kuinka moni täällä käyttää miesten stringejä

minna-maria

Hei, olen 32 vuotias nainen ja pidän miehistä jotka käyttävät stringejä (esim calvin cleinilta löytyy kivat) Missä on kaikki miehet, jotka käyttää. Teitä kun tuntuu olevan niin vähän. Miksi useampi ei halua käyttää? Minusta stringit hyväpeppuisella miehellä ovat todella seksikkäät :)

148

13473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Urheilija33v-

      Vaikkei monella ole mitään homoja vastaan, monella on miesten stringeistä sellainen leima otsassa, että niiden pito on homojen hommaa. Varmaan tulee jostain jenkkileffoista, missä näillä nahkavaateissa liikkuvilla homoilla on perseet paljaana ja alla juuri stiringit. E poliisiopisto 1 ja "Blue oyster" - kohtaus:

      Näitä paljaspeppuja vilahtaa taustalla_

      http://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5MDc

      Sorry, mutta jos sellaisen jalassa menee es. uimahalliin, voi saada "turpiinsa" miesten pukuhuoneessa.

    • Mies 29 v

      Tulee käytettyä pari puolet viikosta juuri miesten stringejä.
      Ainut paikka jossa joku tuntematon on ne minulla nähnyt on lääkärillä.
      On kyllä voinut joskus vilahtaa housujen vyötäröstä...

      Tosiaan jos varustus on kunnossa ja on enenmän naismainen vartalo niin
      sopivat paremmin. Kuka nyt haluaisi nähdä 120kg miestä stringeissä? saati sitten
      naista?
      Olisi kiva käyttää ilman piilotteluita ja vaikka rannallakin Suomessa.

      • Anonyymi

        Mikä estää rannalla käyttämästä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä estää rannalla käyttämästä?

        vaimo


    • homo homo

      Onhan niitä stringejä näkynyt miehilläkin ainakin hietsussa täällä helsingissä. En tiedä missä korvessa eristyksessä sivistyksessä asutte jos miesten pukuhuoneessa saa turpaansa sen perusteella millaiset alkkarit on jalassa. Katselette siellä toistenne varustuksia kun noin ne pöksyt kiinnostaa? Ja mitä tuohon homojuttuun tulee, stringit taitaa olla enemmänkin heteroiden mieleen, en tiedä yhtäkään homoa joka niitä käyttäisi saati tavannut. Itse ostin kerran vitsillä h&m:stä kokeilumielessä, mutta rumat ja epämukavathan ne olivat ja lensi roskiin parin kokeilun jälkeen.

    • karhunpalvelus muill

      minna-maria on juuri sellainen nimimerkki, jonka vain homomies voi keksiä.

      Miehet joutuvat puketumaan miesunivormuun, jottei erotu massasta, juuri näiden rättihomojen takia.

      • Anonyymi

        Nimi ei kadota ketään eikä se erotu massasta vaikka kuinka sitä hokeisit.


    • StringitMiehellä

      Ei se kyllä homojen vika ole jos miehet ei uskalla käyttää stringejä tai muuten erillaisia vaatteita.
      Naisten vika se on, arvostelevat joka asiasta.
      Vuosia sitten ekaa kertaa stringeissä kun tyttöystävälleni näyttäydyin hän
      naurahti, mutta nyt hän myös tykkää niistä päälläni.

      Käyttö kyllä lisääntyisi jos erimalleja myytäisiin vaatekaupoissa.

    • BMWYIT-82

      Olen naimisissa ja kahden lapsen isä, kolmikymppinen heteromies ja työnjohtaja. Käytän stringejä, Diesel, Tommy Hilfigerin Armanin, Calvin Klein, Black Horsen ja Bruno Bananin. Vältän käyttämästä stringejä silloin, kun joku on mahdollisesti näkemässä. Siispä lääkärissä käydessä, yleisissä pukeutumistiloissa en niitä käytä. Vaimoa miellyttäessä kropan tulee olla kunnossa. Jääkiekko, lenkkeily ja sali takaavat oman kuntoni. Homot eivät tykkää stringeistä, googlettakaa homopalstojen keskusteluihinja lukekaa muutaman julkkishomon mielipde, koska ovat tyyli- ja muotitietoisia. Bokserit ovat heidän juttunsa. Itse pidän tällaisenä perusäijäjunttina niistä, siitä huolimatta kun niitä pidetään homojen juttuna kuten vaaleanpunaisia vaatteitakin. Tiedän ettei suurin osa naisita stringeistä pidä, onneksi vaimoni kyllä.

      • kanna nimesi ylpeänä

        minna-maria sinä olet, koska sellaisen nimimerkin keksit.


    • Aarni -76
    • Tottakai käytän miesten stringejä nehän on parhaat alushousut kun vain ostaa laadukkaat. olen perheellinen hetero mies.

      • Anonyymi

        Minä käytän taaas vain pahassa ja pyhässä stringejä ja talvella pitkiäkalsareita ettei eturauhanen alkaisi sitten vanhana minulle vihoitella.


    • Mies 56

      Olen käyttänyt stringejä ainoina alkkareina yli 20 v. Myös uimahallissa ja rannalla. Hyvä valikoma löytyy Anti-shopista. Käytän myös PVC strigejä.

      • No sä ootkin

        kakantuoksuinen homo,


    • 14721

      Mun mielestä stringit kyllä homoksi tee ja eivät näytä yhtään huononmalta tai paremmalta kun bokserit yms "normaalit" alushousut.

      Noin 8 vuotta miesten stringejä käyttäneenä voin sanoa etteivät hierrä tai paina yhtään jos koko on oikea.
      Suihkun jälkeen stringit päälle laittaessa tuntuu kyllä aika seksikkäältä ja samalla vapaalta.
      Mieskaverini eivät tiedä että käytän stringejä mutta naiset tietävät ja eivät ilku niistä. Naislääkäri on nähnyt stringit jalassani ja ei se niistä mitään sanonut.

      Kaikki yhtään normaalivartaloiset (bmi 18-24) miehet voisivat kyllä kokeilla stringejä ja vasta sitten alkaa kirjottelemaan homokommentteja yms.

      • Suomipoika24

        Tuo on ihan täysin totta stringien käyttö on yhtä normaalia jätkillä eikä se perkele tee mitenkää homoksi jos jollain on joku vitun ongelma ettei voi hyväksyä niin pitääköön sitten turpansa kiinni.....


    • tuplasepalus

      No ostin kerran ja myyjä lupasi olla kertomatta kellekään. Kuumana kesäpäivänä per.e hieraantui vereslihalle ja paskanaru oli pieruista ruskeana. Välillä tuli sellaisia kireitä kaksiäänisiä, kun suhahti molemmin puolin narua ohitse.
      " Bruno Bananin Stringit " ?? Nuorempana nimittelimme NIITÄ poikia banaanipojiksi. Nyt en ainakaan toista kertaa kokeile. Nimi on pikkasen enteellinen. Onkohan ihan yleismaailmallista. Olimmeko aikaamme edellä, ainakin nimitysten suhteen ?

    • keenu35

      Tuolta ainakin saa ihan suomalaisesta verkkokaupasta seksyjä kalsareita miehille
      www.cazaro.fi

    • Kiväärimies

      Tapani
      Olen tavallinen perusmies, noin viisikymppinen sopusuhtainen vartalo ja varmasti hetero. Olen vaan tykännyt tangoista ja stringeistä pikkupöksyinä,niin kauan kun ollut saatavilla. Kotioloissa tulee käytettyä useinkin.
      Ja niitä mustia PVC-stringejä myös.
      Tietysti mahdollisimman pienet ja tiukat.
      Tosi makeat

      • tussarim

        Tavallinen kuuskymppinen pulliainen, stringit jos vaan kelit on sopivat talvella harvemmin mutta keväästä syksyyn aina jalassa.


    • EiSemmosiiVoiPitää

      Juu mut pallit menee ruttuun :))

    • tavalliset_briefit
    • huumorikukkkkii

      Sokoksessa vissiin on. Turun Haloselta kävin hakemassa miesten stringit, siellä oli Emporio Armanin stringit, hiukan piilossa vain. Nyt saadaan hyvät naurut enon viiskymppissynttäreillä! ;-D

    • Poikastringeissä
    • Minnaheikki

      Hei, olen 32 vuotias mies ja pidän miehistä jotka käyttävät stringejä (esim calvin cleinilta löytyy kivat) Missä on kaikki miehet, jotka käyttää. Teitä kun tuntuu olevan niin vähän. Miksi useampi ei halua käyttää? Minusta stringit hyväpeppuisella miehellä ovat todella seksikkäät :)

    • tapsapoika

      käytän aina stringejä. olen melkein 50 vuotias heteromies .parhaat jalassa.

    • nimpppe

      sokokselta ja halonen-liikeestä olen löytänyt emporio armanin stringejä. 41-vuotias perheenisä, kesäalushousuina parhaat.

    • Pyöräiliä80

      Harrastanpyöräilyä maastossa ja maantiellä kesät talvet. Olen kärsinyt alapään hiertymistä. Siinä sitten yksi ilta mietiskelin ääneen vaimolleni että perkeles mitähän alushousuja alkaskokeileen jotta ei tulisi ikäviä hiertymiä. Vaimo siinä vaan nakkas että kokeile stringejä. No ei muutakuin tuumasta toimeen. Ebaysta sitten tilaamaan ja sattui vielä oikein mukavat ja hyvin istuvat. Nyt on parikuukautta kätetty pelkästään stringejä ja hiertymät on jääneet unholaan. Bokseritkin on kyllä jääneet kaappiin. Itse voin kyllä suositella lämpimästi varsinkin urheilua harrastaville. Onhan niitä kyylääjiä kun uimahallissa riisutuu ja pukeutuu mutta mitästusta. Ja johan tuohon on tottunut kun on tullut ajeltua kakki karvoitus poijes parinkymmenen vuoden aja 😆 Yhteen vetona voin sanoa että loistavat alushousut
      Linkki: http://m.ebay.com/itm/Modal-Sexy-Mens-Underwear-G-string-Thongs-Mini-Panties-Underpant-M-L-XL-8-Colors-/131788022094?var=&hash=item1eaf2da14e:m:mPGqGWLWNK1mwj5OXc9l6ww&_trkparms=pageci:8dc5f8a4-47f5-11e6-a7dc-005056976b77|parentrq:ddaec0961550a2af0850ba23fffb492d|iid:8

      • Anonyymi

        Itse kans laitoin juuri tilaukseen, sama ongelma että nivuset hiertää. Oon koittanut talkkia, pallivahaa, on erilaisia pyöräilyhousuja, aina vaan. Ja karvoja ei oo ollut alapäässä aikoihin, eikä tule. Ekana tosin luulin että karvat hiertää, pois ajaminen kyllä vähensi huomattavasti. Saas nähdä onko muutosta kun nuo uudet alkkarit saapuu. Sit onkin jo melki kaikki kokeiltu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse kans laitoin juuri tilaukseen, sama ongelma että nivuset hiertää. Oon koittanut talkkia, pallivahaa, on erilaisia pyöräilyhousuja, aina vaan. Ja karvoja ei oo ollut alapäässä aikoihin, eikä tule. Ekana tosin luulin että karvat hiertää, pois ajaminen kyllä vähensi huomattavasti. Saas nähdä onko muutosta kun nuo uudet alkkarit saapuu. Sit onkin jo melki kaikki kokeiltu.

        Alkkarit tulivat ja tilasin samalla montaa eri mallia. Kunhan on riittävän leveä tuo vaossa oleva osa niin on kyllä hyvät jalkaan. Eikä hierrä! Ei olis kyllä uskonut. En tiedä sitten että kuinka näkyy trikoiden läpi takana ajavalle? Ei ole kukaan vielä sanonut mitään. Mutta pääasia että ei tule nivusiin hiertymiä, siks kokeilin tätäkin.


    • HintsuPuppel

      Käytän stringejä melkein aina. Täysin platoninen heteromiesystäväni Böge-Petter ainakin tykkää ja kehuu aina miten hyvältä näytän.

      • heteromies

        47vuotias 4lapsenisä ja käytän läpi vuoden stringejä. parhaat alkkareina .eivät hierrä mistään.


    • TAPIOMIES

      TALVELLA EMPORIO ARMANI JA KESÄLLÄ BRUNO BANANI SRINGIT. TOSI HYVÄT.

    • ukkomiespoika

      stringit tietysti.

    • stringaillaan

      Jumankekka ko mä taidan olla kiintyneempi naisten stringeihin. Useemman kerran ko oon tullu himaan, huomaan ett mun boxerit on vaihtunu stringeihin, joissa tietyst sellane sopiva, tietsä....

    • hdfhfdhfhfd

      Jos kysenne on ensinnäkin siitä, mihin on oppinut. Harva on kovin kokeilunhaluinen, rutiinit suovat turvaa. Ja huippukroppakin on harvassa.

      Itse olen 40 nainen, ja aloitin aika myöhään stringien käytön. Lähinnä siksi, kun normipöksyt menevät joka tapauksessa aina persiuksiin. Kieltämättä stringit itsessään motivoivat treenaamaan, jos liikaa lässähtää liikkumisen suhteen. Ovat näppärät vaelluksellakin, kuivuvat paljon nopeammin kuin tavalliset pöksyt. Olen testannut myös armeijan tekniset miesten boksterit, stringit paremmat. Eli minulla vilkuttaa stringit rinkan hihnasta eteenpäin tarpoessa. Siinä kuivuvat nopeasti. Ei tarvitse hygienian kärsiä suihkuttomuuden vuoksi. Sama toimisi miehilläkin, luulen?

      Ainoa ongelma on, että kovin takkuisena päivänä stringit voi vetää monella lailla väärin päin päälleen, mikä ei normipöksyillä onnistu.

    • sijhsdifopgjsdfi

      komppaan edellistä. ostakaa edes yhdet vaikka ihan läpällä. käyttäkää viisi kertaa urheillessa ja tavallisesti ollessa. mukavat, huomaamattomat ja hienotkin.

    • ERKKIPOIKA

      STRINGIT TIETYSTI. KOKEILKAA NIIN SITTE TIEDÄTTÄ. MIELUUSTI LAADUKKAITA . EI MITÄÄN PORNOKAUPAN STRINGEJÄ..

    • vvvvkkk

      Emporio Armanin stringit. Laadukkaimmat. Ehkä vähän kalliit. Mut kestävät kauan parhaannäköiset ja mukavat.

    • VGRGRGFDG

      ääni EA:n naruille. Kokeilkaa

    • morffijuaa

      Saako stringejä muualta sokoksien ja halonen vaatekaupasta

    • rtfhghjjgf

      STRINGIT TIETYSTI. tilatkaa netistä. guukleta miesten stringit niin alkaa löytyyn vaihtoehtoja . mutta ei mitään seksikaupan tavaraa jos haluu asialliset.

    • Narupersearska

      Olen 37 vee aviossa (naisen kanssa) oleva mies. Vuosia jo käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti stringejä ja ainakin oma vaimo niitä tykkää katella. Julkisilla paikoilla en käytä, kun en jaksa sitä homoläppää kuunnella.
      Ovat kyllä todella hyvät jalassa kunhan sopivat ovat. Bruno bananin housuissa tuntuu olevan niin pieniä munapusseja, että ei niissä vehkeet mahdu olemaan. Ja muutenkin tämä suomalainen hinnoittelu miesten stringeissä on aivan järjetön! 25-40€ pienestä kangaspalasta...!!! No itse ostan nykyään stringini samalla kun käyn Virossa. Siellä jo alle viidellä eurolla löytyy oikein mukavia housuja!

    • Pexih

      Minä käytän - joskus. Olen 32v mies ja käytän stringejä, jos jonkinlaisia. Olen heteromies ja onnellisesti naimisissa ja yhden lapsen isä. Tosin en käytä usein, koska minulle tulee liian eroottinen olo ja, no niin. ;-) 198cm pitkä ja alfa-uros. Enempää en kerro. ;-)

    • Mies26tku2017

      Onhan se nuorten jätkien keskuudessa ihan normaalia jos käyttää stringejä itse olen 26 vyotias jäbä ja pidän kesäisin jalassa kun esim pyöräilen tai kävelen vaiks jotkut väittää ettei ne sovi miehille...

    • En_ole_robottiiii

      Hauskaa porukkaa täällä. Suurin osa sanoo käyttävänsä stringejä ja jo seuraavassa lauseessa korostetaan, että on heteromies ja naisen kanssa naimisissa. :D Hyvä pojat! :D

    • Anonyymi

      Lopettakaa vihapuheet ja trollit; toiset tykkää, toiset ei.

    • Anonyymi

      Kaikenlaista tuukkaa sitä nykyään liikkuu stringeissään ja korkokengissään. Varmaan kiva kun naru persvakoon kaivautuu. No tuukat varmaan tykkää.

    • Anonyymi

      Stringit nykyisin itselläkin ykkös housut. Tai jos ei stringit niin kuitenkin sellaset napakat tangat tai bikini malliset. Joe snyderillä todella hyviä housuja.

    • Anonyymi

      Minäkin käytän stringejä Artteli 55 v Runttimäestä

    • Anonyymi

      Ikävää ko naru porautuu anukseen.

    • Anonyymi

      Sokoksella Armanin stringejä saa 20 eurolla. Alennuksessa jonkin aikaa, musta mukavimmat. :)

    • Anonyymi

      Olen kolmikymppinen mies, ja tähän asti olen käyttänyt boksereita valtavirran mukana. Töissä käytän riipputaskuhousuja, ja niiden alla bokserit ovat todella kamalat. Aamulla ne ovat yhden kerran hyvin, ja lopun päivää niiden ylösnousseita lahkeita on saanut kaivella
      pois haaravalistä sivutaskujen kautta. Todella epämukavat lähes missä tahansa, jos ne hikoavat. Nyt tilasin netistä miesten hieman "paremman" brändin tangat, joita toisella valmistajalla nimitetään stringeiksi. Aivan huiput päällä ja bonuksena ovat aika maukkaan näköiset, vaikka itse sanonkin. Vartalonmallini on luonnostaankin solakka, ja urheilu ei pahenna tilannetta. Tilasin lisäksi salikäyttöön soveltuvat vielä niukemmat urheilustringit...Addicted taisi olla merkki.

      • Anonyymi

        Mä oon huomannu täysin saman! Varsinkin näin kesällä stringit on parhaat arjessa, urheillessa läpi vuoden :) CK:n ja Armanin on suosikit, niitä onneks saakin ihan kaupoista. Toivottavasti useampi kundi uskaltautuisi koittaa ja pitää ihan julkisesti niin ei tarvitsis ”peitellä” tai kerätä outoja katseita pukkarissa.


    • Anonyymi

      Laitoin just asokselta tilaukseen :D onko muut tilannu miesten stringejä sieltä?

    • Miesten stringejä saa Prismastakin joten kyllä niitä käytetään. Itse olen suosinut niitä joskus vain kesäisin mutta yleensä en käytä alushousuja ollenkaan...

      • Anonyymi

        Mitä stringejä Prismassa myynnissä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä stringejä Prismassa myynnissä?

        Black Horse merkkiset. Viime vuonna ostin viimeksi Prismasta mutta kaipa niitä vielä sieltä saa. Zalandossa kymmeniä erilaisia miesten stringejä. Stockalta ja Sokokseltakin löytyy


      • Anonyymi
        Bastion kirjoitti:

        Black Horse merkkiset. Viime vuonna ostin viimeksi Prismasta mutta kaipa niitä vielä sieltä saa. Zalandossa kymmeniä erilaisia miesten stringejä. Stockalta ja Sokokseltakin löytyy

        Okei. Mäkin oon niitä siel joskus nähnyt mut en enää vuosiin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Okei. Mäkin oon niitä siel joskus nähnyt mut en enää vuosiin.

        Voi olla etteivät ole kovinkaan suurta suosiota nauttineet Suomalaisten miesten keskuudessa. Stringeissä en näe mitään "outoa" mutta ne Jockstrapit joita urheilijat käyttää niin ne taas menee ehkä vähän minunkin rajojen yli ja tuovat enemmän mieleen erotiikka liikkeiden asusteet. Stringeissä oleellista on oikea koko ja materiaali mistä ne on tehty. Sellaiset puuvilla stringit hiertää välilihan ja pöllönsilmän verille hyvinkin nopeasti kun taas synteettisistä materiaaleista tehdyt ovat hyvinkin miellyttäviä käyttää.


      • Anonyymi
        Bastion kirjoitti:

        Voi olla etteivät ole kovinkaan suurta suosiota nauttineet Suomalaisten miesten keskuudessa. Stringeissä en näe mitään "outoa" mutta ne Jockstrapit joita urheilijat käyttää niin ne taas menee ehkä vähän minunkin rajojen yli ja tuovat enemmän mieleen erotiikka liikkeiden asusteet. Stringeissä oleellista on oikea koko ja materiaali mistä ne on tehty. Sellaiset puuvilla stringit hiertää välilihan ja pöllönsilmän verille hyvinkin nopeasti kun taas synteettisistä materiaaleista tehdyt ovat hyvinkin miellyttäviä käyttää.

        Ehkä ne pikku hiljaa alkaa tulla suosituimmaksi, varsinkin nuorilla. Nettikaupoista saa jo aika hyvin hyvälaatuisia ja hyvännäköisiä stringejä. Noi Black Horsen on mun mielestä ollut yhdet huonoimmat :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä ne pikku hiljaa alkaa tulla suosituimmaksi, varsinkin nuorilla. Nettikaupoista saa jo aika hyvin hyvälaatuisia ja hyvännäköisiä stringejä. Noi Black Horsen on mun mielestä ollut yhdet huonoimmat :D

        Oma suosikki calvin kleinit joita saa ainakin Stockalta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oma suosikki calvin kleinit joita saa ainakin Stockalta

        Sama täällä! Nytkin jalassa :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä! Nytkin jalassa :D

        Niin on jalassa nytkin,CK thong on tyylikäs pöksy ajeltuun vakoon,löytyy tusina verran.


    • Jos on ns hyvin istuvat ns kangashousut niin kalsareiden rajat piirtyy niistä läpi... silloin stringit on vaihtoehto kommandona olemiselle. Vähän kuin naisella olisi hyvin ihoa hyväilevä mekko jonka läpi näkyy paksut kalsarit

    • Anonyymi

      Mustimpia vaippoja löytää zalandolta.

    • Anonyymi

      Minä käytän,olen 56 v hyvö peppuinen.Kiva pyöräillä vain stringit jalassa.Tulee itselle ja niille jotka näkeen stringimiehen kiimainen olo.Mulla ainakin kyrpä pystyssä.Arto Rantasalo Jämsän Runttimäestä.

    • Anonyymi

      Nyt on zalandolle tullu hyvä valikoima miesten stringejä! Ostakaa niin pysyy valikoimassa :D

      • Anonyymi

        On ostettu!


    • Anonyymi

      Olen 46 mies ja muita en edes käytä. Hyvät jalassa.

    • Anonyymi

      Suomessa myydään vain boxereita ja kaikki ei osaa tilata Kiinasta

    • Anonyymi

      Saumat hankaa muutenkin .vetäkää hame päälle h.mot

      • Anonyymi

        Kyllä ne on heteroita jotka stringejä käyttää..ei stringit homoksi tee. T. Homo


    • Anonyymi

      Olen 39v mies ja olen käyttänyt vuoden verran stringejä. Sattumalta löysin naisten valikoimasta todella miellyttävät ja niitä hankin suuren määrän. Tiedän mitä ihmiset saattavat ajatella ja siksi pidän asian omana tietonani. En silti pysty ymmärtämään asenteita miksi mies ei voisi käyttää. Yleensä nämä homous jutut on vain ahdasmielisten ja kenties kaappihomojen puheita.
      Suosittelen kaikille näitä housuja kunhan vain rohkeus riittää kokeilemaan. Nämä eivät purista sukukalleuksia ja pysyvät kovassakin menossa kyydissä. Lisäksi ovat todella miellyttävät ja huomaamattomat. Bokserien kanssa aina saa tuskailla missä lahkeessa se nyt vuorostaan hankaa ja boksereissa tahtoo lahkeensuut muutenkin löystyä ja se vasta hankala ja kiusallinen ongelma on.

    • Anonyymi

      Oletko kokeillut miesten balettitukihousuja. Ne ovat hyvät.

      • Anonyymi

        Täällä jotkut oikeesti jotkus on tosissaan.


    • Anonyymi

      Osa kommenteista menee niin ääripäähän kun puhutaan miesten stringeistä.
      Kyllä se on kaksi eri asiaa näkeekö muut stringisi jalassa vai ei.
      Jos pidät pitkien housujen alla stringejä niin ei silloin kukaan näe ja on oma asiasi.
      Kun olet esimerkiksi rannalla/yleisessä saunassa/uimahallissa ne päällä ja mikään vaatekappale ei peitä niin olet kaikille vapaasti arvosteltavissa.
      Itse olen käynyt yleisessä saunassa miesten stringeissä ja osalle ne tuntuvat olevan ok mutta joskus on tultu lähes päälle ja arvosteltu avoimesti.
      Itselle se ei ole helppo mennä stringeissä näytille mutta se tuo myös tod hyvän olon tunteen olla ne päällä.

    • Anonyymi

      Olen 38 vuotias ja olen käyttänyt 10 vuotta stringejä. Miellyttävät ja mukavat. Ei hierrä jos on oikean kokoiset. Nykyinen rouva tykkää katsella kun on päällä. Ei halua enään boksereita minulle jalkaan. Ja osteleekin välillä minulle uusia.

    • Anonyymi

      Itse olen jo 45v mies ja käyttänyt strigejä jo reilu 20 vuotta ja vaimoani ei ainakaan häiritse ja rannalla olen myös välillä stringi uimahosut jalassa ja eipä nykyään moni välitä mitä päällä. Hyvät stringit on kaikkein parhaat alushousut. Muut saa sanoo mitä vain niin mua ei häiritse mitä muut sanoo.

      • Anonyymi

        Käytän melko paljon stringejä ovat mukavia, lähinnä naisten sellaisia pitsi hepeneitä, kerran kun menin fysikaaliseen hoitoon kerroin, että harrastan käyttää stringejä. Fysioterapeutti sanoi ,että kyllä tänne voi tulla stringeillä jos haluan, sen jälkeen aloin käyttää melko usein vastaanotolla naisten pitsi stringejä eikä haitannut mitenkään kyseistä toimintaa sanoi vain joskus et sulla on taas uudet pitsit. Naisten malleissa joskus on etuosa melko pieni et pallit ei meinaa pysyä piilossa naisilla kun ei tarvi kuin peittää pimpin viiva.


    • Anonyymi

      Miehenä käytän jonkin verran stringejä , kerran kun menin Turussa Karibian kylpylään olin varautunut mustiin stringeihin ja kysyin voiko mennä altaalle stringeissä kassarouva sanoi, että kyllä voi mennä, en tiedä kunka moni kiinitti asuuni huomiota, olen kyllä joissain muissakin kylpylöissä tiedustellut samaa asiaa , mutta en ole saanut lupaa, kun on sanottu että normaalit uimahousut, joskus kun olen käynyt avanto uinissa olen käyttänyt stringeä. Keskustelu oalstoilla tuntuu, että joillekkin naisille on kuhistus jos näkee miehellä stringit meillä saa pitää ne tuntuu tosi mukavilta.

      • Anonyymi

        On mielen kiintoista lukea kokemuksia stringien käytöstä, olen stringien suurkuluttaja joskus kun oli kaasvimaa vuokralla erään sivutien varrella oli ihana kitkeä ja kuokkia siellä kevyesti pukeutuneena. Matka oli noin 10km ja joskus kun pyörällä kuljin otin taajaman jälkeen teepaindan ja sortsit pois, en tiedä mitä muut kulkijat jatteli kun näki stringi asuisen kulkian polkevan. Muistan kun takapuoleen jäi voimakas valkoinen kolmio kun aurinko rusketti muun alueen. Stringien hankinta. on aina ihana kokemus. Naapurin rouva yllättäen pääsi näkemään mun pitsini kun poikkesi meidän kuistille kun olin siinä aamukahvilla onneksi vaimo ei ollut paikalla, soitin kohta sille naapurin rouvalle ja sovittiin että hän ei ole nähnyt mitään ja kerroin tarkemmin näistä asioista hän sanoi et kaikki saa pitää mitä haluaa .SRINGIT ON IHANAT


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On mielen kiintoista lukea kokemuksia stringien käytöstä, olen stringien suurkuluttaja joskus kun oli kaasvimaa vuokralla erään sivutien varrella oli ihana kitkeä ja kuokkia siellä kevyesti pukeutuneena. Matka oli noin 10km ja joskus kun pyörällä kuljin otin taajaman jälkeen teepaindan ja sortsit pois, en tiedä mitä muut kulkijat jatteli kun näki stringi asuisen kulkian polkevan. Muistan kun takapuoleen jäi voimakas valkoinen kolmio kun aurinko rusketti muun alueen. Stringien hankinta. on aina ihana kokemus. Naapurin rouva yllättäen pääsi näkemään mun pitsini kun poikkesi meidän kuistille kun olin siinä aamukahvilla onneksi vaimo ei ollut paikalla, soitin kohta sille naapurin rouvalle ja sovittiin että hän ei ole nähnyt mitään ja kerroin tarkemmin näistä asioista hän sanoi et kaikki saa pitää mitä haluaa .SRINGIT ON IHANAT

        Aijemmin kirjoitin siitä, kun naapurin rouva näki mun pitsit, sen jälkeen olen kertonut omista erilaisista pitsi tottumuksistani mitä minun kaapistani löytyy on stringiä hipsteriä tavallista pitsipöksyä. Olen työni tähden tehnyt hänelle pientä ekstra palvelua, kerran sanoin et hän vois palkita minua pitseillä, no katsotaan rouva sanoi, jonkin ajan kuluttua ilmoitti, että ota hänen postilaatikosta siellä on minulle kirje, kävin laatikolla siellä oli kahdet tosi ihanat pitsit, sovituksen jälkeen ilmoitin lahjasta oli tosi sopivat ja seksikkäät. Myöhemmin hän vinkkas ja nouti muovi pussukan jossa oli taas ihanat pöksyt. Muutama päivä sitten laitoin viestin voisiko hän hankkia parit joulupöksyt. Lupasi jos sattuu käymään jossain tissiliivi liikkeessä. Hän näytti kerran sellaisia mitä oli itseään varten hankkinut koko oli varmaan M eli pienet minulle. Mielenkiintoista tuleeko stringejä vai hipstereitä ja onko kokopitsisiä vai ohuita läpinäkyviä hepeneitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aijemmin kirjoitin siitä, kun naapurin rouva näki mun pitsit, sen jälkeen olen kertonut omista erilaisista pitsi tottumuksistani mitä minun kaapistani löytyy on stringiä hipsteriä tavallista pitsipöksyä. Olen työni tähden tehnyt hänelle pientä ekstra palvelua, kerran sanoin et hän vois palkita minua pitseillä, no katsotaan rouva sanoi, jonkin ajan kuluttua ilmoitti, että ota hänen postilaatikosta siellä on minulle kirje, kävin laatikolla siellä oli kahdet tosi ihanat pitsit, sovituksen jälkeen ilmoitin lahjasta oli tosi sopivat ja seksikkäät. Myöhemmin hän vinkkas ja nouti muovi pussukan jossa oli taas ihanat pöksyt. Muutama päivä sitten laitoin viestin voisiko hän hankkia parit joulupöksyt. Lupasi jos sattuu käymään jossain tissiliivi liikkeessä. Hän näytti kerran sellaisia mitä oli itseään varten hankkinut koko oli varmaan M eli pienet minulle. Mielenkiintoista tuleeko stringejä vai hipstereitä ja onko kokopitsisiä vai ohuita läpinäkyviä hepeneitä.

        Voisiko meidän lähistöstä löytyä sellainen rouva joka olisi yhteistyö halukas vaikka nurmikon leikkuuta korvaamaan hankkimalla niitä pitsi stringejä tai jotain muita hepeneitä. Pitää varmaan tiedustella ensikesänä onnistuisiko tällainen diili, en tiedä miten sen asian voisi hienotunteisesti esittää, olisiko jollain hyvä ehdotus, jään odottamaan rouvien ehdotuksia.


    • Anonyymi

      Tosi mielenkiintoista, että on miehiä jotka käyttää stringejä tämä on meidän naisten mielestä tosi ihanan seksikästä.

      • Anonyymi

        Kiva,itellä komee kroppa ja hyvä seevattu peppu.
        Löytyy monet thong pöksyt.


    • Anonyymi

      Pidän stringeistä missä pakarat pääsee oikeuksiin kun vielä sheivaan kaikki karvat pois on tosi makeen näköinen, eräs terveyden hoitaja kun näki mun pakarat sanoi ompas hyvän naköiset pakarat, hänellä oli silmää nähdä.

      • Anonyymi

        Stringit onn Ihanat jalassa,,,, oonn 60 avoliitossa oleva mies,,,antaa ihanan orgasmin rakastellessa


    • Anonyymi

      Tämmönen sattu silmään niin vastataan. On stringejä ja pidän niitä välillä jalassa. Ainahan sanotaan että naiset pukeutuu itselleen ja miksei miehetkin. Kroppa varsinkin kun on ihan ok niin näyttääkin hyvältä ja tuntuu eroottiselta jalassa. Ja eipä tota nyt kenellekään naiselle ole ollut järkytys mitä tapaillut.

    • Anonyymi

      Käytän naisten ja miesten alusvaatteita sekaisin. Vaatekaapissani on naisten alushousuja eri malleja, sekä miesten stringejä. Tykkään käyttää myös miehille tarkoitettuja pouch panty pikkuhousuja. Ovat jalassa aivan mahtavan tuntuiset.

      Suosittelen muuten kokeilemaan miesten stringien kanssa miesten Tena tippasuojaa. Antaa mukavan pullotuksen ja tuntuu hyvälle päällä. Plussana vielä parempi hygienia, kun ei kusemisen jälkeen lopputipat tule housuihin.

    • Anonyymi

      Minä en käytä.

    • Anonyymi

      Miespuoliset balettitanssijatkin käyttää sukkahousujensa alla.

    • Anonyymi

      Olen 48v. Ja käyttänyt jo reilu 20v strigejä

      • Anonyymi

        Pelkästään ne jalassa vai pitkien housujen alla?


    • Anonyymi

      Itse olen jo 48v ja käyttänyt strigejä jo 25v ja joskus myös on rannalla stringi uimareita.

    • Vanhan ripulin avaus. Itse rupesin käyttämään taas useamman vuoden tauon jälkeen, kun on tuo sokeritauti ja joutuu vaihteeksi piikit tänään pakaraan niin on helpompi esim autossa tai muussa ahtaassa paikassa kun ei tarvitse kaikkia vaatteita riisua. Ihmettelevä ja tuomitseva katseita on tullu vähän joka paikassa missä yleisessä paikassa olen vaatteita vaihtanut, selityksen kun olen sanonut niin osa ymmärtää ja osa ei. Käyttääkö kukaan muuten sen mallisia missä takaosa ei mene keskellä vaan kummankin pakaraan päällä on naru arkikäytössä vaiko onko ne ainoastaan tarkoitettu ,"iltakäyttöön". Heikolla itsetunnolla varustettuna kaverina narupikkarit tuo vielä vähän itseluottamustakin.

    • Anonyymi

      Arkikäytössä ei ole, mutta makuukamarin puolella kyllä. Toki naiselta aina vähän udeltava, että pitääkö sellaisia seksikkäinä. Tähän asti vastaanotto ainakin ollut myönteinen.

    • Anonyymi

      Päivittäisessä arkikäytössä. Mielestäni mukavat ja käytännölliset.

      • Anonyymi

        Samoin. Mitäs merkkejä käytät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samoin. Mitäs merkkejä käytät?

        Eniten tulee käytettyä calvin kleinin, es collection ja EA stringejä. Entä mitä itse ja oletko mistäpäin Suomea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eniten tulee käytettyä calvin kleinin, es collection ja EA stringejä. Entä mitä itse ja oletko mistäpäin Suomea?

        Noista Calvin Klein ja EA ahkerassa käytössä. Olaf Benzit ja Asokselta tilatut Topmanin stringit myös usein jalassa. Helsingissä asun ja ikää vähän päälle 30 v. Entäs sä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noista Calvin Klein ja EA ahkerassa käytössä. Olaf Benzit ja Asokselta tilatut Topmanin stringit myös usein jalassa. Helsingissä asun ja ikää vähän päälle 30 v. Entäs sä?

        Sama ikä itselläni ja myös Helsingissä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama ikä itselläni ja myös Helsingissä

        Kuulostaa hyvältä. Itsellä tosiaan nykyään melkein joka päivä käytössä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa hyvältä. Itsellä tosiaan nykyään melkein joka päivä käytössä.

        Minulla myös lähes päivittäin käytössä. Rannalla en ole vielä käyttänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla myös lähes päivittäin käytössä. Rannalla en ole vielä käyttänyt.

        Multa löytyy yhdet mustat uimastringit. Eniten oon käyttäny niitä hiljaisemmissa paikoissa mut kyl myös yleisillä vilkkailla rannoilla ja maauimalassa. Kesän aikana näin myös muutamalla muulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Multa löytyy yhdet mustat uimastringit. Eniten oon käyttäny niitä hiljaisemmissa paikoissa mut kyl myös yleisillä vilkkailla rannoilla ja maauimalassa. Kesän aikana näin myös muutamalla muulla.

        Vielä ei ole rohkeutta mennä yksin. Hienoa että olet mennyt ja nähnyt muilla. Oletko käynyt millä rannoilla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä ei ole rohkeutta mennä yksin. Hienoa että olet mennyt ja nähnyt muilla. Oletko käynyt millä rannoilla?

        Helsingissä Hietsussa, Munkkiniemessä, Seurasaaressa ja Mustikkamaalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helsingissä Hietsussa, Munkkiniemessä, Seurasaaressa ja Mustikkamaalla

        Olet sitten jo ehtinyt käydä monella rannalla. Toivottavasti on ollut hyvä kokemus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet sitten jo ehtinyt käydä monella rannalla. Toivottavasti on ollut hyvä kokemus.

        On ollu. Koskaan ei oo mitään negatiivista palautetta tullut. Jos et oo rannalla ollu niin entä sitten pukuhuoneissa tai muuten muiden nähden?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On ollu. Koskaan ei oo mitään negatiivista palautetta tullut. Jos et oo rannalla ollu niin entä sitten pukuhuoneissa tai muuten muiden nähden?

        Onko palaute tullut miehiltä vai naisilta?
        Olen ollut muiden nähden ja myös pukuhuoneissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko palaute tullut miehiltä vai naisilta?
        Olen ollut muiden nähden ja myös pukuhuoneissa.

        Ei siis oo tullu mitään varsinaista palautetta. Sivusilmällä joskus huomannu et joku vilkassu vähän pidempään mut that’s it.

        Entä sulla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siis oo tullu mitään varsinaista palautetta. Sivusilmällä joskus huomannu et joku vilkassu vähän pidempään mut that’s it.

        Entä sulla?

        Hyvää palautetta naisilta ja muutama kaveri on myös halunnut tietää mistä ostin, jotta he voisivat myös ostaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvää palautetta naisilta ja muutama kaveri on myös halunnut tietää mistä ostin, jotta he voisivat myös ostaa.

        Nice! Oot saanu muutkin innostumaan. Tiedätkö onko kaverit sit päätyneet ostamaan ja ootko heillä tai ylipäätään muilla miehillä nähny?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nice! Oot saanu muutkin innostumaan. Tiedätkö onko kaverit sit päätyneet ostamaan ja ootko heillä tai ylipäätään muilla miehillä nähny?

        Joo ostivat ja olen nähnyt käyttävän. Rannalla olen muutaman kerran nähnyt stringit miehellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ostivat ja olen nähnyt käyttävän. Rannalla olen muutaman kerran nähnyt stringit miehellä.

        Tämäpä hyvä! Minkä ikäisillä näkyny rannalla ja muualla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämäpä hyvä! Minkä ikäisillä näkyny rannalla ja muualla?

        Sanoisin noin 30v. Entä käyttääkö sinun kaverit stringejä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoisin noin 30v. Entä käyttääkö sinun kaverit stringejä?

        Tiedän pari kaveria jotka on kokeilleet mut en osaa sanoa, käyttääkö aktiivisesti. Salin pukkarissa ja rannalla oon nähnyt, ikähaarukka semmoset 18-40 v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän pari kaveria jotka on kokeilleet mut en osaa sanoa, käyttääkö aktiivisesti. Salin pukkarissa ja rannalla oon nähnyt, ikähaarukka semmoset 18-40 v.

        Pääasia että kokeilee, koska ei sitä muuten voi tietää! Suositko leveämmällä takanauhalla vai g-string mallisia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pääasia että kokeilee, koska ei sitä muuten voi tietää! Suositko leveämmällä takanauhalla vai g-string mallisia?

        Enemmän vähän leveämmällä olevia. Parhaat ollu CK joissa tosiaan pelkkä vyötärönauha ja sitten sellanen aika ohut takanauha. Entä sä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enemmän vähän leveämmällä olevia. Parhaat ollu CK joissa tosiaan pelkkä vyötärönauha ja sitten sellanen aika ohut takanauha. Entä sä?

        Molempia tulee käytettyä aika tasaisesti. Taidan tietää mistä mallista kerrot


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Molempia tulee käytettyä aika tasaisesti. Taidan tietää mistä mallista kerrot

        Nythän on Sokoksella ja Stockmannilla myynnissä aika hyvännäköiset CK 3-pack stringit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nythän on Sokoksella ja Stockmannilla myynnissä aika hyvännäköiset CK 3-pack stringit

        Täytyypä tänään mennä ostamaan tuollaiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytyypä tänään mennä ostamaan tuollaiset.

        Ovat mukavat! Suosittelen :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ovat mukavat! Suosittelen :)

        Ostettu! Tosin hyvät ja tyylikkäät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytyypä tänään mennä ostamaan tuollaiset.

        Mitä muita alushousumalleja sulla on käytössä niinä päivinä kun ei oo stringejä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä muita alushousumalleja sulla on käytössä niinä päivinä kun ei oo stringejä?

        Tänään ck stringit ja ovat hyvät! Aikalailla vain stringit käytössä, mutta kun ei ole niin brazil malliset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään ck stringit ja ovat hyvät! Aikalailla vain stringit käytössä, mutta kun ei ole niin brazil malliset.

        Melkeinpä vielä paremmat kuin CK:n aiemmat mallit! Mulla jonkin verran myös tiukkoja boksereita sekä muutamat jockstrapit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melkeinpä vielä paremmat kuin CK:n aiemmat mallit! Mulla jonkin verran myös tiukkoja boksereita sekä muutamat jockstrapit.

        Ck tekee hyviä malleja!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ck tekee hyviä malleja!

        Niin tekee! Itsellä jo kymmenet CK:n stringit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin tekee! Itsellä jo kymmenet CK:n stringit.

        Minulla myös 10 kpl ja 6 eri mallia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla myös 10 kpl ja 6 eri mallia

        Mä pääsin laskuissa viiteen erilaiseen :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin tekee! Itsellä jo kymmenet CK:n stringit.

        Itselläni kahdeksat ck thong, kivat pitää ja päivittäin. Keräillä eri värejä ja naiset tykkää ja niitä kiihottaa itsekin niiden käyttö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ostivat ja olen nähnyt käyttävän. Rannalla olen muutaman kerran nähnyt stringit miehellä.

        Naiset tykkää katsella miesten perseitä ja varsinkin naruvakoisii.


    • Anonyymi

      Mitenkähän toimii pyöräillessä? Hankaako vaon verille? Tarttis varmaan olla vähän leveämpi tuo nauha takana. Boxereita ei voi käyttää, on heti rullalla ja saumat hankaa nivuset rikki. Kun pyörän päällä on useita tunteja niin tuolla on jo vaikutusta. Yks tässä ketjussa kirjoitti että vaimo suositteli kokeileen stringejä, Tuo kommentti tosin on vuosia vanha, tiedä sitten mikä oli vaikutus. Oon koittanut erilaisia housuja, myös pyöräilyhousuja on monta. Karvoja ei oo ollu alapäässä enää aikoihin jotta kitka olis pienempi. Ja pyöräilyhousujen alla ei pitäs olla mitään, tiedän. Mitenkähän kilpapyöräilijät selviää kun ajavat satoja kilometrejä?

      • Anonyymi

        Pyöräilyssä käytetään hyvin paikallaan pysyviä Bibs housuja, joissa on henkselit ja toppaus persauksien kohdalla. Osta hintahaitarin yläpäästä tunnettua merkkiä olevat ja sopivan kokoiset housut. Alushousuja ei laiteta näiden alle. Itse harrastan maastopyöräilyä ja tulee laitettua pyöräilyyn tarkoitetut pitkät housut bibsien päälle, mutta ei mitään niiden alle.
        Stringit ovat erinomainen alusvaate vaikkapa juoksulenkille, tai muuten arkeen. Juoksulenkille suosittelen juoksutrikoita, koska haihduttavat hikeä iholta ja oikein puettuna estävät sisäreisien hankaamisen. Vain dorka lenkkeilee college housuissa.
        Kun löytyy itselle sopiva stringi malli, niin pystyy unohtamaan kokonaan niiden edes olevan jalassa, koska ne eivät tunnu millekään. Minä henkilökohtaisesti vihaan rullalle meneviä ja hiertäviä boksereita. Sain niistä nivusiin hiertymiä ja finnejä, mutta kun siirryin käyttämään stringejä, niin genitaalialueen iho alkoi voida paremmin.


    • Anonyymi

      Jollain patikointipalstalla oli pari vuotta sitten vinkki kun joku kysyi neuvoa nivusten hankaamiseen että ajaa karvat pois. Olin kokeillut kaikkee rasvoista vaseliiniin, alkkareilla ja ilman, lopuks sitten ajelinkin kaikki karvat. Voi sitä vapauden tunnetta kun ei mikään hankaa ja hierrä! Ajelun jälkeen vielä vaikka pallivahaa palleihin niin avot. Ainoa haittapuoli että saa ajaa vähintään kerran päivässä ettei sänki haittaa. Ajelu ennen lenkkiä tai höylä retkelle mukaan, käy vaivatta aamutoimien ohessa.

      • Anonyymi

        Sokerointi on huippu juttu tai sitten epilaattori. Ei ihmisen tarvii karvanen olla.


      • Anonyymi

        Miesten, naisten, muunsukupuolisten ja vaikka taistaluhelikoptereiden kuuluu vähintään ajella karvansa jalkojen välistä ja kainaloista. Miehelle lisäksi naamakarvoituken siistiminen on bare minimun.


    • Anonyymi

      YÖÖK!!

    • Anonyymi

      Tätä nää persut just haluu!! Sairasta!!

    • Anonyymi

      Munakennoista ja muovikasseista askaroi monet ja on hygieniaa riittävästi useinkin vaihtaessa.

    • Anonyymi

      Hei kundit!
      Mistä nykyisin ostatte tai helpoiten tilaatte stringejä?
      Verkkokaupassa saksalainen Tangaland ja kiinalainen Light in thebox toimittavat
      hyviä ja laadukkaita, kun vain osaisi naputella kaikki koodit oikein.
      Kotimainen putiikki Anelma tarjoaa puolalaisia Luuk Me pöksyjä.
      Hyvän mallisia, napakan tiukkoja,mutta eivät juuri kestä käyttöä.
      Olen nuorekas hoikka farkkuboi.
      Aina käyttänyt minimaalisen pieniä ja tiukkoja pikkupöksyjä.
      Pallukat ja kalu tiukkaan pakettiin.
      Tepa

      • Anonyymi

        Milloin mistäkin. Saksalaisista verkkokaupoista, kiinasta yms. Jockmail on hyvä merkki ja niitä saa pikkurahalla Alista. Jos kokosi on normaalisti L, niin tilaa kiinasta XXL. Koko on silloin oikea.


    • Itsellä kahdeksat calvinkleinit ja neljät muut remmet,melkein aina jalassa.
      Eroottiset,tyylikkäät ja ihme jos nainen ei tykkäisi. Peppu on helppo seevailla.

    • Anonyymi

      Ite pidän pitkäkalsari kaudella kun vaimo ei tykkää, mut sillon ei haittaa kun ei näy. päivällä kalsarit estää näkymästä ja yöllä muumi yökkärit

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe