saatu viesti on englanniksi, vaikka profiili on suomeksi.
      2) profiilin nicki on joku todella typerä, kuten "jauhaa-hienoksi". WTF?
      3) profiili on kuin googletranslaattorilla käännetty, siis sisältää käsittämättömiä virheitä kuten "Jaa mitä etsit? En oikeastaan mitään erikoista. Se on nyt yksinäisyyden aika ajoin. Odotan ystävä ei elää niin."
      4) profiilit näyttävät olevan vihreänä online-tilassa jatkuvasti. Aamulla, päivällä, iltapäivällä, illalla, yöllä.
      5) valokuvat: voihan ne olla matkoillakin otettu, mutta yksikään näkemäni kuva ei istu suomalaiseen maisemaan, tai henkilönä suomalaisiin kasvonpiirteisiin

      Mutta on siellä oikeitakin naisia. Yhdet onnistuneet treffit tehty ;) joten ei se palvelu täyttä huijausta ole. Valitettavasti heidän keinonsa houkutella maksavia asiakkaita ovat mielestäni kyseenalaisia, ja siksi haluan varoittaa kanssaveljiäni että tietävät mihin ryhtyvät... etteivät menisi noiden feikkien vedätyksiin.

      Maksullisiin naisiin en ole siellä vielä kertaakaan törmännyt.

      • 18+18=+?

        asiallista palautetta....


    • pettäjäntieonkapea

      Milanissa tui oltua ja maksettua muutama kuukausi itsensä kipeäksi muutamasta viestistä ja treffistä. Kai se tulos riippuu siitä, millaista seuraa hakee, mutta omalla kohdalla tulos on nolla. Jos pelkkä, siis pelkkä seksi ilman mitään muuta kiinnostaisi, tulos olisi varmasti positiivinen, mutta ei näin. kai se on vaan pääteltävä, etteivät fiksut naiset tuollaiseen palveluun hakeudu.

    • Pettynyt12

      Palvelun lopettaminen maksaa 29€. Ashleyn tyyliin ei pahemmin varoiteltu vaan veloitettiin

    • astream_jaakko

      Ensi perjantain A-studio: Stream -lähetyksessä keskustellaan pettämissivustoista ja pettämisestä. Haluaisimme lähetyksessä kuulla kokemuksia pettämisestä ja petetyksi tulemisesta. Jos haluat jakaa kokemuksesi, ota yhteyttä [email protected] tai 040-7567 857.

      A-studio: Stream: Bisnestä pettämisellä perjantaina klo 21. Aiheesta keskustelemassa Ashley Madisonin Euroopan kehitysjohtaja Timo Uusi-Kerttula sekä Väestöliiton perhetoimintojen johtaja Heli Vaaranen.

      • astream_jaakko

        Ugh. Kanava on tietysti TV1.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe