Rinta-Jouppi Lappeenranta

Wexi70

Ostin käytetyn auton Rinta-Joupin Lappeenrannan liikkeestä. Kaupanteon yhteydessä sovittiin muutamista korjauksista joita autoon piti tehdä. Yllätykseni oli melkoinen kun myyjä ilmoittikin kaupanteon jälkeen että he ovat korjaksessa mukana 100 euron panoksella vaikka korjauksen hinta onkin 500 euroa ja sovittu tehtäväksi samaan kauppaan. Olisi kannattanut olla varovaisempi tuon liikkeen kanssa ja vaatia korjaukset ennen kuin maksan auton - tyhmyydestä näköjään sakotetaan tässäkin kohtaa!!. Nyt riidellään kuluttajaviranomaisten välityksellä siitä mitä kaupanteossa sovittiin tehtäväksi. Kertokaahan minkälaisia kokemuksia teillä muilla on tästä ketjusta.

23

2416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öö-tota

      "Nyt riidellään kuluttajaviranomaisten välityksellä siitä mitä kaupanteossa sovittiin tehtäväksi."

      ...öö... totanoin. Miten kuvittelisit kolmannen osapuolen (kuluttajaviranomainen) pystyvän puolueettomasti suosittelemaan/päättämään mitään, kun kaksi varsinaista kaupanosapuolta (sinä vs. autoliike) ette pääse yhteisymmärrykseen mitä on sovittu?

      Lopputuloksen voin kertoa; JOS ja ilmeisestikin KUN kauppasopimukseen ei erikseen ole mitään korjauksista mainittu, maksat ne yksin itse tai tyydyt liikkeen 100euron osanottoon.

      "- tyhmyydestä näköjään sakotetaan tässäkin kohtaa!!"

      Totta. Tyhmyydestä sakotetaan aina.

      Toki tyhmyyttä on myös kyseisen liikkeen toiminta, josta myös sakotetaan sillä, että tällaisia purnauskeskusteluja leviää netissä kulovalkean lailla... noh, me muut autoliikkeet saadaan sitten enemmän asiakkaita, eli kiitos sinullekin.

      • Suurin huijari R&J

        Ostin käytetyn auton Lappeenrannan Rinta Joupilta kun itse myymäläpäällikkö kyseistä autoa vuolaasti kehuskeli ja vannoi, että auto on kunnossa. Kuinka ollakkaan, ensimmäisten vikojen ilmaannuttua, kauppiaalta alkoi tulla selittelyitä ja yritti pestä kätensä vikojen suhteen, kai
        Osa vioista oli kauppiaan mukaan "ominaisuuksia" eivät vikoja. Kauppias antoi kuitenkin kirjallisen liikkeen takuun jossa lupautuivat ottamaan osaa 50% korjaus ja osa kuluista, omavastuu oli 350 euroa. Erään vian kulut olivat 800 euron luokkaa ja lähettelin kuitin liikkeeseen, euroakaan ei liike tullut vastaan eikä ottanut osaa mihinkään kuluihin. Että sellainen huijariliike, perävalotakuu ja täyttä paskapuhetta.


    • ei Rintajoupille

      Sivuan aiheesta mutta mainitsen kuopion rintajoupin,kysyin autoa tuolta,myyjä kysy puhelimessa tee tarjous,no tein ,siinä rintajoupin myyjä seppo otti sellaisen voltin etten ollut uskoa korviani,manasi asiakkaan toiseen luokkaan ja kertoi kuinka hän ostelee autoja,käsittämätöntä solvaamista.

      Ei tarvitse tuonne kuopion rintajoupille mennä katselemaan mitään jäi senverran huono maku,aikaa tästä on kulunut 3-4 päivää ja jäi vaivaamaan moinen myyjän käytös.

      No tämän jälkeen soitin samanlaisesta autosta tuusulan sulan alueelle olevaan liikkeeseen ja myyjä oli aivan toisenlainen erittäin hyväkäytöksinen,ihmettelen kuinka voi olla niin töykeä ja ammatti kauppuri,esittelin itseni nimellä ja mistä läänistä soitan.

      Katkeraa solvaamista asuinlääniäni kohtaan sain savosta kuunella,hirveä myyjä.

    • Hintavertailija

      Tuusulassa Sulantiellä on järkyttävän kallis hintataso. Ihan kuin tolkuttoman kalliit syrjäseutujen hinnat olisi siirretty yhteen paikkaan Etelä-Suomessa. Asiakas huomaa monesti vasta jälkeenpäin että hänen olisi pitänyt saada maksamallaan kauppahinnalla kaksi autoa vastaanotetun yhden sijaan.

      • mbman

        Niinpä asiakas luultavasti onkin saanut ne kaksi autoa siitä liikkeestä. Ensimmäisen ja viimeisen.


      • Viisas väistää
        mbman kirjoitti:

        Niinpä asiakas luultavasti onkin saanut ne kaksi autoa siitä liikkeestä. Ensimmäisen ja viimeisen.

        Kannattaa mennä kaukaa ohi näistä Rinta-Joupin romuliikkeistä ettei sitten tarvitse katua lopunikäänsä kauppoja !


    • että näin

      Ei koskaan tarvitse mennä tuon ketjun kauppoihin.En ymmärrä kuka täyspäinen siellä käy autoansa vaihtamassa?Kysyttiin vaihtotarjousta asuntoautosta,saatiin niin mottipäinen tarjous ettei tosikaan,saman mallisia,ikäisiä mutta varusteiltaan suppeempia oli heillä myynnissä ja hinta yli neljän kympin ja kilometrejä oli vielä tuplasti niin myyjä antoi meille kahden kympin hyvitystarjouksen,taitaa rinta-joupilla mennä todella hyvin????Autoja joita katseltu on ollut hintaluokassa 55-65th€ ja onneksi saatu nyt suht hyviä tarjouksia ja saadaan auto vaihtoon mutta ei todella rinta-joupilla.

    • varoittava esimerkki

      Samanlaisia kokemuksia täälläkin. Kaakonkulman rintajoupilta erehdyin auton ostamaan, piti olla luotettava ja myymälän johtajan tutun auto, vaihdelaatikko hajosi alle 100 000 mittarissa ja liikeen mielestä se oli normaalia kulumista, ei mitään takuuta ja riitelemään ei viitsinyt ruveta, koska siinä olis mennyt kaikki aika ja hermot. Älkää hyvät ihmiset menkö lappeen ko. liikkeeseen!

      • honda

        Ostin 13000km ajetun auton lappeenrannan joupista näkemättä. Asun pohjanmaalla je sanoin että välimatka on niin pitkä että en sitä vahtaamaan tule.
        Kyselin millainen auto on että kilometrien perusteella pitäisi olla kuin uusi ja myyjä kehui että niin se onkin. Kehoitin että tuovat/tuottavat sen jollain seinäjoen rinta-jouppiin ja jos se on puhelimessa kerrotun mukainen niin ostan sen ja jos ei oo niin heidän häpeä ja en osta. Auto tuotiin Seinäjoelle ja oli puheiden mukainen ja ostin sen.


      • jokke

        Vittu sä oot pelle!


      • Vapaamaalari

        Oliko kyseessä kenties Nissan?


    • Seppotekikepposendam

      Kuopiosta sain itsekin samaisen myyjän toimesta todella ylimielistä kohtelua noin puoli vuotta sitten. Ihme että firmalla varaa pitää kyseistä jumppaa töissä.

    • Järkevä asiakas

      Sellaisia kokemuksia, että ylihinnoitellut autot ja Lappeenrannan liikkeessä ei näy käyvän kukaan, aina liike tyhjillään kun ohi ajaa... koska paikalliset tietävät, että hintataso aivan älytön ja minkäälaista takuuta ei saa, vaikka niin yrittävät kaupanteko tilanteessa väittää!

      • Anonyymi

        Perävalotakuun sain, harmi ku auto hajos 20km liikkeestä eikä koeajolla..


    • ostakaa ehjiä autoja

      Kolme autoa olen Rinta-Joupilta ostanut, yhdessäkään ei ainuttakaan vikaa. Miksi te
      ostatte viallisia autoja? Miksi jätätte tarkastukset tekemättä? Tyhmyydestä pitääkin sakot maksaa.

      • Anonyymi

        No siellä puhuu tosi viisad


    • TTH007

      Yksi JKL Rintajoupin myyjä tarjosi juuri katsastetusta autosta ja hyvin huolletusta (esim juuri ilmastointihuolto, öljyt ja kaikki jarrut) 2000e ja muissa liikkeissä sen hinta 7000e.

      Eli kovan katteen menasi ottaa.

      Eipä tullut kauppaa.

      Menin oman merkin liikkeeseen ja sain 5100e ja kaupat tuli 8000e autoon välittömästi.

    • sanelma64

      Kävin tuttuni kanssa Lappeenrannan Rinta-Joupilla katsomassa autoa itselleni. Olin varautunut auton ostamaan samantien verkkopankkitunnuksilla. Auton hinta oli noin 14000 euroa.

      Kuinkas ollakaan kun yksi Rinta-Joupin myyjistä huomasi tuttavani, alkoi hän mollaamaan tätä suureen ääneen ja syyttämään kun toinen hänen tuttunsa oli ostanut auton ja se oli mennyt takaisin rahoitusyhtiölle. Se oli kuulemma myyjän mielestä tuttavani vika ja syytteli tätä pihamaalla muiden asiakkaiden kuullen.

      Ihmettelen suuresti myyjän toimintaa. Hän on ollut Rinta-Joupilla töissä mielestäni koko ajan ja mielestäni muiden ihmisten osamaksusopimukset eivät kuulu muille ihmisille? Vaikka olen 50-vuotias nainen ja en ymmärrä autojen ostamisesta juuri mitään, oli Rinta-Joupilla myyjän käytös todella ala-arvoista. Toivon, että myyjän päälliköt puuttuisivat asiaan joskus, koska myyjä on aikaisemminkin ollut ylimielinen ja omahyväinen.

      Joka tapauksessa menimme Auto-Kiltaan ja ostin sieltä auton itselleni. Palvelu oli ensiluokkaista ja kaikki asiat hoituivat ensiluokkaisesti.

      • hiljaista on

        ketjua lukiessa herännyt ihmetys siitä ettei Rinta-joupilta ole kukaan millään lailla kommentoinut vaikka selvästi siihen aihetta olisi,miksiköhän?
        Olisiko vaikeaa mahdollisesti tehdä se?Tottahan se on että hyvitykset vaihtoon tarjottavista autoista on Rinta-joupilla aivan surkeita mutta kyllä kai niitäkin löytyy jotka kaupat siellä tekee mutta kannattaisi kyllä muualtakin kysellä voi yllättää varsin positiivisesti.


    • hanski4

      tyttäreni tarjosi 2008 mallista honda accordia jolla on ollut vain yksi suomessa asuva omistaja uudesta saakka ja auton arvo on tällähetkellä 140tkm ajettuna noin 12000€ ja jokainen huolto on tehty vehossa kylläkin tallinnan toimipisteessä vaihdossa rinta joupille niin he ilmoittivat että virossa huolletusta autosta ei voi hyvittää kuin 8500€ !!!! eli muistakaa ihmiset kysyä aina rintajoupilla asioidessanne että onko kaikki huollot tehty suomessa ja jos ei ole niin hintahan ei ole kuin noin puolet suomessa myytävien hinnoista

      • Automyyjät rulettaa

        hanski4 tyttäreineen ei ole nyt realisti. Automyyjä teki tässä tapauksessa ihan oikein, 3,500e on tuossa hintaluokassa ihan minimi pyyntihinnan ja sisäänostohinnan ero. Automyyjät rules !


    • Kilpailija provoilee

      Miksi Ylläpito ei bannaa tuota häirikköä, joka postaa jatkuvasti tälle palstalle (kilpailijansa?) linkkejä? Häirikkö koettaa saada ihmiset haukkumaan vainoamaansa yrittäjää mainostamisesta.

    • Anonyymi

      Tosi reilu palvelu (on asioimassa naisihminen)Hyvä mieli jäi .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe