Fineli.fi Broileri, rintafilee, nahaton http://www.fineli.fi/food.php?foodid=11565&lang=fi
Tarkoittaako tämä että broilerin rintafilee valmistetaan ilman nahkaa, vai että nahka poistetaan valmiista broilerista esim. uunihaudutuksen jälkeen?
Imeytyykö nahasta paistamisen aikaan paljon kaloreita broilerin rintalihaan, eli kannattaako nahka poista ajo ennen valmistamista? Maku ainakin kärsii nahan poistosta ennen uunia.
Broilerin rintafilee, nahaton
7
441
Vastaukset
- Mauno-Kyllikki
Menee hifistelyksi nyt, hellitä hetkeksi toope.
Tuolla tavoin murehtimalla ei saa kuin vatsahaavan. - KuikeloKoponen
No ethän sä nyt vittu osta kokonaista broileria sen takia, että syöt leikkaat siitä rintalihat erilleen. Jotain järkee nyt taas vittu hommiin!
Tässä on sulle broilerin rintafile, nahaton. Löytyy jokaisen kyläkaupankin lihalaarista:
http://www.kespro.com/Image/products//2377288600009.jpg- occola
Mutta esim. broilerin rintaleikkeessä on luu ja nahka päällä. Imeytyykö siitä nahasta paljon rasvaa itse lihaan, kun sen valmistaa uunissa tai höyryttämällä nahkoineen ja poistaa sen nahan vasta valmiista broilerista. Makua se saa ainakin siitä nahasta, eikä kuivu niin paljon.
- KuikeloKoponen
occola kirjoitti:
Mutta esim. broilerin rintaleikkeessä on luu ja nahka päällä. Imeytyykö siitä nahasta paljon rasvaa itse lihaan, kun sen valmistaa uunissa tai höyryttämällä nahkoineen ja poistaa sen nahan vasta valmiista broilerista. Makua se saa ainakin siitä nahasta, eikä kuivu niin paljon.
Ei siirry.
- IsoTiukkaBody
Kannattaa valmistaa broilerin rintaleike ilman sitä nahkaa, nahasta imeytyy rasvaa vaikka kuinka paljon ja rasvapitoisuus nousee ainakin 5% siitä mikä se olisi ilman nahkaa valmistettuna.
Broilerille kannattaa tehdä oma marinadi, eli ostat naturel-rintapaloja ja teet marinadin murskatusta sipulista, valkosipulista, 1 tl rouhittua mustapippuria, 1 tl merisuolaa ja 1 tl hunajaa. Tästä tulee todella vähän lisäkaoreita ym. paskaa mutta makua kivasti. Pidät rintapaloja marinadissa puolesta päivästä päivään jääkaapissa niin makua tarttuu kivasti. Muista poistaa rintapaloista nahka ennen marinointia jos nahka niissä on ostettaessa.- bhthju
Paras ja terveellisin tapa valmistaa rintapalat on höyrytys. Marinoit rintapalat itse tehdyssä terveysmarinadissa ja laitat höyrykattilaan valmistumaan. Ei pala, eikä kuivu. Liha on maukkaampaa ja mureaa aina.
- Kugelschreiber
Nahka on brotskussa kaikkein herkullisin osa -siksi niitä tuli kauppojen kaapeista aina ostettua..kuin toffeeta.
Kyllä tuo rasvapelko on naurettavaa. Lihaksia pitäisi saada ja pelätään kaloreita BUAHHOO
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mikaela Nylander: Jos pakkoruotsi poistetaan, niin ruotsin kielen asema romahtaa
(Nylander on vanha RKP:nen) Mutta niin heikossa vedossa muumiruotsi siis on Suomessa, että vain tekohengityksellä se pys652572Nainen aion pilata elämäsi täysin, opetus sulle, että pelasit väärän ihmisen sydämellä.
Empatiani sua kohtaan katosi siinä kohtaan, kun teit tietoisen valinnan leikkiä mun sydämellä. Luulet olevas joku älykäs2411585- 941380
6 vkoa kulunut ilman sua
…ihme että olen vielä hengissä. 😔 Kyynelillä pessyt lattioita. Rakastan ja odotan sua ikuisesti❤️Projekti jäi kesken jo8901- 65882
Jotenkin se harmittaa
Etten voinut antaa itselleni mahdollisuutta tutustua. Tulit vain liian lähelle ja syvälle kemia oli alusta alkaen liian46700Olen yrittänyt tavoittaa sinut kolmesti
Elämän aikana. Kahdesti hakenut numeroa ja lähettänyt jollekkin nimisellesi viestin. Kerran aivan summassa keksimääni os2652Haluan kysyä vain yhden asian
Miksi et koskaan halunnut kohdata minua kasvotusten silloin, kun molemmilla oli tunteita? Kaiken muun olen jo hyväksymäs39579- 73562
- 22512