"Vähähiilihydraattiset dieetit" ?

karppiatri

Tämä on kumma osasto, vaikka otsikko on; "Vähähiilihydraattiset dieetit" sivun pääasiallinen tarkoitus on julistaa THL:n ilosanomaa. (karppauksen vastaisuutta)
Jokainen karppimyönteinen juttu, kääntyy ennemmin tai myöhemmin karppauksen vastaisuudeksi. Kyse ei ole siitä, että trollausta ohjaava sivujen ylläpito olisi huolissaan karppaajien terveydestä, ei todella. Kyse on ihmisvihasta, jossa persoonallisuushäiriöinen kirjoittaja voi toteuttaa mielitekoaan - vattuilua.

On täysi mahdottomuus, että "Vähähiilihydraattiset dieetit" sivulla syntyisi jotain rakentavaa keskustelua. Tärkeintä tuntuu olevan se, miltä kirjoittaja oletetaan näyttävän, keskustelu kääntyykin usein kirjoittajan ulkonäköön. Tämä viimeistään osoittaa, sen että itse aihe ei kiinnosta tippaakaan vaan toiset kirjoittajat. Myös kirjoittajien ikä ja sukupuoli on tärkeää, erityisesti jos kirjoittajan ikä on 60 ja hän on mies. Vanhat ja rumat eivät saa kirjoittaa ruokavaliosta, tai jos kirjoittavat heidän juttujaan on turha ottaa todesta. Ruokavaliosta kirjoittaminen kuuluu vain hoikille nuorille naisille, joiden koko elämä painottuu vain siihen miltä he näyttävät.

THL:n pääjohtaja Pekka Puska on Jumalasta seuraava, hänen rinnallaan muut lääkärit ovat pelkkää paperia. Antti Heikkilä pitäisi karkottaa Suomesta tai THL:n haasta mies oikeuteen sanoistaan. Heikkilä uhmaa toistuvasti THL:n ja Diabetesliiton pyhiä kirjoituksia, ovathan ne oikeitten lääkäreiden laatimia.
Mattilan Vantaalta voisi jauhaa minkin rehuksi, näin mies koristaisi välillisesti jonkun venakon harteita. Elämän tärkein asia on järjestää K.J.Mattilalle banni kaikille foorumeille missä vain mies kirjoittaa omalla nimellään. Ilmeisesti ao. henkilön "Mattila" woo-doo-nukke on täynnä neuloja tai siitä löytyy 500 veitsen iskua.
Veijolle on myös järjestettävä banni kaikille foorumeille missä mies kirjoittaa, kun on kaikenlisäksi Ruotsin kansalainen."Oletusveijon" fyysisen habitukseen on vaikeampi kajota, toki ulkonäköä voi aina arvostella, onhan mies laittanut kuvansa blogiinsa. Kun kyse on Ruotsista voi Veijon sukupuolista suuntatumista aina epäillä - tämä seikka on hyvin tärkeää kun kirjoitetaan VHH:sta.

Voimasanat kuuluvat "Vähähiilihydraattiset dieetit" sivuille onhan karppauksen vastustus hyvin voimallista. "Painu jätkä vattuun", "vattu mikä tunari" , heh, heh, pure kyrsää", "saatavan tollo tarkista tietosi", "ääliö painu Helvetiaan", "vatun junkkarit".
O tempora, o mores! VHH:n vastustus ei ole kovin sivistynyttä vaikka vastustajat kokevat olevansa karppaajia sivistyneempiä. "De gustibus non est disputandum." käsittääkseni tämä on mielipidefoorumi, mielipide tai maku on kullakin omansa, miksi mennään lähes fyysiseen skabaan, kääntääkseen toisen mielipiteen - jotkut ilmeisesti omistavat absoluuttisen totuuden.

5

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saituri eläkeläinen

      Mukavaa luettavaa tämä näin aamun ratoksi, tai sitten päinvastoin, kun lukee noita VHH vastustajakuntaa. Taitaa joillakin tai jollakin mopo karannut käsistä kun noita kirjoituksia "suolletaan" väärillä nimillä ja millä tahansa väännöksillä.
      Vai olisiko kyseessä joku "loiskärpänen" joka on päässyt Suomeen jonkun tukkikuorman seassa Venäjän puolelta.

      Minun oikeuksiini ja velvollisuuksiini kuuluu tehdä vaatimus estää noiden "huijjareiden" pääsy koko Suomi24 keskusteluun.

      Olen oikeudentajuinen Suomen kansalainen ja vihaan yli kaiken rikollisia ja epärehellisiä. Rotusortoon en sorru ja suosittaisin, että nuo VHH vastustajat pitäisi lähettää Somaliaan tai johonkin sotaa käyvään Afrikan nälkävaltioon. Siellä heille olisi "sosiaalinen markkinarako" ja voisivat toteuttaa paremmin itse itseään.

      Pekka Puska, Matti Uusitupa ja Antti Aro ym "provosijat" professorit voisivat perustaa eräänlaisen "huru-ukkojen valehtelijoiden klubin" ja pyytää heille sponsoritavaraana autokuormalliset jauhoja, sokeria, transrasvaa ja "kissimirri margariinia". Apteekeista sitten palautukseen tulevat lääketuotteet "täysin ilmaisina" ja sitten ukkojen kuulolaitteet heitetään roskikseen.
      Tämä oli nyt kuitenkin mielikuvituksni tuotetta mutta ilmeisesti monet olisivat tukemassa hanketta.

    • karppiatri

      Kun katsoo parin vuorokauden saldoa on todella komeaa luettavaa. No, ilmeisesti sivu on täyttänyt tehtävänsä vatutuksen purkuun. Kaikesta päätellen tuota pahimpaa riiviötä ei kannattaisi päästää samaan tilaan Veijon tai Mattilan kanssa - ei ainakaan ladatun aseen kanssa.

    • painivamummoxs

      "makunsa kullakin " : sanoi Musti kun muniaan nuoli

    • RHHPIRISTÄÄ

      Otsikko kuuluisi olla VÄHÄMIELISTEN:H ( VMH)

    • avoin_foorumi

      Pätee sama kuin kaikkeen muuhunkin suomi24:ssä. Tämä on kaikille avoin anonyymi foorumi. Suhtautuisin erittäin suurella skeptisyydellä täällä kaikkeen. Omille erikoisaloilleen on omia foorumeita, miksette rekisteröidy sellaisiin? Suljetussa yhteisössä saatte keskustella samanmielisten kanssa, eikä ole pelkoa soraäänistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe