jäätävä KOSTO pettäjälle

että tällasta

Ex-mies jäi kiinni suhteesta... kun kiinni jäi, niin hän lähti oma-alotteisesti reiluksi viikoksi pois yhteisestä kodista, kunnes aneli takas, vähätteli ja haukkui siinä salarakastaan/panokaveriaan... tänäkään päivänä en täysin tiedä miksi hän minut valitsi?

Otin kyllä takas, vähäksi aikaa...Ihan aluksi sen takia, että sain aikaa ajatella/miettiä/tunnustella omia fiiliksiä/tunteita, sekä pistää asioita mielessäni järjestykseen, ehkä kuulla jotain järjellistä syytä pettämiselle miehen suusta.. Ei meilläennen sitämennyt huonosti, vuotta aiemmin avioiduttu ja sitä rataa. Oli todella ristiriitaista se etten meinannut "eron" aikaan kestää olla yksin neljänseinän sisällä, mutta sitten tuntui yhtä pahalta miehen paluukin...Paras ystävä, mutta kuitenkin hän oli se, joka pahiten oli selkään puukottanut... niin ristiriitaista... Kaikki mahdolliset tunteet samaan aikaan... itketti, nauratti, suututti, satutti, panetti ja pieretti...

Tietysti shokki oli aluks hirmuinen, aluksi ei mistään mitään tajunnut... Mistään ajatuksesta ei meinannut saada kiinni, tunsin, silti en tuntenut mitään.... Siihen asti olin itsestäni LUULLUT että PYSTYISIN antamaan kaikenlaista anteeksi...
Mutta ei se kuitenkaan ihan niin mennyt.. sitä oppi itsestään yhtä sun toista sinä aikana... mikä ei kyllä toisaalta paha asia ole näin jälkeenpäin ajatellen. Vaikkakaan viisi vuotta suhdetta ei ole pitkä aika, mutta se silti on sen verran pitkä aika ettei sitä nyt ihan voi olalla kohauttaakkaan.

Alkushokin jälkeen, kun ajatukset "kirkastuivat"... Tuli sellanen olo että kaikki on "saatunutta", en enää pystynyt katsomaan ex aviomiestä tuntematta suoranaista kuvotusta, elämä siellä saman katon alla ei enää ollut sitä mitä ennen oli...minulta vaan hävisi kaikki rakkaus ja kunnioitus sitä ihmistä kohtaan... tajusin että moisesta valehtelijasta ja petturista haluan eroon, enkä tuhlata aikaa kyseiseen ihmiseen. Mielessäni toivoin kovasti että hän itse joutuisi kokemaan sen paskan tunneskaalan, mitä itse jouduin läpikäymään, tuona aikana itsestäni ei tuntunut KERTAAKAAN että hän oikeasti ymmärsi miltä minusta tuntui, kun tästä "menneestä" ei saanut keskustella, koska se oli mennyttä, se särki sisältäni asioita vielä enemmän.... Joten... mitta tuli täyteen.
Suivaannuin lopulta niin paljon että lavastelin kaikenlaista, (aluksi ihan pelkästä kiusasta) jotta hän sai käsityksen, että minä olin se joka oli mennyt tällä kertaa pettämään, ja että jotain viritystä/suhdetta meneillään... Helppoa kun heinänteko! pre-paid liittymää josta paras kaveri lähetti "kuumia" viestejä... eli perinteinen pelleily puhelimen kanssa, ja välillä kävi niin että "hävisin"ulottumattomiin, myös öitä pois kotoa, mutta todellisuudessa kavereiden luona yötä, uusia vaatteita, kaikkea sellaista mitä nyt perinteisesti asiaan kuuluu...

Siinä sitten vierestä minä katselin vierestä tyynenä, kun mies oli se joka tällä kertaa mureni pieniksi palasiksi.. Mitä enemmän palasiksi mureni, sen enemmän panoksia peliin pistin. Niin... ja tietenkin samat haukut latelin takaisin kun mitä mies mulle lateli "sä oot hullu ja vainoharhainen" jos vähääkään ihmeteltiin menemisiä tai tulemisia... Kopioin siis TÄYSIN miehen pettämisen aikaisen käytöksen ja oikut...

Lopuksi nakkasin täysin sekoamispisteessä olevan ukon pihalle... Tänäkään päivänä ex aviomies ei tiedä minkä teatterin hänelle järjestin. Ja minulle on AIVAN SAMA mitä minusta ajattelee, tai luulee minun tehneen. Sitä sai mitä tilasi, ja toivottavasti oppi/tajusi jotain miltä tuntuu kun toisen tunteilla leikkii. Onneksi me emme tehneet lapsia!!!!!

Ymmärrän täysin petetyn kaikki tunteet. Onko tällä palstalla pettäjät, kakkoset, kolmoset ja vitoset kertaakaan miettineet asiaa, että pettäjä ON tietoinen tekosistaan siinä missä ne salapanotkin tietää "missä mennään", joissain tapauksissa kun puskista jättää pitkäaikaisen kumppanin, niin shokki on SUURI, sitä ei aluksi suoraan sanoen TIEDÄ mikä iski.. joten se tällä palstalla parjattu "roikkuminen" ex kumppanissa ei ole ihan niin yksinkertainen juttu. Kyllä sillä pettäjä-jättäjällä on aikaa ITSE työstää sitä eroa ennen pommin pudottamista, joka taas tälle toiselle tulee täysin puskista, epäuskoisuus on se ensimmäinen vahva tunne.. ja pettäjä-jättäjällä kun on vielä uusi kumppani pehmittämässä laskua "uuteen elämään".

Ja vaikka kuinka tällä palstalla sanotaan ja paasataan ettei saa katkeroitua tai jäädä vihaiseksi, eikä edes saa olla vihainen mutta nämähän ovat kaikki täysin luonnollisia tunteita... BULLSHITTIÄ jos joku muuta väittää, se muuttaa ihmistä ja paljon. Jos olet kakkonen tai pettäjä, niin älä helvetissä ala itkemään jos takasin päin heilahtaa... Joskus se petturuus voi kolahtaa omaan nilkkaan...

50

6822

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hgfdfg

      Jos tämä tarina on tosi niin olet kyllä kylmä emäntä (hyvässä mielessä). Hatun nosto siitä. Itselläni ei ollut pokkaa tehdä tuota vaikka mielessä kävikin.

      Muutaman päivän miettimisen jälkeen heitin vain ukon pihalle vaikka hän olisikin halunnut jäädä.

      Paha sai palkkansa sitten muuta kautta eikä minun tarvinnut kuin sivusta seurata miehen murentumista. Nykyään hän on ihmisraunio ja muisto vain siitä mitä oli silloin minun kanssani. En ikävöi vaikka lapset ikävöivätkin.

      • ap.

        Kyllä se tosi on juu, vaikka aika vanha kuitenkin.

        Onneksi meillä ei niitä lapsia ollut, ei se että minulla mitään niitä vastaan ole. Sinun tapauksessa taas lapset mutkistaa paljon, kun tossa tilanteessa teitä on enemmän kun te kaksi vaan.

        En kyllä aluksi lähtenyt tohon touhuun mitenkään määrätietoisesti, vaan ensin ihan siitä turhautuneisuudesta, kun asioista ei saatu puhua ja sisällä kyti niin paljon kaikkea "ei niin hyvää", joten piti lähteä tökkimään ja" vittuilemaan" takaisin, ei vaan enää huvittanut olla "kiltti ja hyväuskoinen vaimo", ja juoni vähän niinkuin kehittyi tarinan myötä... aina kun vaistosin sen mikä ex-miestä satutti, niin siihen suuntaan bensaa heitin.

