mies vaatii muuttoa 200km päähän ilman takuita :)!

järki.vs.tunteet

Hei ! Tuskailen sellaisen ongelman kanssa, että vuoden on/off parisuhteen jälkeen mieheni ei ole kertaakaan vieraillut asuinkaupungissani, vaikka itse olen viettänyt jokaisen viikonloppuni hänen luonaan. Hän ei ole vuoden aikana edes nähnyt kotiani.

Mies on pitkään puhunut siitä, että voisin muuttaa hänen kanssa yhteen miehen kotikaupunkiin. Itse toivoisin, että mies muuttaisi tänne. Olemme siis pattitilanteessa. Mies on kerran aiemmin pettänyt minua, ja en ole vieläkään ihan 100% varma hänen valmiudestaan esim. yhdessä asumiseen. Kovin hän kyllä sitä vakuuttelee.

Onko toisen rakkaus tarpeeksi hyvä syy tehdä uhrauksia, joihin liittyy suuria riskejä? Itse pidän elämästäni täällä. Minulla ei ole muuta motivaatiota muuttaa kuin kyseinen mies. Onko se tarpeeksi hyvä syy? Tottakai haluaisin asua rakkaani kanssa yhdessä, mutta missä .. :

6

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin on

      petti kerran (tiedossa) tuskin ainut kerta

    • Nettimette

      Hänen on helppoa pysytellä siellä kun tietää että sinä aina tulet. Kokeile olla menemättä kunnes hän on käynyt luonasi, edes kerran. Tulee kyllä jos rakastaa sinua.

    • lifemocker

      tuo yhteenmuutto on kyllä jonkinmoinen "itsemurha", kun ettehän te edes tiedä miten hyvin seurustelu sujuu, jos näette useammin kuin 2 päivää viikossa!

    • Samassa tilanteessa

      Aloittaja, itselläni on IHAN sama tilanne, paitsi ilman tuota pettämisjuttua. Itse en muuttaisi kenenkään miehen takia minnekään ja jättäisi omaa elämääni, ystäviäni, työtäni, jne. Kyse ei ole siitä etteikö rakastaisi toista tai olisi valmis tekemään uhrauksia vaan siitä, että mikäli suhde ei toimikaan, on itsellä sitten se iso taakka lähteä takaisin sinne mistä lähti ja minne haluaa takaisin, asunnon, työn, jne. hankkiminen. Itse en moiseen olisi valmis.

      Se, mikä teidän tilanteessanne on järkevää, riippunee kai siitä, kumman on helpompi muuttaa toisen luokse. Kummalla on vähemmän luovuttavaa?

    • Kyseenalaistaja

      Teillähän on oikein hyvä tilanne. Miksi pitäisi asua saman katon alla tai samalla paikkakunnalla? Voi olla että suhde toimii nykyisellään, mutta ei kestäisi toisenlaista tilannetta, yhdessä asumista tai tiiviimpää yhdessäoloa.
      Monet yhdessä asuvat eivät todellisuudessa tapaa toisiaan sen enempää, kun on työt, ylityöt ja harrastukset. Toista aletaan helposti pitää itsestäänselvyytenä, jos asutaan saman katon alla, ja kaikenlaiset pikkuasiat alkaa ärsyttää.
      Miksi haluta pois nykytilanteesta johonkin muuhun, kun se muu voi yhtä hyvin olla huonompi juttu?
      Mutta yhden asian tekisin: jättäisin menemättä aina hänen luokseen, ennen kuin hän on käynyt sinun luonasi, niin kuin moni muukin ehdottaa. Ettei ala pitää sinua siinä asiassa itsestäänselvänä tapauksena.
      Kaikkea voi aina pyytää, mutta kaikkeen ei pidä suostua. Minullakin on joitakin treffikavereita, jotka eivät itse inahda mihinkään, mutta haluaisivat että menen heidän luokseen. Helppohan heidän on silloin sanoa että on hyvä ja toimiva suhde.

    • kirjekaveri 2

      Sata varmasti ei ole vika kerta,kerran pettänyt niin anna kenkää! Varmasti löydät sellaisen kaverin joka pysyy uskollisena ja vaivautuu käymään sinunkin luonasi?
      Älä tuhlaa tätä ainoaa elämää vaan elä!!!! Tsempiä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe