Fineli.fi Broileri, rintafilee, nahaton http://www.fineli.fi/food.php?foodid=11565&lang=fi
Tarkoittaako tämä että broilerin rintafilee valmistetaan ilman nahkaa, vai että nahka poistetaan valmiista broilerista esim. uunihaudutuksen jälkeen?
Imeytyykö nahasta paistamisen aikaan paljon kaloreita broilerin rintalihaan, eli kannattaako nahka poista ajo ennen valmistamista? Maku ainakin kärsii nahan poistosta ennen uunia.
Broilerin rintafilee, nahaton
7
426
Vastaukset
- Mauno-Kyllikki
Menee hifistelyksi nyt, hellitä hetkeksi toope.
Tuolla tavoin murehtimalla ei saa kuin vatsahaavan. - KuikeloKoponen
No ethän sä nyt vittu osta kokonaista broileria sen takia, että syöt leikkaat siitä rintalihat erilleen. Jotain järkee nyt taas vittu hommiin!
Tässä on sulle broilerin rintafile, nahaton. Löytyy jokaisen kyläkaupankin lihalaarista:
http://www.kespro.com/Image/products//2377288600009.jpg- occola
Mutta esim. broilerin rintaleikkeessä on luu ja nahka päällä. Imeytyykö siitä nahasta paljon rasvaa itse lihaan, kun sen valmistaa uunissa tai höyryttämällä nahkoineen ja poistaa sen nahan vasta valmiista broilerista. Makua se saa ainakin siitä nahasta, eikä kuivu niin paljon.
- KuikeloKoponen
occola kirjoitti:
Mutta esim. broilerin rintaleikkeessä on luu ja nahka päällä. Imeytyykö siitä nahasta paljon rasvaa itse lihaan, kun sen valmistaa uunissa tai höyryttämällä nahkoineen ja poistaa sen nahan vasta valmiista broilerista. Makua se saa ainakin siitä nahasta, eikä kuivu niin paljon.
Ei siirry.
- IsoTiukkaBody
Kannattaa valmistaa broilerin rintaleike ilman sitä nahkaa, nahasta imeytyy rasvaa vaikka kuinka paljon ja rasvapitoisuus nousee ainakin 5% siitä mikä se olisi ilman nahkaa valmistettuna.
Broilerille kannattaa tehdä oma marinadi, eli ostat naturel-rintapaloja ja teet marinadin murskatusta sipulista, valkosipulista, 1 tl rouhittua mustapippuria, 1 tl merisuolaa ja 1 tl hunajaa. Tästä tulee todella vähän lisäkaoreita ym. paskaa mutta makua kivasti. Pidät rintapaloja marinadissa puolesta päivästä päivään jääkaapissa niin makua tarttuu kivasti. Muista poistaa rintapaloista nahka ennen marinointia jos nahka niissä on ostettaessa.- bhthju
Paras ja terveellisin tapa valmistaa rintapalat on höyrytys. Marinoit rintapalat itse tehdyssä terveysmarinadissa ja laitat höyrykattilaan valmistumaan. Ei pala, eikä kuivu. Liha on maukkaampaa ja mureaa aina.
- Kugelschreiber
Nahka on brotskussa kaikkein herkullisin osa -siksi niitä tuli kauppojen kaapeista aina ostettua..kuin toffeeta.
Kyllä tuo rasvapelko on naurettavaa. Lihaksia pitäisi saada ja pelätään kaloreita BUAHHOO
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1271974
Noniin rakas
Annetaanko pikkuhiljaa jo olla, niin ehkä säilyy vienot hymyt kohdatessa. En edelleenkään halua sulle tai kenellekään mi1001720Lasten hyväksikäyttö netissä - Joka 3. nuori on saanut seksuaalisen yhteydenoton pedofiililtä
Järkyttävää! Lapsiin kohdistuva seksuaalinen hyväksikäyttö verkossa on yhä pahempi ongelma. Ulkolinja: Lasten hyväksikäy571370Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?771344Multa sulle
Pyörit 24/7 mielessä, kuljet mun mukana, mielessä kyselen sun mielipiteitä, vitsailen sulle, olen sydän auki, aitona. M311038Mies, eihän sulla ole vaimoa tai naisystävää?
Minusta tuntuu jotenkin, että olisit eronnut joskus, vaikka en edes tiedä onko se totta. Jos oletkin oikeasti edelleen s47936Nainen, olen tutkinut sinua paljon
Salaisuutesi ei ole minulle salaisuus. Ehkä teimme jonkinlaista vaihtokauppaa kun tutkisimme toisiamme. Meillä oli kumm51933Onko sulla empatiakykyä?
Etkö tajua yhtään miltä tämä tuntuu minusta? Minä ainakin yritän ymmärtää miltä sinusta voisi tuntua. En usko, että olet44882- 73866
- 109863