        Hänen (seksi)suhteensa (omien sanojen mukaan) kesti puolisen vuotta... mutta en tänäkään päivänä varmasti tiedä kestoa, jenkä tuota todellista suht evaistosin että ihan kaikkea ei ole kerrottu, jaasioita on vääristelty, kun nin ristiin puhuttiin, valheita vaan peiteltiin valheilla, asioita vähäteltiin... ja se oli myös yksi syy joka sai minut niin wittuuntumaan niin paljon.. mut näillä aikanaan mentiin. Nyt olen nykyselle miehelle tehnyt sen niin selväksi kun olla ja voi... eroon pääsee helposti, mutta jos pettämään ryhtyy... niin siittä en tiedä mitä tapahtuu.. valitsee itse


    • Mun ukko hajos kans

      Mäkin nakkasin ukon pihalle. Joutui kakkoselle öiksi. Hajosi totaalisesti siellä, illalla hiipi kakkosen luo ja aamulla hiippaili pois, töitten jälkeen pyöri pitkin pitäjää. Ei sitten ollutkaan toivottu asuinkumppani, mies tai kakkonen, eikä suurta rakkautta ole vieläkään näkynyt, mitä kuulen ukosta vielä.

      • en arvosta pellejä

        Säälittäviä pellejä olette kaikki. Pitikö oikein pelleksi itsekin alkaa???


      • rffdr

        Huonoja ihmistuntijoita taidatte olla. Miksi otitta tuommoset ukot? Tollot. Helppo ennustaa: teille käy vielä monesti samoin. Miksi otatta tuommosia ukkoja? Ääliöt.


      • justiinsa joo...
        rffdr kirjoitti:

        Huonoja ihmistuntijoita taidatte olla. Miksi otitta tuommoset ukot? Tollot. Helppo ennustaa: teille käy vielä monesti samoin. Miksi otatta tuommosia ukkoja? Ääliöt.

        Kerroppa sinä experttinä meille tyhmille sitten mistä senkin asian etukäteen näkee kuka pettä ja kuka ei?


      • Valheet on merkki
        justiinsa joo... kirjoitti:

        Kerroppa sinä experttinä meille tyhmille sitten mistä senkin asian etukäteen näkee kuka pettä ja kuka ei?

        Epärehellisyydestä ja itsekeskeisyydestä voisi ennustaa, mutta on vaikea osoittaa näitä ihmisessä etukäteen. Mutta taipumus valehteluun, ainakin. Jos ihmisellä on taipumus valehteluun, vaikka vain valkoisiin, se on merkki että hän tulee toimimaan elämässään omien etujensa ja mielihalujensa mukaan muista piittaamatta.


      • Anonyymi
        rffdr kirjoitti:

        Huonoja ihmistuntijoita taidatte olla. Miksi otitta tuommoset ukot? Tollot. Helppo ennustaa: teille käy vielä monesti samoin. Miksi otatta tuommosia ukkoja? Ääliöt.

        Ääliö olet itse. Lukeeko se otsassa? (Olen kusipää pettäjä) itse haluaisin kuitenkin luottaa toiseen ihmiseen. Mutta kovin vaikeaa se on nykypäivänä. Siksi sinkku👌


    • Mäkeen vaan

      Kertakaikkisen loistavaa luettavaa tällä palstalla kerrankin! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki aloittajalle.

      Jokaisen petetyn kannattaisi ihan oikeasti pistää ne petturit samantien ulkoruokintaan, ta jos tarvii itse aikaa, niin järkätä tuommonen pieni kidutusjakso ennen "armahdusta" (ulosheittoa). Erityisesti jos suhteessa ei ole lapsia.

      Kirpasee ihan takuuvarmasti, mikäpä ero ei kirpaisisi, mut petturin kans suhteen jatkaminen kirpasee lopun ikää, hitaasti mutta varmasti kiduttaen... siispä kannattaa valita se kertakirpaisu, nuolla haavat kaikessa rauhassa ja elämä tuo kyllä tullessaan aina jotain uutta, kun vaan entisestä ymmärtää päästää irti =)

      Onnea jokaiselle petetylle uuteen elämään!

    • Kannatti pettää

      Niin pääsi sonnasta eroon..Mies vielä kiittää itseään.

    • Glamuuri

      Totta! Aika vammaselta kuulostaa mutta ei se ukkokaan mikään järjen jättiläinen ollut...!

    • Missä raja kulkee?

      Laki muuttui niin että petetty ei saa oikeutta itselleen virallisia kanavia pitkin. Joten omankädenoikeus on ainoa tapa saada hyvitystä.

      Jos sinua väärinkohdellaan, eikä muuta kanavaa ole, kuinka pitkälle voi mennä teoissa, joilla hakee itse itselleen oikeutta? En ole kristitty, joten minusta petetyllä on oikeus muuhunkin kuin kääntämään toinen poskensa.

    • Njiinpä..

      Aloittaja toi esille sen ikivanhan totuuden, ettei pettäjä (eikä muuten se petoskumppanikaan) yleensä hyväksy sitä, jos heitäkin petetään. Itselle sallitaan kaikenlaista, mutta ei muille. Kova itku tulee pettäjille ja kakkosille, jos joutuvat maistamaan omaa lääkettään. Outoja ihmisiä.

      • marttyyrit

        Outoa on se jos itse alkuun sotkeutuu ukkomieheen ja kun kokee saman kohtalon ei kestetä sitä. Syytetään kaikkia muita paitsi itseään. Itse ollaan puhtaita ja hyviä eikä satuta muistamaan mitä itse on tullut tehtyä.


      • Annakareninas
        marttyyrit kirjoitti:

        Outoa on se jos itse alkuun sotkeutuu ukkomieheen ja kun kokee saman kohtalon ei kestetä sitä. Syytetään kaikkia muita paitsi itseään. Itse ollaan puhtaita ja hyviä eikä satuta muistamaan mitä itse on tullut tehtyä.

        Jos on milloinkaan elämässään ollut sellainen eläin että pettää, ei omaa enää oikeutta itkeä sydänsuruja. Miten jotkut edes harkitsee petollisuutta sitä kohtaan kuka on heidän ykkönen? En ymmärrä. Hoitoon laittaisin.


    • paybackbitch

      Olen myös kostanut pettävälle miehelle, en esittänyt pettäväni vaan petin ihan oikeasti. Se viha, turhautuneisuus.. se "kaikki nämä vuodet saatanan sika" tunne.. varmaan tiedätte mistä puhun?
      Petin miestä hänen parhaan ystävänsä kanssa ja ajoitin niin makeasti että tuli juuri töistä kotiin. En ole ylpeä siitä että juorusin hänen asioistaan jälkeenpäin ja hän menetti suuren osan ystävistään,haukuin kakkosen niin pataluhaksi ettei hänkään enää pidä exääni yhteyttä ja juorusin kakkosen kavereille mitä on tullut tehtyä ja hänkin menetti suuren osan ystävistään.

      Sitä saa mitä tilaa.

      • hhhhiiiih

        On varmaan hirrrtveen ylevä olo, varsinkin kun aloit itsekin jakamaan itseäsi?


    • tilaus2

      Tekipä hyvää lukea. Itse olen tuossa kuvotusvaiheessa, ällöttää kattoo sitä jätkää. Oon miettiny vähän samaa, taitaa saada meidänkin isäntä omaa lääkettään ja lopuks pellolle! Kiitos :)

    • Ei pettämistä

      Voi kostaa.
      Ainoastaan voi alentaa itsensä idiootin tasolle,mutta ehkäpä ihminen oli idiootti jo alun alkaen joten sinä mielessä pettäjä teki oikein.

      • entahdoollamadonna

        Ehkä joitain juuri ärsyttää olla siellä jalustalla jonain ylempänä ja parempana. Itseä juuri ärsytti olla tilanteen yläpuolella. Samalle tasolle aleneminen jotenkin tasaa puntit paremmin.


      • Jaahassoo
        entahdoollamadonna kirjoitti:

        Ehkä joitain juuri ärsyttää olla siellä jalustalla jonain ylempänä ja parempana. Itseä juuri ärsytti olla tilanteen yläpuolella. Samalle tasolle aleneminen jotenkin tasaa puntit paremmin.

        Minä taas ajattelen, että parempi kosto on nimen omaan jättää pettäjä alakynteen. Jättää puntit tasaamatta. Saa mies sitten katua kunnolla eikä voi puolustella pettämistään sillä, kun akkakin oli niin p*ska.


    • juhapekkar

      Loistavaa ap!!!! Loistavaa!!

    • petturieimuutu

      Hieno kirjoitus ap... Jotenki tykkäsin tyylistäsi antaa takasin vaikket kuitenkaan alentunut petturin tasolle... Oikea asenne!

    • totuusontämäkin

      kosto ei koskaan ole oikea ratkaisu.kun paskaan tarttuu, niin omatkin kädet siinä sotkeutuu.

      • Hyvä.fiilis.nyt

        Mikäs olet sanomaan mikä on oikein ja minä ei!?! Kun vaimo petti, aikani kärvisteli ja sitten kostin ex-vaimolle ja kostin myös sille kakkoselle, ja vielä tyrmäysisku molemmille. Minä halusin kostoni, sain sen ja olo on siitä asti ollut hyvä. Toisilla kosto toimii, toisilla ei. Tuosta aikaa jo reilu 5v, eikä kaduta tippaakaan. Täysin komppaan ap:eeta, sitä saa mitä tilaa.


    • minäkinkoinsen

      Kiitos tästä ketjusta. Olipa riemullista lukea! Samanlaisissa fiiliksissä kuin ap menin alkuvuoden ja poltin itseäni molemmista päistä..Herranjestas mitä tunneskaaloja pienestä ihmisestä löytyykään kun tajuaa läheisen ihmisen juonivaksi paskaläjäksi!
      Ikinä en ole sama kiltti itseni enkä luota enää koskaan sinisilmäisesti kehenkään!

    • siinäse

      Paras kosto on heittää valehtelija ulos elämästä ja olla alentumatta samalle tasolle.

    • limanuljaskankumppani

      Mieheni jäi kiinni monisyisestä salailuvyyhdistä. Kostin erikoisella tavalla. Jatkoin elämäämme kuin ei mitään, sillä erotuksella että aloin osoittamaan rakkauttani hyvin aktiivisesti ja hyvin lämpöisesti. Päivitteli sitä kuinka hyvä mies hän on ja kuinka hänen kaltaisiaan hienoja miehiä on niin harvassa. Jatkoin tätä kuukausia. Mies oli todella tuskissaan! Näin sen hänen silmistään. Kiemurteli ja punasteli. Pahinta oli kun ilmaisin kuinka syvästi rakastan häntä. Hän nieli kaiken, mutta näin hänen silmistään kuinka hän meinasi räjähtää sirpaleiksi itsensä kanssaan. Mato.

    • Virvatuulia

      Mahtavaa ap!! :) Mahtavaa "limanuljaskakumppani"!! :)

    • lääkärivoiauttaa

      Ei pettäjät muutu, voivat pitää taukoa ja sama peli jatkuu kun pöly laskeutuu. Yli 30 vuoden kokemus on ja alkoi jo eka vuonna ja paljastu tasasin väliajoin et on muita. Seksiaddiktio on myös sairaus.

    • Petetty_ja_nälkäinen

      Kiitos vinkeistä! Kostoa haudon, enkä tiedä voittaisinko sillä kuitenkaan mitään. Mutta kun lopulta haluan kumminkin itsekin saada sitä rakkautta, niin kai sitä voisi alkaa etsiä samantien uutta kohdetta. Rakastan tota tulevaa exääkin, mutta hän ei minua, niin onko pointtia jatkaa??

      • SenTein

        Paras kosto on olla rehellinen ja suoraselkäinen ja potkaista valehtelija kylmästi pellolle.


    • pop98

      "Paras kosto on olla rehellinen ja suoraselkäinen ja potkaista valehtelija kylmästi pellolle. "

      -Ei todellakaan ole paras kosto.

      Sata kertaa parempi on jos saa siihen lisää iskuvoimaa, esim. laittaa perheen yhteisistä tai omista miten vaan rahaa säästöön itselle piiloon isoja summia, vaikka tallelokeroon, koruja seteleitä mitä vaan, kuin myös tavaroita omille nimille että ne jää erossa itselle, yms..yms..
      -Tai antaa muka anteeksi, mutta panee kaikkea mikä liikkuu kostoksi.
      -Se on vasta merkitsevä kosto että exälle koituu muutakin haittaa, esim merkittävää taloudellista, eikä pääse vähällä kuin koira veräjästä hakemalla vain uuden puolison heti tilalle.

      • Lexxx

        Jos toimisi noin, olisi yhtä epärehellinen kuin pettäjä. Ja omaisuus pitää jakaa ihan rehellisesti ja oikeudenmukaisesti.

        Kostaminen on epäkypsää toimintaa.


      • Kokenut.selvännäkijä

        Just joo > sinä et ole varmasti koskaan vielä ollutkaan naimisissa. Eikä sinusta ole alkamaan epärehelliseksi noilla keinoilla. Pysy vain mielummin rehellisenä ja jatka omaa elämääsi sellaisena.


      • Lexxxx

        Olen eronnut pettäjästä pitkän avioliiton päätteeksi, ja omaisuus jaettiin puoliksi.


    • Emmanen

      Minäkin olen yrittänyt antaa maistaa omaa lääkettään epärehellisyyden kanssa. Ei onnistu. Mulla leviää pälli ja menee mielenrauha. Olisi parempi jatkaa omalla alkuperäiseksi valitsemallaan tyylillä eikä muuttua samanlaiseksi lieroksi.

      • Gggvvbj

        Juuri näin, minkä ihmeen takia pitäisi kostaa jollain lapsellisella tavalla? Kyllä siinä on pettäjällä jo kestämistä kerrakseen, kun maine on pilalla. Ja sama koskee kakkosta.


    • TakaHikiänPorukkaa

      Maine on pilalla ja sama koskee kakkosta? Missä ihmeen 43:n asukkaan kylässä asutte? Itse olen ollut kakkonen eikä kyllä ole mikään suuri puheenaihe se, eikä kukaan ole tuominnut, saatikka yhtään ystävää ole menettänyt sellaisen takia.

      • SeMai

        Mistä tiedät, ettei susta puhuta kakkosena, jolla on heikko moraali? Kakkosuus ei ole arvostettu asia. Kertoisitko esim. lapsillesi, että olin/olen jonkun salarakas? Jos et, silloin häpeät tekoasi itsekin, muttet vaan myönnä sitä. Jo se, että asia ei kestä päivänvaloa, kertoo, että teko on häpeällinen.


      • TakaHikiänPorukkaa
        SeMai kirjoitti:

        Mistä tiedät, ettei susta puhuta kakkosena, jolla on heikko moraali? Kakkosuus ei ole arvostettu asia. Kertoisitko esim. lapsillesi, että olin/olen jonkun salarakas? Jos et, silloin häpeät tekoasi itsekin, muttet vaan myönnä sitä. Jo se, että asia ei kestä päivänvaloa, kertoo, että teko on häpeällinen.

        Voin kertoa ihan kelle tahansa asiasta, olenkin aina rehellisesti kertonut kun joku kysynyt miten suhde alkanut. Luulen että jossain vaiheessa olisin kyllä edes jotain kuullut tai joku olisi jotain sanonut jos on tarvetta kauhistella mua selän takana.

        Itsellä on ihan oma elämä eikä ole tarvinnut kauhistella muiden moraalia jonkun ihmissuhdesopan takia. Maailmassa kun on niin paljon suurempiakin asioita.


      • PetettyM

        Vaikka en pidä tuollaista kostamista vääränä, koen sen lapsellisena. Miten voi olla elämä niin helppoa ja tyhjää, että on aikaa moiseen?

        Miksi joku haluaa jakaa itseään ihmisille joista ei välitä, vain kostaakseen? Ja miksi on alettu suhteeseen, jossa ei tunneta eikä ymmärretä toista, tai ei edes yritetä?

        Kasvakaa aikuisiksi: potku perseelle, unohdus ja uusi elämä. Ja hankkikaa ne lapset ja menkää töihin, niin ei ole aikaa leikkiä.


      • hhgghjkl
        TakaHikiänPorukkaa kirjoitti:

        Voin kertoa ihan kelle tahansa asiasta, olenkin aina rehellisesti kertonut kun joku kysynyt miten suhde alkanut. Luulen että jossain vaiheessa olisin kyllä edes jotain kuullut tai joku olisi jotain sanonut jos on tarvetta kauhistella mua selän takana.

        Itsellä on ihan oma elämä eikä ole tarvinnut kauhistella muiden moraalia jonkun ihmissuhdesopan takia. Maailmassa kun on niin paljon suurempiakin asioita.

        Kakkosten tyypillinen fraasi: Minulla on oma elämä (muista viis).


    • jkiioå

      Tämän vuoksi kannattaa seurustella pitempään ja asua eri osoitteissa ja seksiäkin kannattaa pihdata, sillä se sekoittaa pään, jää tämä ihminen muutoin tuntematta.
      Yksi ainakin on se, että jos kaveripiiri vetää vielä niin suuresti, että aikaa ei olekaan suhteelle, kaikista vakuutteluista huolimatta se ei tule muuttumaan.
      Kaveritkin pitävät pellenään, juomingeissa suuna, päänä ja helposti naiset perässä.
      On suuri ihme jos tällaisesta ei tule ennen pitkää pettäjää, eihän jaksa yhden kanssa elää ja olla.
      Liian suuri alkoholin tarve on yksi hyvä merkki.

      Nämä kaikki kyllä tulevat esille, kunhan seurustelun pitää kevyenä, ei missään nimessä vakavana. Hänen kaveripiirinsä on näkyvä merkki, millainen on, joten jättäkää kasvamattomat, eivät he alle viisikymppisinä ole kelvollisia aviokumppaneita.
      Pettävät tavalla tai toisella.

    • MINÄkakkonen

      Minullapa on oma elämä enkä petä ketään enkä yhtään sotke toisten perhe-elämiä lällällää...!

    • ikisinkkunainen

      Olipa kerrankin hyvä kirjoitus!
      Voi,kun minäkin olisin tuon tajunut omalle kohdellini tehdä,mutta en...
      Oma tapaukseni satutti minua niin pahasti,että selviytymiseen meni vuosia ja usko meni rakkauteen täysin....Mutta kerrankin jollakin on välähtänyt ja malttia toimia niin!
      Selvitty on jotenkin,vaikka tapaus muutti minua täysin,ei kuitenkaan kylmäksi ja katkeraksi. Sen kun tajusin,että miten luuseri mies on ja elää uutta uusioperhettä...
      Vuosien aika olen niin paljon oppinut elämästäni,että olen aivan eri ihminen sisältäni.
      Löysin itseni ja arvoni,joita en koskaan osanut pitää kiinni.
      Ja vuodet ovat opettaneet minua siten,että aina se paha saa palkansa,vaikka en sitä koskaan uskonutkaan. Vaikka mies ei ole vielä saannutkaan,vaan niin moni muu nainen,joka leikki miehen kaa leikiten minun tunteilla,niin moni nainen on saannut todellisen palkan jälkikäteen.....Joten tulee vielä se todellisuus miehellekin eteen :)
      Joten voimia niille,jotka kamppailee juuri siinä kauheassa tunne vuoristoradassa!

    • seukko

      hyvä ketju mutta vaihtakaa sen " syyllisen " tilalle nainen

    • Anonyymi

      Jos tililtä löytyy jonkinlainen viisinumeroinen summa niin alle 20 000 e saa jo aika helposti palkkamurhan , että siitä pettureille vaan . Sanontahan , on että petturin palkka on KUOLEMA !!!!!!!!

    • Anonyymi

      Ei ollut oikein tehty sinultakaan eikä exältäjään. Juuri tuon takia en petä. En halua tuottaa tuskaa toiselle enkä itselleni. En petä siis sinjäön takia etten kykenisi olemaan se joka on niin paska joka ei välitä miltä toisesta tuntuu. Ja turhaan ajatella että se ei satuta mistä toinen ei tiedä ihan tyhjää ja tyhmää puhetta. Pettäjä on aina tietoinen valinnastaan. Pettäjän on ihan turha selittää sitä muuksi. Se on äärettömän itsekäs ja paha teko.

    • Anonyymi

      Helppoo. Jos pettää ni saa itsekkin pettää😁kaikki saa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 123
      3069
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      88
      2813
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2208
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      21
      1776
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe