Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

IC-350

sifferi

Olisi yksisylinterinen IC-350 -moottoripyörä vm -60. Ei ruostetta, ei kulumaa sylinterissä, ei isoja puutteita. Tuotu Virosta, jossa purettu ja kaikki pultit jätetty löysälle, runko ja peltiosat maalattu oranssiksi joten maalatakin pitäisi. Periaatteessa pitäisi olla käyntikunnossa, mutta nuo löysälle jätetyt pultit... Papereita löytyy, vaan lieneekö nykyvirkamiehille riittävästi.
Myydään muuton ja oman vanhuuden takia museokunnostettavaksi. On nyt Loviisassa. Pikaiset yhteydenotot sifferiät sulopistefi. Vai panisko huutonettiin?

8

3591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei toimi ikinä

      Ei kait kukaan tuo moista vehjettä ulkomailta riesakseen ja vielä maksa siitä jotain??
      Ihan tarpeeksi saatu noista itäpyöristä(IC,Jawa,Ural,MZ..) jo silloin kun täälläkään ei köyhä muuta saanut ja pakko noihin sekaantua jos mieli mp eli sama juttu ollut sielläkin Virossa,Venäjällä jne että kunhan eroon pääsisi tänäpäivänä ja toisi jotain laadukkaampaa länsitekniikkaa,vaikka vanhaakin,tilalle...
      Nuo ei toiminut uutenakaan,eikä antanut kuin v tunteen,nautinnosta puhumattakaan.Sama juttu nelipyöräisissä joista Lada ainut joka toimikin suht ok.
      Skoodat,Warret,Ifat,Jaltat,Pobedat,Mosset.....säälittäviä!
      Laita jonkun Hiacen takaluukkuun kaupanpäällisiksi Afrikkaan.

      • sitroen.

        Et vain osaa... Etkä ymmärrä mobiilin olemusta.


    • Seppo Sepon Seppo

      Olipa naapurissa miehellä IC jolla kulki töissä.Ei ollut niitä mainittuja latausvikoja.Kun tuli eläkeikään niin lahjoitti pyörän pojalleen joka sai sen romukuntoon kuukaudessa.Samalainen tapaus oli Jaguar mopo joka joutui pojan ajoon niin pian oli sekin romuna.Tapahtui 60 luvulla.

    • Rahat hukkaan

      Älä turhaan laita rahojasti,mielenkiintoasi tai aikkasi moiseen ja anna olla siellä missä onkin.
      Nykysuomessa on varaa mistä valita ja taivas on auki nettiaikana hommata jotain mielenkiintoista ja länsimaista/Japanilaista moottoripyörää joka toimiikin kunnostettuna sekä antaakin omistajalleen jotain muuta kuin vi...sta ja ongelmia ongelmien perään.
      Kas kun nuo itävehkeet eivät toimineet edes uutena,olivat laadultaan materiaaleiltaan surkeita,tuotekehitystä ei ollut ja ainoastaan hinta oli syy miksi noita yleensä länsimaiden markkinoille tuotiin...eikä kovin moniin edes yritetty tuoda,Suomeen tietysti kun tuonne Itäblokkiin kuuluttiinkin.

      • Romut kierrätykseen

        Samaa mieltä! Tuon romun hinnalla saa jo ihan hyvän 5-10 vuotta vanhan nelitahtipiikin, joka toimii luotettavasti ja näyttää hyvältä. Samalla rahalla saa jopa 10 vuotta vanhan, nykyaikaisen auton! Ei mitään järkeä laittaa rahojaan ikivanhaan, epäluotettavaan ja rumaan romuun.


      • sifvertti
        Romut kierrätykseen kirjoitti:

        Samaa mieltä! Tuon romun hinnalla saa jo ihan hyvän 5-10 vuotta vanhan nelitahtipiikin, joka toimii luotettavasti ja näyttää hyvältä. Samalla rahalla saa jopa 10 vuotta vanhan, nykyaikaisen auton! Ei mitään järkeä laittaa rahojaan ikivanhaan, epäluotettavaan ja rumaan romuun.

        Ei se mikään ruma ole, päinvastoin! Oikein tyylikäs.

        Panin muuten kiertoon. Kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Minulla ikä tuli vastaan, siis oma ikä.


    • Klasu3

      Suomi vapaa maa jokainen voi ostaa minkä haluaa.Turha täältä näiltä Essonbaarin asiantuntijoilta on kysellä jotka tietävinään joka asiasta.Jos joku haluaa jonkin entisöidä niin mitä sitten? Ei täällä kukaan sillä rikastu.On moni laittanut rahoja turhempaankin.Ostakaa mitä haluatte.Mielipiteitä on yhtä monta kuin miestäkin.

    • Hessu4

      Ompa tullut seurattua jo 60 luvulla itävehkeitä.Mikään ei toiminut muka uutenakaan..Kyllähän ne toimi kuka niitä koristeiksi olisi ostanut.Kokemusta on monesta merkistä.Hinta laatu oli kohdallaan.Katsokaapa Warren ja Trabantin hintoja siis 60 luvun malleja niin ei saa kiitoskaupalla.Että jos ei olisi kiinnostusta niitä saisi ilman.Kyse on nyt Saksasta Myös Emw autot kysyttyä tavaraa.Siis Bemarin itäkopio.Näinhän se täällä menee että mikä peli itsellä on niin se on maailman parhain.Toisilla romuja tai vääränmerkkisiä.Itsellä ei itäautoa eikä muutakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe