Suomen Karvapääkuninkaat 1968: Selkä kohti maailmaa (SUGOCD4)

Toivariini

Muistatko kun suomalainen rock oli vielä kiinnostavaa?

SUOMEN KARVAPÄÄKUNINKAAT 1968 nostaa suomenkielisen rockmusiikin jälleen puheenaiheeksi. Yhtyeen Selkä kohti maailmaa -single julkaistaan 12.10.2012.

Vuonna 2011 perustettu helsinkiläinen rocktrio on ehtinyt kerätä jo kiitosta ahkeralla keikkailullaan, ja lämmitelty on niin Joose Keskitaloa kuin Räjäyttäjiäkin. Vaikuttajikseen yhtye nimeää Kauko Röyhkän, Leevi And The Leavingsin sekä J. Karjalaisen. Musiikkityyliään trio kuvailee sanoin suomirock revival.

”Karvakunkkujen” debyyttisingle Selkä kohti maailmaa on räjähtävä ja svengaava kappale sekä musiikilliselta että tekstilliseltä sisällöltään. Varsinkin jälkimmäinen tullee herättämään keskustelua kriittisen otteensa vuoksi. Vaimitä olet mieltä seuraavista: ”naapuri tunnetaan / jos se on syyllistynyt pedofiliaan” tai ”halal-ahoille kelpaa falafel / vaan ei muhammedit perheeseen”?

Tämä ei ole americanaa, tämä on suomikamaa!

" -- Kappale maalaa inhottavan realistisen kuvan vaietuista kulttuurisidonnaisista epäkohdista. Vauva-yhtyeestäkin tutun nokkamies Mikko Toiviaisen kynä on ehkä terävämpi kuin koskaan. Ensimmäiset ajatukset: hävyttömän näköinen promokuva, hävyttömät lyriikat, hävytön bändi, mutta ennen kaikkea hävyttömän timmi biisi."

- Weneverstoodachance, 10.10.2012

KUUNTELE SINGLE:

http://soundcloud.com/karvakuninkaat/selk-kohti-maailmaa
http://open.spotify.com/album/4N4NejYKwDP8jkSAYQGlmP

SUOMEN KARVAPÄÄKUNINKAAT 1968:

http://www.facebook.com/Karvakuninkaat
https://twitter.com/Karvakuninkaat
http://karvakuninkaat.tumblr.com/

0

<50

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.