Ihastunut vakipanoon!

epätoivoinennainen

Oloni on masentunut, kun mies on juuri lähtenyt luotani. Tuntuu että pää räjähtäisi! Mietin miestä jatkuvasti ja tulen aina surulliseksi, kun mietin kuinka monen naisen (osa jopa kavereitani) kanssa mies on ollut viimepäivinä.. :/ Olen aina suojellut itseäni miehiltä ja nyt kun kerran ihastuin niin se vain sattuu. Ajatus harhailee monta kertaa päivässä mieheen ja joka kerta tuntuu kun rintakehä revittäisiin :( Auttakaa! Toivoisin neuvoja ja keskustelua aiheesta.

12

1239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ratkaisu.-

      Vakipanot on hanurista kaiken kaikkiaan,en ymmärrä ollenkaan sitä logiikkaa..Itselle ei ole ainakaan koskaan tullut mieleenkään pelkkä seksisuhde,tai mitkään yhden yön jutut.
      Paljon parempi elää kokonaan ilman ja jos todellinen rakkaus löytyy niin sitten kaikki peliin.

    • aloittaja_

      Aluksi ajattelin että tapailen miestä ja ajan myötä siirrymme seurusteluun, jos siltä tuntuu. Noh siinä sitten ''säätämisen'' myötä päädyttiin sänkyyn ja nyt koko homma on jumittunut vain niihin petipuuhiin ja muusta ei näytä olevan toivoakaan :/

    • mirukin

      >Avokkini menee iltaan töihin suunnittelen iltaa itselle ja salarakkaalle. Olen
      aamussa työssä ja eilen illalla ajelin taas karvani pillusta pois. Tiedän kuinka salarakastaja nautti kun on vain pieni sänki haarojenvälissä. Hän nauttii sitä nuollessa ja sanoo älä koskaan kasvata pitemmäksi karvoja. Salaiseni et tiedä kuinka sinua odotan illalla yhteiseen rakasteluun kanssani.

    • sisssko

      Täälläpä kanssasisar. Minulla taas ideana oli seksisuhde. Ajattelin miehen olevan kaikkea sitä mitä en seurustelukumppanilta halua, mutta kappas, ollaan tutustuttu ja huomaan ikävöiväni häntä jos emme näe pariin viikkoon. Hän asuu muualla, mutta käymme toistemme luona ajoittain ja olemme yhteyksissä muuten. Elämäähän tämä vain on, ja koska suhdetta tuskin tästä pystyy saamaan, on parempi puhaltaa peli poikki kokonaan. Älä roikahda siihen mieheen. Tosin voithan kysellä mitä mieltä mies on, olisiko teistä pariksi :)

    • desssperate

      Täälä yksi epätoivoinen lisää
      Aloittaessani säätämään tämän prinssini kanssa ajattelin, että ei mulla mitään tunteita tuota kohtaan tule. Useamman tapaamiskerran jälkeen kuitenkin huomasin ajattelevani häntä muulloinkin kuin teki mieli. Naiset eivät pidemmän päälle voi erottaa seksiä ja tunteita saman kumppanin kanssa. Paitsi tunnevammaiset.
      Asiaa pahentaa miehen yltiömäinen hellyys. Katsotaan televisiota ja minä pidän päätä hänen rinnalla. Hän silittelee ja pitää kädestä. Välillä kääntyy minuun päin ja ottaa kaksin käsin hellästi kasvoistani ja sanoo, että näytän hyvältä. Suutelee hellästi. Katsoo syvälle silmiin ja pitää kädestä kiinni seksin aikana. Haluaa kokoajan kiehnätä ja nukutaan kiinni toisissa. Kun se välillä yöllä herää, antaa heti suukon olkapäälle.
      Siinä sitä sitten alkaa ajatella, jospa se haluaisi jotain muutakin kuin vain seksiä. Mutta ei me mistään puhuta. Ties kuinka monta naista sekin pyörittelee samaan aikaan. Mietityttää miten halvalla sitä itseäänkin sille jakaa. Ja minäkin ihastunut kuin teinityttö.
      Ainoa vaihtoehto meillä on kertoa tunteista, senkin uhalla että mies luikkii karkuun. Turhaa itseään kituuttaa tällaisessa tilanteessa. Ei se mies enään muuta halua kun seksiä saa jo. Miksi ostaa koko lehmää kun maitoa saa jo muutenkin jne..
      Ja aloittajalle: Jos se muittenkin kanssa kiehnää, on hyvinkin selvää ettei se susta välitä sen erityisemmin. Kun tapailun lopettaa, kyllä se ihastus hiipuu yllättävänkin sukkelaan.

    • sisssko

      Niin totta mitä desssperate kirjoitit, ainoa vaihtoehto on kertoa. Ajattelin itse ainakin heti sopivan tilaisuuden tullen kertoa mitä tunnen ja tiedän jo mitä tulee käymään, mutta sitten itken itkuni ja jatkan eteenpäin. Taidanpa kuitenkin seuraavan kerran olla kuvittelematta, että vain seksisuhde voisi onnistua. Tsemppiä vaan itsekullekin samoja fiiliksiä pyöritteleville!

    • aloittaja__

      Kiitos kaikista asiallisista vastauksista :) Juu täältä lähtiessään yksi päivä mies lähti suoraan leffaan yhden naisystäväni kanssa.. :/ Ajattelin nyt että ois aika jo huomata faktat ja etten ole mitenkään erityinen, vaikka pahaa se tekeekin :( Noh seuraavan kerran kun nähdään, niin sanon että tää on viimeinen kerta ja etsin uuden prinssin! :) Eiköhän jostain löydy semmoinen prinssi jolle riitän ainoana ja muuhunkin kuin panopuuksi! :) Tsemppiä kaikille muille jatkon kanssa, ja toivottavasti te saatte prinssinne!

    • 13+15

      Olen jokseenkin samanlaisessa tilanteessa kuin desssperate ja sisssko tuossa ylempänä kirjoittivat. Kuvittelin, etten voisi ihastua tähän mieheen, koska hän ei ollut sellainen, joihin yleensä ihastun. Jossain vaiheessa pidin itseäni myös tunnevammaisena, joten ajattelin, että pelkkä seksisuhde olisi hyvä ratkaisu... Ehkä odotan vain, että jonain päivänä tulen järkiini tai löydän taas jonkun uuden vakipanon, johon voi ihastua kaikessa rauhassa ja jättää tämän taakseni.

      Muistakaa, että olette upeita naisia. Älkää antako miesten pitää teitä kynnysmattona. Jos ette halua tulevaisuudelta samoja asioita, on parempi lopettaa ajoissa kuin hajottaa itsensä mokoman takia. En minäkään tiedä, mitä tämä oma tapaukseni tekee muuna vapaa-aikanaan, mutta keskityn omaan elämääni sen sijaan, että kuluttaisin energiaa tuollaisen miettimiseen.

      • Panopuu mielellään

        Asia on vain niin, että kun miettii vakipanon henkilökohtaisia tekemisiä ja menoja, ei ole ehkä soveltuva avoimeen suhteeseen. Toinen mahdollisuus on, että teillä ei ole sääntöjä vakipanon kanssa.
        Itse olen pienesti ihastunut mieheeni ja takuulla välitän hänestä kovasti, mutta en silti skitsoile, enkä tunne mustasukkaisuutta miehestä.... koska meillä on yhteisesti sovitut säännöt. Hän saa luvan tehdä ihan mitä ikinä lystää, mutta säännöistä ei tingitä.


    • jusapoika

      Älä murehdi. Mulla oli ns vakkarisuhde n 3 vuoden ajan. Se alkoi kuitenkin kääntyä kerta kerralta enemmän siihen, että tämä "tyttönen" tarvitsi rahaa ja vauhtia lompakon kautta. vähitellen kännissä olessaan hän alkoi rehvastella entisillä panoilaan ja sillä, miten hän pystyi panojensa avulla hoitelemaan erilaisia asioita... no pikkuhiljaa tajusin, missä mentiin... nyt vaan eteenpäin... suhteen pitää ola enemmän kuin panoja...

    • Fyffellä liukkaaksi

      Sama juttu. Kyllästyin vakkariin kun aina piti tapaamisen aluksi tankata mimmin auto ja/tai piipahtaa jotain kaupasta. Halvempi käydä horatsulla

    • sisssko

      Teillepä on sattunut kummallisia eukkoja vakkareiksi..ei vaan olisi mulle tullu mieleenkään antaa miehen maksaa mun kuluja! Olohan olisi tosiaan ollut kuin minusta olisi maksettu. Eikä mieskään kyllä minun lompakon kautta koskaan kulkenut.
      Mutta nyt taas ilman minkäänlaista miestä, se suhde loppui siihen kun suuni avasin ja kerroin tunteistani, niinhän arvelinkin. Enkä kadu yhtään, ihmettelen oikeastaan, miksi en tehnyt sitä jo aikasemmin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      165
      6911
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4087
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2065
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1999
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1849
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      1591
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1583
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      20
      1564
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe