Autoton mies - Mitä mieltä?

kunhan kysyin

Mitä mieltä olette autottomista miehistä ja onko autoton mies sinulle turn-off?

On kiistaton tosiasia se että monille naisille miehen autolla on suuri merkitys ja osalle se on niin suuri asia että jos mies ei omista autoa niin nainen ei voi seurustella sellaisen " vajaan "kanssa.

58

2739

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • turn-off?

   turn-off?

   • kiirepanomiehellä

    mies omistaa autoa ja n a i s i a


  • Nainen51v

   Kaupungissa asuessa ja työskennellessä ei välttämättä autoa tarvitse. Säästyypä sekin raha, mikä sen hankkimiseen ja ylläpitoon menee. Siis...riippuu siitä, miksi autoa ei ole esim. toistuvien rattijuopumuksien takiako menettänyt vai ei yksinkertaisesti tarvitse autoa.

  • mies_44

   Auton ylläpitäminen ja ostaminen (A) vakavaraisuuden merkkinä ja (B) naisten kuskaamista varten on miehelle erittäin keskeistä, jos ylipäätänsä haluaa naisten kanssa olla. Tästä syystä esim. vähävaraiset nuoret opiskelijapojatkin hankkivat auton heti kun jostakin vain rahat siihen saavat.

   Yksinäisille kaupunkilaisille miehelle auto on täysin turha ja julmetun kallis omistaa ja ylläpitää, mutta käytännössä muita vaihtoehtoja ei ole. Mikään ei saa naisia kaikkoamaan niin nopeasti kuin tieto siitä, ettei miehen mukana tule mahdollisuutta autokyyteihin. Toinen asia minkä naiset lukevat auton omistamisesta on vakavaraisuus. He ajattelevat, että mies ei voi olla hirveän köyhä, koska on pystynyt ostamaan kalliin ja käytännössä (kaupunkioloissa) täysin turhan luksushyödykkeen.

   Auton merkillä ja vuosikerralla on myös yllättävänkin suuri merkitys naiselle. Tähänkin kannattaa panostaa. Naiset vertailevat usein keskenään (epäsuorasti muun keskustelun lomassa vihjaillen tosin) miestensä autoja samalla tavalla kuin vertaillaan miehiltä lahjaksi saatujen käsilaukkujen tasoa ja arvoa.

   Paradoksaalista on että nuorten miesten muutenkin vähät säästöt uppoavat kalliisiin autoihin, jotta voitaisiin näyttää rikkailta miehiltä naisten silmissä. Toki miehillä on usein muutenkin kiinnostusta autoihin, mutta se, että niihin upotetaan valtavia summia henkilökohtaisen talousahdingon partaalla osoittaa kyllä, että pääasiallinen käyttötarkoitus on naisten metsästys.

   • ihan varmaan näin

    Voimassa oleva ajokortti riittää.

    Jos sitä ei ole mikä on syy? Menettäminen ( holtiton tai edesvastuuton)
    periaate? ( Voi ei näitä.... karkuun)

    Jos auto on saa lisäpisteitä siitä kuinka järkevä ja käytännöllinen se on.
    Isoauto = joko mies tarvii työn takia auton jolla ajetaan paljon ja pitkiä matkoja
    Kauppakassi = kätevä kaupunki ajossa, näppärästi parkkiin
    Auto jonka polttoaine kulutus on järkyttävä = lapsellinen ja keskenkasvuinen
    ns kullinjatke = karkuun
    Yli 30 v urheiluauto = karkuun, keskenkasvuinen
    Farmari = joko on perhettä tai työn takia, pakko selvittää hienotunteisesti.
    Yleensä autossa kannattaa aina katsoa
    rekkarit = oma, kenties naisen vai työsuhde
    Mitä tavaraa autossa? Leluja, pitkiä naisten hiuksia, tuoksuuko hajuvesi vai onko tunkkanen, poltetaanko autossa ym...
    Ajotyyli = kertoo yllättävän paljon miehestä ja kyvystä hallita itseä. Ärhäkkä kaasu/jarru = äkkipikainen
    Miten suhtautuu autoo, onko se puolijumala tai pitääkö prassata = varoittava merkki
    Kuinka siisti auto on = miehen kämppä ei koskaa ylitä autoa
    paskanen auto = järkyttävä sottapytty
    Ja iso huom mies ei koskaan anna omaa kulta autoaa naiselle johon ei 100 % luota. Poikkeuksen tekee jos naista suunnitellaan juoppokuskiksi.
    Jos mies juo ja olettaa naisen ajavan = jalat alle
    Jos tarjoaa lainaamaan autoa = hmmmm siis merkitsen miehelle paljon ja minuun luotetaan.

    Joten kyllä autoa ja sen omistajaa todellakin tulee vertailtua. Auto juoruaa miehestä enemmän kuin mies edes tajuaa.


   • aösfkös

    Ei ole autoa.

    Ei ole ajokorttia.

    Mutta olen mies ja seurustelen naisen kanssa jolla ON JO auto.

    Sillä HÄN kuskaa minua.

    Naisethan haluaa sitä itsenäisyyttä niin kovaa, että huh huh. Ei auta ku antaa toisen hoitaa elättämiset yms. Minä pidän kotia ja vaikka maalailen sitte. :)


  • MissyG

   ' kiistaton tosiasia' , hehhhehhe....

  • auto on plussaa

   On siinä mielessä turn-off että en asu kaupungissa ja on todella rasittavaa liikkua aina bussin kanssa. Itselläni ei ole edes ajokorttia ja sitä tuli kyllä yritettyä aikoinaan, mutta aivot eivät toimi sillä tavalla että siellä liikenteessä ratin takana pärjäisin. Ei auto ole ehdoton edellytys eli jos mies on todella kiva voin häneen tutustua vaikka se ei elämää ainakaan helpota, mutta kyllähän se kummallekin iloa toisi kun voisi liikkua ympäri maata ja tehdä kivoja pikku retkiä yhdessä.

   Merkillä yms. ei ole tietenkään väliä, pääasia ettei hajoa alle. Sitäkin on jokusen kerran nähty parisuhteissa että auto leviää keskelle tietä.

  • ...........

   olen autoton nainen ja en kyllä vaadi sitä mieheltäkään.

  • joojostarttee

   Tästä on aikaisemminkin keskusteltu ja kyllä se menee tarpeen mukaan.
   Jos asuu kaupungissa, eikä tarvitse vaikkapa mökillä käyntiin sitä,
   niin turhaa omistaa auto vain, kun se on mukamas miehekästä.

   Mikäli asuu hevon kuusessa, silloin se pikku pakko olla...

  • lifemocker

   ei noita naisia ole jaloissa liikaa pyörinyt vaikka auton koko elämäni olenkin omistanut

   • Autot.on.ätmillä

    Minullakin on noita pari kappaletta, yhteisikä vuoden päästä 60 vuotta.
    En ole koskaan onnistunut naista autoilla saamaan muuten kuin ilmaiseksi (= ilman seksiä) kauppareissulle tms. Joskus todella harvoin siivellä satunnaisesti muuallekin.
    Itse tarvitsen autoa lähes joka päivä omiin kulkemisiini, vaikka asun kaupungissa.


  • apostolin kyyti

   Olis aika unelmaa elää ilman autoa.
   Mutta jos sinulla ei ole....missä asut....miten me tavataan?
   Olenko minä autollisena sitten aina kuskina?

   Ei sinun autottomuus periaatteessa haitta, mutta jaksatko kävellä tänne juna-asemalta? Jonnekin keskustaan? En usko, että lähtisit tänne niin herkästi kuin suhaisit autolla. Tai minäkään sinne.

  • Ikisinkku M

   Vastaan vaikkakin miehen näkökulmasta. Joo, kyllä se saattaa varmaan olla joilekin naisille turn off jos ei ole hyvin perusteltavissa, autottomuuteen saatetaan liittää vaikkapa kuvitelmia alkoholismista, varattonuudesta tms.. Auttottomuus ehkä paremmin hyväksytään jos pystyy sen jollain viheraatteella perustelemaan ja asuu kaupungissa, maasudulla luulen että ainakin herättää epäilyksiä ilman autoa eläminen.

   Itse en oikeastaan autoa tarvitsisi nykyään kun on suhteellisen lyhyt työmatka, ajoa tulee lähinnä vain viikonloppuisin ja nekin reissut yleensä olisivat muutenkin hoidettavissa jos tarvis tulisi, onhan se kuitenkin helppoa lähteä liikenteeseen omilla aikatauluilla mutta jos joku tekisi hyvän tarjouksen voisin auton kyllä myydäkin ja kokeilla tulla toimeen ilman kotteroa, tuskin tulisi siinä tilanteessa mietittyä tuota naismarkkinoiden kannalta.

  • Jos tarvitsen auton niin hankin sen itse.

   On taas sellaista höpönhöpöä tuo aloittajan teoria, että ei ole tainnut naista koskaan nähdäkään, saati tutustua heihin.

  • mies_44

   Heh, onpa tutun kuuloista puhetta tämä "hankin sen itse", "en siihen miestä tarvitse", "tulen toimeen omillani" jne. Totta kai kysyttäessä naiset aina korostavat kuinka materiaalisilla asioilla (ansiotaso, auto yms) ei ole mitään tekemistä jos mies vain "muuten sopii".

   Niin se menee, että jos et satu kuulumaan harvalukuiseen "vei heti jalat alta"-kategoriaan (muusikot, taiteilijat yms.) niin silloin nämä materiaaliset avut (auto etunenässä) ovat ehdottoman tärkeitä, jotta nainen alkaisi edes vähän sinua katsella.

   • rakkaus ennen autoa

    Seurustelukumppanillani ei ole autoa, minulla on kaksi. Hän on ulkomaalainen, eikä ole saanut vielä ajolupaa Suomeen, koska on vasta hiljattain muuttanut tänne.

    Tulevaisuudessa odotan hänelläkin auton olevan, koska ei ole tasapuolista, että minä kuljettelen häntä paikasta toiseen, että pystymme paremmin tapailemaan. Toiveena siis on, että miehelläkin on auto tai sitten ei kummallakaan, niin ei jää toiselle automaattista kuskausvelvoitetta. Mutta en minä autottomuuden takia häntä ole lemppaamassa, rakkaus meitä pitää yhdessä..


   • ..........

    Eiköhän meistä jokainen tule toimeen omillaan, joku huonommin ja joku paremmin. Eriasia onkin sitten holhouksen alaisena olevat, mutta tuskimpa täällä sellaisia kovin paljoa on.


  • väliäkö hällä?

   Asun kaupungissa, kaikkialle minne haluan mennä pääsen joko kävellen, pyörällä tai julkisilla, kuskiksi en siis miestä tarvitse. Jos mies tulee luokseni kylään, hänen ei edes kannattaisi liikkua autolla sillä parkkipaikan löytäminen lähistöltä on verrattavissa lottovoittoon. Varsinkin jos mies itse asuu kaupungissa/ hyvien julkisten yhteyksien varrella, en näe mitään järkeä auton omistamiseen. Toki jos työ ehdottomasti vaatii autoa niin fine, mutta statuskäyttöön hankittuna pitäisin investointia lähinnä turhanpäiväisenä. Tiedän että joillekin naisille auto on miehelle must-varuste, mutta itse en kaupungissa ikäni asuneena ole tätä ihastusta pelkkää kulkuvälinettä kohtaan koskaan ymmärtänyt. Polkupyörällinen mies voisi olla mulle enempi turn-on, ettei joutuis talouden ainoana pyörällisenä kuskaamaan miestään tarakalla. ;)

  • gghrogidngöod

   Minua ei haittaa miehen autottomuus. Itselläkään ei ole. Asun kaupungissa ja jos mieskään ei asu jossain ihan kaukana, niin pääseehän sitä julkisilla.

   T. akateeminen nainen 40 v.

  • hihhii..........
  • venakko-80

   Olen nainen ja miehen autottomuus ei ole minulle missään tapauksessa turn-off, kuten auton omistaminen ei ole myöskään mikään statussymboli. Kaupungissa asuessa julkisilla pääsee hyvin liikkumaan ja auton omistaminen/ylläpitäminen on kallista ja tarpeetonta.

  • nainen1984

   Mielestäni olisi kiva, että miehellä on auto koska itsellänikin on. En kokisi kovin kivaksi sitä, että minä olisin se joka aina kuskailisi miestä. Tosin ajokortistakin olisi apua, mies voisi käyttää minun autoa jos suhteessa sille asteelle päästään.

   Autoton ei ole turnoff mutta autollinen on turnon. Paitsi jos se on kauhee romukasa!

  • Minä

   Mulla on auto, miesystävällä ei. Ei haittaa ollenkaan.

  • joku roti

   Eihän se ole mies eikä mikään jolla ei ole autoa!

   • autoJanaiset

    autossa istuu laiska luuseri


  • rwer

   Hirvee turn-off. Mun miehellä on lentävä helikopteriauto.

  • 17+4

   no jos ollaan menos harrastaan autoseksiä niin onhan se aika iso turn off jos ei oo autoo.

  • pienet murheet

   En etsi varsinaisesti autonomistavaa miestä, sillä sehän kuulostaisi suorastaan hupaisalta ja että etsin vain kuskia itselleni.

   Siis mulla ei ole ajokorttia, niin jokainenhan tietää, ettei autoakaan.
   Edesmenneellä miehelläni oli ja sillä tehtiin mökkireissut ym.

   Olen kuitenkin päässyt kesänviettopaikkaani (entiseen) tähän asti julkisilla,
   mutta uusi on vähän erijuttu.

   Eli tietty nyt olisi ja suoraansanoen erittäin hyvä, että jos tapaan miehen, jonka
   kera voidaan nauttia jouluksi valmistuvasta mökistä, niin miehellä olisi kortti
   ja auto.

  • Toimitusjohtaja

   Minulla on Audi A4 spostback haikilla herkuilla. Vaimo on lääkäri,

  • sinkkuneiti37

   Auton omistamisella ja seurustelemisella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Minulla on ajokortti ja auto. Vanhan auton omistaminen ei ole edes kivaa, ainoastaan välttämätöntä liikkumisen kannalta. Olet kehitellyt kummallisen teorian tai tutustunut kummallisiin naisiin.

  • ajatelkaaitse

   Onko tää joku läppä????? Siis onhan nyt miljoona kertaa parempi että sillä miehellä ei ole autoa niin ei saastuta tätä maailmaa. Idiootti on jos saastuttaa, erityisesti kaupungissa! Vähän omaa ajattelua, kiitos, se on turn-on. Materialistiset arvot on suurin turn-off.

   • Ajattelinpa.itse

    Ja se sinun harjoittamasi henkinen saastuttamisesiko ei mielestäsi ole turn-off?


  • mies45v

   Kyllä mä luulen, että suurimmalle osalle naisista autolla ei ole muuta kuin käytännön merkitys. Eli jos sitä liikkumiseen tarvitaan, niin silloin olisi hyvä olla olemassa, mutta jos asuu ja elää julkisten parissa, niin sitten ei juurikaan merkitystä. Se on todella pieni promille naisista, joille autolla on jonkin sortin statusarvoa.

   Tätä mieltä on mies, jolla on kaksi autoa.

   • kokemusta on

    Pyysin kerran auton lainaa ex-poikakaverilta joka ehdotteli yhteenmuuttamista.

    Ok, sen lainaan.

    Pitihän se testata.

    Meni kaikessa rauhassa kaffeelle ja sitten testi

    "Kulta mää ajoin kolarin"
    ########le, missä kunnossa auto on? ###### missä se on? #### tunari

    ja reaktio kertoi enemmän kuin paljon.
    Palautin auton naarmuttomana ja tankki täynnä. Sekä pyysin ettei koskaan soita tai yritä, Meidän taru on loppu.


   • ehhhhh
    kokemusta on kirjoitti:

    Pyysin kerran auton lainaa ex-poikakaverilta joka ehdotteli yhteenmuuttamista.

    Ok, sen lainaan.

    Pitihän se testata.

    Meni kaikessa rauhassa kaffeelle ja sitten testi

    "Kulta mää ajoin kolarin"
    ########le, missä kunnossa auto on? ###### missä se on? #### tunari

    ja reaktio kertoi enemmän kuin paljon.
    Palautin auton naarmuttomana ja tankki täynnä. Sekä pyysin ettei koskaan soita tai yritä, Meidän taru on loppu.

    olipa paska satu


  • fillari mies38v

   Mä olen autoton mies. Ei ole edes ajokorttia vaikka on pitänyt monta kertaa sellanen hommata. Ei mua kiinnosta autolla ajaminen. Bensa kallistuu koko ajan joten kortin hommaaminen ei kiinnosta. Ajan fillarilla joka paikkaan ja kuntokin pysyy hyvänä kun voi päiväs joutuu polkee 20 kilsaakin. Mull aon tyttöystävä ja silla on auto ja kortti. Emmä pyydä sitä kuskaamaan mua kauppaan ikinä tai kelaan. Kauppakassit tuon fillarilla kotiin satoi tai paistoi. Kerran tuli yöllä kauhee nälkä joten poljin fillarilla abc huoltoasemalle hakemaan ruokaa. sinne on yhteen suuntaan 7 kilsaa. Muija olis kyllä lähtenyt kuskaamaan mut sanoin et meen fillarilla

  • Kaunis nainen

   Miehellä pitää olla auto, moottoripyörä ja traktori. On kai niitä muunlaisiakin miehenä itseään pitäviä, mutta he ovatkin jotain city-metroseksuaaleja inisijöitä. Tiedättehän, siis jos pitäisi luetella tunnettuja esimerkkejä, kaikki miesradiojuontajat ja Tuomas Enbuske tyyppiset hyypiöt jne. He tietävät kaiken bändeistä, julkkiksista, peleistä ja naisten kuukautisista, mutta eivät mitään oikeista miesten jutuista!

   Näillä luettelemallani kolmella kulkupelillä on oma funktionsa kullakin ja se kertoo miehen arvomaailmasta, luonteesta, miehisyydestä ja harrastuksesta..namm..!

   • miesvm67

    Eli tarkoitatko että måpedi jonka tankissa komeilee Tuomas Enbusken signeeraus ei ole hohdokasta? :P


  • äly hoi älä jätä

   Siis ap….uva, hävettää !

   Kuulkaa kaikki miehet, nainen päättelee miehestä ja sen autosta paljon sekä myös jos sellaista ei löydy. Ihan samoin kuin mies naisesta. Se kuinka metsään menee, harvoin edes kukaan tietää. Yksi asia on kuitenkin selvä. Kahta samoin ajattelevaan naista saa sitten hakea. Se mikä on toiselle plussa, on toiselle taatusti miinusta ja kolmas ei siihen mitään huomiota kiinnitä.

   Kuka seurustelee auton kanssa, kuka lompakon, kuka seksin, kuka kulissi ja kuka ihmisen. Kyse on aina kahden ihmisen katsannosta. Jos se heille sopii, niin sallittakoon se heille. Hyväksykää nyt ihmeessä tilanne missä te ette vain vastapuolelle kelpaa syystä jos toisesta. Kysyessä harvoin saa edes totuutta miksi ei – ja onko sillä edes väliä?

   Mulle kelpaa vain limenvihreellä s- mersulla ajeleva 46 vuotias, ruskea hiuksinen, 178 cm, 82,5 kg, sinisilmäinen, 42 753,50 € vuodessa tienaava mies, joka asuu Helsingin kulosaaressa omassa 167 m2 velattomassa omistusasunnossa. Horoskoopilta mies on nouseva Oinas. On vegaani ja harrastaa balettia, polttaa, ei juo muuta kuin likööriä ja on valmis naimisiin ensimmäisen moi viestin jälkeen Ja hurmaantuu pelkästään ajatuksesta, että saa mut joten mulle ei voi sitten mitään vaatimuksia asettaa;)

  • huoleton5

   Itselläni ei (ainakaan vielä) ole auto eikä ajokorttia. Tämä karkoittaa kanamaisimmat tapaukset sangen tehokkaasti.

  • V. 2004 syksyllä oli tilanne, jossa olin sopinut naisen kanssa treffit deittinetin kautta asuntoni läheiseen kahvilaan. Nainen vielä soitti minulle juuri ennen. Tuli puheeksi autottomuuteni, joka tuntui häntä pikkuisen ihmetyttävän tyyliin " Eix sull autoo oo?" Kaiken piti kuitenkin olla sovittuna, mutta nainenpa teki oharit! Ei saapunut koskaan paikalle eikä syy minulle koskaan selvinnyt. Tämän jälkeen luulin hänen ainakin soittavan takaisin selittääkseen miksi ei tullut, mutta soittoa ei kuulunut. Tietenkään minulla ei ollut hänen numeroaan ja itsellänikin ainoastaan lankapuhelin tuolloin. Jos siis hän olisi yrittänyt lähettää tekstiviestin, sekään ei olisi minua tavoittanut. Parisen vuotta myöhemmin oli nimittäin kerran tai kaksi tilanne, jossa jouduin varmaan hölmöön valoon, kun minulle oli yritetty lähettää tekstiviesti, eikä se ollut minua tavoittanut.

  • 0mies0nLammas

   Autoton mies, hmm ensiksi tulee mieleen alkoholismi/mammanpoika.
   Tekniikkaa pelkäävä lammas. Hintahtava juoppo työtön.

   • sporttinentyttö

    Autossa lammas, kuin tölkkissä , piereskelee MIKSI juopot pelkää ajaa pyörällä ?


   • susiautossa

    Rattijuopumuksia vuonna 2017 - 17 700
    1,9 enemmän kuin vuonna 2016
    ? ja seksiautossa


   • 0lenhanMies

    Juuri näin, mies ratissa ja vaimo vieressä.
    Yksin/äitin mekossa elävä ei tarvi autoa. Äiti käy kaupassa.


  • Höpsö123

   Autosta on vaan kuluja ja jos pärjää ilmankin niin,mikä pakko olla auto? Ei autoton mies ole sen huononpi,kuin autolliset

   • Järki123

    Kaupungissa asuvana sinkkuna auton omistamisesta on melkein enemmän haittaa ja huolta kuin hyötyä. Ilman autoa rahaa jää paljon säästöön, ja voi sitten ostaa menopelin pysyvän kaverin löydettyään.


  • vnvnvnvnv

   Mies kertoi, ettei tarvitse autoa, koska julkinen liikenne toimii niin hyvin. Pyysin kerran, että mies olisi kyydinnyt minut autollani töihin (ajokortti miehellä oli). Kieltäytyi, koska ei halua ajaa vieraalla autolla.

   Lyhyt tuttavuus ja aika pian ilmeni, että mies on alkoholisti. Ilmeisesti menettänyt kortin muutaman kerran ja ties mitä muuta sälää.

   Opikselijoilla ei välttämättä ole autoon varaa tai sitten osa ei tarvitse tai halua autoa riesakseen..
   Jos syynä on alkoholismi tai vastaava, ei kannata jatkaa tuttavuutta.

   • Mies19899

    Miksi hänen olisi tarvinnut ajaa? Ymmärrettävää sekin ettei halua ajaa toisen autolla, en minäkään halua. Varsinkaan kalliilla sellaisella.


  • sauvat

   Mies tarvitsee autoa jos on huimaus kävelyssä ja pyörällä voi kaatua.

  • Hunajapupuliini

   Ei tarvitse olla autoa, eikä korttia. Mulla on ja se riittää. Kunhan on liikuinnallinen ja raitis. Olen itsekin harkinnut autosta luopumista, mutta toistaiseksi pitää ajaa työmatkoja ja mökkimatkoja. Mitäpä sitä kaupunkilainen autolla muuten tekee. Bussit, metrot ja ratikat on niin kätsyjä liikkua.

  • entäsiinäsitten

   Mutta jos omistaa autoja ja on riittävän varallinen käyttämään omia autonkuljettajia?

   • eotoyuu

    Entä sitten, onko sellainen autoton joka omistaa autoja mutta käyttää kuljettajia?


  • Jalat_solmussa

   Asioita jotka eivät näytä sytyttävän naista. Ei ole autoa. On työtön. Ongelmia viinan kanssa. Ei ole rikas. On yksinhuoltaja perheestä. Kiusataan koulussa. On älykäs. Käy kuntosalilla. Tulee toimeen omillaan ilman naista. On elämän kokemusta. On rauhallinen. Käy kouluja. On ujo. On rehellinen.

   Asioita joita naiset näyttää arvostavan. Linnakundit ja vähän pahat pojat. Pellet ja vitsiniekat. Raha joka on hankittu keinolla millä hyvänsä( rikollisin keinoin ) eli aivan sama kunhan sitä vaan on. Saa ostella kaikkee turhaa ja pask... kaikki raha mikä on peritty ja sen eteen ei ole tarvinnut tehdä työtä kun vanhemmat maksaa, kuten esim. se auto. Kaltoin kohtelu henkisesti ja fyysisesti. Lihakset keinolla millä vaan. Maallinen omaisuus kaikessa muodossa. Röyhkeys. Miehet jotka ei osaa tehdä ruokaa. Miehet jotka ei osaa siivota. Pettäjät ja toisen kanssa suhteessa elävät. Julkisuuden henkilöt......loput voi päätellä itse oman kokemuksen mukaan. Mies olen.

  • roskapostiakin

   Autottomuus määrittelee asumuksen & elämän sijainnin joten siinäpä elintärkeä pointti . Raahaisitko ostoksiasi ? Mitä elämä vaatii.

  • Bossisa

   Mitäs vikaa sellaisessa miehessä tai ylipäätään ihmisessä on?? Aika pienestä se on kiinni, jos tuollaisen takia torppaa toisen..
   Toki helpottaahan auto arkista kulkemista aika paljonkin, mutta jos sellaista ei välttämättä tarvitse niin miksi sellaista sitten pitäisi..?
   Toki jos asuu maalla/sen verran syrjässä, ettei ole kunnollista julkista liikennöintiä käytettävissä tai esimerkiksi pitkät työmatkat/hankalat työajat estävät julkisten käytön, niin silloin oma auto on tosiaan aika must laite olla ihmisellä. Itse asun kaupunkialueella, mutta työaikojeni vuoksi joudun pitämään omaa autoa. Ja työmatkakin on sen verran pitkä, että auto on senkin puolesta tarpeellinen. Tosin kyllä sitä nyt joskus hätätilanteessa pyörälläkin sen ajaa kesällä, muttei muuten.

  • Nainen-35

   Kyllä autotonkin mies kelpaa kunhan ei ole noin yleensä autovastainen koska itse autoilen joka päivä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   276
   2659
  2. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   360
   1785
  3. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   53
   1441
  4. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   18
   1379
  5. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1373
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   302
   1226
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   1115
  8. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   326
   1094
  9. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   852
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   60
   844
  Aihe