Todella PITKÄT HIUKSET

long haired and wick

Mitä ajattelette miehet naisista, joilla on todella pitkät hiukset. Siis ei mitkään vähän lapaluiden puoliväliin yltävät vaan siis oikeasti pitkät. Eli pakaroiden alapuolelle yltävät tai siitä pidemmät.

http://traditionscustoms.com/sites/default/files/woman_long_hair.jpg

Itselläni on kuta kuinkin tämänpituiset hiukset. Ennen ne olivat vielä hieman pidemmät, mutta käytännön syistä pidän nykyään niitä himpun lyhyempänä.

Rakastan pitkiä hiuksiani, ja olisi ihana, jos ne jonain päivänä olisivat tämän pituiset. Käytännöllisyys vain asettaa omat rajoitteensa.

http://www.newfordtransit.co.uk/longhair/IMG_3493.JPG

Onko mielestänne outoa, jos naisella on todella pitkät hiukset vai pidättekö sitä hyvänä asiana?

42

4916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfdfs

      Onhan se vähän outoa ja jos vaikka tyttöystävälläni olisi tuon mittaiset hiukset, niin toivoisin hänen leikkaavan ne "normaaliin" mittaan. Ei noin pitkiä hiuksia usein nää, tunnen kyllä yhden kauniin tytön, jolla on tuollaiset hiukset ja hänestäkin tulisi vastustamattoman kaunis jos leikkaisi tukkaansa vähän.

      Uskon puhuvani enemmistön puolesta. Toki poikkeuksiakin miehissä on. Oma henkilökohtainen veikkaukseni on, että alle 10% on noin pitkien hiusten kannalla.

      -M21

    • laalaalaaa

      Antaisitko mailiosoitteesi?

    • Hyvä ihminen

      Erittäin seksikästä! Erityisesti sopii juuri tuon ylimän kuvan farkkupepulle kuin...

    • lifemocker

      tulee mieleen vaan että eikö tommoset oo jo tiellä

    • hyvät hiukset

      Tuon toisen kuvan hiukset ovat mielestäni liian pitkät. Miten tuollainen nainen voi kävellä hiukset hulmuten ilman saattuetta? Tuon ekan kuvan hiukset ovat kyllä tosi sexyt. Harvoin tollaisia näkee, mutta toivoisin, että kadulla olisi enemmän tuollaisia naisia! HUH! Itselläni on ainakin eräänlainen hiusfetissi, ois ihanaa olla sun kanssas jos sul on tuollaiset hiukset.

      • Hyvä ihminen

        Komp!! Todella sexyä!


    • Omituista...

      Minun makuuni vähän liian pitkät... Näyttää jotenkin jo pelottavalta tuommoiset hiukset... Parhaimmat on sellaiset lapaluille ulottuvat...

      • lifemocker

        näin


    • TaunoKano

      Hyväkuntoiset pitkät hiukset ovat todella seksikkäät.

    • 1+12
      • 3+9

        Huh, ihan mahtava tukka tol muijal. Oma muija ei kauheesti hiuksista välitä vaan leikkaa tosi lyhyeks.


    • sssssssssssssssssss

      Minä joskus annoin hiusteni kasvaa niin pitkiksi kuin kasvavat, tai niin ajattelin. Kun olivat sen pituiset, että niiden päällä pystyi istumaan, se alkoi myös muodostua ongelmaksi. Hankalathan ne on tosi pitkinä, eikä kukaan mies koskaan tullut kehumaan ja ihailemaan. Kyllä minullakin on se käsitys ettei normisti miehet tykkää, fetistit sitten tietysti asia erikseen. Mutta enpä haluaisi miestä, jolla olisi minkäänlaista fetissiä, tulisi olo että olisi kanssani vain sen takia.

    • Omaa silmääni tuon mittaiset hiukset naisella miellyttää huomattavasti. Eli ei mun mielestä oo mitenkään outoa, vaan pidän niitä kyllä positiivisena juttuna.

    • hair1

      Se on aivan mahtava, että jollakin on noin pitkät hiukset. Ei siinä todellakaan ole mitään outoa. Tuossa toisessa kuvassa olevan naisen hiukset on aivan mahtavat. Olisi hienoa nähdä tuollaiset luonnossa.

      Toivottavasti annat hiustesi kasvaa pidemmiksi. Hiuksesi ovat varmaan upeat ja mitä pidemmiksi ne kasvavat sitä upeammalta ne näyttävät :) Aina varmaan löytyy kateellisia sanomaan, että hiuksesi ovat liian pitkät. Älä välitä semmoisesta, vaan anna hiustesi vain kasvaa :)

      Todella pitkät hiukset on ehdottomasti hyvä asia.

    • --------------------

      Itse huomaan, että lyhythiuksiset kiinnittävät parhaiten huomioni. Pitkähiuksisten onglmana on vielä sekin, että niitä karvoja on sitten joka paikassa. Mielummin hankkii koiran.

      • Anonyymi

        Miten yhdistät pitkät hiukset ja koirat?


    • 5+9

      Huippumalli haussa -ohjelman Polinalla oli alussa tuuhea lähes polviin yltävä leiijonanharja, mutta kampaajat kynivät sen ohueksi luhkäiseksi liuhuksi. Mikähän noita kampaajia vaivaa, kun eivät tajua pitää saksiaan erossa kauniista pitkistä hiuksista?

      • lifemocker

        koska muoti nyt sattuu olemaan ihan perzeestä


      • 3+16

        Loppuisi kampaajilta duunit aika äkkiä, jos naiset alkaisivat suosia hiusmalleja, joita ei tarvitse olla trimmaamassa kolmen viikon välein. Samoin kun kampaajia sattuneesta syystä kiinnostaa käsitellä hiuksia aika väkivaltaisestikin kuumilla raudoilla ja aineilla, niin he mielellään kertovat naisille kuinka on "luonnollista" että hius on ohutta ja kaksihaaraista. Saattaisi, jälleen, kampaajalta loppua duunit aika äkkiä, jos ensin polttaisi asiakkaan hiukset pilalle ja sitten seuraavalla kerralla sanoisi "ai juu, viimeksihän mä tuhosin ton sun tukan sillä käsittelyllä. Nyt ei voi muuta kuin leikata lyhyeksi kun toi on niin hirveää hamppua".


    • pidän hyvänä asiana

      Jumaloin pitkiä hiuksia. Deittailin joskus venäläistä neitoa, hiuksensa ylettyivät lähes sääriin asti. Hän oli erittäin kaunis ja pitkät hiuksensa kruunasivat kaiken.

    • "Mitä ajattelette miehet naisista, joilla on todella pitkät hiukset. "

      -Ensimmäisenä tulee mieleen, että onpas pirun epäkäytännöllistä. Ylipitkät hiukset nättävät mielestäni aina hieman epäsiisteiltä. Eli en pidä..

    • mies40+

      Ei se outoa ole, saahan jokainen pitää millaisia hiuksia itse haluaa. Itse pidän lyhyistä hiuksista naisilla, ihan lyhyistä.

    • Fetissimies 29v.

      Jos ne vaan on paksut latvoihin asti ja hyvässä kunnossa niin hyvä ja seksikäskin asia se on. Ei voi minun mielestäni olla liian pitkät.

    • jsj

      Saisivat itse puhdistaa talon lavuaarit ja lattiakaivot ne hiukset on pahimpia tukkijoita.Vaan eihän se tietenkään kuulu niien töihin ja on likastahommaakin.
      Meiän talossa on vain kaks naaraspuolista ja aina on lapuaari tukossa hiusten puoksi.

    • hiuksista ja muuten

      Yleensä superpitkähiuksiset ovat sitten täynnä sitä tukkaansa. Eli siis sitä hiusten viuhtomista ei jaksa kukaan: joo, joo, sulla on tosi upee tukka, get over it! Ihan oikeesti, se kauneus on ja haihtuu aika nopeesti, kun ihan niinkun mitään muuta ei sitten ois. Ei tartte tiedostaa itteensä ihan koko ajan ja ihan epäkäytännöllisissäkin tilanteissa pitää sitä lettiä auki, niinkun jotenkin kaikki ois polvillaan koko ajan sun hiusten edessä. Ei ne edes tee välttämättä muista kauniimpaa, muitakin "kauneuskriteereitä" on olemassa ja lyhyttukkainen voi olla yhtä kaunis.
      Siis semmoisia on toooooosi moni niistä naisista, joilla on pitkä ja kauniin paksu tukka: ja joille joku on aina erehtynyt sen sanomaan.

      Sama kun ne kaikkein laitetuimmat naiset: ne kyylää itteensä koko ajan jokaisesta kiiltävästä pinnasta. Ihan totta, ei kaikki tuijota teitä koko ajan ja jokainen tajuaa että te olette vain ihmisiä.

      Pitkät hiukset voi siis olla tosi hienot, mutta kantaja voi ne pilata.
      Kauneus on kaunista siihen saakka, kunnes tajuaa JOS se ei ylety sisimpään saakka.
      Pitkät hiukset ei tee ihmisestä yksinomaan seksikästä eikä mitään muutakaan.
      Ja jos ei päässä oo mitään muuta kun ne hiukset, se on ihan sama miten pitkät tai lyhyet ne on.

      • ,nbvkln

        T: Lyhythiuksinen nainen?


      • no ei :)
        ,nbvkln kirjoitti:

        T: Lyhythiuksinen nainen?

        T. pitkähiuksinen nainen itsekin.
        Niin, ja ei, en ole itsekään ruma, ja kyllä, olen maailmaa aika paljon nähnyt.
        Myös noita superpitkähiuksia ja ylikehuttuja jne. ja tosiasia on se, että näin se on. Totuuden myöntäminen ei aina ole kateutta. Naiset muuten on muutenkin tosi ulkonäkökeskeisiä, muutenhan niillä ei ois niin suuria "ulkonäköpaineita" ja kaikenmaailman ongelmia liittyen siihen, eikö?
        Joten, miksi se ois niin mahdotonta? Ai koska naiset on niin syvällisiä, ottavat ulkonäkönsä rennosti ja et tunne yhtään naista joka oikeesti kyyläis itteensä jokaisesta kiiltävästä pinnasta..? Missä sä asut? Muumilaaksossa vai? Kyllä ne kaikein pinnallisimmat on nimenomaan naisissa.
        Totuus sattuu, mutta siitä voi aina oppia jotain.


    • Tähkäpää

      Itselläni on hiukan polvien alapuolelle ylettävät hiukset, ja ainakin oma mieheni pitää niistä ja sanoo etten saa leikata lyhyemmäksi (vaikka itsellä meinaa välillä hermo mennä niiden harjaamiseen). Muiden miesten mielipiteistä en juuri tiedä. Käytännöllisyyden syistä pidän lähes aina hiuksia letillä joten niiden todellista pituutta ei monet ulkopuoliset edes näe. Melko usein vieraat ihmiset kommentoivat ja kyselevät hiuksistani (tai usein vain letistä), suurin osa kommentoijista on kuitenkin naisia. Sekä naisilta että miehiltä palaute on ollut 99 % positiivista.

      • hair33

        Wow onpa sulla pitkät hiukset. On varmaan todella upeat. Aiotko kasvattaa hiuksisasi vieläkin pidemmiksi? Kauanko on muuten kasvattaminen tuohon mittaan kestänyt?


      • Long hair lover

        Laittakaapas, te todella pitkät hiukset omaavat naiset, kuvia näkyville hiuksistanne, niin pääsemme ihastelemaan niitä!


    • ELOELO

      Liian pitkät on ihan yhtä "kamalat" kuin liian lyhyetkin. Alaselkään on maksimi.

    • M44 12+5

      Mitä pidemmät sen parempi :)

      Naisten kannattaa pitää pitkänä. Siinä mielipiteeni. Itselläni lyhyt siilitukka :)

    • Riippuumistäroikkuu

      Ekan kuvan naisen hiukset ovat kauniit, toisen kuvan ei. Tokassa kuvassa liian pitkät ja rumat maantienväriset, tulee mieleen joku metsässä elävä peikko tai mikälie hippi.
      Todella pitkät hiukset täytyisivät olla kauniin väriset ja hyväkuntoiset ollakseen viehättävät, epämääräisen värinen ja maassa laahautuva karvapehko ei sitä todellakaan ole. Ja jos hiusten kantaja on kaunis, voi se nätinvärinen hyväkuntoinen pitkä tukka vaan kaunistaa entisestään sitä kantajaansa, mutta ssemmoista rumaa muijaa ei pitkäkään tukka nätiksi tee!

    • ...

      Mielestäni naisilla kuuluu olla pitkät hiukset, kun taas miehillä lyhyet (loogisesti ajateltuna) Joten anna hiustesi kasvaa äläkä missään tapauksessa leikkaa.

    • tumma auto

      Olipa nätti pitkätukka lady eilen ja se hymy. Piti ihan kahttoo tarkaan ajjaissa ohi.

    • Aito mies

      Monesti miehiä luokitellaan joko 'tissimieheksi' tai 'peppumieheksi', sen perusteella mitä tuo mies katsoo naisessa ensin.

      No omalta puoleltani olen 'hiusmies' eli katson naisen hiuksia ensimmäisenä. Huomiota herättävän pitkät vaaleat hiukset, ne on parhaat :)

      Itselläni on totta sitten tosi lyhyet tummat :)

    • Anonyymi

      Ei saa kävellä kohta Oulu pitkät hiukset seksibaari,näytöt poliisi,seksin Myynti

    • Anonyymi

      Pidän kovasti, olen aina pitänyt 👍

    • Anonyymi

      Tykkään pitkistä hiuksista naisella, mutta minun ihanne on suunnilleen vyötärölle.

      Pakaroiden alapuolelle jatkuvat voivat jäädä alle istuessa ja ovat tiellä sänkypuuhissakin. Vielä pidemmät alkavat jo likaantuakin pahasti, kun alaspäin kumartuessa viistävät maata.

      Hiusten kunto (kiilto jne.) myös tärkeää ja jostain syystä se usein heikkenee, kun on todella pitkät hiukset.

    • Anonyymi

      Vähän turhat ne ovat mutta en pidä asiaa millään tasolla merkityksekkäänä. Pienen pienenä miinuksena suuritöiset, pienen pienenä plussana että tukkalaitteista saa näyttävämmän näköiset.

      Asia on sille naiselle tärkämpi kuin minulle. Minulle riittää että naisella on naiselliset hiukset ja se on suunnilleen polkkatukka ja siitä pidempään suuntaan.

    • Anonyymi

      Itse monesti miettinyt mahtaa niin pitkien hiuksien hoitamisessa olla hommaa mu hyvin hoidettuna ne näyttää hyvältä

    • Anonyymi

      ei ole outoa jos et pidä outona että minulla on iso ja pitkä parta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe