Vihaan miehiä

hate4

Olen pienen elämäni aikana törmännyt moniin ja monenlaisiin miehiin. Jotkut harvat jutut ovat päätyneet suhteeseen mutta suurin osa on päätynyt siihen, että mies on ruvennut ignooraamaan minua ja vaihtanut toiseen. Tämä raivostuttaa minua aivan jumalattomasti.

Ymmärtäisin jos olisi kyse jostain itseään täynnä olevista "mallipojuista." Sellaisista joilla on kihahtanut kusi hattuun ja jotka kuvittelevat olevansa jokanaisen unelmia ja jotka voivat kohdella muita ihmisiä kuin roskaa. Mutta nämä miehet ovat olleet täysin tavallisen näköisiä ihmisiä, joilla on ollut mahtavan oloinen luonne.

Olen ollut sinkkuna aivan julmetun kauan. Siis oikeasti KAUAN. En puhu parista kuukaudesta. Sen sijaan kusipäinen ex-poikaystäväni sai "elämältä kaiken", kun minä, paljon kehuttu tyttönen jäin aivan yksin. Ja yksin olen edelleen, nähtävästi aina.

Tiedän että minulla on tällä hetkellä LIIKAA aikaa panostaa mieheen. Se on varmaan suurin syy siihen, miksi suhteeni lopahtavat. Tai suhteentapaiset taitaitaitai. Minun täytyisi saada enemmän tekemistä jotta en kerkeäisi vahdata miehen liikkeitä liikaa. Olen myös ajoittain melkoinen drama queen ja äkkipikaisen räiskyvä tyyppi. Sitä ei ulospäin näe ja harva uskoisi minusta sellaista. Se puoli tulee esille vasta sitten kun olen kiinnostunut jostain siinä mielessä.

Mutta se, mikä minua vituttaa armottomasti on se että miehillä on olevinaan joku etuoikeus olla hankalia ja lapsellisia. Kyllä minua kovasti nimitellään, korostetaan omaa paremmuutta ja minun typeryyttäni. Minkä takia naisten tulisi aina vain sietää hiljaa miestä, joka on itse aivan vitun kusipää pelle mutta ei siedä naiselta samaa.

Ja edelleen kyse on täysin tavallisen näköisistä miehistä, juuri sellaisista keistä ei ikinä uskoisi, että osaavat olla niin JULMIA.
Voi olla, että olen uskotellut itselleni olevani parisuhdeihminen. Tiedostan tasan tarkkaan parisuhteen yleisimmät ongelmat. Tiedostan tasan tarkkaan sen, että suurin osa suhteista päätyy kyyneliin.
Tiedostan myös sen, että jotkut harvat suhteet kestävät oikeasti AINA. Mutta tiedän, etten tulisi toimeen ihan _niin_ kiltin miehen kanssa.

Silti PITKÄÄN sinkkuna olleena alan nähdä parisuhteet taas ruusunpunaisina tavoiteltavina asioina, joita ilman en voi olla onnellinen. On olemassa jotain ihannepareja (esim. julkkiksissa) joilla luulen kaiken olevan 'täydellisesti.' Sitten saan tietää, että jopa heillä on ne samat ongelmat, jotka minäkin olen kokenut.

MIKÄ PETTYMYS. Mitä siis ikinä hyötyisin parisuhteesta?? Haluankohan oikeasti edes suhteeseen? Mistä tiedän?

Tällä(kin) hetkellä mieleni täyttää eräs mies. Kusipäinen sellainen. Minulla on jatkuvasti mielessä joku mies jollain tavalla. Tälle miehelle haluaisin niin paljon pahaa. Vaikka en oikeasti kai edes välittänyt kovin syvällisesti tästä tyypistä, tai siis EN välittänyt, olin vain pintapuolisesti jotenkuten kiinnostunut... niin silti olen raivoissani koska hän ignoorasi minut ja ilmeisesti (!) vaihtoi "parempaan."

En tiedä, välitänkö edes miehistä miehinä. Vai välitänkö vain siitä huomiosta, jota saan joiltain aina hetken aikaa, kunnes tulen taas hylätyksi? Vihaan miehiä mutta silti mietin heitä koko ajan. Tällä hetkellä kaikki elämäni murheet liittyvät miehiin. Mieleni tekisi alkaa oikeasti pelailla kunnolla ihmissuhdepelejä. Tähän mennessä olen ollut kiltti kuin mikä, mutta miksi olla kiltti kun miehet ovat niin kusipäisiä? JOPA ne, joista ei ikinä uskoisi. Olen aivan turhaan ihana heille, kun lopulta tulee aina turpaan ja armoton vitutus.

En minä tiedä, mikä tämän tekstin pointti oli. Olen niin täynnä tätä paskaelämää. En halua enää koskaan kuulla mitään "nauti elämästäsi kun olet nuori, miehiä tulee ja menee" yms shaibaa. EN KESTÄ KUULLA SELLAISTA ENÄÄ. Niin loppuunkuluneita juttuja että pää hajoaa.
En pysty nauttia baareilusta ilman miestä, en pysty nauttia elämästä tietäen, ettei minulla ole "pyörityksessä" jotain miestä. Ei ketään, jolta saattaisi tulla yllätyspuhelu tai viesti. Tarvitsen miehiä, vaikka vihaan heitä ja heidän ylimielisyyttään. En todellakaan tiedä, miksi olen tällainen.

54

4176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies

      Hei Nainen, latasit sitten kerralla ja pitkään - toivottavasti helpotti ; )
      Kun pyörittelet noita ajatuksisiasi katkeroitunena et vaikuta oikein haluttavalta kumppanilta... Mitä siis voisit tehdä? Elä vain päivä kerrallaan ja lopeta ruikutus, ehkä sullekin tulee vielä sopiva alamäki!

      • Anonyymi

        En edes halua kenenkään kumppaniksi🤣


    • Blaaaaa

      No enhän minä ole aina ollut näin katkera, vasta monien monien pettymysten jälkeen. Kenellekään ei kelpaa AITO minä. Aina pitäisi esittää hillitympää ja olla miehelle mieliksi.

      Ps. Ei helpottanut :-D Vihaan teitä edelleen.

      • Nainen+40

        Hyvä kirjoitus. Ymmärrän aloittajaa täysin. Et ole yksin.


      • Anonyymi

        Sinä kelpaat kyllä monelle, mutta et nää heitä miehinä. He ovat ihmisiä, joilla on sukupuolena "mies". Mukavia poikia, kavereita ja näin.


    • mmmoix

      Myönnetään, että "vihaaminen" on liian vahva sana tässä. En nyt sentään kiehu raivosta 24/7 :-D Sanotaan että INHOAN SYVÄSTI ja en voi sietää. Paitsi kaverina miehet ovat ihan jees, ei mitään vikaa. Mutta heti kun on tuo tunnepuoli kyseessä niin johan heistä kuoriutuu jos jonkinnäköistä kusipäätä. Siitä en pidä, en ollenkaan.

    • Fjkewnjkefnwefef

      Et ole tuolla traumaattisuuden asteella kykeneväinen parisuhteeseen. Kai sen tajuat itsekin?

      Mars mielenterveystoimistoon jos kiinnostaa mahdollisuus saada tajukoppa siivottua joskus tämän asian tiimoilta. Ei ihmisen tarvi olla kokonaan sekaisin, riittää että yksi osa ajatumaailmasta on murtunut. Sinulla suhteisiin ja vastakkaiseen sukupuoleen liittyvissä asioissa on tosi rankasti pulut karanneet ullakolta.

      • valitsetoinennick

        :-DD Mutta missäs on miesten vastuu? Miksi minun pitäisi aina käyttäytyä hyvin kun miehiäkään ei kiinnosta kohdella minua hyvin? Toiselle kommentoijalle: Niin, raivostun siitä kunnioituksen puutteesta. En nykyään edes ihastu melkein keneenkään. Sellaista pientä kiinnostusta voi olla moniinkin, mutta sekin aina välillä laantuu ja välillä voimistuu. Ehkä olen jollain tasolla vielä vihainen tuolle viimeisimmälle, mutta suurin osa minusta ei edes välitä. Enkä tästä lähtien kyllä välitä enää mistään muusta kuin itsestäni. Tämän tytön kiltti aikakausi on ohi :-D Enää ei heru minulta apua ja tukea kusipäille.


      • Anonyymi

        Sivullisen kommentti tähän; Jätä diagnoosit ammatti-ihmisille jos et ole lääkäri. Ihminen saa itse päättää mitä tekee. Ja jokaisen on itse autettava itseään, siihen eivät pysty palstavalelääkärit tai - asiantuntijat, eikä edes pätevät ammatti-ihmiset. Itse on kunkin löydettävä se oikea toipumisen polku, sillä jokainen tuntee itse itsensä parhaiten.


    • Niin teiniä

      Aloituksesi on hauska, kerrot aloituksessa ettet varsinaisesti välittänyt miehestä, mutta raivostuit, kun tämä jätti sinut...
      Just joo...

      • akdhjsdhakj

        Ymmärsit kai, että emme seurustelleet missään vaiheessa. Mutta se että ensin minua palvotaan kuin viimeistä päivää, ja sitten jossain vaiheessa kiinnostus lopahtaa ja minusta hankkiudutaan eroon IGNOORAAMALLA. Kuinka säälittävää? OKEI, myönnän että olen itsekin sortunut tähän pari kertaa. MUTTA kummassakaan tapauksessa en ole antanut mitään selviä signaaleja toiselle ja sen jälkeen vetänyt mattoa jalkojen alta.

        Minä olen liian hyvä tyttö (nuori nainen) miehille. Ei kiinnosta enää. Tästä lähtien tunteeni kohdistuvat vain ja ainoastaan omaan napaani ja itseeni.


      • Anonyymi
        akdhjsdhakj kirjoitti:

        Ymmärsit kai, että emme seurustelleet missään vaiheessa. Mutta se että ensin minua palvotaan kuin viimeistä päivää, ja sitten jossain vaiheessa kiinnostus lopahtaa ja minusta hankkiudutaan eroon IGNOORAAMALLA. Kuinka säälittävää? OKEI, myönnän että olen itsekin sortunut tähän pari kertaa. MUTTA kummassakaan tapauksessa en ole antanut mitään selviä signaaleja toiselle ja sen jälkeen vetänyt mattoa jalkojen alta.

        Minä olen liian hyvä tyttö (nuori nainen) miehille. Ei kiinnosta enää. Tästä lähtien tunteeni kohdistuvat vain ja ainoastaan omaan napaani ja itseeni.

        Kuulostaa pelimieheltä. Ota siitä opiksi ja älä sotkeudu enää sellaisiin turhakkeisiin, pelimiehiin.


    • oppinut

      Otsikko kiinnitti huomion. Itsellänikin katkeria kokemuksia valehtelevista miehistä. Yrittävät hinnalla millä hyvänsä saada seksiä. Varatut miehet valehtelevat olevansa vapaita jne. Siis naisen elämä on miessuhteiden osalta miinoitettu tosi rankasti. Pitää olla silmät auki ja sopivasti epäluuloinen ja suorapuheinen, niin ehkä se oikea mieskin löytyy. Pehmot naiset jäävät helposti hyväksikäyttäjien jalkoihin. Itse olen kantapään kautta oppinut kääntämään miehistä totuuden esiin. Olen oppinut myös vaatimaan miehiltä huomiota myös lahjojen muodossa. Ennen ajattelin, että mitäs lahjoista. Mutta ne ovat naisen kannalta tärkeä juttu. Kun mies joutuu panostamaan naiseen joitakin tonneja, hän ehkä on tosissaan. Missään tapauksessa naisen ei pidä päästää miestä pöksyihin ilman selviä osoituksia välittämisestä. Kalliit lahjat toimivat jonkinlaisena välittämisen osoituksena.

      • qwerwroij

        Aivan! Minun kohdallani ei ole huolta siitä, että minua käytettäisi hyväksi sängyn puolella. En todellakaan lankea paneskelemaan joka miehen kanssa. Ja minusta löytyy kyllä sisua ja luonnetta (luulenkin, että moni ei kestä sitä, etten olekaan niin kiltti alistuja kuin ehkä voisi luulla ensivaikutelman perusteella.)
        Olen viimeiseen asti yrittänyt kohdella miehiä yksilöinä ja vaikka taustalla on PAHAKIN juttu (silloisen poikaystävän tekemä, kenenkäs muunkaan...) niin en katkeroitunut KAIKILLE miehille. Mutta sitten, kun törmään mieheen, joka vaikuttaa ihan supermegaerilaiselta kuin muut, ei ole mikään maailman komein, eli tuskin saa naisia tuosta noin vaan... Ja omaa mahtavan huumorintajun ja on muutenkin ihan huippu - ja lopulta paljastuu persreiäksi muiden miesten tapaan.. Niin siinä vaiheessa kyllä usko miehiin loppuu sataprosenttisesti. Ennen halusin tutustua miehiin yksilöinä, halusin näyttää että en vihaa yhden takia sataa muutakin. Mutta nykyään en edes halua vaivautua. Rakastan olla kylmä ämmä.


    • Terroristi?

      >>>Olen myös ajoittain melkoinen drama queen ja äkkipikaisen räiskyvä tyyppi

      Tuossa on juuri se syy, joka tuhoaa nopeasti romantiikan, erotiikan, "me yhdessä" ilmiön, seksihalut jne.

      Ei miehet (eikä varsinkaan naiset) jaksa ketään sellaista, joka koittaa voimakkaasti alistaa toista omaan tahtoonsa. Jos et osaa neuvotella kun tuntuu pahalta vaan lataat mököttämällä tai voimakkaasti valittamalla, niin toinen voi loukkaantua.... ja muuttuu välinpitämättömäksi, koska "terroristin kanssa ei voi neuvotella".

      • Väkisin muuttaminen

        Ehkä aloittaja ei vihaa miehiä vaan sitä ettei miehet käyttäydy juuri niin kuin hän itse haluaa ja väkisin koittaa muuttaa toista itsensä kaltaiseksi?


      • Anonyymi

        Juu, 25v. kokemus aiheesta ja erilaisuus (räiskyvyys, eloisuus) mikä alkumatkalla viehätti, niin ei totisesti viehätä enää. Vaikka miten joustava tyyppi olisit niin jossain vaiheessa alkaa tuntumaan siltä että olet tehnyt virhevalinnan ja ne ennen viehättäneet piirteet alkavat kääntyä suhdetta kuluttavaksi rasitteeksi .


    • Pölvästejä naisia

      Oppinut, tonnien arvoiset lahjat osoittavat mitä?

      Kalliita lahjoja saat tavismieheltä, kun mies tajuaa, ettei hänellä ole varaa sinuun pitkän päälle, mutta hän päättää tuhlata sinuun vähän aikaa huvin vuoksi. Olet kuin venakot, joihin poikamiehet laittavat säästönsä ja joiden he tietävät lähtevän heti, kun kassa on tyhjä. Ei ihme, että petyt joka kerta.

    • mies 86

      Me miehet olemme sikoja. Röh röh, oink oink.

    • you're not alone

      Hauska huomata, että on muitakin kohtalotovereita. Tarpeeksi kun vastaavanlaisia kokemuksia miehistä tulee vastaan niin oikeasti lakkaa kiinnostamastakin. Sitten sitä vaan huvittuneena kattelee miesten avautumisia, kun ei kunnollisia naisia löydy mistään tai kun naiset viihtyy paremmin yksin sinkkuna.

      Se ken kuoppaa kaivaa...

    • 4+20=24

      Huh, voi miesraukkoja, aikamoista tylytystä tuli :D Tekstistäsi pystyy päättelemään, että olet oikeasti suivaantunut miehiin, mutta kieltämättä silmääni pisti etenkin kohdat, jossa kuvaat itseästi "drama queeniksi ja räiskyväksi tyypiksi". Lisäksi sain myös sen kuvan, että elät "minä-maailmassa", eli siis maailmassa, jossa sinun tulisi tulla ennen kaikkia muita. En tiedä, olenko täysin penkassa tämän ajatukseni kanssa, mutta tällainen mielikuva minulle tuli - näin naisena tätä lukiessani.

      Omalle kohdalleni on tullut muutama sellainen mies, jotka ovat etsineet vain hetkellistä pedinlämmittäjää, mutta jostain sattuman oikusta olen huomannut heidän aikeensa jo pitkältä enkä ole heidän "matkaansa" lähtenyt. Tällä hetkellä olen sinkku, olen eronnut jo aiemmin keväällä pidemmästä parisuhteesta. Tai no, sinkku ja sinkku, jonkinlaista säätöä minulla on yhden miehen kanssa, mutta rehellisesti sanottuna en tiedä, johtaako se pidemmän päälle minnekään, vaikka itse olisin valmis vähän vakavampaakin juttuun hänen kanssaan.

      Mielestäni miehet (ja kaikki muutkin) tulee kohdata kunnioittavasti, toki vuorovaikutuksessa ja parisuhteessa tulee muutenkin olla kunnioitusta puolin ja toisin. Miehet ovat loppupeleissä kohtuullisen "yksinkertaisia" olentoja - miehet, nyt ei oikeasti millään pahalla! He eivät osaa tulkita naisten sanattomia viestejä, he eivät ole ajatustenlukijoita, vaan heille täytyy asiat sanoa niinkuin ne ovat. Kysymykset pitää esittää suoraan, heille on turha kierrellä ja kaarrella. Lisäksi he eivät pidä liiallisesta draamasta ja saattavat jopa moista pelästyä.

      Ymmärrän, ettet halua esittää parisuhteessa mitään muuta kuin olet, mutta onko tullut mieleesi, että jos useampi mies on sinut "vaihtanut parempaan" kuten itse kuvaat, että ehkäpä omassa käyttäytymisessäsi on jotain mikä heitä häiritsee? Toki miehiinkin mahtuu tapauksia, jotka käyttävät naisia härskisti hyväksi, mutta näitä on onneksi harvemmin! Lisäksi mahdollisessa parisuhteessa on hyvä molemmilla olla vähän omia juttuja, omia kavereita, omia harrastuksia. Toiseen ei kannata ripustautua 110 %:sti eikä toiselta sitä voi edes vaatia.

      Jotta voi saada toimivan parisuhteen tai edes sen alun, on hyvä tarkastella omaa käyttäytymistään ja omia tarkoitusperiään ja sitä, mitä oikein parisuhteelta haluaa. Itse olen vakaasti sitä mieltä, että kaikki miehet eivät ole kusipäitä eivätkä halua käyttää naisia hetkellisenä pedin lämmittiminä. "Kaikki-mulle-heti-nyt"-asenne ei kanna pitkälle kuten ei kanna myöskään "minä-minä-minä"-ajattelu...

    • 4et55

      Jotkut tekopyhät alkaa heti läpättämään miten on hui kauheeta ja on kyl traumoja. Jokainen kuka on turpaansa saanut, tietää ton tunteen, oikeesti: "ketään en oo koskaan niin paljon vihannut kun niitä ketä kerran olen rakastanut", joo, kyllä on yksi ja toinen raivonnut :)
      mutta tekopyhyyteen nyt pystyy kuka tahansa.
      Noikin lässyttäjät on kironneet todennäkösesti eräänkin kerran mielessään ja ajatelleet ties mitä ja ties kenestä, mutta kauheeta, kauheeta, huijuijuijui...

      Joopa joo. Usko huviksesi, sun pointti on ehkä se että sä olet helvetin pettynyt ja vihanen. Sulla on mennyt suhteet mönkään, ja se vituttaa kun pientä eläintä. Kyllä sä todennäkösesti itekin tiedät, että pieleen saattaa mennä ja useamman kerran. Jos aina valitset samanlaisia miehiä, vikaa on sinussa ja jos taas muuten vaan on huonoa säkää, niin se on elämää.
      Haluaisit enemmän, mutta sulla on omia juttuja selvitettävänä. Pelkäät pettymyksiä ja kipua aika paljon tekstistä päätellen ja se muuttuu vihaksi: viha on AINA pelkoa. Aina, jollain tavalla.

      Lisäksi sua veduttaa oma riippuvuutesi, sä kuitenkin pohjaat itsetuntosi ja hauskanpitosi miehiin, eli itseasiassa, sä kyllä osittain raivoat itsellesi. Koska jos sä et ois niin riippuvainen, ei suhun niin paljon sattuisi ja sä kyllä pystyisit olemaan sinkkuna, onnellinen, elämään, valkkaamaan ja sitä rataa.
      Eli on tossa itsetutkiskelunkin paikka: et sä kyllä ainoostaan miehiä vihaa. Tai ole niille vihanen ehkä oikeemmin.

      Lisäksi, ei sulta kukaan riistä oikeesti oikeutta ilmasta, olla itsesi jne. tokikaan kaikki ei sitä siedä tai susta sillon tykkää. Mutta kaikki ei koskaan tykkää kaikista, se sun pitää oppia hyväksymään. Sun pitää ymmärtää se, että jep, sä saat olla ihan kaikkea mitä sä olet, ja sitten hyväksyä se, että osalle se käy ja osalle ei käy. Ei voi mitään, kaikkia ei vaan voi miellyttää eikä tartte, mutta se pitää hyväksyä. Niin, hillitympi kelpaisi joillekin, varmaan ja sä voit joutua etsimään pidempään sitä oikeeta. Totta, jotkut etsii sitä koko elämänsä koskaan löytämättä. Semmosta se on.

      Että jep, pettymyskisä, turhautumista, suuttumusta... miehiin se heijastuu, ymmärrettävästi, mutta susta se kuitenkin on kiinni ja johtuu.
      Niin kauan sä kierrät tota kehää onnettomana jollainlailla, kunnes tajuat jotain mimtä sun pitää tajuta. Sitten jatkat asiat hyväksyneenä tai muutut.

      Juu. Mutta. Kyl se siitä. Itse kukin on joskus v*ttuuntunut oikein superisti, että ei siinä.

    • peke

      Onko totta että naiset ajattelevat että on tärkeätä saada kalliita lahjoja? Määrittääkö lahjan hinta välittämisen määrän?

      • 12+14

        Joku voi näin ajatella, mutta itse en ole sitä mieltä. Enemmän minua imartelee se, että mies sanoo ja tekee asioita, osoittaa näin välittävänsä. Lahjat ym. on pelkkää materiaalia, ohimenevää. Pahimmillaan saa jotain turhaa, jota ei oikein poiskaan voi heittää, kun on sen rakkaaltaan saanut.

        Näin esimerkkinä: Itse en saanut miesystävältäni joululahjaa, hänelle moisen olin hankkinut (ei mitään maata mullistavaa, mutta asioita joista hän pitää). Paras lahja oli se, että hän tuli luokseni yöksi (kaukosuhde), ja oli oikeasti läsnä ja kertoi että välittää


    • suomihuora=15nussima

      Kuulut sille miehelle joka korkkasi neitsyytesi. Turha siinä on miehiä syyttää omasta valinnastasi. Nämä "tavalllisen näköiset kusipäät" ovat vain AT-miehiä jotka ovat joutuneet tyytymään käytettyyn huoraan. Ehkä et ole edes kovin hyvännäköinen, koska he eivät ole antaneet anteeksi tätä huoraamistasi?

      Syytä itseäsi äläkä näitä romanttisia miehiä.

      • suomihuora=15nussima

        Lisään vielä, että vuosi vuodelta tämä aisurin itselleen pyydystäminen tulee sinulle vaikemmaksi sillä rumenet vuosi vuodelta. Vaikutat kirjoituksesi perusteella alle 25-vuotiaalta joten elät viimeisiä vuosiasi naisena ennen nopeaa rupsahdusta joka karkoittaa viimeisetkin aisurit.


      • Femme f.
        suomihuora=15nussima kirjoitti:

        Lisään vielä, että vuosi vuodelta tämä aisurin itselleen pyydystäminen tulee sinulle vaikemmaksi sillä rumenet vuosi vuodelta. Vaikutat kirjoituksesi perusteella alle 25-vuotiaalta joten elät viimeisiä vuosiasi naisena ennen nopeaa rupsahdusta joka karkoittaa viimeisetkin aisurit.

        Voi voi, poika...Tässä on 48 vuotias nainen. Jonka ympärillä on kummasti alkanut pyöriä 10-15 vuotta nuoremmat miehet ja olleet hyvinkin kiinnostuneita. Ei ole ollut seuran puutetta, vaikken mikään ihan nuori nainen olekkaan.Ja en erityisemmin edes ole miehistä kiinnostunut. Se alempi arvoinen sukupuoli kun on on.


      • lehdokki 1

        sika mieheksi


      • lehdokki1
        lehdokki 1 kirjoitti:

        sika mieheksi

        siis tuo suomi huora 15


    • dghfga

      "Tiedostan myös sen, että jotkut harvat suhteet kestävät oikeasti AINA. Mutta tiedän, etten tulisi toimeen ihan _niin_ kiltin miehen kanssa."

      Öh, eiköhän tässä tullut koko ongelmasi ydin aika selväksi. Tiedät itsekin millaisen miehen sinun kuuluisi ottaa, jos haluat oikeasti kestävän suhteen, mutta et kuitenkaan ota sellaista miestä.
      Ethän sinä siinä tapauksessa edes mitään toimivaa parisuhdetta halua, jos et kerran ota sellaista miestä jonka kanssa sellainen olisi mahdollinen.
      Oikeasti miten voit syyttää ongelmistasi ketään muuta kuin itseäsi?

      Valitse kiltti mies jos haluat toimivan parisuhteen.
      Valitse paska mies jos et halua toimivaa parisuhdetta.
      Sinun on valittava joko hyvä parisuhde tai paska mies. Et voi saada molempia. Hyvää parishdetta et saa ennen kuin otat kiltin miehen. Tiedät sen itsekin.

    • jariuu

      joku 40? risat olit ainot joka puhu asiaa,tiedät mistä puhut . kaikkea hyvää sulle. yt jjjjari ps. ku pelkkä jaruli o varattettu.

    • PetoksenUhritRy. . .

      Ei sun todellakaan tarvitse seurustella. Ota aikaa itselle.
      Mun mielestä romantiikka ja rakkaus , ne tulee jos on tullakseen, ei niistä kannata itselleen ongelmaa tehdä. Siis miksi murehtia asiaa jota ei ole?

      Itse myös olin hirveän kriittinen eronjälkeen. Nykyisin hyvin myötätuntoinen. Ei se helppoa ole kellään. Jos kykenee itsekseen tulemaan toimeen , ei siitä tahdo ikinä luopua.

    • N.50 poika mies

      Olin vasta kihloissa kun ero tuli, yli 20-vuotta sitten. Sen jälkeen kaikki naiset ovat menneet vain karkuun!!! kun olen yrittänyt seurustelua!! "miksi ??""
      Nyt katselen kuinka täällä ihmiset kertovat kokemuksistaan parisuhde ongelmistaan.
      Onnea ja menestystä sinulle.

    • Kaikki keinot avuksi
    • mies täällä

      "Tavallisen näköisistä miehistä ei uskoisi...." Ei ulkonäkö välttämättä kerro mitään ihmisen luonteesta. Häijy katse tai vihaviestit takissa tms. kertovat. Ilkeä kasvonilmekin saattaa tosin johtua esim. kulmakarvojen muodosta.

      Nuoren aloittajan kannattaa pitää taukoa. Jos nykyinenkin miehesi on mielestäsi ****pää, kannattaako sitä jatkaa vain siksi, että sinulla olisi mies? Sinun kannattaa pysähtyä miettimään mitä haluat elämältäsi ja mitä haluat parisuhteelta ja mitä haluat mieheltä parisuhteessa. Muutama kuukausi mietintätaukoa ilman suhdetta on lyhyt aika, joka kannattaa. Kavereina ja ystävinä miehiä kannattaa sinun pitää jatkossakin, joku heistä saattaa jonain päivänä osoittautua joksikin sellaiseksi joka kiinnostaa sinua. Ei kaikkia pidä vihata, sinulle väärin tehneitä voi inhota. Ei ole fiksua vihata kaikkia muutaman ****pään takia. Vihasta voi lopulta päästää irti. Aito oma itsensä kannattaa olla. Sinun kannattaa miettiä, millainen itse olet ollessasi aito itsesi? Oletko itse sellainen, että kumppani voi nauttia elämästä kanssasi? Kertomuksesi vihjaa sinunkin olevan hankala toisia kohtaan. Kannattaa miettiä tauon aikana, vaaditko itse liikaa toisilta? Muuttuvatko miehet ****päiksi, koska ovat eri mieltä kuin räjähtävä drama queen? Muuttuvatko he ****päiksi, koska ajan mittaan ärsyyntyvät ainaisesta drama queen kohtauksista? Mitä teet, jos toinen on eri mieltä kuin sinä? Räjähdätkö tai mökötätkö? En tunne sinua, aloituksestasi voi ajatella tuollaista tapahtuvan.

      Joku sanoi ettei naisen kannata päästää miestä pöksyihin ilman välittämisen osoituksia ja kalliiden lahjojen toimivan jonkinlaisina välittämisen osoituksina. Kalliit lahjat voivat viestittää myös sitä, että mies yrittää saada sinut kiinnostumaan itsestään ja sängystään ostamalla sinut kalliilla lahjoilla. Siinä välittämistä kerrakseen.

      Toivottavasti aloittaja luet vielä näin "vanhoja" aiheita, jotta oppisit hyvistä vastauksista hyviä vinkkejä elämääsi varten. :)

    • zzzxxx

      olet itsesi mielestä kiltti ja täydellinen joskus räiskyvä hyvä seksin kannalta.
      itse miehenä näissä viproissa katon peiliin ja sieltä löytyy ratkaisuzz

    • TylyTotuus

      Jos ei koskaan löydä kuin huonoja miehiä, kannattaa lopulta katsoa sinne peiliin ja miettiä mistä se johtuu. Johtuuko se siitä että kaikki miehet ihan oikeasti ovat ääliöitä vai kenties siitä että juuri sinä valitset aina niitä ääliöitä.

    • huomannut

      lopeta ravintolassakäynti, siellä pyörii vain kusipäitä...

    • 1715

      ...vihaatkos naisia...

    • Anonyymi

      Minä en halua suhteeseen. Pelaan miehillä. Minulla on 4-5 kierroksessa ja harvoin annan mitään heille😁

      • Anonyymi

        Siihen päätyy, kun saa pelkkää paskaa niskaan miehiltä. Kannattaa alkaa pelata. :)


      • Anonyymi

        Sitä niität mitä kylvät, ellei tällä hetkellä niin jossain vaiheessa kuitenkin


    • Anonyymi

      Täällä toinen joka on aina antanut kaikkensa ja silti jätetty aina yksin milloin milläkin verukkeella. Lisäksi kelpaan mustasukkaisuuden aiheuttajaksi kun eksille pitää kostaa.
      Olen erityisherkkä ihminen ja innostun kai aina liikaa jos joku ihminen lähestyy ja useimmiten kärsin itse.
      Eikö tunteillani ole mitään merkitystä? Miksi kohdellaan aina kuin sylkykuppia? Olen nätti työssäkäyvä hyväluonteinen ihminen.
      Alkaa siis myös itsellä kasvamaan kiukku, pettymys ja viha miehiä kohtaan. Miksi minulla ei ole merkitystä miehille? Kaikki kehuu kuinka hyvä olen ihmisten kanssa ja kuinka hyvä olen työssäni tai musiikissani, mutta silti miehet kohtelee kuin paskaa...

      • Anonyymi

        Sama juttu.


    • Anonyymi

      Oot niin oikeassa ap 👌komppaan
      T nainen wm 74

    • Anonyymi

      Kyllä vanhat suhteet on pystyttävä ensin kuoppaamaan pois, toki muistiin aina jotain jää mutta ei sitä kaunaa saa mukanaan ikuisesti kantaa eikä kasvattaa potenssiin kaksi vaikka pieleen menisikin. Tavallaan tietty luonnollistakin...vaan kun pääparka ei aina kestä vaikka hartiat kantaisikin. Jollain lailla positiivista kuitenkin on että itse tiedostaa ainakin osan syistä ongelmiinsa, kehää kiertämään ei kuitenkaan saa jäädä.

    • Anonyymi

      No miten miehen haju muuttuu pahaksi? Ja aloittajakin vihaa miehiä, tekeeköhän tällaista?

      Miksi Suomessa on työttömiä ätmejä, totuus on raaka nimittäin, kun naiset ottavat jonkun miehen silmätikuksi niin jopa naisten pelkkää lähestymistä juttelua aletaan pitää röyhkeytenä. Tällaista ätmiä, joka pitää päänsä ja yrittää löytää tyttöystävän aletaan sortaa naisten taholta jopa niin, että pyritään viemään työpaikka kaikilla peärttömillä ahdistelu syytteillä. Poliisille ei ilmoiteta vaan juoru kulkee pinnan alla ja joku Amanda voi valittaa jonkun ätmin pomolle, että tuo Jarppi esim. kiusaa häntä ja ahdistelee seksuaalisesti... Kaikki vain sen vuoksi, että Jarppi halusi löytää tyttöystävän ja saada rakkautta ja erotiikkaa elämään. Mutta Amanda ja muiden punaviherfemisisti sisterhood tyttöjen mielstä Jarpille ei kuulu sellainen, vaikka naiset tai oikeammin tytöt oiisivat kolmekymppisiä, niin vain kikati kikati ei nut sentään Jarpille, ni hankitaas Jarpille vaikka potkut töistä niin Jarppi oppii paikkansa tyttöjen edessä, eikä yritä vokotella enää ketään...Näin on tyttöjen illassa päätetty ja kaupungin tytöt yhtyvät porukkapäätökseen tai ei hyvä heilu. Tyttöjen illan kongressi on asian päättänyt.

    • Anonyymi

      Mä en luota enää miehiin. Käytän niitä hyväksi.

    • Anonyymi

      Jaa, on hiukan ”vaarallista” yleistää ja vihata. Pariutuminen on muuttunut ja muutu sinäkin sen mukana. Kertakivat ovat ”in” ja parisuhteet jo vähän ”out” nykyään.
      Itse olen jo usean vuoden kieltäytynyt treffi kutsuista, ei vaan kiinnosta nykymeininki, huoh!

    • Anonyymi

      Parisuhde ei tule koskaan onnistumaan, jos ei ole kykyä hyväksyä sekä arvostaa kumppaniaan. Joe et ole valmis tukemaan kumppaniasi sekä antamaan itsestäsi mitään positiivista kumppanillesi, on parisuteesi tuhoon tuomittu..
      Viha on aina todella heikko piirre parisuhteessa.

    • Anonyymi

      kenen hallitsematon kirjoitus reitti hakuun, psykiatrian ruotonen menewe pois

    • Anonyymi

      Tässä ketjussa ei ole kuin päävikaisia naisia.Kuka täyspäinen alkaa teidän kans mihinkään muuhun kuin panee muutaman kerran ja nostaa kytkintä.Oon huomannu että pikkasen.päävikaset antaa hyvät kertakyydit ja teen heille samoin kuin he miehille .Kertakäyttö tavaraa.Pitkät suhteet parasta ja päävikaset korvikkeena kun katsellaan sitä oikeaa kumppania.Luulette naiset että olette korvaamattomia ja uniikkeja.Ne hyvät naiset ei täällä mellasta.Täällä mellastaa ne jotka ei kelpaa kuin patjaksi.

    • Anonyymi

      Hei. Olen mies joka ei ansaitse vihaa osakseen.

      Jos sellaista kuitenkin saan koska joku mies jossain on tehnyt väärin, koen vain että minun seuraani ei kaivata ja menen pois eikä minusta enää koskaan kuulu mitään.

      Olisiko tämä syy miksi koskaan et kohtaa asiallisia miehiä, koska vihasi karkoittaa heidät nopeasti ja pysyvästi?

    • Anonyymi

      Ei millään pahalla, mutta ongelma taitaa olla sinä itse.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe